Dessidessan

Livet med hjärntumör

HalloooOooOooween

Kategori: Allmänt


Keso hittade hit till slut och nu fungerar trådlösa internet för både min och Viktors dator. Men undrar för hur länge :P Det får tiden utvisa :) Tackar Keso för detta och hoppas på det bästa!

Lite bilder ifrån igår då:

Gänget:
Frida, Sara, Mikael, Niklas, ?(förlåt men vet inte vad tjejen heter), Nadja, Anton, keso, Gus och Emå.


Niklas and me


Keso aka Manson och Gus aka Riddler


Me aka Devilsangel89, Sara aka biljardbolL, Frida aka PiraT


Sara, Gus, Jag, Mikael


Jag och Mikael aka The VampyyyyR

yours truly
Dessidessan

Halloween

Kategori: Allmänt


Onsdagen minns jag ärligt talat inte vad som hände på. Men blev väl plugg och massa sånt skit.

På torsdagen blev det skolan, tvätta, städa och sedan göra stan med Mikael och älskling. Köpte lite nya kläder och en outfit till Halloween. Blev asgodsoppa ala Mamma/Blå band och vitlöksbröd till det vars kalorier vi båda två brände bort på muskel-passet som vi gick på på Olympen och sedan blev det massa underbart, härligt, långt och mysigt gos och woops så flög tiden iväg och så var Viktors papi här och lämnade hans bror Erik.

Kom till skolan klockan tio i åtta på fredagsmorgonen. I vanliga fall kliver jag upp klockan sju, tar de lugnt i badrummet, sätter mig o äter frukost samtidigt som jag läser lite i ngn bok som vi har i plugget och sedan gör jag mig iordning resten, läser lite till o sen e de dags o gå. Men när Erik bodde i vardagsrummet så fick jag vara tyst som en mus och vågade inte tända taklampan o kunde alltså inte plugga och nja de blev inge bra så var tredje person in i klassrummet på morgonen dvs 25min innan vi ens började, haha.
Kom sedan hem och pluggade lite medan Erik o Viktor bytte däck och fiskade lite och så och sedan åt vi lite mat och gjorde därefter Grand Samarkand. Blev en topp för 50kr till mig och en vinterjacka för Erik och blev även lite saker på ÖoB. Dags för träning för dem och jag landade på soffan med min enorma träningsvärk och snarkade i kapp med Gossip Girl. Hann även med en liten stund hos Niklas där de var pre-party innan jag gick hem och lagade mat till killarna. Hade enorma humörsvängningar, ville gråta av lycka och av sorg på en o samma gång vilket jag också gjorde och hade låten I love the way you lie på repeat...!
Vi försökte se en film men datorn dog så då gick vi o lade oss :P

Lördagen blev sovmorgon och sedan storinhandling -willys o Öob och sedan träning på gymmet, göra hemgjord pizza och jag fick försöka göra mig iordning inför kvällen.
Drog till Frida och sedan kom mina älskade älmhultare - Keso, Gus, Nimme, Totte, Jojje, Anton och även Matte till slut. Där fanns även Mikael, Niklas, Daniel, Frida, Sara, Sophia m.fl.
Blev en mysig förfest med massa bilder och sedan en lång utekväll. Vi gick ut tidigt så de kändes som om vi var på dansgolvet i en evighet o till slut dog mina fötter, rent ut sagt. Dansade o dansade o dansade. Men kul hade jag och mysigt och de blev en hel del bilder. :)
Daniel kom ju fram till mig, kröp in i min famn, gav mig en kram o sa en jävligt go sak också: "så gott lugn o trygg du är alltid, underbart". Sen försvann han lika snabbt som kan kom... :P
Mikael o Niklas var riktigt goa också med o visa att de tycker om mig, de va härligt.

Idag insåg man ju att man kunde sovit en timme till utan o stressa. Blivit lite mys med Erik och Viktor och de har skrattat åt mig när jag spelat golf på wii fit plus och sedan när de åkte - Erik åkte hem och Viktor till match i Kalmar - har ja "tränat" på wii och rockat massa rockring och nu väntar jag på Keso som inte hittar hit :P hahaha

yours truly
Dessidessan

Modell för en kväll!

Kategori: Allmänt



FIIII FAAAN va kul de var!

Försökte komma på undanflykter hela dagen men sen när jag väl kom dit var det jättekul. Hannas Hud och Spa sminkade oss och en frisör ordnade mitt hår jättefint. Blev massa bilder och flum framförallt med underbara Cicci..
Jag fick en sotningssminkning och utåtböjda toppar till första outfiten. (De bilderna kommer).

Sedan hade vi själva modevisningen i Olympens gym och de var jättepirrigt men askul och skitkul o byta om snabbt o ändra om frisyren totalt :)

Efteråt blev de lite mingel och sedan gick jag hem hand i hand med min älskling.♥

Han fick agera fotograf nu när vi kom hem, dock med mina egna kläder men här har ni en massa bilder för er som inte var där. Fler bilder kommer när vi fått dem av alla proffskameror :)















yours truly

GORGEOUS FOR ONE DAY
Dessidessan

Foood

Kategori: Allmänt


Friday was an ordinary day.. :P Skola, städa, mat, plugga, Green Zone, sova...!

Denna måltid tillägnar jag och Viktor ett stort tack till mummo och moffa för:


Ris med fisksallad!



Lördag blidde de stor o go frukost med ägg sen en tripp på stadens gator, ett besök på Bik Bok för o ändra lite i out-fiten och sedan storhandling a la Maxi och Öb i all HAST! Tvätt och tillägning av lyxmåltiden:


Fläskfilé, vitlöksbröd, hemgjord klyftpotatis och morötta och rödvinssås! MUMMA!

Så blev de lite spelkväll hos Björn också. Träffade Viktors lagkamrat Erik som hängde med dit,... :)



Söndag bidde de SÖVmorron, gos, mat i form av nuggets och nudlar och sedan blev de match för V som jag såg på. Tyvärr va de en rövsugarmatch med massa skit och slutresultatet 6-0 till Lenhovda.
Harry Potter med vängänget på kvälla...
SÖÖÖVE!


Viktor ser ut som en dvärg bredvid Lenhovdas jätte! <3


Idag har jag gått i skolan, gick till o med upp en timme tidigare o läste innan lektionen. Läste efter lektionen och lagade kycklingsås ala Sara och sedan har jag varit vid frisören o grälat med henne och övat på hur vi ska gå imorrn på modekvällen på Olympen.
Grälade med henne om att jag tyckte att de tar för mkt tid och då tyckte hon att jag inte skulle ställt upp men hallå hur skulle jag kunna veta att jag skulle behöva lägga ned 10 timmar på skiten. Har lagt ned 2½timme på Bik Bok och 3h hos frisören hittills och imorrn börjar vi fyra och håller på till nio. Så de e lite smådrygt.
Men men hoppas de blir kul i slutänden.

Nu blire pluggdelilugg och sedan ska Frida fixa mina nögglar (naglar) :P

yours truly
Dessidessan

SNÖÖ!

Kategori: Allmänt


Igårkväll snöade det som tusan så jag och Viktor gick ut och lekte en stund.
Här kommer lite bilder ifrån myset i snön!





















yours truly
Dessidessan

Hårmodell aldrig igen!

Kategori: Allmänt


USCH!!!

Nyss varit vid frissan inför modellkvällen på Olympen och jag är så sur/bitter/ledsen.... Jag kommer aldrig gå till det stället igen efter modellkvällen och jag tänker inte rekommendera någon att gå till henne för hon är en bitch, otrevlig och dryg.

Jag kan inte klaga på färgen. Har fått mörkt mörkt mörkt underhår och rött överhår i en varm ton. Ser ju inte naturligt ut någonstans och jag gillar ju naturliga hårfärger men det är ändå fin färg, de kan ja itne säga något om.

MEN! jag kan klaga på hur hon klippt de. Anledningen till att jag inte ville klippa av håret utan behålla längden är att jag tränar så mycket och vill kunna sätta upp håret utan o sprejja sönder det med hårspray och sätta i tusen klämmor. Det kommer jag få göra nu! Det är så uppklippt som de bara kan vara och de är väl kanske en tiondel som är kvar samma längd som förut. Men det är fortfarande inte största problemet!

Hon har skärt en lugg som inte passar med min virvel som jag har vilket gör att halva luggen konstant kommer hänga ned i ansiktet och den ser dessutom för jävlig ut. Spretig, konstig och ful, tillgjord framför allt. Hon försökte styla lite med den ett tag men gav typ upp, var iaf känslan jag fick, och så sa hon: "Aj vi får se vad vi gör med den på tisdag". Ja menar, om inte hon kan styla skiten, hur fan ska då jag kunna styla den??????????????????
Hon sprejade fast den med hårspray och sen var de "klart".

Dessutom alla frisörer jag har vart hos använder något värmeskyddande medel när de plattar/fönar håret så att de inte skall förstöra håret. Det gjorde inte hon så nu är all lenhet som jag hade i mitt hår BORTA!! Känns sönderbränt och tråkigt och glansen - BORTA!

Så nu sitter jag här med diadem som håller undan min förjävliga lugg och är nära tårarna.. Vill egentligen bara krypa in i Viktors famn och gråta men usch, håller på o va sur istället.

Längtar tills modellskiten e över!!!!!!!
Ska aldrig mera vara hårmodell! Sist jag var det var jag jättenöjd, har jag för mig iaf. :P Saknar det håret, de färgerna, den frisyren men den här frisyren vill jag bara bli av med... VÄX UT! Skaffa peruk!
Införskaffa flera diadem på lördag iaf när vi ska på stan....!


Mitt gamla hår ♥

yours truly
Dessidessan

Mr Fieber

Kategori: Allmänt


Har inte hänt så mycket och därför inte skrivit.

Provade ut kläder till Bik Bok i fredags men vissa kläder passade inte enligt höstmode enligt Frisören så måste gå dit och ändra lite. Drygt... Tog två timmar men hade askul med Sandra, Sandra och Cicci.
Jag och Viktor tog en sväng till Daniel på kvällen och hälsade på folket som skulle ut. Inte varit ute på så sjukt länge, men är just nu pank så får lugna mig. Satsar på Halloween, vill klä ut mig BIG TIME! :)

I helgen har de inte hänt så mkt, har pluggat, pluggat och åter pluggat och myst med älskling. Så härligt o ha honom här o bara krypa in i hans famn när jag vill :)
Spelade lite TP i lördags, vann varsin omgång och motvilligt kan ja erkänna att jag har hjälp av dessa två kurser i statsvetenskap och allra helst drygboken som jag läser nu när det gäller många frågor om länder... Men sjukt vilka gissningar vi drog till med ibland och satte dem :P Clockers :P

Blev plugg på söndagen och kollade ishockey. Säsongspremiär Rydaholm mot Ljungby och jag svär att Rydaholm hade övertaget hela första perioden sen gick det utför. Vikor blev lite för het på gröten och åkte ut. Fick 5+20 för ett slag mot huvudet på en annan liten fjant i Ljunby. En karl, liten i rocken som få, som inte borde få spela hockey så som han höll på hela tiden...
Så såg sista perioden med Viktor. Hade under matchen pratat med en farbror som helt plötsligt började diskutera med mig så han hälsade Viktor välkommen till laget :)
Sedan blev det Harry Potter med vännerna! MYYYYS!

Igår hände inte heller mycket. Pluggade, pluggade och pluggade och pluggade och ja. Det var väl vad jag gjorde!
Idag har jag varit riktigt hängig. Försov mig och kom upp 07.40 istället för 07.00. Pluggade fram till 09.15 och gick sedan o lade mig i sängen vid älskling, kände mig inte på topp. Lyckades inte sova. Gick upp igen, pluggade. Gick till skolan och hämtade ut tentan och PM:et som gjorde mig riktigt lycklig och drog upp mig ur min Cases-In-Comparative-Politics-depression (min bok heter så) för en liten stund. Fick nämligen 4/4 på PM:et. Hur underbart var inte det att se då :P Fick lite sämre på tentan hade ju förlorat jättemånga poäng på en fråga som jag ju visserligen inte hade en aning om när jag svarade på den heller så freestylade lite och hittade på och skrapade iaf ihop 1,5p av 5. Bättre än inget.. :)
Fortsatte plugga i skolan. Hem, åt, pluggade. Stack till jobbet där det kändes lite kaosartat. Hade tänkt träna efter jobbet som jag alltid gör men kände mig matt. Ont i halsen, ögonen, axlarna, knäna och ryggen och bara jättehängig så hoppade träningen och tog tempen nu när jag kom hem - 38.2. Jippi... Feber alltså. Suck, misstänker att stressen är skulden.

Tänker läsa färdigt de sidorna jag har kvar i ett kapitel o sen sova.
imorrn blire plugg hela dagen, kanske filmkväll med vännerna om jag är frisk. Plugg på torsdag och då ska jag även till frissan o fixa håret inför modellkvällen.

yours truly
Dessidessan

Model for a day

Kategori: Allmänt


Kollade de nya schemana för de nästkommande kurserna, kommer inte bli kul.
Kommer bli sjukt stressigt om ja reser bort men funderar ännu på det för hade verkligen varit skönt.
Mummo påminde mig om att vi ju ska åka till London också, de bestämde ja för ett par år sedan så föreslog att vi åker efter alla mina tentor i maj om det går, kan bli kul :)

Igår var det dött på jobbet, knappt en kotte inte mkt o göra. Sorterade in avtal i bokstavsordning i en pärm, var typ det jag gjorde. Tyst som as och när jag gymmade sen efter passet var det jag och två killar där, resten var väl hemma och såg när Sverige sög!

Idag har vi haft lektion sedan pluggade jag med loverboysen hemma @ Mikael och sedan åt vi mat hos Louise, rester ifrån lördagens sittning. Gick sedan hem och fortsatte plugga men somnade på soffan, sov bort två timmar, idiot som jag är. dåligt! Vaknade av att ja hade ont i örat och fick panik. Hade nämligen sett på ngt doktorsprogram hos Louise där ngn hade en kackerlacka i örat som de försökte ta ut så var ju livrädd.. :P Men hade nog bara sovit gale.
Pluggade, lagade mat och nu hemkommen ifrån möte på Olympen.
Är så att Olympen skall ha medlemskväll 26:e och då skall vi, ett par stycken som ställer upp o vara modeller, visa BikBoks kollektion, bli omstylade i håret av Trendline och bli sminkade av Hannas Hud och Spa.. :) Typ Catwalk. Scary men kul. E ju trött på mitt hår så kan bli kul o göra något nytt av det, enda kravet är att det förblir långt.
Så på fredag skall vi gå till Bik Bok och pröva kläder och på tisdag nästa vecka fick jag en tid för att kolla vad de ska hitta på med mitt hår.. :)
Jo och tanken e ju egentligen att medlemskvällarna nu bara ska vara för medlemmar men de kommer bli öppet hus igen, mkt folk med andra ord...!
- Egentligen borde jag inte skriva om det i bloggen för det tenderar säkert till att de kommer folk ja känner för o titta och då blir allt mkt läskigare... Men å andra sidan kommer detta spela en stor roll nu de närmaste två veckorna och alltså viktigt för mig o skriva om..
Skall försöka muta V att inte komma iaf så att ja slipper gå runt o va röd i ansiktet av hans blickar :P hahaha

Nu blir det en timme plugg till och sedan Greys Anatomy.
yours truly
Dessidessan

Ishockey-flickvän!

Kategori: Allmänt



Vad har nu hänt då....
Hade en mysig dag med V i fredags. Skola och sedan åkte vi och storhandlade, riktig storhandling, typ pank nu. Han hade träning och då passade jag på att springa en vända på 70min, prata med syskonen som är i Spanien och ta de lite lugnt innan jag fick krypa in i hans famn o gosa till en film :)

lördagen klev V upp tidigt för träning så då stack jag iväg och cyklade en runda med Elin. Hon visade mig en ny springrunda som ligger på över milen. Hon tror det är 1.2 jag tror det är mer....! Jag tippar på 1,4. Ska väl försöka springa den ngn gång. Men fick problem med foten efter fredagens runda. Hade nog ena skon för hårt spänd på ett ställe så är riktigt öm och därmed får långspringet vänta lite.
Var iaf en sjukt mysig cykeltur runt en annan sjö här i Växjö, in i en röd-gul bokskog som var sådär härligt höstig och mysig och upp och ned för massor med backar. Trodde min cykel skulle haverera, vilket den ju nästan gjorde. Sadeln lossnade, tror dock bara att de är o dra åt skruvarna, så att den lutar bakåt och så är bakskärmen sned så de tar i i däcket, måste banka till den lite.
Blev sedan lite plugg medan V hjälpte en lagkamrat att flytta. Blev tacos till kvällsmat och mys. Missade en rolig kväll som vännerna hade. De var på VIAs sittnig med 20-40tals tema men jag e ju inte särskilt förtjust i att klä ut mig till sånt så gick inte dit och sedan hörde ingen av sig och ville ha med mig och jag orkade inte byta om o göra mig fin så stannade hemma på soffan med V.

Sova ut! Äntligen fick jag det på söndagen. Lite iaf. :) Åt mannagrynsgröt till frukost och sedan åkte V iväg för o träffa laget innan matchen mot Skillingaryd. Jag tog mig en haltande promenad med min fot och lekte jätteunderbar flickvän när jag åkte iväg till Rydaholm helt själv och såg på Vs match. Men den här matchen var ännu intressantare att se. Sjukt kul :) Fattar fortfarande inte allt men det är ändå grymt spännande. V gjorde en assist, ett mål och blev tydligen utvisad två ggr (jag märkte bara en gång). De vann med 4-3 efter 1.19 in i förlängning. :) och det bästa var att det gick superbra att plugga i pauserna. Ca 18min paus och det gick jättebra, inget som störde min koncentration och det var lugnt och kunde koncentrera mig. Kommer alltså bli ett hockeyfreak med skolböcker :P

Måndagen bestod av lektion, usch vad jag ogillar att kliva upp kl7 och sedan en underbart mysig em med V. Myste en massa och så ändrade vi om min ena garderob så att han fick ett par hyllplan som hans saker nu ligger på och det känns grymt bra. Han blev ju nämligen av med lägenheten han skulle få hyra i andra hand och vi har hört av oss till andra annonser men det verkar trögt så just nu är jag sambo skulle man kunna säga :)
Vi gjorde en experiment pasta-sås också och det blev helt okey. Tycker om att vi experimenterar med matlagning och att han kan så mkt. Jag kan bara pulver-såser och skrivna recept men han kan massor med andra saker och det är grymt skönt för det blir lite mer variation då. Vi planerade en matlista för en vecka framåt också så att vi inte ska handla varje dag och därmed spara pengar. Jag, för egen del, har inte köpt choklad på evigheter...!
Till slut fick jag säga hej då iaf när jag skulle till jobbet och V skulle hem, kommer dock på onsdag igen :)
Hade en knasig dag på jobbet, så sjuka förfrågningar och inga armband fungerade och jösses alltså men det gick bra ändå tycker jag :)
Blev träning efter gymmet och sedan massa prat med Antön och Tömas på msn. Så underbara killar jag har i mitt liv! ♥

Idag har jag hunnit vara i skolan, ska nog gå o lägga mig en stund och sova lite, blev sent igår och sedan ska jag plugga sönder mig själv... Har fel upplaga av en bok som jag då fått låna av Mikael så måste läsa ut den så att han har full tillgång till den när vi ska läsa den om två veckor. Så denna veckas läsning får bli om två veckor när de andra läser den boken.. Så får de bli helt enkelt.. Men det är bra, då blir lektionerna repetition på de  jag läser nu och de jag läser då blir repetition från dessa lektioner :)
Har jobb ikväll också så blir gymmet efter jobbet och sedan hemma och stupa i säng typ.. Långa pluggdagar framöver. Men kanske, om de lyckas, kan de bli en liten resa med Carro v. 46... :) Men missar då teatern som jag vann biljetter till, doh, och då tänkte mummo kanske hälsa på och de missar jag det med men hade varit så skönt och upp-piggande med värme!!

Beundrar Vs lugn med mig. Varje gång ja hetsar upp mig eller något säger han bara "lugn nu". Det är hans standard-uttryck och det fungerar verkligen :) När han säger så då fattar jag på en gång att ja ska skärpa mig.. Älskar det med honom, han kan verkligen handskas med mig och vi har varit tillsammans över en månad nu och inget gräl :)

yours truly
Dessidessan

Min första ishockeymatch

Kategori: Allmänt


Har precis sett min första ishockeymatch! ASKUL!
Lenhovda vs Rydaholm i Rydaholm. Hade ju bästa sällskapet också - Min Loverboy Mikael! Hittade ut till förorten Rydaholm och till ishallen efter en liten tur genom byn och hann se de sista 10 på första, stod 1-1. Sen satt vi på filt och kurade under varsin halsduk i pausen när alla andra gick in i ett varmt rum och vi åt ballerina med tumvantar :P

Andra blev det lite mer fart men Lenhovda hade mest puckkontroll. Rydaholm e typ snabbare så när de kontrade så hängde inte Lenhovda med men inte resten av laget i R heller så de hände typ aldrig något. Lite tråkigt. Massor med utvisningar dock och 22 pucklade på 22 och båda åkte ut, lite komiskt :P

Hade en liten kille bredvid oss också som frågade sin pappa om han hade bråkat med "den lilla mannen". Dvs nr 14 i Rydaholm. Stackaren :P haha
Älskling fick spela riktigt mycket och varenda tekning var han där :)
Mållös andra, har ja för mig. Eller så gjorde L ett mål där precis innan slutet.

Tredje var alla riktigt heta på gröten och de muckades en hel del. Älskling fick in världens snyggaste tackling men i övrigt var han på tok för snäll, sry darling, men allvarligt, mucka tillbaka då :P V var typ den enda som inte blev utvisad :P
I slutet blev jag lite sur för en i Lenhovda när de tackade slog till Vs hand istället för o tacka klokt. 22 eller 23 i L. Dålig stil tycker jag. Skärpning, han har rätt o välja vilket lag han vill så de såååå!
Matchen slutade 3-1 till L. Bättre än sist när L vann med 4-1.

Nu har älskling en hel del o förklara. Som varför domaren försökte flyga hela tiden, varför man blir utvisad och varför de hela tiden var fyra på plan trots att två var utvisade :S Varför man är idiot som inte har galler utan bara visir (inklusive älskling) var ju en som fick en klubba rakt i ansiktet.. AJ!!

haha kul var det, ny erfarenhet :)
och tydligen blir min nästipp röd under en ishockeymatch :P som Mikael så snällt påpekade :)


Annars har idag inte hänt mkt, pluggat, myst, tränat.. :) och ätit, vi är bra på o äta! Jo, hade tvätt-tid kl 07 också, de var drygt..

Igår hade ja lektion, sen pluggade jag, sen kom V och vi myste med filmen Hot Tub Time Machine och sedan pluggade jag när han hade träning och sedan somnade vi gott.

yours truly
Dessidessan

Dear John

Kategori: Allmänt


Usch... Den där dagen återigen som jag har innan mensen med låg feber o helt orkeslös...
Lektion, plugg, somnade på soffan, plugg igen, mamma i telefon, plugg, mummo i telefon, lammfrikassée med potatis och filmen Dear John -UNDERBAR FILM och med hetingen Channing Tatum, kan ju inte bli bättre! Nu ska jag plugga lite till och sedan blire nog sängen, trött o sliten, mardrömmar och vaknade flera ggr i natt...

Underbara låtar ifrån filmen:
Paperweight - Joschua Radin och Schuyler Fisk

Amanda Seyfried - Little House

http://idajanssonn.blogg.se/images/2010/dear_john_92592669_97809195.jpg

http://hollywoodhatesme.files.wordpress.com/2010/02/channing-tatum-dear-john-2.jpg
Han är den snyggaste skådespelaren jag vet!!

yours truly
Dessidessan

fotoalbum

Kategori: Allmänt


Blev inte mycket plugg idag. Fick ett kapitel gjort och sedan kunde jag inte koncentrera mig längre... Kan inte plugga när jag är nere..
Så har ordnat med kort istället och nu är ett album färdigt. Det vill säga, alla kort är insatta med ett par luckor för kort som saknar - har till exempel helt missat kroatienresan 2007 och så saknade jag vissa bilder så har gjort en till mapp med bilder som skall framkallas. Men för tillfället är albumet färdigt iaf, skall bara börja skriva i det också :)

De andra korten är iaf uppsorterade så de skall nog gå någorlunda smärtfritt att sätta in dem.
Sjukt trött ikväll så lika bra o avsluta den här dagen och hoppas på en bättre dag imorgon eftersom jag har en hel massa plugg att göra...

yours truly
Dessidessan

Skit dag!

Kategori: Allmänt


Har en sån där sjukt dålig dag igen...
Ibland är det bara så, då mår jag verkligen piss.. Vet inte om jag vill prata, gråta, skrika, slåss eller bara gå o lägga mig.
Sjuka är när man sitter på lektionen och får dra ett par djupa andetag för o inte börja böla mitt under en föreläsning.. Jag vet aldrig innan när en dålig dag kommer men ofta beror de på vad jag drömt om. I natt drömde jag om gamla betydelsefulla personer som jag saknar men som jag innerst inne vet att jag borde glömma för dessa personer bryr sig allvarligt talat inte ett skit om mig. Men bara o intala sig själv det som ett ständigt mantra, får en ju bara att må dåligare (sämre är korrekt svenska, jag vet). Jag tror att jag skulle må bättre o reda ut de där trådarna, kontakta personen/personerna och reda ut vad som gick fel och önska varandra ett gott liv men jag vill inte ge mig, jag vill inte vara den som bryr sig och då kommer det aldrig hända eftersom just den andra personen inte bryr sig..
Jösses....
Sen har vi andra saker som pågår i mitt liv just nu som gör att allt blir tungt. Vill njuta av Vs sällskap och så och ha hit honom igen men idag när jag gick på första lektionen av svensk och jämförande politik insåg jag att detta är en kurs liknande ett heltidsarbete. Satt i två timmar efter lektionen och läste i en av böckerna och fan de går inte o förklara hur segt det gick och det är på engelska så de suger verkligen apa. Detta gör att jag alltså måste ägna hela dagarna åt plugg och verkligen läsa och plugga och om då V kommer hit när han inte har ett jobb så kommer jag inte kunna plugga hela dagarna utan att ha dåligt samvete för att jag inte har tid för honom vilket alltså gör att allt är sjukt dubbelt för jag vill inget annat än att ha honom här!!!!!!!!!!!! Blev varm i kroppen när han genom min ton i sms förstod att jag var nere. Det är en observant pojkvän det :)
Sen har vi då tillståndet med vänner då. Jag e kass på o hålla kontakten till folk hemma på ön märker jag och de e svårt o hålla kontakten också när gensvaret e kasst från vissa håll. Och här kämpar jag med o vänja mig vid en situation som uppstod den här terminen. Mikael tröstade mig enormt i lördags genom att säga att han märker att jag försöker och att det är ett bra steg på vägen. Det var skönt, då kanske mina försök lönar sig i slutänden men jag har en bit kvar o kämpa på.

Saknar mummo och mamma.. Sjukt mkt!!

okey nu har jag skrivit av mig lite så får återgå till plugget om jag skall bli färdig ngn gång idag...
yours truly
Dessidessan

Älskade kära vänner

Kategori: Allmänt



Inga ord, bara kärlek!


yours truly
Dessidessan

Sööwjtnosar

Kategori: Allmänt


En kväll i vänners lag!

Blev en mysig kväll efter att jag städat, skurat och diskat... :) Mikael kom hit och delade med sig av en Billys och gud så gott det var att få i sig fet mat! :)
Sedan kom resten av gänget - Björn, Niklas, Becca, Frida, Sandra och Sophia -  och tillsammans såg vi den första Harry Potter-filmen. Blir en film nu varje söndag och lagom när vi är klara med det kommer nästa film på bio :)
Love them!

yours truly
Dessidessan

Tillägnad mina vänner!

Kategori: Allmänt


Oh my godness... Händelser som gårdagen skulle kanske inte förevigas i ett blogginlägg men efter en sådan händelse inser man vilka underbara vänner man har!!!
och mummo, oroa dig inte för mkt när du läser det här, det händer även den bästa! Allra helst om man är student..

För att ta det från början så hade jag först tenta, som inte gick jättebra men tror jag kan ha lyckats lura till mig ett godkänt, freestylade väldigt mkt på många frågor så man kan ju hoppas att det ger någon poäng.

Efter det åkte jag och min Mikael och handlade på Öb och mötte sedan upp Nikki6, Tömas, Björn, Antön och Sophia på stan och gick och åt sushi. Gott, ganska dyrt men trevligt..

Blev en tripp till bolaget och Maxi också innan jag kom hem och fick börja göra iordning lägenheten för partaj.

och Partaj det blev det. Mikael kom vid halv sju-tiden tror jag och så hade vi de mysigt men blev lite hetsning där oss emellan på o dricka och det gick inte bra kan jag ju säga. Jag försökte hålla samma takt som honom och det ångrar jag grovt idag..
Jag drack och drack och drack och ja det gick ju som det gick. Det jag minns var förbannat kul, det vissa kort berättar har jag ingen aning om. Minns halva kvällen sedan är det ett hål och sedan sitter jag ute i gräset utanför mitt hus på knä och spyr. Jag minns att det krånglades om vilka skor jag skulle ha men mer med än så var jag inte med. Nästa minne så ligger jag i min säng i en sov t-shirt och har ingen aning om hur det gick till :P
Sedan vet jag att de blev ett par svängar till toaletten och att jag rännt runt en massa och några ätit här. Till slut måste jag ha slocknat iaf och vaknade upp 10.10 imorse, ännu full och yr och vinglig. Tur till toan och hittade sedan världens gulligaste lapp ifrån mina vänner. Undertecknade var Sophia, Sandra, Sara, Becca och Mikael och vilket känslosvall jag fick då. De tog hand om mig igår. Mina vänner tog hand om mig. Klädde av mig, lade mig i sängen, ställde in en hink att spy i, tog min telefon även om jag tydligen lyckats skickat två fylle-sms iaf, ringde min pojkvän så att han inte skulle oroa sig, städade upp det värsta och låste dörren om mig när jag somnat för de stannade verkligen tills jag somnat också...!
Det är vänner det och de är anledningen till att jag förnedrar mig själv genom att skriva det här blogg-inlägget för att tacka dem för att de är mina vänner!! ÄLSKAR ER!!
Älskar även er som kom igår, fi sjutton va goa ni är! Tack för en go kväll även om den blev lite föööör go....


I övrigt vill jag bara nu lägga till den här i min historia av extrema fyllor. Den hamnar på andra plats!
1. Sommar i Åminne någon personalfest, inget minne av men fått höra hemska saker och mådde något så extremt dåligt!
2. Igår!
3. Nyår 2005-2006 - min första fylla och självklart låg jag död hemma på mummo o moffas säng med hela släkten där på kalas dagen därpå. Pinsamt!
4. Fest i Älmhult i februari. Minns allt men mådde kasst dagen därpå när jag bara låg i fosterställning på Nimmes säng en hel dag..

- Det var allt...
och nu tänker jag vara nykter i en månad!! MINST! Jag gillade min nyktra sommar....

Idag har det blivit Smallville, ligga still och frysa men äntligen lyckats piggna till och skall städa upp här så att de kan bli Harry Potter med vännerna ikväll...
yours truly
Dessidessan aka Bakis

No panic

Kategori: Allmänt


Har förenats med tanken att tentan är imorgon och att jag skulle börjat plugga tidigare och därmed inte kommer få in allt det viktiga i huvudet och har på grund av detta ingen panik utan är bara jättetrött på att plugga....!
Vill bara få det överstökat och tagga om inför en eventuell omtenta eller hoppas på att jag klarar tentan med de kunskaper jag har nu.. :)

Skall bättra mig till nästa delkurs. Då går vi 8-10 (eller 9-12) i princip varje dag från måndag nu v.40-v.43 och då kan man ju stanna kvar o plugga de där två timmarna till lunch i skolan varje dag och sedan har vi dessutom bättre tid på oss o plugga till tentan för efter sista föreläsningen har vi en vecka på oss innan tentan. Nu hade vi sista föreläsningen i tisdags, ett pm som skulle in på onsdagen och tenta på lördagen. Hade jag haft de där extra dagarna som mån o tisdag hade inneburit hade jag nog varit ko-lugn nu.. SÅ nästa delkurs satsar jag på o sköta mig bättre inför.
Sedan är ju delkursen därefter jättekort. Vet inte hur mkt vi har o läsa eller så men vi har då 9 lektionstillfällen men även lediga vecka 46 och 48. Knas...

Yes, ska väl arbeta mig igenom powerpointarna på Blackboard och sedan läsa igenom anteckningarna så långt jag hinner. Ska träffa mina Loverboys klockan halv åtta o diskutera lite så får vi väl se hur de går imorrn...

yours truly
Dessidessan