Dessidessan

Livet med hjärntumör

Opponering

Kategori: AllmäntJag är väldigt besviken över min opponering och resultatet av denna kurs. Men har dock försökt se allt så positivt som möjligt idag.
Men det känns ändå väldigt drygt. Jag skulle ha valt en annan handledare. Hade jag kommit igång fortare och inte en vecka efter utsatt starttid så hade jag kunnat sätta mig in i ett materal med en metod som passar min studie och därför eventuellt kunna få ett bättre betyg. Jag tappade bra betyg nu på grund av det och på grund av att min handledare inte hade de ämneskunskaper som jag hade behövt för att få en bra handledning. Det kändes nämligen fruktansvärt drygt när den andra handledare under opponeringen idag satt och sa "såhär kunde du ha gjort...", vilket var exakt så jag hade velat från början men inte fått av min handledare. Opponeringen på mig tycker jag var dålig. Kritiken var bara ren kritik, inte konstruktiv. Jag var den enda som valde att gå in med öppet sinne i materialet, det hade inte de andra gjort och därför hade de svårt att förstå min studie. Blev dock där försvarad av båda handledarna att min studie inte är något fel i att göra men att jag hade behövt som sagt bättre metodmaterial.
I övrigt tycker jag min opponering gick jättebra. Jag gjorde mitt bästa att hela tiden ha ett leende på läpparna så att jag skulle låta snäll och vänlig och konstruktiv för att undvika missförstånd vilket jag tycker att jag lyckades med bra. De var just de ställen där jag var hård som jag fick beröm av den andra handledaren för att jag verkligen opponerade, så hade nog kunnat vara hårdare.

Nåja, jag slipper komplettering, är starkt godkänd och har sommarlov!

yours truly
Dessidessan

Partey

Kategori: Allmänt


I lördags blev det fest! :)

Blev lite folk här och trots lite dålig stämning när grabbarnas lag förlorade fotbollsmatchen så blev det en hyffsat trevlig kväll.
Tack till de som kom hit! Skit på er de som inte kom hit ;)

Nimme o Jojje sov över. Nimme i bäddsoffan och Jojje på bäddmadrass på golve. Vi åt scones till frukost och såg Vem vet mest innan de hjälpte mig med att bära ut en kartong i bilen, panta burkar och jag följde dem till Anton. Efter alla dess ggr har de fortfarande inte lärt sig hitta vart vi bor på campus, dåååligt ;) ;)

Jag stannade emellertid (har lagt mig till med dock och emellertid sedan jag skrev min uppsats) inte så länge hos Anton. När de fick pizza vände det sig i magen på mig så jag flydde. Jag och fet mat går inte ihop på fyllan. Fick i mig en tallrik yoghurt till kvällsmat :P Hade enorm huvudvärk också, väldigt drygt! Antingen får jag börja dricka oftare eller sluta dricka helt för jag pallar inte o må dåligt dagen efter, jag som aldrig gjorde det förut!

Såg film, gjorde medlemskontroll o typ dog resten av söndagen.

Idag har jag läst mina opponenters uppsatser. Är glad att jag fick den uppsats jag fick att opponera på för det är den jag gillar mest. :) Har dock haft svårt o plugga klokt idag. Sån dag i månaden nu när jag kallsvettas, är varm och fryser om vartannat. Fruktansvärt drygt. Klev upp strax innan nio men gick och lade mig och sov 1,5h till vid 11. Konstig kropp jag har.
Imorgon är opponeringen och jag är fruktansvärt nervös. Jag börjar o sätter ribban för de andra och utifrån min opponering kommer de veta hur man ska göra. Drygt. Jag vill inte vara först. Jag opponeras dessutom på sist. Mellan 13-16.30 är min opponering imorrn, önska mig lycka till!
Därefter ska de städas och packas för fulla muggar eller vad e det man brukar säga?

yours truly
Dessidessan

Feel like crying

Kategori: AllmäntFick en låt av TT på spotify - It's not the fall that hurts med Caesars:
Stumblin' with every step I take
And it seems I can't get a grip
I'm soon gonna slip
And then I look down
I see the fur ground
Is closening fast again
And then boom

But it's not the fall that hurts

It's when you hit the ground
Cuz it's not the fall that hurts
It's when you hit the ground

Jösses vad jag började tänka nu då..
Min värld har på sistone förändrats fruktansvärt mkt här och har de senaste veckorna bara velat åka härifrån så att jag äntligen kan slippa vara deppig. Nu när jag varit lycklig så länge så känns det så ovant och jobbigt att vara deppig igen. Tycker ju att jag borde vara van vid deppigheten men att vara deppig för att vara mobbad är inte samma deppighet som en ny syn på sina vänner skapar. Men så insåg jag idag att vad sjutton det är ju något vart man än är. Jag längtar hem till min familj och Viktor samt pärken och vissa vänner. Men plötsligt slog det mig att en av mina bästa vänner ju inte längre är min bästa vän. Jag vet inte ens hur jag ska bete mig om jag träffar henne igen. Det finns andra också som jag egentligen tycker om och vill se men de har inte hört av sig och för en gångs skull har jag struntat i att höra av mig och då känns ju vänskapen lite väl ensidig. Så fan, jag vill just nu i skrivande stund varken åka hem eller stanna kvar. Men jag tänker inte gråta, jag e så jävla trött på att gråta. What doesn't kill you makes you stronger!

Ska bära massa kartonger nu o försöka tänka bort allt sånt för ikväll är det fest. Sista gången med gänget minus Daniel och Mikael. Hoppas det blir en bra kväll. Framtiden ligger i dunkel angående om de kommer finnas kvar i mitt liv eller ej.

yours truly
Dessidessan

Staplaren

Kategori: Allmänt


Jag måste säga att jag e förbannat bra på att stapla disk :)
Igår pratade jag en stund med en i gänget innan vi gick hem till Frida för att käka Red Velvet Cake. Hon e duktig på o baka den där Frida.
De andra lyckades sedan övertala mig att följa med på bio så följde med o såg Pirates. Kan inte riktigt bestämma mig vad jag tyckte om den. Jag tyckte att den stundtals var fruktansvärt långdragen och blev lite rastlös. Medan vissa andra grejer var riktigt bra. 6/10 får den för den e ändå värd att se. :)


Nu ska ja fortsätta städa och packa!
yours truly
Dessidessan

Uppsats

Kategori: Allmänt


Onsdag - igår skrev jag en hel del på uppsatsen utifrån det hon ville att jag skulle ändra. Fick ihop närmare 1000 ord samt ordnade med massa ärenden.
- Ordnade elavtal
- mailade en person jag köpt en klänning av men som jag är besviken på för det stod i annonsen att klänningen skulle vara storlek 38 men den var strl 40 så känner mig smått lurad. Hoppas jag får en prisreducering.
- gjorde medlemskontroll
- blev intervjuad av en tjej på gymmet om träning
- skrivit mig på Gotland igen - slipper radiotjänst, båten blir billigare m.m

Älskade Mikael hörde av sig ifrån Tyskland för att kolla hur jag mår - saknar honom!!Torsdag - idag har jag skrivit som en dåre. Har skrivit 1500 ord idag. Slutsatsen fick jag stressa med som fan. Lyckades skicka in min uppsats prick 16.00 till handledaren. Så 21 sidor, 58 fotnoter, 6724 ord och massa ångest senare är den nu iväg och jag hoppas jag klarar mig.

Opponeringen sker på tisdag. Jag opponerar först och opponeras på sist.... Nervös!

Såhär ser en uppsatsskrivande students lägenhet ut:Imorgon blir det städa och packa för hela slanten. Ikväll ska jag fika hos Frida!

yours truly
Dessidessan

Bilen är upplåst

Kategori: Allmänt


Måndag 23/5
Klev upp tidigt med älskling. Han skulle åka till Tyskland o köpa sprit och jag skulle upp o skriva på min uppsats. Uppstigning innan sex blev målet. Satt och jobbade med uppsatsen som en dåre fram tills kl 10 när den skulle lämnas in en sista gång. Efter det blev det massor med ärenden, sova och sedan jobba och göra medlemskontroll innan jag fick gå hem och gosa med min darling.

Jag har ju glömt att skriva hur kroppen mått efter GBG. På söndagen hade jag ont i vänsterknät och hela kroppen kändes allmänt tung men framför allt mellan skulderbladen och nacken. Att sitta still i bilen på vägen hem var inte skönt för fem öre!

På måndagen kände jag inte längre något i knät men lite i framsida lår och ännu i ryggen.

Tisdag 24/5
Hade möte med handledaren, sista innan inlämning. Gick mycket bättre än jag trodde det skulle gå!! Vi var överens om de ändringar som skulle göra och det hon ville att jag skulle utveckla tyckte jag lät bra. Så var grymt nöjd :)
Kom hem och gjorde scones med darling och sedan började vi ordna med min bil. Lyckades till slut lirka upp den och skulle då byta däck. Det gick ju bra fram tills det sista däcket. Där gick en bult av - fan!! Sen fick vi inte igång bilen så fick rulla ut den och starta med startkablar. Sen lastade vi över all sprit i min bil och lastade in en del som älskling fick ta med sig hem. Bar ut bordet i förrådet i bilen samt vinterdäcken. Ska ta den bilen hem, hoppas allt som ska hem går in i bilen :)

Blev stressigt med o säga hej då men vi ses ju snart igen, jag och min älskade. Orkade inte ordna så mkt med uppsatsen på kvällen. Lite med sidnumrering och så.

yours truly
Dessidessan

Göteborgsvarvet i bild

Kategori: Allmänt


Pingviner!


Nummerlappsuthämtning


Nervösa till tusen!


Spelade lite biljard


Hängselkjol!


Älskade MB!


Två taggade gotlänningar!


56033, rosa, trekvartsbyxor och jävligt nervös :)


Trötta men glada efter ett genomfört lopp!


SÅ IN I HELVETE GOTT!

yours truly
Dessidessan

Göteborgsvarvet i text

Kategori: Allmänt


Efter en timmes plugg och en stadig frukost satte jag och älskling oss i bilen för att åka mot Göteborg för att ta tjuren vid hornen - Göteborgsvarvet.

När vi kom fram till Göteborg checkade vi in och sen promenerade vi bort till start/mål-området för att hämta ut nummerlapparna. På vägen dit kollade vi på sälar och pingviner, klättrade upp på ett smärre berg för att se älgar som ändå inte fanns i närheten och försökte hitta närmaste vägen hem.

Det blev micromat till kvällsmat och massa mys med Nikita innan vi skulle sova. Hade dock oturen att det var ett fläktsystem i vårt rum som drog konstant så även om jag sov med två täcken vaknade jag ändå och var hostig. Det var drygt.

lördagen, the D-day eller GBG-day, klev vi upp och åt av vandrarhemmets frukost. Vilade lite och lagade sedan makaroner och köttbullar och började därefter göra oss iordning och gick till området. Går inte att förklara hur mycket folk det var. Ett sånt event måste upplevas. Vilken känsla. Trodde aldrig att jag skulle hitta MB men till slut sprang vi på dem och det blev för min del ett kärt återseende. Träffade hans bror med tjej och hans pappa också. Riktigt gott o se hela högen.

Var grymt grymt nervös hela tiden. Försökte dricka bra men då fick man ju även springa på toa konstant. Till slut var jag sist kvar. Viktor startade en halvtimme före mig. Värmde då upp med lite aerobics och sållade mig sedan till de andra i startgrupp 15. Med nummerlappen - 56033 - var jag redo att ta min utmaning som jag laddat så inför i flera månader.

Start:
Vid nedräkningen stod jag bredvid tre killar som gick någon idrottsvetenskaplig linje som pratade om att de skulle ses om 3h och vad det nu var. Alla tre såg relativt fit ut så då sjönk ju humöret lite... När starten gick var det bara att försöka komma framåt i trängseln.
Loppet:
Den första km var det riktigt svårt att ta sig fram. Det där med att hålla till höger om man springer sakta/går var det inte många som höll på. Men jag försökte ändå kryssa mig fram mellan löparna. Tog sikte på olika ryggar men hittade inte riktigt någon som passade med mitt tempo. Höll ett väldigt högt tempo redan i från början - jämfört med hur jag tränat.
Någon km innan första vätskekontrollen och innan bron hittade jag en tjej vars rygg blev mitt mål för hon sprang helt perfekt för mig. Tappade dock bort henne vid vätskekontrollen.
Uppför första bron kändes bra, den hade jag oroat mig för och jag passerade fler än jag blev omsprungen av.
Nedförsbacken efter den bron gick så grymt bra. Längde stegen och bara löpte för fullt nedför backen och runt kröken innan vägen planade ut igen.
En km senare blev jag grymt tung i benen. Måste varit där mellan 8-10km. Försökte äta lite kexchoklad men de blev bara torrt i munnen och den hade smällt i byxorna så blev bara kladdig.
Tungheten släppte dock strax efter 10km och jag lyckades öka tempot igen fram tills nästa bro. Den är väl vid 13km ungefär och fi fan vad tung den var. Den tog ju aldrig slut. Hade hållit rygg på en kille i militärkläder och med ryggsäck på ryggen men han saktade ned i backen så jag fick kämpa själv och kryssa mellan alla som gick i bredd och verkligen trycka mig fram.
Väl uppe på toppen när det började gå nedför igen var det återigen bara att länga på stegen och flyta förbi alla. Grymt skön känsla, riktigt nöjd att jag träna mycket på att länga stegen i nedförsbackar.
Avenyn hade MB varnat mig för så jag var inställd på att den skulle vara jobbig. Men jag håller inte med. Visst det var lång sträcka rakt fram utan att se slutet men jag var inställd på att det skulle vara värre.
Missade nästan energitabletten vid 16km men lyckades få tag på en. Den smälte finnemang i munnen. Strax efter det kom svampstationen. En svamp dränkte jag över huvudet, den duttade jag på bröst, kinder och ben och en kramade jag ut över fötterna samtidigt som jag försökte kliva i varenda vattenpöl för att svalka av mina brännande fötter.
När jag kom fram till 17kms skylten började jag öka. Då hade avsvalkningen hjälpt och energitabletten börjat värka för benen kändes som fjädrar. Jag ökade rejält och sprang på. Strax innan 18km sprang jag om en av killarna som jag startat bredvid - han gick. :)
Strax innan 19 stoppade jag i min medhavda dextrosol för då började benen kännas tunga igen. Lyckades nog därmed rädda mig ifrån tyngre ben. Efter 19km började det ligga skadade löpare längs med vägen som blödde i ansiktet så då började man undvika kanterna och tur var väl det för de där stängslen är fan farliga med sina utstickande ben.
Jag hade bra tempo ända fram till 21kms-markeringen som var målad på marken. Då gick benen in i vägen och löpfältet smalnade av så det gick ändå knappt att ta sig fram. Jag bufflades ett antal ggr och fick många sura miner men jag hade krafter kvar och ville om även om benen var redo att ge upp.
Upploppet tog jag ut mina sista krafter på och direkt när man kom över mållinjen var det som att springa in i en vägg - folk stannade direkt.
Jo förresten, på upploppet sprang jag om ytterligare en av de där tre killarna jag startat med. :) :)

Men hallå - jag tog mig i mål!!! Jag klarade min utmaning.
Mina mål hade varit att
1. komma i mål innan kl 18 vilket skulle ha gett mig en maxtid på 2h 28min
2. inte låta Sofie, som jag jobbar med och som startade i startgruppen efter mig, komma om mig
3. Drömmålet var 2.10

Mål 1 och 2 uppnåddes mål 3 var jag 56 sekunder ifrån, som jag lovar att jag tappade sista km där jag inte lyckades ta mig framåt.

Mina tider blev:
5km - 00:29:25
10km - 00:59:11
15km - 01:31:40
20km - 02:04:47
mål - 02:10:56
Medelhastighet 06:13/km

Fick min medalj och en iskall banan och lyckades till slut hitta en lyckligare Viktor. Han sprang, trots att han knappt sprungit alls sen påsk och inte sprungit mer än 1 mil på ännu längre, på 1.49. Jag är fruktansvärt stolt över honom!!!

Vi vilade oss en stund och promenerade sedan hem och dog. Den duschen som jag tog efteråt är nog den skönaste dusch jag någonsin tagit i hela mitt liv....!

Vi gick sedan ut för o leta mat - restaurang - hittade efter säkert 40min letande en där vi fick ett bort. Förrätten blev friterade calamaris med aioli och vitlöksbröd - var bland de godaste jag någonsin ätit. Sedan åt älskling lasagne och jag biff med rödvinssås. Vi unnade oss varsitt glas vin och gick lite smålulliga hand i hand hem och gick och lade oss efter en lång dag. ♥

Söndagen innebar inte mycket annat än hemfärd, en liten shoppingrunda (försökte hitta bikini till mig), vila, pizza Nikita och lite plugg....

Vill tacka de vänner som hörde av sig till mig för att önska lycka till eller fråga hur det gick. Småsak kan det tyckas men för mig betydde det enormt att några uppmärksammade hur mkt detta betytt för mig och brydde sig om att fråga. Tack till Mikael, Sophia, TT, Keso, Becca, Martin och Cicci!

Så, ska jag springa i nästa år? HELL YEAH! ;)

yours truly
Dessidessan

Good bye and Hello

Kategori: Allmänt

Onsdag 18/5
Pluggade mest hela dagen och gick på HLR utbildning för oss på Olympen på kvällen. Min docka dog emellertid när jag fick hoppa upp o stänga av ljudet på telefonen, vilket jag totalt hade glömt bort.. :P
Pluggade därefter en stund i biblioteket och utförde sedan en medlemskontroll innan jag gick hem och stupade.

Torsdag 19/5
Skrev jag så det glödde om fingrarna fram till 18-tiden. Då handlade jag och plockade sedan upp Daniel och Mikael för en pratstund medan jag lagade mat. Myste lite med dem och de stack till i hjärtat att jag inte vet när jag ser dem nästa gång (troligtvis dock i slutet av augusti).

Löveerboyysen!

Hann med en medlemskontroll på kvällen innan älskling kom lagom när jag kom ut ur duschen. Blev ett hett mottagande ska jag be att få tala om ;) Blev alltså en känslomässigt väldigt dubbel dag, säga hej då till Daniel och Mikael och äntligen säga hej till älskling efter den första månaden vi klarat oss utan varandra.

yours truly
Dessidessan

Million pieces

Kategori: Allmänt


Toves låt Million Pieces ger mig tröst i en motivationslös skrivartid och en tung vänperiod:

"last night i said i was fine

but i lied my heart in thousand pieces

million pieces tonight"Men nu kör vi, nu ska de skrivas, utan motivation så får se hur dåligt de blir.

yours truly
Dessidessan

Motivation

Kategori: AllmäntHar någon sett min motivation?
Jag måste ha tappat den på vägen hem ifrån biblioteket igår.
Den är mörklila och svart-färgad och har en konstig odefinierbar form, typ lite böljig om ni förstår vad jag menar och den är lite busig, den gömmer sig gärna så den kanske antar färgen brun mot ett träd, typ som en kameleont. Men den kan inte gömma sig om man tittar efter den, så leta gärna ;)

Kom inte upp klokt i morres.. Så sjukt trött. Förkylningen som ligger där i kroppen o suger energi och magen som har krånglat sen i lördags...
Har iaf läst färdigt allt mitt material och har upplägget på uppsatsen klart för mig men sen är det värre. Ska komma igång att skriva också...

Pratat med min loverboy i telefonen i cirkus en timme nu på förmiddagen. Fruktansvärt mysigt! Bara att älta lite med någon som lyssnar är så sjukt skönt. Älskar Mikael så in i helvete! Hör du de min finaste vän? ;)

Nu ska jag ta o äta lite, se ett avsnitt och hoppas att min motivation är lydig nog att pallra sig tillbaka hit tills dess att avsnittet är klart..

yours truly
Dessidessan

Moffa fyller år!

Kategori: Allmänt


Mötet med handledare gick väl förhållandevis bra, efter en riktigt het debatt och lite tjaffs. För till slut fick jag igenom precis hur jag ville ha det med bara några få ändringar. Men hon och jag drar verkligen inte jämt och jag kan inte påstå att jag gillar henne. Som tur är behöver vi inte gilla varandra för att ändå komma fram till något vettigt.

Har efter det finslipat på det lilla jag har i uppsatsväg sedan hon kommenterat det jag hittills skrivit samt läst, läst och läst. Läst massor för att hitta relevanta avsnitt till min analys. Knappt gjort något annat. Jo pausade med att laga mat och diska en stund och sedan ringa lite relevanta samtal.
- Moffa som fyller år, grattis världens finaste moffa! Jag saknar honom!- Mamma för att ordna massor med saker. Mamma och Jonas ska ju inte åka med till Göteborg, det blir bara jag och Viktor. Så Viktor ska låna en bil av mamma o Jonas eftersom hans inte är riktigt hel och så kommer han eventuellt springa på lördag han med. :)

Läst ännu mer. Samt gjort en medlemskontroll på Olympen och läst på biblioteket. Tagit på mig att göra medlemskontroll så många kvällar jag bara hinner nu fram tills jag sticker härifrån. Får en liten slant för varje gång så det känns helt okej.
Skönt att komma ifrån plugget en liten stund också. Har inte mycket till umgängeskrets nu nämligen, därav tåren i något inlägg nyss. Jag känner mig så sjukt sviken och ledsen, IGEN, och jag vet inte om jag kommer komma över det denna gång. Det är för tätt inpå varandra, förra gången och denna gång och samma personer och i princip samma sak nee hu, jag är riktigt ledsen. Försöker dock att inte tänka på det just nu när jag måste koncentrera mig på min uppsats, men det gör grymt ont i mig. Känns så tråkigt, med knappa två veckor kvar förlorar jag nästan alla mina vänner - ironi på högst nivå...!
Tyngst känns att inte prata med en av dem som jag ju pratar med varje dag hela dagarna på nätet, om allt och ingenting. Denne person har blivit en fast punkt i mitt liv som jag blivit beroende av. Jag älskar den killen något så otroligt mycket. Lyssnar på en låt konstant nu som jag älskar men som så sjukt påminner mig om denna situation.
Planen för imorgon är att skriva och skriva och återigen skriva. Sen har jag HLR-utbildning på Olympen och blir ytterligare en medlemskontroll.
Torsdag innebär skrivning, tvätt-tid och att älskling kommer. En månad utan honom har varit ganska tungt, allra helst med tanke på hur skit jag mått med tanke på vännernas bristande behandling av mig just nu. Ska även umgås med Mikael på torsdag. Blir vår sista dejt, me and my loverboy! Orkar inte ens tänka på det nu, hur mycket jag kommer sakna underbaraste Mikael!

Nu ska jag läsa lite till. Har två böcker kvar att läsa för att sedan fullt ut koncentrera mig på skrivandet.
yours truly
Dessidessan

JÄVLA GRANNE

Kategori: AllmäntJust nu är jag förbannad på jävligt mycket. Men just i denna sekund vill jag skriva av mig om min hänsynslöse, respektlöse *pip*granne!
Jag lade mig i sängen igårkväll för att försöka plugga men det dånade i väggarna av någons bas. Kändes lite omöjligt att försöka förstå autonomiargumenten då. :(
Insåg att för fan det är måndag, blev fruktansvärt upprörd (det var nämligen någon som hade fest i förra veckan också ju så att jag inte fick sova förrän sent) och tyckte att jag väl för fan kan få sova på en MÅNDAG?! Började leta i huset för att finna källan till ljudet men utan framgång. Personen hade musik på i ca 1min och sedan av ett tag och så fortsatte det.
Mötte till slut min granne och tillsammans gick hon, jag och hennes kompis och letade efter rätt granne och fann denne på NEDERSTA VÅNINGEN. Det vill säga två våningar under oss och ändå hade vi hört människan.
Han öppnade och sa att han inte hade fest men spelade musik och vi sa att han skulle sänka och framför allt sänka basen. Ok, fick vi till svar o sen var dörren stängd. Då var klockan cirka tolv.......

Ingen förbättring skedde dock, mer än att musiken spelade hela tiden istället men på något lägre nivå. Basen var densamma. Efter samtal med mamma beslöt jag mig för att ringa störningsjouren kl 00.50. Då hade någon tydligen redan ringt och en väktare var på väg. Halv två blev det tyst. HALV TVÅ. PÅ EN MÅNDAG!!

Alltså jag har inget emot om folk festar. På helgerna kan jag ha enormt tålamod, jag är väl lite grinig och kan gå runt här och klaga för mig själv och för andra men låter trots allt personen hållas. Men på vardagar då tycker jag fan de ska va tyst vid 23. Vill de fortsätta festa då ska musiken va på en sån volym att den inte hörs mer än på en rofylld nivå och basen skall vara AVSTÄNGD. För det är trots allt basen som är den som är jobbigt att höra. Att ligga i sängen och höra hur det dånar i huvudet.

Så det där med att jag skulle kliva upp klockan halv åtta och plugga, det gick åt helvete. Känner mig helt slut idag. Kom upp sent. Försökte kliva upp tidigare, eller alltså ligga o läsa i sängen. Men kom på mig själv med att ligga och sova istället för att läsa. SUG!

Har idag 190 sidor att plöja så att jag kan börja skriva klokt på B-uppsatsen. Har möte med handledaren nu vid 11, får se vad hon säger om det lilla jag skickade in igår.

yours truly
Dessidessan

Just stay here tonight

Kategori: Allmänt
Gråter en tår, torkar bort den och fortsätter skriva på uppsatsen!
yours truly
Dessidessan

Skinny Love

Kategori: Allmänt
Älskar denna låt!! Underbara röst, underbara piano!

yours truly
Dessidessan

Sport och lek-lördag

Kategori: AllmäntIgår hade vi sport och leklördag.

Det hela började med att vi spelade:Minigolf i Växjö :)

Vi spelade i lag. I mitt lag var det jag, Frida och Mikael. Det gick inte så bra för oss :P Vår medel blev 88 vilket var betydligt högre än de andra lagens :P Haha!! Dock gick det lite bättre för mig än för de andra. Men stoltsera med 78slag, det gör jag definitivt inte :)Sedan cyklade vi hem (jag och Mikael gjorde ett stopp på donken, det var grymt länge sedan jag åt så onyttigt).
och begav oss till nästa event →- Volleyboll!
Jag älskar verkligen volleyboll men fan, bra e jag inte... Serva kan jag dock relativt bra :)
Sand? Det hade man överallt efteråt, ÖVERALLT!!
Därefter blev det att ta sig hem och göra sig iordning snabbt som tusan - 50 min för duscha, sminka o byta kläder. De tycker jag e ganska duktigt av mig :)


Därefter väntade kubb och förfest!


Jag, Nadja och Bent bildade ett gotländskt lag vs fastlandet och med deras konstiga fastlandsregler för ett gotländskt spel så vann vi :)


Därefter såg vi ovädret komma på himlen och sprang in lagom innan regnet öste ned.


Slutligen blev det utgång på Sivans!

Bra kväll, bra sällskap, bra aktiviteter!

yours truly
Dessidessan

Tre Kronor i final

Kategori: Allmänt-innebär mindre plugg för mig på söndag men fan vad kul :)

Har försökt plugga idag med en enorm huvudvärk, gått sådär. Ska läsa mera nu när jag sett att matchen mellan Sverige och Tjeckien slutade 5-2. Jag och Viktor hade fel, Sverige nådde fram :)

tyckte Backlund skulle blivit matchens lirare :)Alltså älskade finaste Viktor, vad har du gjort med mig? Jag ser frivillit hockey och är insatt. Hur fan gick det till? Inte en endaste hcokey-match har jag sett under de 21 åren jag levde innan du kom in i mitt liv. Men jag tror ett tack är på sin plats just nu för fan vad kul det är :)

yours truly
Dessidessan

My green eyes

Kategori: Allmänt

 

 I know you are watching me, I have my eyes on you too!!


Tack för att du läser min blogg!

That's just the way it is

Kategori: Allmänt- some things (and some people) will never change!


Sov sugigt i natt. Först hade grannen fest och allvarligt. På en onsdag till halv ett. Min granne kan inte ha mycket till hänsyn i sin kropp. Min lust att klaga är enorm men man vill ju inte vara den där bitchen som inte orkar med att andra har kul. Men jag e ju sjuk och ja kunde inte ens ligga i mitt sovrum för att basen pumpade rakt genom min vägg. Så lågg på soffan till halv ett när det blev tyst och då flyttade jag in i sovrummet bara för att ligga vaken på grund av att det åskade och blixtrade. Doh!

Hade min telefonintervju med Agisra idag. De kan tänka sig att ta mig. Men jag sade att jag behöver tänka. De vill nämligen att man skall kunna tillföra deras organisation något och jag är osäker på hur jag skall kunna bidra. Dessutom vill jag lära mig och gärna uppleva två platser - Agisra ligger i Köln där jag ju ska plugga.
Måste fundera. Ska ringa de andra ställena nästa vecka o tjata lite :)

Kom hem och lagade vrålgod mat. Jag börjar bli riktigt duktig på att experimentera fram god mat utan recept :)
Tack Viktor för att du fått mig att experimentera! ♥

Därefter dog jag väl i princip. Gick och sov en timme men lyckades inte återhämta mig. Förkylningen tog alla krafter så legat på soffan resten av dagen. Försökt läsa till B-uppsatsen men har verkligen inte mått bra. Denna förkylning suger musten ur mig. Jag har inte tid att vara sjuk och den vetskapen gör ju att jag får panik och blir stressad och då blir jag ännu mer sjuk.. Ond cirkel!Tog mig dock vid åtta-snåret ut och gick till biblioteket för att skriva ut en handbok till uppsatsen och gjorde även medlemskontroll på gymmet då. Inga bekymmer!

Har sedan camat med darling ikväll... Saknar honom! ♥ Saknar min omhändertagande man. Hade han varit här vet jag att jag hade fått te i mängder, blivit omstoppad och omhållen och känt mig som en liten flicka. Hans flicka!

Nu ska jag sussa så jag orkar kämpa med B-uppsatsen imorrn.
Imorgon är det Tjeckien mot Sverige och Finland mot Ryssland. Jag tror att Tjeckien och Ryssland vinner men jag hoppas på Sverige och Finland till final på söndag.. :)


Jag önskar att jag kunde dansa!


yours truly
Dessidessan

Apsug

Kategori: Allmänt


Minns ni den där händelsen jag inte ville skriva om ifrån fredagen den 29:e april?! Den förstör ännu för mig och kontakten med mina vänner. Av alla de personerna som sårade mig då, har alla utom en person bett om ursäkt. Den sista personen har inte yttrat ett endaste litet ord och pratar inte med mig i övrigt heller direkt. Ikväll är de hos just denne person. Vi pratade igår om att umgås idag. De skulle äta sushi, se hockey (på min önskan) och gamea (jag skulle skriva på min uppsats var tanken). Men iom att de är hos just den enda personen av alla 6 som inte bett om ursäkt eller ens visat någon som helst ånger för den smärta jag fick känna känns det inte direkt bekvämt att gå dit. Vilken person vid sina fulla bruk går hem till en person som man i grund och botten ännu är ledsen på och inte kommer förlåta förrän man får en ursäkt även om alla andra är där också? Inte jag iaf. Allra helst när jag inte direkt blivit inbjuden av den personen heller utan av de andra. Känns ju väldigt konstigt att bli medbjuden av de andra som inte ens bor i lägenheten och va hos en person som jag inte pratar med.

Så från att ha taggat hela dagen för att vara social ikväll och umgås och slippa se hockey själv så sitter jag nu ensam iaf. Det suger något fruktansvärt.....!
Bitter? Så in i helvete!!

Haft handledarmöte idag. Det gick väl sådär. Jag och handledaren drar inte riktigt jämnt tyvärr. :(

Har varit på apoteket och även solat i solarium en liten stund. Det var så mkt stackmoln ute och de ska bli dåligt väder nu ett tag framöver så jag pausade en liten stund där inne istället för ute. Kanske dumt. Men grymt skönt var det iaf.

yours truly
Dessidessan

Vröööölförkyld

Kategori: Allmänt


Godmorrn!

Nja, ingen god morgon. Vrööölvförkyld *önskar ja kunde säga vröl med Daniels dialekt* och stressad... Sitter i pyjamas och ska skriva på min uppsats, suck....

Var en stund hos Björn igår, massa folk där. Var mysigt..
Nothing more to förtälja.

wish me luck and wish me frisk, tack!
yours truly
Dessidessan

11 days = unlucky number?

Kategori: Allmänt


Det är en snorig Desireé som sitter här bakom skärmen och skriver. Snöt mig nyss så nu har jag lock för öronen också. Inte bra detta. 11 dagar kvar till Gbg-varve och förkyld. Chockar kroppen med c-vitamin, vatten och förkylningspiller får se hur de fungerar. Blir iaf inte träning när ja känner mig såhär, stor risk att jag äventyrar att bli riktigt sjuk nu innan loppet.

Igår gick jag upp tidigt och direkt till biblioteket. Letade böcker och gick hem och bläddrade, sökte och letade, skrev lite funderingar och så vidare tills jag skulle jobba.

Jobbade på Olympen, mitt nästsista pass. Lugnt ena stunden, mycket folk andra. Lite blandat alltså. Men de e ju jag, jag hittar alltid något att göra. Rensa i systemet, agera polis med mera. :)

Efter det blev det hockey och sedan somnade jag som en stock.

Hade igår fortfarande inte hört av min handledare. Hon uttryckte sig i förra veckan som så att hon fanns på mailen om jag undrade över något och att vi skulle träffas för handledning nu i början av veckan. Men hon hade inte svarat på mitt mail angående vad hon tyckte om min plan B från i torsdags och när man ska ses i början av veckan då e jag sån, då hörs man väl på söndagen eller tidigt på måndagen? Jag fick ett svar på mailen kl 00:51 i natt så ringde hon mig idag. Hon och jag har inte riktigt samma åsikt om det där med att svara på mail men men det ordnar sig väl. Hon frågade om jag ville byta handledare och nog sjutton har jag tänkt på det men de känns så krångligt.
Ska träffa henne imorrn för handledning iaf och då ville hon helst att jag skulle ha skrivit något så det blir till att sitta hela dagen och skriva och det är väl lika bra det. Har 16 (minus 3 för Gbg och denna helg också =11) dagar på mig. Opponeringen blir den 31:a maj och uppsatsen skall lämnas in den 26:e så att vi hinner läsa varandras uppsatser.

Skall dra mig bort till biblioteket. Slå upp definitioner så att de är klara och sedan dra med mig hem de andra böckerna ja vill kolla igenom. Jag ska fixa detta och jag hoppas att jag kommer ha bra inspiration de närmaste dagarna för jag vill bli av med detta. Fort ska de gå ;)

yours truly
Dessidessan

B-uppsats

Kategori: AllmäntJag ångrar djupt och innerligt att jag valde B-uppsats.

Mitt ämne omskärelse urartade ju i och med RFSUs släppta häfte, ämnet blev inte längre förbisett vilket jag argumenterade för.

Mitt andra ämne tycks inte fungera och jag har inget material.

Något annat ämne verkar sjukt svårt att finna och konkretisera.

Suttit hela dagen med att försöka hitta en plan B och formulera den samt försöka leta mer material till det jag egentligen vill skriva om.

Har ikväll haft världens huvudvärk. Lagade mat och var vrålhungrig men när jag började äta så orkade jag inte ens halva kycklingfilén. Kändes väldigt ovant.

Struntar nu i allt och går och lägger mig och satsar på att kliva upp tidigt imorgon istället. Uppstigning sju för att kolla igenom alla mina utlandsstudiepapper.
8.00 biblioteket
10.00 Möte angående utlandsstudier
därefter plugga och förhoppningsvis börja skriva NÅGOT, vad som helst, bara för att komma över min panik som jag känner nu.
försöka hinna träna också.
15.45 jobba på Olympen
20.15 slutar på Olympen - hockey!
-sov!

yours truly
Dessidessan

Tänk-om-utifall-att-et

Kategori: Allmänt


Ridningen med olympen måste jag erkänna kändes sådär, det hade jag väl visserligen kunnat förstå när vi var en grupp med folk som ridit och folk som inte ridit. Blev iaf för min del, som ridit så länge, lite töntigt... Hästen jag red - Graidy kallades hon - var väldigt slö i början. Hon var fruktansvärt mjuk så gå på tygeln hade jag inte några problem med att få henne att göra men det där med framåtbjudning existerade inte. Efter att alla fått pröva att trava och galoppera fick vi önska vad vi ville göra mer och då ville de andra galoppera mer och då önskade jag att vi kunde få ta ett helt varv (vi red nämligen bara på halva ridbanan) och det gick vår lärare med på. Efter den galoppsvängen piggnade Graidy till rejält och fick världens framåtbjudning så när vi kom längst fram i kön igen så ville hon sätta iväg på en gång men tyvärr så var då lektionen slut, sjukt tråkigt när jag äntligen fick en taggad häst.
Stack hem, duschade och cyklade med Mikael till Växjö teaterförenings hus för att se på Emil Jensen. Viktor vann nämligen biljetter till hans föreställning på Novischmässan. Var en grym föreställning. Han sätter verkligen alla repliker och manar till eftertanke. Han blandar dikt, rap och rim med sång och musik. Detta i kombination med en vacker ljussättning och hans beundransvärda lugn och charmiga dialekt gjorde föreställningen till en ren och skär njutning. :) Ångrar inte för fem öre att jag gick dit!!Äntligen har dessutom Emil Jensen satt ett namn på mitt levnadssätt. Min svårighet att leva i nuet och alltid tänka "tänk om" heter tänk-om-utifall-att-et! Klockrent!

Blev lite fest med vännerna hos Emil sen, hängde dock inte med ut.

yours truly
Dessidessan

Funny Bunny Days

Kategori: Allmänt


Hann me en riktigt goer timme i solen igår, fredag 6/5, innan jag cyklade in till stan. Det jag behöver inför sommaren är fler shorts, klänningar och en ny bikini (bikini behövs väl egentligen inte men de köper man ju ändå varje år :P). Köpte mina magpiller fort och sedan gick jag lite på jakt efter shorts och klänning.

Jag har sett ett par shorts på Veromoda sen dess att jag och Viktor var på samarkand för jättelänge sedan och jag har inte riktigt kunna släppa dem och har inte velat köpa dem för jag anser att 350 kr för shorts är förbannat dyrt. Så jag tänkte att om jag provar dem kommer de väl bli som med 90% av alla shorts - jag gillar dem inte och då kan jag sluta tänka på dem. Men så blev ju självklart inte fallet. DOH! Jag älskade dem. De var mjuka och sköna och snygga och med fickor och ååååh...Till slut bestämde jag mig för att satsa på dem. :) Köpte även ett par shorts på Gina Tricot och vet ni vad. Båda två shortsen är i storlek 36. Det kan jag inte minnas att jag någonsin kommit i förut. Min ridrumpa (ridrumpor e lite bastanta för att uttrycka mig milt) och mina breda höfter har alltid gjort storlek 36 omöjligt. Men inte nu nej :)
Köpte även ett par trosor. Har velat ha ett par snygga trosor att ha till mina hängbyxor så nu körde jag på ett par bara för att liksom... :ODessa från GT
fast svarta blev det!Sen kom jag hem, bytte om fort som tusan. Duschade igenom håret Lagade mat - bränd köttfärssås och överkokta makaroner - jättegott! :P Promenerade bort till Björn och förfestade :)
Mitt och Beccas festhumör var dock sådär när killarna satte på massa svenska låtar typ Jimmy Jansson och satt och sjöng :P hahahah, men söta var de :)
Efter att jag och Mikael gått hem och hämtat mitt kårkort som jag glömt hemma så blev det slutligen utgång och massor med dans för min del.
Även en olycka inträffade - några tjejer bestämde sig för att va med i vårt gäng o dansa så de började trycka på oss och fick Louise i balans som ramlade till och smockade till mig rakt över näsan så att jag fick näsblod. Haha :P Har lite smått ont i näsan idag :P

Kort sagt - en bra dag!!Idag, lördag 7/5, hade jag dock segt att komma upp ur sängen. Ville helst fortsätta sova men icke. Kröp upp ur sängen gjorde iordning frukost och pratade med darling i telefon samtidigt. :)

Satte sedan på mig träningskläder och stack till Olympen för att titta på när Anton, Emil, Totte, Matte m.fl spelade innebandyturnering. Såg två matcher och båda två urartade på slutet och blev mer och mer hockey-inspirerad. För mycket testosteron konstaterade jag och en annan tjej på läktaren. Antons lag vann iaf så stort grattis till honom!!


Efter det körde jag igenom hela kroppen på gymmet. Plågade mina stackars små muskler.

Nu sitter jag här hemma. På spisen står ris och fiskpinnar och själv sitter jag här på stolen iförd mina ridbyxor som jag inte haft på mig sedan 2007 skulle jag tippa. Ska nämligen rida med gänget på Olympen. Ska bli kul som sjutton!!
yours truly
Dessidessan

TVÅ MIL!

Kategori: Allmänt


Igår träffade jag ÄNTLIGEN min handledare. Kändes sådär och känns förjävligt o inte ha fått någon endaste bok ännu.

Satt och letade en plan B för uppsatsämne, gick skit. Vet inte alls vad jag vill skriva om i så fall.

Gav mig iväg ut och sprang igår också. Det småregnade lagom när jag började springa men det var inte så mycket att det störde, snarare svalkande. Tog det lugnt i början för o känna av kroppen, hade lite träningsvärk i rumpa och lår men det kändes helt okey och sen gav jag mig fan på att springa två mil så det gjorde jag! :)
När de regnade som mest var jag djupast in i skogen så hörde bara att det öste ned där uppe på träden och lagom när jag kom ut ur skogen så slöt det regna och sista 3km sken solen så det var en perfekt tur. Kom i mål på 2h och 10min så jag är otroligt nöjd. Det var tungt efter 16 då ville låren ge med sig men icke, jag kämpade på.
Första timmen medelpuls 176
Andra timmen medelpuls 180
Sista tio minuterna 186 i medelpuls :P

Så otroligt stolt när jag kom hem och fick ringa Viktor o mamma o berätta om det.
Tog de därefter lugnt och gick även med Cicci och gjorde medlemskontroll på gymmet för o sätta dit lite folk, vilket vi lyckades med men de har tydligen ljugit om sina namn så de var ju kört.

Idag klev jag upp 06.50 och sorterade tvätt för att jag hade tvätt-tid bara för att märka att jag inte alls hade tvätt-tid. DoH! så gick och lade mig igen. Stack iväg och handlade vid nio och gjorde sedan scones åt mig och Anton. Anton stod för osten :)
Har lite småont i vänster knä idag, eller okey ganska ont då. Drygt, ingen framgång utan något negativt.
Tvättar nu och sen måste jag cykla in till stan o köpa mer tabletter till magen...

Händer mycket i helgen, uppdaterar er senare!
Trevlig helg i det fina solskenet!

yours truly
Dessidessan

röda rosor av kärlek

Kategori: Allmänt


Hur gulligt är det inte att få blommor en helt vanlig torsdag som denna?!Tre röda rosor i enda vasen jag kunde få att fungera - en påskmustflaska!
Ögonen tårades och svämmade över! Saknar min älskling så otroligt mycket!!

Viktor Johansson, jag älskar dig!

yours truly
Dessidessan

Blogg i Bild

Kategori: AllmäntMitt misslyckade försök att bli arg istället för ledsen..... :PTre Apor är förbaskat gott!ValborgsgängetSe det snöar -
Det var INTE roligt!
Inte 3:e maj!!!!

yours truly
Dessidessan

Inget roligt inlägg

Kategori: Allmänt


Thursday 28/4
Klev upp halv sju och skrev färdigt min sammanfattning av min artikel. Sandra kom klockan 8 och sedan skrev vi ihop vår sammanfattning. Därefter satt jag halva förmiddagen och försökte ändra min bloggs utseende. Satte fart med o skriva manus på eftermiddagen och på kvällen kom Anton förbi och lyssnade på mig och gav mig tips inför seminarie. Efter det gick vi tillsammans bort till Niklas och käkade våfflor med gänget.

Fridag 29/4

Jag vet faktiskt inte i vilken ände jag ska börja för den här dagen. Jag har faktiskt haft tid o blogga sen i torsdags men jag har valt o inte gjort det för en händelse som tog väldigt hårt på mig under fredagen. Jag är kluven inför om jag ska skriva om det eller om jag ska bara glömma det. Jag tror jag väljer iaf idag att hoppa över den historian. Får se om jag skriver det en annan dag. Vad jag nu kort tänker säga är att den dagens händelseförlopp gjorde mig ledsnare än jag varit på flera år. Jag blev väldigt besviken på mina vänner och hade ingenstans att ta vägen på fredagskvällen så tårarna blev väldigt många och upphörde i princip inte förrän jag somnade.
Seminariet dock gick väldigt bra, långt över förväntan och fick ett samlat betyg för hemtenta, deltagande på seminarierna, opponering samt presenteringen - VG. Skönt!

Lördag 30/4
Utvecklades inte heller särskilt bra. Mådde ännu väldigt dåligt och grät från och till hela tiden - hu vad blödig jag låter men jag kan knappt beskriva hur ont det gjorde i mig. Försökte det mesta för att sluta gråta. Drack varm mjölk, satt i duschen under vattnet och till och med slog sönder en tallrik (som redan var en spricka i och skulle slängas) i ett försök att bli arg istället för att vara ledsen. Senare försöket slöt dock med att jag skar mig i tummen och började gråta för att de rann blod istället.
Gjorde massa nyttiga saker istället. Skickade iväg praktikansökningar och beställde böcker inför uppsatsskrivningen.
Tog dock tag i mig själv på kvällen och antog Viktors kompis, Eriks, erbjudande om att komma bort och hänga med honom och hans kompis Andersson. Vilket jag gjorde.
Skulle vara nykter men de gick utför. Erik hällde upp vin och Tre Apor är ju så fruktansvärt gott så det blev ett antal glas vin.
För o sammanfatta kvällen i ord så blev det såhär - körv, kladdkaka, koskenkorva, hockey, nackenspringning, utedans, nötter, vin och skitsnack plus två norrlänningar... :P
Vi såg alltså ishockey och de var en riktigt sugig match. Dock var de kul att Bastiansen gjorde mål, gillar den spelaren alltså... :O Blev även fest med några i gänget när Erik bjöd in dem på fest.
Blev dock mer gräl med vissa och jag gick hem vid tolv-tiden, lika ledsen som på dagen.
Kom hem och när jag gick och lade mig bankade jag i väggen i en timme för o få grannen o hålla käften. Lyckades dock inte så plingade på halv 2. En kille öppnade dörren och drog snabbt som fan igen den igen när jag sagt "sänk snälla". Och visst sänkte han MEN inte basen så de dunkade ju iaf i hela mitt sovrum som ju är vägg i vägg med hennes lägenhet (idiot som ritat huset, varför la de inte mitt sovrum i andra sidan av lägenheten????). Somnade dock av utmattning men vaknade 03.45 av att musiken var lika hög som förut. Klev upp och plingade på och klagade denna gång på grannen som öppnade dörren. 20 min senare var det tyst, då kunde ju inte jag sova dock när det var ljust ute, fåglarna kvittrade och jag hade börjat tänka igen.
Så blev inte mycket sömn där på natten.

Söndag 1/5

Jag gjorde inte ett dugg på söndagen. Låg på soffan och såg tv hela dagen. Plågades av en enorm huvudvärk. Dock skall en positiv erfarenhet lyftas fram. Jag kan tydligen supa på vin utan att få ont i magen. Visst var jag dålig i magen dagen därpå men jag hade inte ont alls varken när jag drack eller efteråt. YEAH!

Måndag 2/5
Fick veta att universitetsbiblioteket köper in böckerna jag vill ha, trevligt, innebär dock att de kommer ta längre tid att få dem.
Rensade lite här hemma och Mikael kom på besök. Vi redde ut fredagens händelse och även Mikael fick fälla en tår. Slöt med en lång välbehövlig kram.
Såg hockeyn på kvällen och gladdes åt Fasths insats. :)

Tisdag 3/5
Har städat och donat och pratat med mamma i telefon. Sen kom Björn och lyssnade och tog till sig. Gav mig därefter ut på en springrunda i det konstiga vädret. När jag begav mig iväg var det skinande solsken. Efter 3km sprang jag i princip in i en snöstorm. Efter 5km fick jag kavla upp armarna för att det var så varmt igen och sedan halvsnöade det efter 7 igen för att avsluta i solsken. Sjukt konstigt. Blev lite hostig också så har hällt i mig c-vitamin och förkylningstabletter för att undvika förkylning för jag har verkligen inte tid med det just nu.
Anton kom på besök också och jag fick även honom att förstå hur jag känt. Tror inte jag sett Anton lida så mycket förut, se honom så ångerfull, det gjorde ännu mer ont i mig. Men sen pratade vi om massa annat roligt, så som han och jag alltid gör och då kändes det mycket bättre. Gick med mot hans för att jag skulle till biblioteket och avslutade med den härligaste kramen jag någosin fått ifrån honom. Blev tvungen att vända mig om och gå direkt efteråt för ögonen tårades.
Det är helt sjukt hur mycket man kan älska vissa människor hur mycket de än har sårat en.....
Det känns skönt att ha pratat med några i gänget som jag var så ledsen på. Känns som att även om jag ännu är ledsen kan jag nog gå vidare. Kommer dock kännas konstigt att tala med de som ännu inte lyssnat på mig (i nyktert tillstånd) och sagt förlåt.... Men de är så lite tid kvar här med människorna jag älskar så jag har inte tid att vara långsint och bitter.
Nu ska jag ta o se en film och bara lugna ned mig. Jag behöver det. Helst av allt hade jag behövt Viktor. Har saknat honom något så sjukt enormt mycket nu när jag varit ledsen. Inte de att jag hade behövt prata men han hade kunnat hålla om mig så att jag hade slutat gråta och få mig att känna mig älskad nu när jag tvivlat på det i helgen.....


yours truly
Dessidessan