Dessidessan

23-årig töis med gotländsk härstamning som jobbar på migrationsverket. Svag för te och efterrätt. Gillar träning, pärk, språk och sällskapsspel. För övrigt även väldigt kär....!

You do stupid things without your love

Kategori: Allmänt

Jag sitter här och känner att jag inte alls hinner med allt jag behöver göra och ändå väljer jag att blogga - inte logiskt!!
 
Jag känner verkligen hur beroende jag är av Viktor för att ha ork, lust och glädje att göra saker. Jag har inte varit såhär slarvig och loj sen vi blev tillsammans. Jag plockar alltid bort saker men nu står det disk lite varstans o går mest runt i hans tröja.. slarvmaja! Haha. Vi har knappt hörts, han har inget internet på hotellet, bara på golfbanan och när han e där jobbar ju jag så misstänker de e därför han inte ringt med skype. I miss him.

Denna jobbvecka har varit kortare men den har känts lång. De har varit ganska mycket liv på jobbet och de har tagit på krafterna att hålla tyst.
 
Jag har kämpat med franskan idag, försökt skriva ihop en lista av verb jag behöver lära mig och avvikelser med dem - oregelbundna verb. Jag har gjort en del ute i solen så jag har iaf fått lite frisk luft. Jag har mycket kvar för o kunna klara den här kursen. Jag tror inte jag kommer klara muntliga delen men själa grammatiken kan jag nog kanske klara om ja pluggar mycket.
 
(Jag, jag jag. Nästan varje stycke börjar med jag - fy farao vad egoistiskt.)
 
Men det är så mycket annat just nu också som jag har hängandes över mig- jag behöver ta tag i Olympens hemsida med Martin och jag behöver definitivt ordna bil och boende till skottland.
 
Ikväll är jag bjuden på fest hos Emil - min kollega. Det kan bli najs.
 
Valborgsmässoafton var Mikael, Björn, Tomas, Niklas, Sophia och Kristofer här. Vi grillade och umgicks och jag hälsade på min kollega Fredrik som var vakt på stallarna. Kristofer gav mig en Noblesse-ask som tack för alla inbjudningar. Haha. Sött, jag är inte svår att göra glad. De värsta är att jag inte kan låta bli den där dumma asken nu. Jag går runt o småäter. Fan, de gör jag aldrig när Viktor är hemma! Inte såhär iaf. Men jag tycker jag har varit konstant hungrig nu i en vecka, de suger i magen - men de har ja läst kan ha med magkatarr o göra.
 
Jag har letat cykel - begagnad i över en månad. Vill börja cykla till och från stan för samåkningen. Men hittar ingen o e för snål för o lägga pengar på en helt ny cykel.
 
Jaja, nu får jag gå o handla så jag har någon mat o äta o sen bestämma kläder och dra iväg på fest. Jag e så kass, har inte tränat idag, men jag har iaf pluggat nästan konstant, inte för att jag tycker jag lärt mig något :(
 
Imorrn ska jag plugga, boka bil, boka hotell, träna. De e vårruset på tisdag och jag har försökt o träna lite inför de för jag ville springa under 25 min men så sjukt kass som jag är så kommer de vara totalt omöjligt för jag har tränat alldeles för dåligt o har alldeles för dålig motivation för det. Dessutom är det bara o inse - jag är fullkomligt inkapabel o springa fort!!
 
yours truly
Dessidessan
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: