Dessidessan

23-årig töis med gotländsk härstamning som jobbar på migrationsverket. Svag för te och efterrätt. Gillar träning, pärk, språk och sällskapsspel. För övrigt även väldigt kär....!

1 år med Viktor

Kategori: Allmänt


Jag är värre än värst på att skriva blogg numera, men de händer så mkt och delar ju på Viktors dator eftersom min e mongo så blir liksom inte att man sitter så mkt vid datorn som jag gjorde förut.

Tänker inte berätta vad som hänt varje gång men kan ta upp lite punkter som hänt.

*Nollningen var mysig, lärde dock inte känna så många nya eftersom jag pratade mest med mina invanda eftersom vi åker åt olika håll. Pratade dock med att antal nollor men har redan glömt de flesta namnen :(

* Spelat lite cs med boysen, mysigt! Back to being Destor eller som Daniel kallar mig Deströyer 666. :P

* Nikki6 har nu åkt iväg till Japan. Kändes sjukt drygt o säga hej då till honom. Visst hade vi en jävla dust i våras men sen vi pratade ut om den har de känts så jävla bra mellan honom och mig och jag har verkligen satt mkt tilltro till vår vänskap och litat fullt ut på honom så känns sjukt tråkigt att han åker... Men hoppas att han kommer ha riktigt kul och att vi ses i framtiden!

* Dansat mkt Zumba på wii, det är sjukt kul och sjukt svettigt.
Dock inte tränat senaste veckan, tycks ha ngn infektion i kroppen, haft förhöjd temp i exakt en vecka nu och småont i halsen så tagit det lugnt så att det inte blir ngt värre av de...

* Jobbat på Olympen för att lära upp nya värdar. Skulle sluta efter det men lyckades bli receptionsansvarig istället så ska nu vara värdarnas kontaktperson o hjälpa dem så gott jag kan och se till att de trivs, känns helt okej faktiskt :) Bra att ha på cv:t. :)

* Haft mina första lektioner. Tyskan är inte alls så flytande som den en gång var vilket är väldigt tungt när jag hela tiden stammar istället för o ha flytet.... Men det kommer nog. Grammatiken känns motig men de ska nog gå. Ska lyckas välja uppsatsämne också men har iaf ett par idéer.

* Myst mycket med Viktor. Igår hade vi vår ettårsdag. Haha vi gjorde matlista veckan innan och så hade vi utan o tänka på de skrivit falukorv o ja e väl inte så förtjust i de egentligen så kom på att "nej men de kan vi ju inte ha på vår ettårsdag". Vad blev det för mat istället då? - Pannkakor hahahahahahahha :P Men vi båda älskar pannkakor så varför inte tyckte vi.
När han slutligen kom hem efter träningen också så  hade jag gjort chailatte o värmt macka till honom och päron... Har varit ett riktigt riktigt bra år med honom och det känns som om det kan bli väldigt många fler :)

* BH: Ett ämne som på senaste tiden gjort mig fruktansvärt ledsen. Jag vill träna och vill vara smal men fan ja har tappar så enormt på brösten. Den BHn ja köpte i början av sommaren är nu nästan för stor och ingen av mina gamla passar... Vilket gör mig fruktansvärt deprimerad. Har gått från D80 i våras till att ni gå runt o titta på bhar i strl B80/C75 nu och ingen av de två passar klokt - typ mitt emellan.
Var en dag förra veckan tror jag då jag helt plötsligt började gråta och stammande fick förklara mig för viktor att ja hatar mina bröst just nu. Eller hatar o hatar. Inte är nöjd iaf. Det är sjukt tungt att vara så nöjd med att jag nu är smal och vältränad men samtidigt må dåligt för att brösten försvinner. Det är så mkt självförtroende i mina bröst. Från att vara det enda jag hade självförtroende för (mobbad och de enda killarna gav mig uppmärksamhet för var mina bröst) så finns inte det självförtroendet kvar. Nog för att det ännu ser ut som att de är lika stora med tanke på att ja blivit smalare men ja har ju märkt sån skillnad. Svårt för någon annan kanske o sätta sig in i mitt dilemma men det är något som fyller mkt av mina tankar numera och jag har till o med funderat på o köpa ngt kolhydratpulver så jag håller vikten men kan fortsätta träna lika mkt..
Stort tack till min älskade pojkvän som i alla mina deppstunder finns där och lyfter mig och säger hur fin jag är, utan honom skulle självförtroendet inte bara dala till och från utan dala jämt.

* Linnéhockey. Viktor har varit på tryouthelg förra helgen för Linné Hockey, ett nystartat lag i Växjö. Hade varit väldigt bra om han slapp pendla så mkt men just nu har de tyvärr väldigt sena träningar, han e inte hemma förrän halv tolv på kvällarna vilket inte heller är så roligt... :( Men han kom iaf med utav mer än 45 pers som skulle ned till ca 25 pers. Dock är uttagningen inte helt klar och V och Erik var inte helt nöjda med laget så får se. De har träningsmatch ikväll som jag alldeles strax ska åka o titta på...

* Äntligen hittat låga stövlar och regnjacka som ja kan komma o trivas med, efter mkt letande ska ja be o få tala om - flera månader!


yours truly
Dessidessan