Dessidessan

Livet med hjärntumör

Hårmodell aldrig igen!

Kategori: Allmänt


USCH!!!

Nyss varit vid frissan inför modellkvällen på Olympen och jag är så sur/bitter/ledsen.... Jag kommer aldrig gå till det stället igen efter modellkvällen och jag tänker inte rekommendera någon att gå till henne för hon är en bitch, otrevlig och dryg.

Jag kan inte klaga på färgen. Har fått mörkt mörkt mörkt underhår och rött överhår i en varm ton. Ser ju inte naturligt ut någonstans och jag gillar ju naturliga hårfärger men det är ändå fin färg, de kan ja itne säga något om.

MEN! jag kan klaga på hur hon klippt de. Anledningen till att jag inte ville klippa av håret utan behålla längden är att jag tränar så mycket och vill kunna sätta upp håret utan o sprejja sönder det med hårspray och sätta i tusen klämmor. Det kommer jag få göra nu! Det är så uppklippt som de bara kan vara och de är väl kanske en tiondel som är kvar samma längd som förut. Men det är fortfarande inte största problemet!

Hon har skärt en lugg som inte passar med min virvel som jag har vilket gör att halva luggen konstant kommer hänga ned i ansiktet och den ser dessutom för jävlig ut. Spretig, konstig och ful, tillgjord framför allt. Hon försökte styla lite med den ett tag men gav typ upp, var iaf känslan jag fick, och så sa hon: "Aj vi får se vad vi gör med den på tisdag". Ja menar, om inte hon kan styla skiten, hur fan ska då jag kunna styla den??????????????????
Hon sprejade fast den med hårspray och sen var de "klart".

Dessutom alla frisörer jag har vart hos använder något värmeskyddande medel när de plattar/fönar håret så att de inte skall förstöra håret. Det gjorde inte hon så nu är all lenhet som jag hade i mitt hår BORTA!! Känns sönderbränt och tråkigt och glansen - BORTA!

Så nu sitter jag här med diadem som håller undan min förjävliga lugg och är nära tårarna.. Vill egentligen bara krypa in i Viktors famn och gråta men usch, håller på o va sur istället.

Längtar tills modellskiten e över!!!!!!!
Ska aldrig mera vara hårmodell! Sist jag var det var jag jättenöjd, har jag för mig iaf. :P Saknar det håret, de färgerna, den frisyren men den här frisyren vill jag bara bli av med... VÄX UT! Skaffa peruk!
Införskaffa flera diadem på lördag iaf när vi ska på stan....!


Mitt gamla hår ♥

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: