Dessidessan

23-årig töis med gotländsk härstamning som jobbar på migrationsverket. Svag för te och efterrätt. Gillar träning, pärk, språk och sällskapsspel. För övrigt även väldigt kär....!

Karola på besök

Kategori: Allmänt

Tjosan!

Vart borta i princip hela dagen för igår kom Karola hit så umgåtts med henne hela dagen. Inte träffat henne på nästan tre år men tycker det kändes ändå som igår när vi väl sågs, det var jättekul att träffa henne igen. Jag vet egentligen inte riktigt hur vi kommer så bra överens för vi är inte riktigt av samma skrot och korn men det går ju riktigt bra.


Träffade henne efter praktiken igår, där det förresten inte hände ett dugg, så lugnt har det inte varit någon dag förut. Tillsammans handlade vi ingredienser till hemgjord pizza och gjorde hemgjord pizza och såg The Golden Compass.

Idag har vi vart på Kölns Karnevalsmuseum. Inte så stort men så många småsaker och så många faktaplakat så vi var där i två timmar. Efter det åkte vi till tågstationen och åt där lite mat. Jösses så gott det var. Jag beställde en grilltallrik med pommes och tre olika sorters kött med en vitlöksdipp, det var ju typ himmelriket.
Sen vandrade vi runt lite o tittade i butiker innan hon skulle åka hem.Jo förresten när vi åkte in till tågstationen var vägen som jag alltid brukar gå avspärrad och där stod cirka 6st bilar - brandbil, ambulans, polis och räddningstjänst. Ingen aning om vad som hänt.Hann komma hem lagom för att se vilka som gick vidare i Melodifestivalen, men fick se själv för darling har bättre för sig än o sitta här o gosa på skype med mig såhär på en lördagskväll. Lite smått bitter ;)

Vi har iaf tackat ja till en ny lägenhet vi får se om vi får den. De blir isf dubbel hyra i maj men de får gå....


yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: