Dessidessan

23-årig töis med gotländsk härstamning som jobbar på migrationsverket. Svag för te och efterrätt. Gillar träning, pärk, språk och sällskapsspel. För övrigt även väldigt kär....!

Sommardag

Kategori: Allmänt

Hej hej!

WIIIHA!!! Mitt halsband, har kommit till rätta!
Tilde skickade ett sms om att de fanns på friskis och så åkte jag dit, och se där var det! Så nu är det där det skall vara nämligen om min hals!!!!!!!

Nästan frisk nu...

Herregud vilken underbar dag de har varit idag!! Sommarväder och underbart!

Valborg,
vilket ända stort elände - planeringsmässigt.
Vrida och vända, men vad spelar de för roll, de blir knas ändå, men men får hålla hoppet uppe, kan ännu bli en riktigt bra kväll! Får se i efterhand hur allt blev, återkommer alltså på den fronten!

Tatuering
Var och pratade med tatueraren idag, tror att jag kan bli riktigt nöjd med den, OM jag bara kommer på hur jag skall lägga min text till den och dessutom vart jag vill ha den. Drömmer ofta om tatueringen nu och den hamnar på lite olika ställen varje gång :P

Plugga, plugga, plugga!
Det är vad jag ska göra under de här fem lediga dagarna. Detta är anledningen:
6/5 Projektredovisningar
7/5 Idrottsprov, Latinprov
8/5 Spanska redovisningar
9/5 Matte Nationella

Nästa helg, någon som vill leka med mig då? Jimmie jobbar och vad jag vet nu så har jag inget speciellt att plugga.

Studentklänningen är klar, jepp jopp!


Nee men nu har jag inget mer att berätta, är otroligt trött så god natt på er. Puss

..........

Kategori: Allmänt

Förkyld!!!

*snörvel, nys, host, snörvel, snörvel, nys*

Sisådär

Kategori: Allmänt


Jahapp krogkvällen i fredags var ju sisådär..
En kille drog tag i mig o började dansa och hindra mig från o gå varje gång jag försökte - måttligt roligt...
Fick en knytnäve på snoken när det blev bråk bakom ryggen på mig, inte menad för mig men näsan är ännu öm.
Men det var roligt o dansa lite med folk iaf, allra helst Markus den rackarn som hade en cool slips på sig, kvällen till ära. Första krogkvällen i mitt liv dock som jag gått hem innan stängningstid.

Halsbandet är ännu borta och jag är ännu jätteledsen för det!

Vart en riktig pluggarhelg, verkligen, verkligen pluggat. Tog 3,5 h att skriva nk-uppsatsen och sen har jag ägnat mig åt andra läxor, så det blev ingen sol för mig det naj.

Tatueringstid bokad!
15:e maj är det dags och jag har bestämt mig för ett motiv som jag verkligen vill ha :) Ser fram emot det!

Ännu mycket i skolan.. Suck när skall eländet ta slut?! Just det! Den femte juni, ja! WIIIE!

Firade Farmor igår också, hon fyller år idag. Fick lasagne och en jätte god kladdkaka med nötter på och hallon med glass till.
Varken farmor, sören eller pappa tycker om mina tatueringsplaner medan mummo är helt neutral till det kanske till och med positiv. Sören tycker dessutom att jag är knäpp som inte vet vad jag vill bli i min ålder :S


Aj men nu ska jag få Emelie och gå med o köpa skor så c u


Helvetes jävla skit piss!!!

Kategori: Allmänt

Har tappat halsbandet som Jimmie gav mig i ettårspresent den 11 augusti 2007..

Det halsbandet var det vackraste jag någonsin ägt och det jag värderat högst eftersom jag fått det av den jag älskar mest. Så är jag så jävla dum i huvet och klantig att det är försvunnet, mår piss, har ångest och vill bara ha tillbaka mitt halsband, NU!

Har letat överallt, är så jävla förtvivlad.........

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Projektet är klart, projektet är klart, projektet är klart!!! Vilken underbar lättnad att veta att det bara är redovisningen kvar! Projektet är klart!

Äntligen har jag dessutom kommit ur min trötthetsperiod eller åtminstone tagit makten över den eftersom jag äntligen kommit igång med mitt pluggande. Jag har skrivit svenska talet, måste dock föra in mer stilistiska figurer, har gjort läxorna, har börjat läsa till no-uppsatsen, har läst jätte mycket engelska bok, har börjat förbereda latinet, har pluggat massa matte - skönt att vara igång igen!Frågor:
Vart fan är våren?
Vart fan är min studentmössa?
Treadag imorrn! Ska man klä ut sig?
Treafest imorrn! Ska man gå?
Va ska man hitta på till Morfar i 70-års present?
Kommer någon ens bry sig om att svara på dessa frågor?
♥ He is the one <3 20 månader av lycka på fredag! ♥ 
                                                                   

Jag är så rädd, så rädd!

Kategori: AllmäntJag har en rädsla, en rädsla som hållit mig vaken flera kvällar och som gett mig mardrömmar...

     Jag vill åka till Tyskland och plugga ca 10 veckor och sedan få säsongsarbete genom skolan jag kommer gå på. Tanken är att åka i September och komma hem i början av April och det är här rädslan kommer in. Jag är rädd för allt som kommer hända här undertiden när jag är borta.

     Jag är rädd för att Jimmie skall glömma mig och hitta en annan så att när jag kommer hem igen och ännu tycker om honom så måste jag glömma honom, min största kärlek. Eller att jag hittar någon i Tyskland och jag sårar honom, vilket är det sista jag vill göra. Inom mig finns dessutom en rädsla för om det tar slut och att jag inser senare i mitt liv att han verkligen var The One, vad i hela fridens namn gör man då?
Jag tror aldrig jag varit såhär rädd inför något förut.....


Rädslan för om man kommer ha kvar vännerna finns också och vill därför be er alla att försöka hålla kontakten med mig när jag åkt för jag tycker så mycket om er!


Jag är fortfarande otroligt trött.... Jag orkar inte plugga och allt tar emot och jag är allmänt gnällig. Suck, gör mig normal igen så att jag kan ta tag i allt skolarbete som jag måste göra...!

Mummo har redan kommit jätte långt med studentklänningen, var väldigt mycket en brudklänning till en början men nu har det blivit bättre och jag tror att den kan bli riktigt fin. Hon är så duktig, min mormor.♥

Sova, god natt!