Dessidessan

Livet med hjärntumör

Xanten, m.m

Kategori: Allmänt

Jag skall gifta mig och ni alla är inbjudna!!!

- Nej, inte direkt. Jag och Karola hade ett skämt hela dagen igår. Vi pratade nämligen om hur hon skulle göra för o få mig att stanna kvar i Soest för alltid. Ja, då måste jag väl gifta mig eller så, sa jag. Så kom de att om jag gifter mig med tvillingarna Haumann då har jag ju två män som jag måste stanna här för och då får jag ju inte åka hem. Men eftersom Jonas redan har en flickvän blev det Henning vi bestämde oss för.
Berättade det igår för Henning när vi var på Red Bowls Houseparty och han "gick med på det". Haha, vi skrattade gott iaf. Härligt att träffa honom igen. Jonas, Benni, Paul, Laura, Nathalie, Christoph och Märte också för den delen (alla de var inte där igår).
Blev väldigt mycket dans igår på det där Housepartyt men saknar ännu o dansa med John och Boman...... :'(


Igår var vi ju då på en hel utflykt med HELA Karolas familj. Vi var 17 pers som klockan sju åkte med bussen till Xanten!

Åt frukost på vägen och väl där fick vi en stadsvandring. Sedan var det dags för glass, chokladkonditori, godisaffär och att njuta av solen. Tiden gick fort och det var dags att åka med tåget (ett sånt där blå-gult guidetåg som går på Gotland hela somrarna) till ett museum. Det var ifrån romarna, där finns en gammal amfiteater och sådär och där hade vi väldigt roligt när vi låtsades vara kämpar och så jagade vi de två yngsta i familjen.

Så bar det av tillbaka. Tillsammans åt vi dock på en restaurang på slutet. Schnitzelpanna, schnitzel, kroketter, potatits, grönsaksplatta och så glass och massa Radler (öl och sprite).
Hade så otroligt roligt och fick så mkt beröm för min tyska och för att jag klarat av jobbet och nee hu, kommer sakna allihop. Karolas familj är verkligen hur go som helst och hoppas jag får träffa dem snart igen!


Sov länge idag eftersom vi kom hem ungefär klockan halv fem i morse. Sitter nu o väntar på att Karola ska bli klar med badrummet så att jag också kan få göra mig iordning.
Mummo, moffa, Eva och Per-Ove kommer mellan tre och fyra. Känns jätteknasigt men ska bli så skönt o träffa dem igen, men det innebär då verkligen att resan är över och jag inte vet när jag kommer tillbaka hit till Soest. Vill senast tillbaka till när Karola och alla jag nu känner tar sin student någon gång i juni.

Nåja, ses snart då! Pusss

Allt är grönt!

Kategori: Allmänt

Jag vill ha en pojkvän och vet ni varför jag vill ha en pojkvän? För att jag vill köpa kläder till honom! Fy farao vad mycket snygga killkläder jag hittade idag, orättvist...
Till mig själv då? Ville egentligen hitta en kjol eller klänning vad kom jag hem med? Tre t-shirtar! Typiskt mig...

Var iaf i stan med Laura och Karola imorse, cyklade dit, och så åt vi frukost. Så kom Christoph, Henning och Jonas plötsligt förbigående så fick jag hälsa på dem också, härligt.
Sedan drog de alla till skolan och jag gick på stan och glodde. Så kom Märte och Karola tillbaka och vi åt alla varsin glass. Fortsatte shoppa och sedan cyklade vi hem..

Har nu ätit kvällsmat och suttit i solen en stund. Ikväll åker vi in till Soest igen och skall dricka några öl.
Imorgon åker hela Karolas familj och jag på heldagsutflykt och på kvällen blir de party i Red Bowl.
Söndag lär vi alltså då försöka sova ut och så kommer mummo, moffa, Eva och Per-Ove på kvällen och vi ska grilla.
Måndag - stadsvandring i Soest med dem och så åker vi ju på tisdagmorgen.
Går fort nu, snart är jag hemma!!

Hammer!

Kategori: Allmänt

Du bist einfach: H - A, doppel M - E - R: Hammer yeah..
Außer dir und Mamma gibt es keinen mehr.
Komm mal näher ma chère, noch viel viel näher wegen dir werd ich
Tier, Tiger, hin und her.

- Culcha Candela -

Zürs 35/Tåg till Soest

Kategori: Allmänt

22/4 2009

Jag sitter just nu på tåget på väg till Soest för att hälsa på Karola ett par dagar innan mummo, moffa, eva och per-ove kommer och hämtar mig. Jag kan knappt fatta att allt är över, jag klarade hela säsongen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Söndagen och måndagen städade vi, städade och städade. Så äntligen runt fyra tiden på måndagen var vi klara. Kathi och jag öppnade varsin liten champagne flaska och skålade. Jag var så lättad, ringde mamma och kunde inte hålla tillbaka tårarna. Jag var så otroligt lättad, lycklig och bara helt slut, det var över!

På måndagkvällen hade vi avslutningskväll med Jochums. Av cirka 75 medarbetare var vi runt 30 där. Men det var riktigt skönt att ha en avslutningskväll, trots att jag mått så dåligt på grund av vissa där. Kvällen försvann fort och vinet flöt.. Kvällen avslutades i Verni där jag till och med dansade med Natascha utan o säga henne hur mkt jag hatar henne…

Jag är stolt över mig själv, jag är en erfarenhet rikare och vet nu att jag kan klara saker bara jag ger mig fan på att det ska gå. Jag gick hem halv två, då tyckte jag att det räckte. Huvudvärken hade kommit ifrån allt vin (mumma vin förresten) och jag kände att nu hade jag fått nog av alla, ville bara hem och sova..

Kathi kom tillbaka efter festandet klockan halv åtta och började städa så då fick jag tyvärr inte sova längre. Hjälpte till att städa och sade sedan hej då. Det var inte det minsta jobbigt o säga hej då, tyvärr måste jag säga. Hon har gjort mig så förbannad så många ggr och hon har inte haft mkt respekt mot mig, hennes rumspartner, så jag såg endast fram emot en god natts sömn.

Hon kom hem klockan halv fyra, natten till lördagen, och började rota i sin packade väska. Välte ut saker över hela golvet, så full som hon var, och lyste runt med sin mobil rakt i ansiktet på mig. Skrek åt henne o lägga av och försökte vända mig om o sussa. Men hon varken svarade eller slutade så efter ett tag blev jag så förbannad att jag hoppade upp ur sängen och tände lyset och skrek åt henne att lägga på ett kol. Då hittade hon vad hon sökte och försvann fortare än kvickt.
Men då var jag ju redan så förbannad så hann inte ens somna innan hon var tillbaka klockan fem över fyra. Då gick hon på toan med dörren öppen och lyset tände hon och gick runt och klädde av sig i hela rummet. Slutligen lade hon sig ned halvt över på min sida. Lagom när jag äntligen började lugna ned mig och började slumra in då ringer hennes förbannade väckarklocka på mobilen. NIO MINUTER ÖVER FEM, och självklart vaknar hon inte av den. Två ggr fick jag stänga av den åt henne sedan lade jag den bredvid hennes öra. Inte fan vaknade hon tredje gången heller men då hade jag tröttnad och skrek på henne o stänga av helvetet. Då blev hon förbannad o skrek åt mig att låta henne vara. Från det låg jag och höll för öronen 8 ggr till fram till kvart över sex och räknade sekunderna tills hon stängde av väckaren. Varje gång tog det mer än 50 sekunder och då är ljudet extremt högt, förstår inte hur jag stod ut. I alla fall så sa jag ifrån kvart över sex att nu fick hon ta och gå upp för nu är jag trött på hennes jävla väckare och ville sova. Hon steg motvilligt upp men inte var hon tyst så kunde inte somna.
Vi hade två fönster i rummet varav det ena stör mig inte alls och det andra kommer ljuset rakt in i ansiktet på mig. Eftersom hon inte alls störs av ljuset från fönstren drar jag endast för gardinen för det fönstret som stör mig. Självklart är hon så respektlös att hon drar upp gardinen där och ställer sig och börjar röka och när hon är klar med de drar hon inte till gardinen klokt. Så fort hon gått ut genom dörren vid tio i sju klev jag upp (halvtimme tidigare än jag hade behövt) och duschade för jag kunde ju ändå inte sova vidare….
Natten till söndagen gick vi båda och lade oss tidigt men hon snarkade halva natten så de blev inte mkt sömn då heller. Natten till måndagen var hon med de andra i Lech och kom hem mitt i natten, full igen, och stupade i säng. Vaknade alltså men som tur var, var jag helt slut så somnade om igen. Alltså när hon åkte var det enda jag kunde tänka på en god natts sömn! Drömde hela natten om alla jag vill träffa när jag kommer hem och olika scenarion när jag träffar vissa, hemska och underbara,…Nu är jag iaf på väg därifrån och det känns underbart. Trots det så känns de som så att har jag klarat det en gång så kan ja klara det en gång till. Jag menar det är ju inte säkert att jag kommer in på något av mina två första val av utbildning och då är det väl bättre att jobba där uppe i bergen än att gå hemma och vara arbetslös?! Lämnar den frågan obesvarad för jag vet inte ens själv om jag vill gå igenom det helvetet igen, ens för pengar..Jag har dock kommit till en insikt här borta. Jag vill bo i närheten av vattnet! Floden i Lech har varit min tröst, vid den har jag stått så många ggr och bara tittat på hur vattnet flyter. När jag åkte till Bludenz med bussen tittade jag hela tiden på floden som flyter längs med vägen. Men det var inte förrän jag rundade kurvan någonstans vid Feldkirsch på väg till Lindau och äntligen återsåg Bodensee som jag insåg att jag älskar vattnet. Alltså vill jag bo i närheten av någon slags vattenkälla när jag skaffar mig ett ställe o bo på, någon gång i framtiden. Bor man på Gotland är de ju skitsamma, vattnet är alltid nära, har jag aldrig tänkt på förut men så är det ju faktiskt…Desireé <3 VattnetÅker just nu förbi världens vackraste ställe, tror jag iaf, har aldrig sett något så vackert! Vi åker långs en stor flod och runt omkring ligger små städer med fina, gamla hus, det finns en stadsmur och berg runt omkring, gröna berg, överallt åker båtar och solen blänker i floden. Hit vill jag åka någon gång i mitt liv, verkligen, måste bara ta reda på vad de heter. Skriver nu här in två hotellnamn som vi åkt förbi Hotel L’europé och Hotel Sonnenhof. Perfekt, en husvagnscamping, precis vid floden. Kyrkorna här är magnifika! Uppe på bergen ligger det överallt slott. Haha jo på tal om floder, Sanel har lärt mig en ramsa om de stora floderna, Rhein, Inn, Main, Po (sista vet ja inte hur man stavar). Låter som när man säger ”In i min rumpa” på tyska. =) Det är ju Rhein, så dum jag är!!!! Alltså jag MÅSTE tillbaka hit.
Nästa stopp är: Koblenz, förra var: Mainz-Bischofsheim. Alltså däremellan ligger världens vackraste punkt. Koblenz är också väldigt vackert.


Sarah Beth – Rascal Flatts, finaste låten…

Klockan är nu 20.03 klockan 20.29 skall jag anlända i Münster för att där ta nästa tåg till Soest och anlända 22.22. Har hittills sovit en timme och övrigt har jag sett på Iron Man och fyra avsnitt Greys Anatomy. Dags o packa ihop. Hörs när jag kommer hem! Puss och kram

Zürs 34

Kategori: Allmänt


Jippie bara imorgon också, sen är det slut med servicedelen, sen ska de bara städas på söndag och måndag. Längtar till imorgonkväll då tänker jag kasta mina skor i soptunnan!
Måndag är det dessutom avslutningskväll med folket här!

I onsdags 15/4 var jag och fikade med Kathi, den andra Kathi, i Lech. Tog varsin öl (tror aldrig någonsin ni  kommer få höra mig använda de uttrycket mer) och satt och njöt i solen. Skickade hem ett paket med 6kg till mamma så nu har jag lite mindre o släpa på när jag åker till Soest.
På kvällen var de bara efterrätter till mat som vanligt på onsdagar så jag och Kathi beställde pizza och myste i rummet.
Gick till Verni med de andra men de var inge roligt och hade ont i magen så gick hem vid halv ett igen.

Torsdagen 16/4 var det dags o jobba igen men det kändes helt okey. Jag, Slobo och Theresa var ensamma ute på terassen då det var dåligt väder. Det spåddes regn men det kom inte förrän tjugo över sex när jag stod i mitt rum och hoppade av glädje för att jag saknat regnet. Trodde aldrig att jag skulle sakna regn men det har jag gjort, här har de ju BARA snöat sedan jag kom hit så det var skönt med lite omväxling. Tyvärr, växlade det fort till snö när temperaturen sjönk.
Kvällen tillbringade jag på station fyra med Theresa, gick jättebra och hade riktigt roligt. Sista N-tjänsten för säsongen för min del, skönt o va av med det!

Idag, fredag 17/4 har jag jobbat från 8-18 är alltså ledig ikväll och sitter här och driver vid datorn, slipper lära mig både meny och slipper filitera "Seezunge" men de har varit mkt o ordna. Mummo, moffa, Eva och Per-Ove fick ju inte tag i en husbil så de blir ändrade planer. Vi skall nu alla bo hos Karola och har pratat med Karola om de ikväll och om annat, saknar henne! I alla fall så kommer de till Soest på söndagen den 26:e och så åker vi därifrån morgonen den 28:e och så är vi hemma natten till 30:e. Alltså ÄR JAG HEMMA PÅ VALBORG!! Men ännu inte hittat någon o festa med då, suck....

Jo, Dominique har slutat. Komplicerat historia men lite tråkigt att han inte kunde stå ut de sista dagarna. Nu är det alltså bara tre kvar som jag verkligen tycker om istället för fem... Nåja, snart över!

Vet inte om jag berättat något om Harry förut. Han jobbar i köket. Han är väl i trettioårsåldern och har en väldigt svår accent. En dag för en månad sedan var han väldigt stressad och skulle försöka säga till mig vad som skulle bäras ut och till vilket bort. Han babblade på fort som sjutton och jag förstod inte ett ord. Frågade vad han sagt och han svarade lika uppjagat då blev jag själv uppjagad och slet åt mig lappen och sa: Jag förstår inte när du pratar så fort, det går tyvärr inte med din accent, ledsen, låt mig se på lappen!
Sedan den dagen pratar han inte mer med mig och han säger så fort jag frågar efter något att han inte förstår vad jag säger och så går han. Idag rann det över för mig, när han vägrade förklara en maträtt som jag frågat Momo om och som frågat Harry. Sa till honom att det är förbannat barnsligt så som han beter sig och att det är väl en sak om inte jag förstår honom som inte har tyska som mitt modersmål men att han beter sig som om han inte förstår mig det är bara elakt.
Fick till svar: Förstår dig inte...
suck!


Nee nu får de va bra för den här gången, ha de bra. Puss o KramJo glömde ju det viktigaste:
Carro bokade och betalade vår resa igår!
 Den 11:e Maj bär det av till Cypern i en vecka, det skall bli så jävla underbart!!


Zürs 33

Kategori: Allmänt

14/4-09

Jag har inte skrivit på jättelänge… Har umgåtts med Attila i princip varje dag och inte suttit något alls vid datorn så det har inte blivit av. Han åkte hem idag, kändes drygt. Skall alltså stå ut på det här skitstället en vecka till utan att ha honom att prata skit med.
Igårkväll gav vi passande djur till vissa personer där nere så att jag skall klara av att skratta åt dem istället för att ta åt mig när de beter sig skit. Petra är ett sjölejon – tjock och med stor rumpa som gör att hon inte kan gå så fort (allvarligt den rumpan är som lagårdsdörren hemma på Norrgårde, helt otroligt!), Mathias är en tupp, bara onödigt kacklande och pickande på andra. Selina är en ål, som aldrig går att få grepp om. Natascha är en silverfisk som ändrar färg efter omgivning. Theresa är en delfin, som fnittrar så sött och är ”oskyldig”. Martin är gammelgäddan som tror att han är så klok och bäst o.s.v. Men det allra bästa djuret är ändå Herr Hüttner som är en blåsfisk. Varje gång han blir aggressiv kommer jag nu att föreställa mig att han plötsligt sväller upp. Skrattade så jag grät igår när vi pratade om det, skall nog klara mig trots allt…!

Igår åkte jag och Attila upp med Rufikopfliften, sån där riktigt stor glasburk, upp till 2333 meters höjd. Snacka om utsikt!! Där satt vi och spelade Rummy och drack öl och njöt av solen!

Apropå påsk: Fick en chokladkanin ifrån Waahlin (Har för övrigt hjälpt mig ganska mycket med att behålla gott humör på jobbet att få prata lite svenska med dem emellanåt)! Annars har jag fått massa choklad av Attila och av Kathi plus att vi alla fick varsin chokladkanin av Jochum. Glad påsk, förresten! Men allvarligt, påsk skall firas hemma hos mummo o moffa med god mat och äggtoddy!

Förra onsdagen (9/4) var vi, jag och Attila, väldigt lata men slutligen åkte vi iaf till Bludenz, åt på Donken och gick sedan på bio tillsammans med Sebastian. Vi såg Fast and Furious, vilket inspirerade grabbarna till att racea lite upp för berget… Fy skäms! Men jag ska be att få tala om att det inte gick så otroligt fort, det är nämligen svårt att få upp någon fart innan nästa kurva kommer och de är ju verkligen u-svängar plus att Sebastians Bmw till och med har mindre hästkrafter än min lilla, älskade bil där hemma, mohahaha! €

I övrigt, har det hänt något speciellt? Nee, vi har jobbat och tiden har lunkat fram och nu är det äntligen bara en vecka kvar tills jag åker härifrån, såååå jag längtar. Vi har typ ingen snö kvar här nere i dalen och snön är dyngsur. Får väl se hur den här veckan blir, blir nog bara städa, ska kolla listan ikväll hur många gäster vi har, kan bli intressant.
 Ledig idag och imorgon och sedan ska jag jobba fram tills slutet. Skall försöka städa lite smått, provpacka, tvätta och träna.. Får väl se hur de går. ;) Har ikväll avkalkat hela vårt badrum så slipper vi göra det sen iaf.

Jo i söndags spelade jag poker med de andra. Kom tvåa. Men det var riktigt länge sedan jag spelade livepoker så det kändes lite knas :P

Zürs 32

Kategori: Allmänt

5/4-09

Vi har norskar, danskar och svenskar pa hotellet, känns nästan hemtrevligt att ha sa mycket folk ifran norden!

Hum, pratade med Waahlin. De sa att de ser ut som om jag trivs mycket bättre nu och det är nog faktiskt sa. Jag har mer pejl pa läget under arbetet och vet vad jag ska göra. Men folk börjar bli lata här nu när slutet börjar närma sig och jag har fatt ännu mer skitgöra. Det känns väldigt drygt. Selina tex tyckte att jag skulle städa upp alla isbitar hon hällt ut pa golvet när hon fyllt tva vinkylare, men det hade jag allvarligt talat ingen lust till plus att jag hade tillräckligt o göra ända och snacka om att hon blev sur, hon pratar inte längre med mig utan snäser bara at mig.

Hade mycket saker jag ville skriva men allvarligt nu när jag sitter här har jag ingen aning om vad jag ville skriva längre. Finns väl smasaker jag skulle kunna berätta om men vill börja glömma och ga vidare. Sta ut de sista 16 dagarna och sedan äntligen aka härifran...

Saknar er där hemma sa otroligt mzcket. Drömde om Markus och Jesper häromdagen, haha gamla drömmer ifran graboskolan när de bada tva var tva sma pluttar, precis som jag. Saknar dem och alla andra mina vänner!!
Men snart är jag hemma hos er, kommer ni o hälsar pa da?

Mummo, hon fyller snart ar, känns drygt o inte vara hemma da, för försöka komma pa nagot o köpa till henne!

Nee nu ska jag sussa, ni far ha de sa bra.. Puss och kram

Zürs 31

Kategori: Allmänt

2/4-2009


April, april, din dumma sill...... Nee, tyvärr, glömde bort det så lurade inte en kotte! Var med Attila i Innsbruck. Tog längre tid än jag trodde att åka dit och genom en hel del låååååååånga tunnlar som jag inte riktigt tyckte om.

När vi kom upp ifrån parkeringsgaraget i Innsbruck slog värmen emot mig och det enda jag fick ur mig var: "Mein Gott, ist das warm?!" Tjocktröjan åkte av illa kvickt och så strosade vi runt i Innsbruck i t-shirt och njöt av den 21 gradiga vårvärmen.

Fick se Das golldene Dachl (det gyllene taket) och gamla staden,.. Åt en halv pizza på en uteplats, (mm, pizza, inte ätit sedan november) där vi satt och solade ett tag. Sedan promenerade genom staden till Sillpark där vi skulle shoppa. Hum, jag ville ha en klänning eller en kjol, kom jag hem med det då? Nee, men en t-shirt blev de iaf. Vi stannade till vid ett glassstånd också. Herregud vad den glassen var god!!!!!!!

Så handlade vi på Eurospar och åkte slutligen till Cineplex där sushi-restaurangen låg. Haha, det var faktiskt riktigt roligt att äta runnings-sushi. Först tänkte jag "Jag kommer aldrig någonsin bli mätt om det inte kommer någe bättre snart" men nog kom de bättre saker alltid, jasminris, meloner, goda nötter, lax, rischips, kyckling, och det allra bästa friterade bananer! Jag var proppmätt när det bar av hemåt under en stjärnklar himmel. När vi kom tillbaka såg vi på Madagaskar 2, som vi inhandlat, och sedan stupade jag i säng bredvid Kathi som somnat med tvn på, på högsta volym.


Idag har iaf varit den långtråkigaste dagen någonsin. Tiden har krupit fram och jag har då aldrig upplevt att det gått så otroligt sakta för klockan att bli halv tre. Hade verkligen ingenting alls att göra. Vi har 71 gäster, varav 15 reser den 5:e och alla andra den 4:e men den 4:e kommer vi att få fullt hus igen, hur många det nu innebär att det kommer... ?!


Jonas ringde mig igår också när jag var i Innsbruck... Var så härligt att han börjar komma på fötterna igen med firman och att han anställt folk igen efter att ha avskedat alla i vintras. Blev riktigt glad för hans skull!!


Jo, Andy sa till mig idag att jag i början var en ängel men att jag nu är en Zicke - en get, eller om jag ska komma på någon bra översättning - grinig, eller substantiv- grinolle?! Men allvarligt så kunde jag inte bry mig mindre. I början tog jag allt skit ifrån allt och alla och låg och grät om kvällarna, jag vägrar göra det längre och säger ifrån och därför tycker de att jag är grinig eller vad jag nu ska översätta Zicke till. Jag är stolt över mig själv att jag har börjat kunna säga ifrån på tyska, för de ska inte behandla mig som de gör. Det har ju både Kathi, Kathi, Attila och Andy erkänt, nämligen att alla säger till mig o göra allt skitgöra, som de själva inte vill göra, för att jag inte kan säga ifrån... Så vill inte jag ha det!

Dessutom är det verkligen inte långt kvar nu så då gör det inget alls vad de tycker om mig. Kommer egentligen inte sakna någon här särskilt mycket (förutom Attila), så "Va gör de da?"

15 arbetsdagar (varav 2 dagar på slutet bara är till för o städa) och 5 lediga dagar. Snart är jag hemma och som jag längtar!


Hum, tappade tyvärr en kaffekopp idag. Men vad gör det då?! Jag har ju inte tappat något sedan den 9:e februari när Jonas var här, så jag anser inte att det gör ett dugg!! Var ju bara en vecka ifrån två månader utan att ha förstört något..

Kvällen sög, skittråkigt, jag längtar efter mer folk annars kommer jag att bli tokig för att det är så otroligt långtråkigt. Men jag säger nog inte så nästa vecka när hotellet är fullt med folk, då vill jag nog ha tråkigt igen.. Men så är det, man är aldrig nöjd ;)

4/3-09


Waahlin är här idag!!!!! Brigitte kom fram till mig och frågade om jag ville gå till bord 20 och hälsa. Först fattade jag ingenting men sen såg jag dem, så otroligt härligt. Fick kramar och bara kände hur glad jag var. Härligt att ha dem här igen!


Herr Martin, vår chef, han suger verkligen. Hans sätt att vara går mig på nerverna, han lyssnar aldrig färdigt utan svarar något snabbt och går sedan sin väg. Man känner sig så snopen varje gång och irriterad för att man då till 90% inte får ett svar som egentligen passar till det man frågar eller säger. Vet ju inte egentligen hur en Chef de Rant (hur man nu stavar det) skall vara men jag skulle ha uppskattat om min chef kunde ta och lyssna färdigt.

Nåja, Marie ordnade så att hon och jag byter lediga dagar iaf. Jag får alltså ledigt nu på tisdag istället för måndag. Vilket innebär att jag slipper en dag med sju rätter på menyn och förlorar ingen dag med fem rätter (älskar måndagar och fredagar med fem rätter, det går så lätt att lära men sju rätter har jag ännu problem med). Dessutom får jag två dagar i rad ledigt istället för ledig, jobba, ledig.


Igår den 3:e april var en dålig dag. Jag såg på film med Attila, trots att jag hade tjänst klockan sju. Visste att jag då bara skulle få fem timmar sömn, men det kändes okey. Men fick jag fem timmar då? Nej, jag fick ihop tre timmar på grund av att Kathi var ett riktigt jävla fyllo på natten. Hon var i Verni och när hon kom hem strax före halv fem började hon med o smälla upp dörren, sedan gå in i andra dörren. Så hör jag någon utanför "Är hon där?" "Ja" svarar Kathi och så svär någon i dörröppningen. Blev riktigt förbannad för det, jag menar varför skulle jag inte vara i mitt eget rum???? Nåja, försökte vända på mig och somna om när Kathi återigen gick. Lagom när jag somnat igen vaknade jag av att hon kommer in igen, återigen smäll med dörren, så går hon runt i rummet, röker och smäller igen fönstret och så plötsligt börjar hon klättra PÅ mig för att komma över till sin sida av sängen istället för att gå runt. Fick ur mig "Va fan håller du på med?" "Förlåt" säger hon och fortsätter klättra över mig. Aj, säger jag bara! Så är hon över mig och bara sitter där i sängen i säkert fem minuter innan hon äntligen lade sig ned och började SNARKA. Så det blev ingen mer sömn för mig.

Hade därmed otroligt dåligt humör och var riktigt förbannad på Kathi,.. Ville inte prata med henne om det när alla var där, eftersom hon började klockan tolv, och då kallade hon mig barnslig.

Hade dessutom bett henne dagen innan (torsdagen) om att hon skulle städa upp på golvet och hålla sakerna borta därifrån till på fredagen så att jag skulle kunna städa. Bad henne dessutom att städa bort cigaretterna i fönstret. Snön smälter ju nu (har vattenfall ovanför fönstret och ned på fönsterbrädet) så båda hennes överfulla askkoppar är ju dyngsura plus att det nu flyter runt cigaretter på fönsterbrädet och de fullkomligt STINKER! Hon hade lämnat fönstret öppet när hon gått ned för o jobba så på eftermiddagen stank de i hela rummet från de där äckliga sakerna.. Blev alltså ännu mer sur och besviken på henne. Städade undan sakerna från golvet och städade för att sedan gå o lägga mig. Ställde alla sopsäckarna bredvid dörren i förhoppningen om att hon kunde gå ned med dem på kvällen eftersom jag städat. Men inte gjorde hon det heller.... Börjar tröttna på o städa upp efter henne och de fick hon även höra på kvällen. Nåja, nu är allt bra igen mellan oss men jag har sagt till henne att antingen får hon hjälpa mig o städa nu de sista veckorna annars får hon städa allt själv när vi åker härifrån.