Dessidessan

23-årig töis med gotländsk härstamning som jobbar på migrationsverket. Svag för te och efterrätt. Gillar träning, pärk, språk och sällskapsspel. För övrigt även väldigt kär....!

GrannjävelN

Kategori: Allmänt


Hu, detta har inte riktigt varit min dag....

Började med att jag äntligen fick sova ut, inte sovit längre än till halv nio på tre veckor, men så insåg jag - oj faaaaan - jag hade ju glömt ställa om klockan så var ju jättesent och jag som skulle hinna med så mkt.....

Upp o äta, sticka till gymmet och så hem igen för o passa tvätt-tiden.

När jag kom dit så var föregående persons saker ännu kvar. Fick vänta jättelänge, misstänkte nästan att personen kunde ha glömt ställa om klockan men efter cirkus 30 min infann sig IDIOTEN. För det är då den dummaste person jag någonsin träffat.
Han kom in ba "sorry I forgot" utan liksom o verka mena de. Jag tyckte att ok men "please get your stuff" då började han bli dum i huvudet.
* tyckte att jag inte behövde bli arg o skrika (höjde rösten för att han ju inte lyssnade) för att han ju bett om ursäkt
- jag bad honom snällt att han skulle ta sina saker för att jag ville kunna låsa
* tyckte att man ska vara snälla mot sina grannar och att han minsann varit snälla mot de som varit sena
- jo, men jag ville komma därifrån,hade annat o göra och jag ville inte att de skulle stå olåst om mina saker - sa "please take your stuff" IGEN.
* ja för att du har ju världens dyraste kläder
- nej kanske inte, men vad fan vet han om de, jag har väl rätt o låsa om mina kläder på min tvätt-tid
* DÅ började han säga att han såg att jag läste en bok o alltså pluggar och att uppenbarligen är mina studier slöseri med tid eftersom jag ändå är en så hemsk person
- DÅÅÅÅÅÅ tog mitt tålamod slut och jag röt åt honom att han nu fick ta o ta sina saker och gå  =han hade alltså under hela denna tiden bara diskuterat med mig och precis öppnat torktumlaren...
* han började mumla om vilken hemsk person jag var....
- bara skakade på huvudet, låtsades läsa och VÄNTADE
- insåg att fan va lång tid det tar o vänder mig mot honom och inser till mitt tålamods frustration att han VIKER KLÄDERNA
- please stop folding, you can fould them in your appartment, I'm waiting here!!!
* jag gör ju så fort jag kan och jag har väl rätt o ta hand om mina kläder
- ja men jag vill som sagt låsa, jag har andra saker o göra och det är min tvätt-tid
* ja men du kan väl låsa då, jag kan komma ut ändå
- ja men jag vill väl inte låsa in dig med mina saker fattar du väl
* jag gör ju så fort jag kan, nu får du sluta vara så elak, du har totalt förstört min söndag
- ja men då är vi kvitt för du har förstört min söndag också...
* killen fortsätter även VIKA sakerna i torkskåpet muttandes"here we go, I am hurrying"
När han efter TIO MINUTER är färdig säger han:
* I'm done now, that wasn't that terrible, was it?
- gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!

- Jag hade kunnat NITA DEN IDIOTEN!!!
Välkommen till Sverige, grannsämja existerar inte om man inte har träffat personen innan och man tar sina grejer och går direkt om någon väntar man viker ta mig fan inte kläderna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Om jag träffar personen igen o han nämner något kommer jag nita honom.
Jag har nog aldrig varit så arg i hela mitt liv, jag darrade av ilska och ilskan gick inte över på två timmar, minst!!!Aa sen iaf så skulle jag till slut gå ut o låsa upp min bil för att Erik skulle ha den o hämta min darling i Oskarshamn. Hade testat o öppna bilen tidigare under dagen -utan problem - men när jag skulle göra det då, redan stressad eftersom jag varit så hungrig att jag ville äta innan jag drog, så gick snörena (min upplåsningsfunktion) AV! så kommer alltså inte in i bilen mer....
Panikringde till Becca säkert 20 ggr innan jag ringde till hennes mammas mobil och frågade om jag fick låna deras bil, som de så underbart snällt gick med på o göra. Becca körde bort o hämtade Erik med bilen som sedan körde hem henne och sedan åkte till Oskars för o plocka upp Viktor....

Sen mitt i alltihop skulle jag egentligen ha behövt o läst en massa inför nästa kurs som börjar imorrn men har knappt hunnit något alls.

Inte min dag.


Men som tur är så kommer snart min älskling!!
3 veckor har vi varit utan varandra och jag kan ju inte säga att det är roligt direkt!


yours truly
Dessidessan

EARTH HOUR

Kategori: Allmänt


- har varit med i Earth Hour ikväll - under en timme mellan 20.30 - 21.30 stängde jag av strömmen helt genom att slå av strömbrytaren i proppskåpet...

Hade tänt upp alla ljusen så det var ganska ljust ändå och så diskade jag lite, läste tidningen och så woops hade timmen gått.

Borde egentligen stänga av strömmen lite oftare. Göra en Earth Hour en gång i månaden typ :)

Känns iaf bra att ha deltagit :)
Tyvärr kan jag inte visa någon bild på hur min fina lägenhet är upplyst med alla ljusen -
KAMERAN E TRASIG - UNDERGÅNG!!!! Får lämna in den i veckan :(


yours truly
Dessidessan

Helt fruktanvärd tenta

Kategori: AllmäntTentapluggade hela dagen igår, fredag, och skrev på mitt PM - aldrig skrivit färdigt en uppgift samma dag som inlämning förut men det gick ju bra - eller ja det får vi ju se....
Pluggade med loverboysen på kvällen, tragglade frågor till tusen...

Lördag - today - var tentan!
Den värsta tentan jag någonsin varit med om att skriva!
Alla frågor var flervalsfrågor och utformade för o sätta dit en men det var liksom inte det som var det värsta.

"En utav följade alternativ är inte en textanalys....... Två alternativ är rätt!"
- VAEJ???? Så ska man kryssa i en eller två? IDIOT!!!!
Vilken av dessa ........ Två svar är rätt! - svenska!!
Vilka av dessa ........... Ett svar är rätt! - MONGO!

Dessutom förekom två frågor två ggr. Alltså en fråga fanns två ggr och en annan även den två ggr. De e ju bra om man hade kunnat frågorna - tjoff 4 poäng liksom - men om inte - fuck missa fyra poäng istället för 2. DÅLIGT!!

Men värst av allt är att dagens tenta var nästintill exakt likadan som provtentan som vissa hämtat ut så de kunde ju frågorna! ORÄTTVIST!!

yours truly
Dessidessan

P.s tentavakten var ju gullig - "No sheets in the eeeeeh.... tenta" :P

IP Erasmus is vorbei!

Kategori: AllmäntBlev en heldag med projektet i onsdags då jag följde med dem till Kosta. Kollade en glashytta och blev guidade av en före detta klasskamrat till oss i tyskan  - Bo! :)
Kollade in outletet och sedan fick vi fördriva en timme innan Hyttsill öppnade där vi skulle äta. Vi serverades mat som gjorts i ugnarna och underhölls av ett band som lärde våra besökare ett par snapsvisor och så kom det såna där goa klassiker som man sjunger med i - August och Lotta, Gullegullan koko som en gök KOKO, m.fl.
Jag och Becca sjöng med som sjutton och Thomas, vår lärare, drog en egen liten truddelutt för oss.
Blev en riktigt awesome kväll, hade kul som sjutton :)Vår lärare Thomas
fick pröva på att blåsa
glas!Dagens Industri tidningen
var man tvungen att använda
till glaset :P


Ida fick gå upp på scen
och spela med bandet
- på en tvättbräda med
en visp! :)Torsdag innebar dock återigen en massa stress. Först upp och plugga och sedan till skolan för att delta i utvärderingen av IP och så äta lunch - hem och sminka o välja kläder och sedan iväg på utbytesstudiermöte, hem byta om och till Daniel för o tentaplugga innan vi skulle till Teleborgs slott och äta med hela IP och få våra diplom :)


Daniel, Becca och Mikael
på slottstrappan!


Jag och pojkarna!


Jag och finaste Becca!Älskar dem! ♥

Blev en bra kväll på slottet också...!
De andra åkte med våra IP-vänner till deras vandrarhem men jag kände att jag var tvungen att gå hem och plugga så jag gick tungmodigt hem, någon vän har man nog fått och det kändes drygt o säga hej då :(

Men var faktiskt duktig och pluggade lite när jag kom hem! :)


yours truly
Dessidessan

Korven i makaronivattnet

Kategori: Allmänt


Blev inte mycket plugg under lördagen men skrev i ena fotoalbumet så så fort jag fått in de bilder som saknat samt fått lite fakta ifrån gamla brev som JJ fått så är albumet klart och på söndagen beskärde jag den andra högen med bilder och satte in dem i album. Beställde även fler foton för framkallning så jag kan fylla även det albumet. Fanns nämligen plats för 74 kort till så det blev perfekt för o fylla det fram till nyår i år :):)
Söndagen blev därefter en massa PM-skrivande. Det ämnet jag velat skriva om känns dock inte okey som b-uppsats. De får bli som ämne nu i PM:et men sen måste jag komma på något annat som kan tänkas intressera mig!

Måndag blev projektarbete från 9.30 till 17 och därefter statistik-arbete med Mikael, Daniel och Elin till klockan 19 och sedan hem, vila lite och läsa mer statistik.
När jag kom hem då vid sju dock så hade jag känt innan att jag inte klarade av att registrera vad folk sade. Jag såg på Mikael att han pratade för munnen rörde sig och jag hörde ord men jag kunde inte registrera ordens innebörd. Snacka om kortslutning!

Idag, tisdag, träffades vi i statistikgruppen klockan åtta och gjorde iordning redovisningen som vi sedan redovisade på seminariet i skolan klockan tio. Det gick helt okey må jag säga. Men sen har jag ju fått hört av andra grupper att de blivit sågade av den andra läraren som är den ansvariga läraren så tydligen kan de inte gått så bra iaf i och me att alla haft samma uppg. Nåja, jag orkar faktiskt inte bry mig. I och med förra seminarieuppg är enda chanserna för VG körda och jag orkar ju knappt tentaplugga så jag är glad om jag så kommer på g-gränsen.

Därefter blev de o gå direkt till projektet och fortsätta de grupparbetet. Sen blev de mat. De måste nog varit de bästa med projektet - ett klokt mål mat i Kristina varje dag. Slipper man laga stort mål mat på kvällen :)
Sen hem och tentaplugga vilket jag i princip gjort hela dagen förutom att se Legend of the Seeker samt hälla korven i det kokande vattnet när jag lagade mat - nej det var inte meningen, jag hatar kokt korv, makaronerna skulle i vattnet!!

Ikväll har jag dessutom nu i en timmes tid försökt hitta kläder. Ville gå ut med projektet en gång iaf tänkte jag. Jag valde ju träning förra veckan och i lördags var jag sjuk. Men jag har fan provat varenda plagg i garderoben o de känns inte rätt. Magen e svullen o irriterad igen och inget plagg döljer den gigantiskt svullna bulen på magen. Dessutom känns låren feta och håret blir inte bra och jag vet inte hur jag ska sminka mig. De känns bara fel ikväll, länge sedan jag kände mig så ful, så skiter i de. Så skall istället viga de sista timmarna åt att plugga och gå upp och plugga imorrn innan föreläsningen börjar klockan 10.
yours truly
Dessidessan

P.s Tänkt massa ikväll. Vänner har gått i tankarna. Vänner som ju är så viktiga men faktiskt kommer o går. Men framför allt har jag tänkt på hur mkt jag saknar vissa. Mest har tankarna gått till Anna, MB, André, Karin, Carro o Elli... Shit happens o ibland är man antingen kass på o höra av sig eller så tappar man kontakten men jag tänker iaf på de som betyder/betytt något...

Jag skulle dessutom vilja ge cred till Markus Boman aka MB!
Jag har då aldrig varit med om att den killen varit så bra på o svara på sms och att höra av sig som han varit sen i somras och det gör mig så glad. Den killen har en otroligt speciell plats i mitt hjärta som kanske inte många kan förstå men för mig är han helt förjäkligt underbar och jag längtar hem till honom som fan!!!


Här en väldigt trött (läs bakfull)
MB i baksätet på min bil efter en
dag på stranden!

IP Erasmus continues

Kategori: Allmänt


Ja intensive programme fortsätter. Dock just nu mycket utan mig...


Tisdagen blev en väldigt frustrerande dag. Mycket stress och myckelt ilska. Kan bli arg i vanliga fall men lyckas oftast kontrollera min ilska men med mensvärk till tusen så går det inte alls att kontrollera den så jag kokade av ilska två gånger under dagen. Mer än så finns inte att säga om den dagen..Onsdag blev inte heller en bra dag.
Tränade på morgonen och sedan blev magen bara sämre och sämre. Mådde apa och till slut gick jag hem och låg mest på soffan resten av dagen...

Torsdag.
Hade ont i magen men härdade ut. Började med sista grupparbetet i denna kursen, massa statistik. Statistik är inte helt lätt med massa uträkningar, som visserligen datorn gör åt en, men man ska kunna läsa av dem - Cramers V, Pearssons, Chi-två, m.m Tog oss en bra jäkla stund. Från 13-18 satt vi med de och blev ändå inte klara.
Gick hem, åt och gick till gymmet och somnade sedan som en stock.

Fredag.
Allt gick utför.
Kom upp i tid och tränade på morgonen - 15km. Men sen gick allt utför. Hade ont i magen, hann inte göra blåbärssoppa hemma för o lugna den och de hade slutat sälja de i F-huset så fick ingen soppa och de började göra ont och blev bara värre tills jag helt plötsligt fick så obeskrivligt ont att jag bröt ut i tårar. Ringde mamma men hon svarade inte och sedan mummo som försökte lugna ned mig. Tog därefter mina saker och gick hem, lade mig i sängen, läste och sprang fram och tillbaka till toaletten. De jobbiga är att det är psykiskt jobbigt för mig att tala om att min mage inte är helt frisk med tanke på vad jag blivit mobbad för hela mitt liv........ :'( Så samtidigt som jag mår dåligt så mår jag psykiskt dåligt på de också. usch. Blev iaf en hel dag i sängen o på soffan.......

Lördag.
Imorse var de inte bra. Var helt matt, yr och kändes som om jag hade träningsvärk inuti magen samt ont i öronen och halsen. Nu känns de lite bättre men min mage är inte okey alltså....
Får försöka skriva lite på PM:et idag iaf...

yours truly
Dessidessan

Intensive Programme Erasmus

Kategori: Allmänt


Gosh! What a day!

En totalt failad seminarieuppgift och en totalt lyckad.. Jobbigt läge :P

Seminariet imorse för statsvetenskapen gick väl i sig bra men vi upptäckte innan seminariet att vi inte varit tillräckligt inlästa på litteraturen och använde de källkritiska punkterna fel och lämnade alltså in seminarieuppgiften med ett helt fel-formulerat stycke - BIG FAAAAAAIL!! Så de kändes ju skit och pannkaka!

Därefter drog IP igång. Intensive Programme Erasmus 2011. Deltagarländer: Belgium, Poland, Germany, Austria and we SWEDEN! :)

Detta är alltså ett intensiv program med årets tema Immigration som vi i ländergrupperna skall berätta för de andra hur det fungerar i våra länder och sedan skall vi arbete i olika work shop-grupper och allt detta arbete sammanställs till ett arbete som sedan publiceras (fråga mig dock inte hur). Så vi har fullspäckat schema från 9.30 till sena kvällen (samtidigt som min vanliga kurs i statsvetenskap löper-tungt).Hur som så startade vi ju idag med att presentera Sverige.
Jag var väl en av de få som inte var nervös, (jag som alltid är nervös) förrän jag stod där framme och skulle öppna munnen. Då var slemnivån i munnen enormt hög och kallsvetten började komma fram på ryggen samtidigt som händerna blev iskalla. Men skitsamma, who gives a damn? Så jag ägde och körde på och halvvägs in hade jag kunnat fortsätta prata resten av kvällen. :)Har ikväll ordnat de sista rättningarna i min del till länderdelarna i arbetet så nu borde jag vara klar!

Snart salsa!

yours truly
Dessidessan

15 kilometer

Kategori: AllmäntI helgen har jag tagit det relativt lungt. Inte pluggat, fick ju ihop över 50 timmar i veckan så tyckte jag behövde lite paus från plugget.
Blev städning, tvätta, diska och sånt strunt istället.
Sprang 15 km på löpbandet i lördags. Yes säger jag! 943 kcal och tiden 1h 34 min och 42 sekunder med en medelpuls på 177. Jag är nöjd! Visserligen innebär tiden en trolig tid på 2h och 15 min för 21km men det är ju ett tag kvar så känns helt okey ändå.

Otippat nog blev det dumt nog, i avseende på träningen, utgång i lördags.
Anton tog med mig på förfest hos Matte med mina älskade Älmhultare och jag hade så svainigt trevligt så jag hängde med ut också. Och vad som började med noll-tollerans blev en Miller ifrån Nimme som ju var så fruktansvärt god. Länge sedan jag tyckte alkohol var så gott, riktigt njöt av ölen och sen fick jag vin av Anton och de var lika gott så de bara liksom slank ned. Blev lite lullig och somnade som en stock vid halv fyra efter ett långt samtal med en gammal paralellklassare ifrån Gråbo utanför Sivans. :P

Färgade håret på söndagen, skönt o bli av med utväxten för den var ju inte sådär jäääättevacker... :P


yours truly
Dessidessan

Skor

Kategori: AllmäntVad är det med tjejer och skor egentligen?

Jag har aldrig riktigt förstått det där. Jag är inte den där typiska tjejen som går o shoppar skor för flera hundra i månaden. Dock är jag väl en typisk tjej med att jag har en jäkla massa för skorna ligger där i flera kartonger och så vill man ju inte kasta bort dem "de var ju så sköna".. Men de VAR sköna ja. Gamla skor är inte sköna längre, om de inte är sådana där mysiga ingångna skor men de finns ju inte många, då stinker de oftast fotsvett...

Städade idag och rensade min kartong/garderob med skor. Min ena kartong med skor, ska tilläggas :P
Den andra kartongen står nere i förrådet och innehåller nog 4 högklackade små nätta skor.

Denna garderob där kartongen står innehåller 19 par skor. Varför har man 19 par skor????????
*svarta tygskor som är helt urfärgade, men vill ju inte slänga dem förrän jag vet att jag har ett ersättarpar
*svarta stövlar med högt skaft och bred klack
*svarta stövletter med låg klack och halvlångt skaft
*svarta stövletter med låg klack (borde kastas, inget fäste kvar inunder)
*svarta pumps
*svarta pumpa-skor
*turkosa pumps
*svarta högklackade med minimal hög klack som jag hade på balen och inte kunde gå av vid slutet av kvällen
*svarta högklackade - mina favoriter från förra sommaren
*svarta högklackade med kilklack
* stövlar - gummistövlar
*tre par träningsskor - 1 par för löpning inomhus, ett par för löpning utomhus, ett par för pass-träning
*bruna vinterstövlar -som jag inte heller har fäste under men som jag älskar och som e så förbannat sköna så vill inte slänga dem.....
*vinterskor, termoskor typ
*tygskor med vinterfodring -som jag köpe för en hundring ngn gång för att jag ville ha samma skor som alla andra o va inne, men jag tyckte inte om dem, har aldrig använt dem
*mina vinterskor som jag använder nu.
*mina nya tygskor med blommor på som jag köpte för någon vecka sedan

När sjutton skall jag använda alla dessa skor?????yours truly
Dessidessan

Don't worry Be happy

Kategori: Allmänt


Salsan igårkväll var riktigt rolig. Finns iaf 3 killar som jag kan dansa med och slappna av och ha roligt med. Blir mkt roligare då. dock finns de ju ännu ett par totalt inkompetenta killar kvar som har spagettiarmar så man inte har en aning om hur man ska följa dem. Jag är ju jättebra på att leda så jag kan reda ut stegen ändå men då tror de ju att de gör rätt och de vill jag inte, så klagar som as på de inkomptenta killarna. stackarna, men de måste ju lära sig!!! Nåja, en av killarna på dansen hade jag iaf väldigt roligt med igår. Vår danslärare lärde oss ett steg där man lite sådär salsa-sexigt ska lägga armarna bakom den andres nacke efter en snurr och för att vi skulle förstå att det var sexigt så sa hon "ååååh" när hon visade så killen som jag dansade med och jag vi började säga ååååh varje gång vi gjorde det och asgarvade. Började under lektionen även sjunga "Don't worry, be happy" med en annan av de där lättsamma killarna så det var en bra lektion som fick mig att tänka på annat än att Viktor inte är hemma.

Denna dag har inte varit superkul.....
Nyss fick jag ihop 10h plugg och plugg räknar jag även föreläsningstiden som gått åt idag - 5h - för det är trots allt inlärning det med. Dessutom har jag ännu 18 sidor kvar o läsa av moderaternas tråkiga partipolitik från 1993 (fruktansvärt föråldrad) och de innebär ytterligare 2h...
Vår kära - not just nu - lärare i tyskan har förutom att han förra veckan lade in denna 2hs föreläsning som vi hade idag nu även lagt till en generalrepetion på 4h på fredag som tar ännu mer tid ifrån mitt stresspluggande i den andra kursen. GAAAAAH!!!
Alltså har jag inte hunnit med träning idag heller.
Min aggression tog jag under lunchen ut på en rökare som stod utanför ventilationen in till gången i K-huset som jag därför skällde ut och bad honom flytta på sig och tänka på oss andra som inte vill andas in stanken.

Varje gång dörren smäller till när folk i korridoren smäller med sina dörrar tittar jag mot dörren och hoppas att Viktor ska komma in genom den, men icke.. Känns så fruktansvärt tomt.
På tal om min älskade, kära, fina, underbara Viktor så har han och jag varit tillsammans i ett halvår nu. 6 härliga månader och så är vi inte ens i närheten av varandra. suck. Nåja, det hindrar inte oss från att älska varandra. Min efterlängtade snygging kommer få världens kram när han kommer tillbaka ♥

Kom på att jag inte skrev så mkt om förra veckan förut, hoppade liksom över de. Men finns inte jäääättemkt o skriva. Pluggade och umgicks med Viktor. Det enda intressanta utöver det var personalträningen på Olympen i lördags för Emelie som gav mig resultatet en sjujäkla träningsvärk i ryggen och ömhet i skinkan som jag trodde skulle bli ett gigantiskt blåmärke men som kan ha blivit en "skinkkaka" (kommer från ordet lårkaka).... :P


Nu ska jag äta något o pausa och sedan fortsätta.
Mkt plugg framöver...

yours truly
Dessidessan

Hej då

Kategori: Allmänt


Jag hatar "hej då"!!

Känns så enormt konstigt, oförklarligt, i princip alla hans saker är borta, knappt ett tecken på att han varit här.. Allt kanske bara var en dröm, han kanske bara var till låns för obetydliga mig. Underbara Viktor. Bara kökssakerna kvar och lite cola i garderoben, inte en endaste glömd strumpa......

Jag bad honom att inte vara ledsen, men själv klarade jag det inte, tårarna började rinna utan att jag kunde kontrollera det.
Det är bara tre veckor, men ändå hela tre veckor och vi som inte varit ifrån varandra mer än två dagar hittills.
Från sambo till särbo, I don't like it!

Det finns positiva saker med en tid ifrån varandra:
1. tid att koncentrera mig på plugget dessa tre veckor med sjukt mycket att göra
2. mer tid över för vännerna utöver plugg och träning
3. bra övning inför min eventuella utlandstermin.

Men de negativa är fan väldigt mycket övervägande: ingen famn att krypa in och det stod ju på mjölkpaketet att man behöver minst 4 kramar och helst 12 kramar per dag för att må bra inombords, ingen brevid mig i sängen, ingen att dela min vardag med, ingen o träna med, ingen o turas om o laga mat/diska/städa/bädda/tvätta med, ingen o duscha med, hålla handen, åka o handla med, se djupt in i ögonen o känna hur älskad man är.

Det kommer bli fruktansvärt tomt utan honom dessa tre veckor...
Man får väl ändå säga att det är tur att jag har så mkt plugg o fylla min vardag med så att det blir lite mindre tomt.

Jag älskar honom. Om det undgått någon så är det dags att förstå det nu och få upp ögonen för den faktan.

Vi har idag myst med sound of music, te och toast, och god kvällsmat med levande ljus på bordet, och bara hållit om varandra samt älskat till tonerna av Johnny Cash.....

Lars Viktor Johansson i mitt hjärta!


Bild ifrån hotellrummet i Karlstad! :)

yours truly
Dessidessan

Karlstad

Kategori: Allmänt


Hallåja!

Jag har inte riktigt tid att blogga just nu, har på tok för mycket plugg....

Lite kort vad som hänt iaf:

*Jag pluggar som en dåre varje dag för att förbereda sammanfattning av böckerna eftersom jag inte kommer hinna det sen under de två veckorna (13-24e mars) då projektet med tyskan pågår och jag samtidigt ska ha två gruppseminarier samt föreläsningar och ha tenta två dagar efter att projektländerna åkt hem. Så sitter alltså nu och sammanfattar som en liten hottentott.

*Jag och Viktor har varit lite halvkrassliga en vecka men nu är vi okey igen.

*Var på Salsa i förra måndagen och denna måndagen med. Går med Becca och massa andra folk mellan 21-23 för en jätteduktig instruktör. Något obehagligt hände mig dock i måndags på salsan, en kille försökte plötsligt pussa mig och jag tycker att personen i vanliga fall är rätt så icke tilltalande, med fina ord, så fick panik i princip. Tårarna rann lite hemma i Viktors famn. Vet inte riktigt varför jag blev så illa berörd, men jag tyckte verkligen inte om situationen och sedan fortsätta dansa med honom som om inget hänt, usch!!

*Blev uppringd av Gotlandsresor i förra veckan, har fått jobb. De vet ännu inte om det blir bokningen (troligast) eller receptionen men de ville ha mig i alla fall så det är trevligt :)

* Åkte till Karlstad i lördags eftersom Viktor vunnit en resa dit, hotell samt biljetter till en Färjestad-match på en golftävling. Så milersättning dit, hotell och match betalt. Blev en mysig helg med massor med kärlek :)
Stannade på A6 i Jönköping på vägen hem också och jag hade massa minnen ifrån när jag och mamma brukade vara där när jag var liten och Jonas jobbade i Jönköping. Jag köpte nya vårskor, tygskor med blommor på, aldrig haft förut, men någon gång ska väl vara den första, eyeliner och mascara :)

* Jobbat två pass denna vecka. I måndags och idag i två timmar så tar Anneli mitt pass den 14e då projektländerna är här och jag inte kommer kunna jobba.

* Slagit i huvudet rejält. Har ju en tendens att slå i huvudet i skåpluckor och framförallt skåpluckan i badrummet som jag aldrig stänger och sedan reser mig från toan rakt upp i den... I söndags när jag packade upp våra badrumssaker efter Karlstad reste jag mig upp ifrån hukställning rakt upp i skåpet med världens brak och en flaska ramlade ned i mitt huvud som hade stått ovanpå skåpet. Viktor for upp ifrån soffan och kom och frågade om det gjorde ont och tårarna började spruta på mig för det gjorde något enormt ont. Fick iskudde o hålla emot och tur var väl det för den ena bulan är iaf försvunnen. Den andra har jag idag, tre dagar senare, ännu kvar och är ömt men gör iaf ine jätteont. Klantiga jag, hoppas jag lärt mig den här gången!

* Pluggar, ja jag vet, jag upprepar men det är vad jag gör just nu. Pratade med mamma i telefon igår om att jag är stressad och hon är orolig för att min mage skall bli helt mongo igen, den har varit någorlunda lugn på sistone, så hon sa till mig att jag måste ta bort något att göra så denna vecka blir det inget måste träning, bara om jag har tid över. Då prioriteringen är 1.skola 2. Viktor, eftersom han åker hem nästa måndag och 3. träning och skolan tar upp så enormt mkt tid så får träningen prioriteras in igen när Viktor åkt hem...

* Viktor åker hem som sagt. Jag vet inte vad jag kommer ta mig till. Antingen kommer jag fortsätta plugga som en dåre och knappt sakna honom de första dagarna för allt jag har o göra eller så kommer jag väl knappt kunna plugga för att jag kommer sakna honom så hemskt..... Kommer börja leva på macka och har köpt hem Billys för att jag ska ha någon variation, kommer ju inte ha tid att laga mat lika ofta som vi gör nu. Men värsta är nog att gå o lägga sig själv. Inte ha honom där bredvid. Nu låter det som om vi aldrig kommer ses igen, så är ju inte fallet men vi kommer iaf inte ses på 3 veckor så det känns tungt. Vi blev ju sambo samtidigt som vi blev tillsammans och nu ska vi bli särbo, de känns knas. Älskar honom så, för den som inte hajjat de ;)

Nej, nu får jag fortsätta plugga.

yours truly
Dessidessan