Dessidessan

23-årig töis med gotländsk härstamning som jobbar på migrationsverket. Svag för te och efterrätt. Gillar träning, pärk, språk och sällskapsspel. För övrigt även väldigt kär....!

Kära Statoilkunder 3, varning för känsliga läsare

Kategori: Allmänt

Konversation med en kund.. :P
Kunden var hemskt glad och trevlig så jag skojade lite med honom men jag fick faktiskt nästan skämmas efteråt...

"Jo, jag tankade där ute, men minns inte riktigt vart"
"Jaha, jo det tycks vara svårt att komma ihåg det nu för tiden, varför glömmer man det egentligen?"
"Jo, du förstår man är så koncentrerad på att träffa hålet med tanken så man glömmer bort liksom"

Jag skrattade så jag höll på att dö när tanken "Jag trodde killar hade hålvana" kom upp i huvudet. Fy på mig!! Förlåt!

Har börjat tvinga taxichaffisarna att dra ICA-kortet. De handlar ju hos oss dagligen och blir väl en summa varje dag men de drar inte ICA-kortet, då förlorar de ju massor!!

Kära Statoilkunder 2

Kategori: Allmänt

Tjoho!
Här kommer ytterligare ett par tips till våra kunder:


1. Sommarhäftet är ett häfte som bara gäller över sommaren. I den finns fyra erbjudande- NIVÅER. Det betyder alltså att när ni tankar minst 30 liter så får ni möjligheten att utnyttja erbjudande ETT eller om ni hellre vill så bara strunta i det ta en stämpel och sikta på nästa nivå. Man kan inte använda fler än en erbjudandenivå per tankning och endast ett av de alternativen som finns på varje nivå. Hoppas att jag gjort mig någorlunda förstådd och ha en trevlig sommar!

2. Ja, vi har lite dyrare priser än en vanlig affär men vad hjälper det att ni klagar på oss om de?  =) Det är inte vi anställda som sätter priserna utan Statoil så vi kan tyvärr inte göra något åt prisskillnaden och inte heller ge rabatter hur som helst.
3. Det går att använda ICA-kortet på Statoil, så passa på, på en tankning får man en hel del bonus.

En trevlig sommar till er alla och välkommen åter!

Tröööött

Kategori: Allmänt

Sover inge vidare av någon konstig anledning... Börjar tära på krafterna. Nog sover jag men jag blir liksom inte utvilad.


Fredagen på jobbet var en sjuk dag..... Har aldrig vart med om så mkt folk på macken helt stört. Jag och Helena jobbade på som stollar men hade ändå kö... Men det var roligt. Fick ganska roliga kommentarer under kvällen också. Kom in en tjej som inte visste vilka cigg hon ville ha så hon sa åt mig att blunda och ta ett paket.... Knas.. :P


lördagen var jag ledig och försökte få med folk på after beach medan jag ännu låg kvar i sängen och sov... Men fick inte med en endaste kotte så gav upp, klev upp och kastade mig iväg till bibblan för tänkte att då kan jag lika gärna ha en mysig hemmakväll och läsa en bok. Men bibblan hade inte boken jag ville ha och så skrev jag sms med Emil o undrade om Almedalen allti är så smockad på folk och så slöt de med att jag stressade hem, gjorde mig iordning och gick med honom och hans två killkompisar till Kallis. Kalle och Fonta hette de och jag hade riktigt roligt....
Killarna var lata så vi åkte taxi från gamla fängelset till Norrgatt och åt på Marco Polo. Mumma med pizza och Mariestad. Helmysigt!! Taxi därifrån till Bogegatan *himlar med ögonen ;)* och så förfesta. Sofia plockade upp kläder i min lägenhet o dricka till oss o kom hit o höll mig sällskap bland alla okända :P Hahah..
Runt elvatiden efter en massa bilspel, uptåg med Kapten Morgan och massa snack så gick jag och Sofia ned till krogen. Men krogkön var milslång så vi gick upp o mötte Ellen och träffade sedan Markus vid Ali. Den token hade skadat sig och hade ont, stackarn...

De blev slutligen Hp eftersom Sofia inte kom in på gute. Där inne träffade jag massa roligt folk jag inte festat med på länge och kvällen blev riktigt lyckad.
Träffade André o Jocke efter krogen o de slaggade på min soffa så fick sällskap när jag gick hem eftersom jag glömt cykelnyckeln hos Emil.


Upp tidigt på Söndagen och jobba vid halv nio till halv sex. Sedan hem, hämta graj, iväg igen och se på Ronja Rövardotter med Mummo, Moffa, Eva och Per-Ove... Jättemysigt o va med dem och dessutom var det asbra teater... =) Så härligt att se hur kul Viktor hade också så man blev helt glad. Satt o skrattade och grät, känslosam som jag är, haha.. =)Måndagen gick ut på att sitta framför datan och försöka fixa med e-legitimation så att jag ska få ansöka om studiebidrag. Efter tre omstarter och ungefär en och en halvtimme hade jag klarat av att fixa java och bankid-programmet. Suck! Men nu har jag ansökt och fått ja på min ansökan, wiie. Så då var de klart.... Sedan work work...

Tisdag
Idag har jag kollat upp massa om försäkringar och städat och läst bok... Skulle vart nere på stan men de regnade så hade ingen lust. Jobbet var verkligen varierat idag... Hur mkt som helst och sen inget, sen jättemkt och så dött. Knas!
Nu sitter jag hos Emil och skriver, hemma e ju datorn dum, Hoppas på att Hp ska laga datorn utan problem....

Work work

Kategori: Allmänt

Jösses............! Vilket dåligt humör jag var på igår när jag kom till jobbet. Snacka om att jag tycker synd om Jimmie för att han fick stå ut med mig. Sköt ju typ blixtar! Men sen när jag blev på bra humör - tack vare honom och hans bus- så blev han på kasst humör. Han förlorade i klunsningen ;););) (Vi klunsar dvs kör sten-sax-och-påse på jobbet om vem som skall dammsuga och vinnaren får ett streck i dammsugarligan så kanske den personen får något i slutet av sommaren) :P

Söta Securitaskillen som, jag tror, är intresserad av mig. Iaf enligt Jimmie, som retas som en tok, kom och hälsade på idag/inatt trots att han var ledig och hade vart ute. Jätteovanligt att se honom civilklädd och fick dessutom hans namn idag, Martin. Härligt.. =)

Har ett par härliga stammisar, eller ganska många faktiskt.. Men en kille som e riktigt härlig som kommer och handlar frukost på morgnarna sa idag "Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete" och det fick mig bara så glad eftersom de e så sant. Samma med citatet i GA idag, satt kvar på jobbet och läste om båtkrocken, där det stod att man kan inte bli lycklig förrän man slutar tänka på att andra är lyckligare. Så sant!
Så såg jag i tidningen att jag har namnsdag idag också, grattis till mig! *ego* :P

Funderat på födelsedagsplaner. Om jag skall ha en stor fest ute i Sanda eller om jag skall ha en liten fest i lägenheten och kanske bjuda på tårtkalas för de som vill innan och ha en annan dag för släkten... Hum, tankarna går runt lite grann. Glad så länge vissa kommer ;)

Lyckades få en mangoraja-fläck MITT PÅ ENA BRÖSTET i natt, snacka om pinsamt att gå runt med det så snodde Jimmies arbetströja. Orange, inte lika rött som jag var i ansiktet när en kund påpekade det. :p

Vad ska man göra när folk kommer in med gylfen öppen eller har mat runt munnen? Jag har så svårt att inte säga något för man vill ju bara hjälpa dem, men det kan ju uppfattas helt fel..

Jimmie, det vill säga exet, den här gången :P (sjukt störigt att Jimmie på jobbet också stavar med ie) ville inte hänga med på teatern med oss på söndag och kolla på viktor. Tråkigt, vet inte alls när jag kommer att umgås med honom nästa gång alltså eftersom jag inte känner att jag klarar så många olika situationer med honom just nu.

Fredrik och Rebecka som jag och Carro träffade på Cypern kanske kommer ned i helgen, vore grymt kul att träffa dem igen, hoppas verkligen på det.
Men samtidigt letar jag folk att dra med mig på någon after beach på lördag, jag behöver en enorm fylla just nu men eftersom jag ska jobba tidigt på söndagen så får fyllan bli tidig också. :O hahaha

Börjar bli riktigt riktigt orolig nu, tycks inte få tag på någon lägenhet. Vill inte bo på en parkbänk, blir så hårt då!!!!

Kära Statoilkunder!

Kategori: Allmänt

Kära Statoilkunder!
*Föreställ er den där lugna melodin i bakgrunden som de hade på någon gammal reklam för länge sen*

Ni skulle kunna göra vårt arbete så otroligt mycket lättare på så många olika vis. Jag tänkte jag skulle ta upp några exempel så att när ni nästa gång sätter er fot på vår välkomnande mack kan underlätta vår service för dig!

1. Tala tydligt. -Att behöva upprepa vad ni säger för att vara säker på vad ni sagt uppskattar ni inte som trevligt men många gånger är vi tvugna. Vi har jättemycket utrustning bakom oss som surrar och bildar en vägg av ljud mellan er och oss och det underlättar då om ni inte talar ned i golvet, står med ryggen till eller mumlar fram vad ni vill ha. För vi är inga tankeläsare så vi måste få höra vad ni säger.

2. Ta reda på vilken pump ni tankat på! Det sparar oss tid att behöva kolla efter ut genom fönstret vilken bil som är er. Visst om ni säger Diesel så vet vi att det i alla fall är pump 7 eller 8 men har man otur så är det rusning och det finns två tankningar på varje och då är det hemskt svårt att lista ut vilken tankning som är er. Men kommer ni in och säger 95 så är det i princip kört för oss att hitta er om ni nu inte är den enda tankningen som finns just då.

3. "Och så vill jag ha en korv". Japp, vilken korv då? Vi har grillad, kokkorv, ostkorv, red hot chili, kabanoss, ost och bacon och wienerkorv. Det är inte det lättaste att veta vilken korv ni vill ha =)

Slut på tipsen till våra härliga kunder för idag, nu skall jag iväg och jobba. Ses där! ;););)

*Allt är på största skämt, (med allvarlig underton), så inga arga kommentarer tack*

Kaffe

Kategori: Allmänt


Hör och häpna, er kära Desireé drack sin första kopp kaffe någonsin på jobbet igår (om man inte räknar med allt kaffe jag snodde av mamma när jag var liten tils hon slöt med socker, då slöt jag också med kaffe). Ingen aning om i fall det var den äckliga koppen som jag tvingade i mig som höll mig så igång hela natten. Men var det det så blir det nog fortsatt kaffedrickande på jobbet. Latte med lite socker i så slinker det ned.. :P hahha

Åt kvällsmat igår för första gången på tre kvällar eller hum. åt inte så mycket överhuvudtaget mina lediga dagar. Men både Jeppa och Markus klagade på mig så jag gjorde ett par pannkakor på onsdagen innan jobbet. men usch vad ont jag fick i magen, blä.. Åt även en köttbullemacka på jobbet vid tretiden på natten, fick lika ont i magen då. Suck, jag måste försöka skaffa några mattider annars kommer jag fortsätta att inte äta för det är inte roligt att ha ont i magen. Morr! Men mattider är lättare sagt än gjort att fixa med oregelbundna arbetstider!
Jaja, jobbet gick bra igår iaf. Hade inte mycket att göra under hela kvällen förrän mellan fem och sex. Då gick all min korv åt och jag hann knappt städa färdigt. Drygt.

Sovit länge idag och läser den första boken i twilight serien som en tok. Den e asbra. Filmen hade ja väl inte så jättemycket till övers för. Men skall nog se den igen..
Nu ska jag göra pannkakor igen och sen jobba, jobba, jobba.

Börjar bli smått orolig förresten, hittar ingen bostad. Någon som kan inhysa mig på en soffa i Växjö?

Bomull är mjukt och fluffigt

Kategori: Allmänt

Vet inte om jag någonsin skrivit det här förut i bloggen men förklarat det iaf för ett par stycken när det var så sist. Just nu känner jag det som om jag vore inlindad i ett tjockt lager med bomull. Känner mig avdomnad och stor och klumpig i rörelserna samtidigt som inget gör ont om jag skulle skada mig. Jag är inbäddad och ensam med alla tankar och känslor som finns inuti och de är de som fyller mig. Det som händer nu, sipprar sakta och mjukt in genom bomullen och påverkar mig lååååångsamt och känns inte så mkt medan det är det inom mig (bomullen) som dominerar och påverkar mig känslomässigt. Haha, nedstämd beskrivning men just nu är det så igen. Bomulls-Dessan!

I'm moving on

Kategori: Allmänt

Jag var ju på så bra humör, men nu är allt skit och i skrivande stund vill jag inte ens finnas.......

Fredag: Åkte ut till åminne och åt räkor, flundra och grillspett med familjen. Hur kul som helst och mysigt framför allt.. Åkte sedan in och jobbade med Jimmie, alltid lika roligt att jobba med den killen... =)

Lördag: Sov, letade lägenhet, duschade, åt och jobbade. Varken mer eller mindre, massa roliga kunder på jobbet dock :P hahaha

Söndag: Sov jättelänge och stack till jobbet i all hast. Hade en kväll med jättemycket kunder tillsammans med Helena och mjölken bland annat tog slut så kunderna var inte sådär jätteglada...
Efter jobbet åkte jag hem till Emil och sov där. Blev dock mer prat än sömn men hade kul iaf.

Måndag: Klev upp, åkte hem, duschade, åt och städade lite och åkte sedan ned på stan där jag träffade mina härliga, söta, urgoa kusiner som jag såg på Harry Potter med. Sedan gjorde vi en roadtrip. Åkte runt i Fole och hälsade på hos Margareta (fru till min morfars ena bror) och där var även Viran. Hälsade och pratade med dem. Hälsade på gamla Prins som ännu lever och håller igång och på Winnie som även hon var på Rävhagen på mina gamla dar.
Blev sedan en snabbvisit hos Mården, pratade och träffade hans nya kissunge. Söt, luktade dock inte så gott ;) Hem igen och sen hyra film och åka hem till Emil.

Tisdag: Blev en del prat med Emil om allt möjligt och sedan hem, diska, städa. Så kom Markus och vi såg på film och pratade en hel del också. Så gick han hem och sen kom Jeppa på snabbvisit och hälsade på. Skällde ut mig för att jag inte ätit något under hela dagen... Inte haft tid, ork eller lust ju... Så härligt att träffa mina två grabbar som jag känt så länge och som betyder så otroligt mycket för mig... Desireé loves her Markus and her Jesper :p hahahaha

.......Men nu sitter jag här.. Ont i hela kroppen och vet inte vad jag ska göra. Jag tänker inte på Jimmie längre, han finns inte i mina tankar den upptäckten har jag gjort oftare nu på senaste. Men när det händer saker som har med honom att göra på facebook då är mina händer före hjärnan och jag har genast klickat in på det för att kolla läget. Jag har förstått att han har intresse för någon annan. Har hela tiden önskat att när det väl sker så har jag redan åkt härifrån och vi är vänner och det är ingen jag känner. Inget av det blev det. Det gjorde så fasansfullt ont. Hela kroppen värkte och jag ville bara kasta mig på telefonen och gråta i någons öra och få tröst. Men eftersom ingen var vaken så började jag lugna ned mig och känna efter. Ja, det gör ont. Men jag önskar honom samtidigt av hela mitt hjärta den lycka han förtjänar och som jag inte kunde ge honom. Jag önskar att vi vore vänner, att jag kunde älska honom som en bror som känner mig så bra istället för den kille jag älskade så länge. Att jag kunde få älska och känna lycka med honom och hans framgångar som jag gör för mina andra killkompisar Jag önskar av hela mitt hjärta att jag bara kunde få glömma och gå vidare. Tyvärr har det visat sig vara svårare än jag någonsin kunnat föreställa mig och ju närmare det kommer till den 11:e augusti som skulle varit vår tre årsdag, desto jobbigare blir det varje gång jag påminns om honom. Än gör det för ont, jag hoppas att det skall bli lättare när jag åkt och att jag då skall kunna se på allt på ett annat sätt. Men just nu är allt bara jobbigt och jag vill inte alls finnas här. Bara upphöra att känna vore det bäst just nu. Men det är min smärta, ingen annans och jag borde inte få lov att känna den efter så lång tid som det gått, men det gör jag och ingen kan tala om för mig hur lång tid det kommer att ta att låsa in den i ett pyttelitet utrymme i hjärtat så att jag slipper känna det igen. Smärtan börjar lätta, brukar vara så när jag skriver av mig. Men den ligger kvar där, dov i kroppen och gör mig alldeles tung. Den dova smärtan som jag känt så många ggr förut. Det är samma dova smärta som jag bar inom mig dag ut och dag in på högstadiet. Samma smärta som jag då lättade på genom att låta smärtan bli fysisk istället för psykisk. Men jag är starkare idag, jag är inte självmordsbenägen och jag skall ta mig igenom det här. Det tvivlar jag inte ens en sekund på och jag hoppas innerligt att när jag är redo så finns han ännu där som min vän. Jag har för mycket i mitt liv som är värdefullt och som jag vill göra och till skillnad mot då så är inte varje dag en plåga, utan bara enstaka ögonblick som detta. Som Sarah Dawn Finer så fint sjunger: "Dreaming, hoping For another try. I’ve been looking, searching Deeper down inside. And if I lose my way I’ll find another road. ‘Cause I can make a change On my own. I’m moving on And I’m gonna get stronger now. And nothing will break me down. I will not give in to doubt. Those days are gone I can be who I wanna be. And start living my life of me. I believe it finally I’m moving on"

Stångaspelen och Växjö nästa!

Kategori: Allmänt

Träffade pappsen och Marie på fredagseftermiddagen och pappa var så snäll och köpte ett nytt batteri till bilen så att jag förhoppningsvis inte skall ha några fler problem. På kvällen jobbade jag först med Louise och sedan Niklas och det var under den tiden som jag och Niklas jobbade som vi hade en smitning på macken. Någon hade plockat av främre regskylten och tankade på. Polisen är efter dem eftersom de inte plockat av bakre regskylten och vi därmed vet vilka de är. Men de är ju inte gotlänningar så vi har nog ingen chans att få tag på dem. Drygt.
Efter jobbet åkte jag ut till Sanda och kom på räven med att jaga mammas höns. Trodde att jag lyckades skrämma iväg honom men under tiden jag sprang upp och väckte mamma så tog han fler höns den där dumma räven. Sen kunde man ju inte sova..

Klev upp klockan kvart i åtta på lördagen efter cirka 2-3 timmar sömn. Åt frukost och så åkte vi ut till stånga. Parkerade husvagnen och började sedan ladda för våra pärkmatcher.
Våra matcher på lördagen gick åt skogen. Första matchen borde vi ha vunnit men vi hade flera kassa domslut mot oss som gjorde att de fick poäng så det blev två matcher med bara tvåpärkare. Sög.. Men hade roligt med lagkamraterna....
Carro kom ut på kvällen. Hon, jag, Elias, Emil och någon full kille bollade lite på kvällen och sedan satt vi o pratade med grabbsen i deras tält på kvällen. Jag och Carro hade skitkul och skrattade åt allt möjligt :P
Blev ändå tidigt i säng i Louise husbil.

Söndagens matcher däremot var i helt annan klass. Så jävla jämt, båda två blev tre pärkare. En match tog två timmar och den andra två och en halv. Jag gjorde mina bästa matcher någonsin. Jag tog baken och mina inhugg satt faktiskt. Hade så jävla roligt när vi spelade mot Almedalen för då är allt på skoj och de gnäller inte och domaren var bra. Matchen därpå sög däremot, motståndarna var de gnälligaste jag mött och jag kan inte fatta att de ens tycker de e kul att spela när de bråkar så jävla mkt. Drygt. Nåja, jag sparkade iväg bollen och tog baken på dem, hääärligt!
Efter den matchen som var den sista att avslutas under hela stångaspelen åkte vi och grillade med gubbarna ifrån sanda if och några i laget och sedan åkte jag och mamma hem och somnade gott...

Solade på måndagen och tog det allmänt lugnt. Promenerade till jobbet och träffade Ellen och så såg vi på Fenixorden.

Inte en jävel hörde av sig eller svarade mig när jag äntligen var ledig på tisdagen. Dagen började med underbart humör. Hade ju pratat med Joel på natten och lät som att vi kanske skulle ses. Men varken han eller någon annan svarade. Så försökte jag dra ihop ett gäng och gå o se Ice Age men de gick å sket sig rent ut sagt. Åkte till slut ned med Jocke på hamnen och åt en glass. Träffade Jeppa m.fl. Även Jimmie.. Han satte sig på stolen bredvid mig utanför glassmagasinet då hans sällskap satt vid bordet bredvid. Men det blev bara på tok för mkt, reste mig upp och gick. Kändes så sjukt konstigt att sitta sida vid sida med killen jag var tillsammans med i två år utan att vi var där tillsammans.
Så kvällen avslutade jag på¨så jävla dåligt humör så det e inte sant....

Onsdagen blev en dag av solande, mathandlande, sovande och sedan jobbade jag. Helt sjuk dag på jobbet. Från att jag började klockan nio var det längsta uppehållet jag hade mellan kunder på 11 minuter fram tills jag slöt. Sjukt mkt folk och tog sjukt mkt på krafterna. Bara en av fem dagar avklarad... Suck.

Idag har André vart här och vi har pratat med hp. De ska skicka ut packmaterial och så ska jag skicka in datorn och de skall fixa den. Får väl se hur det går.. Jobba ikväll igen, får väl se hur trött jag e, sovit jättedåligt idag.
Ha det bra, dags att fixa lite. Puss och kram


Jo förresten: JAG KOM IN I VÄXJÖ! ska bli så jävla skönt att få flytta härifrån, så känner jag just nu iaf och jag ser verkligen fram emot att börja.. Letar lägenhet för fullt... =)

Datorn är paj

Kategori: Allmänt


Tjoooo!
Nu har det inte blivit något på länge eftersom datorn är paj, min nya dator, skit och pannkaka.

Förra onsdagen när jag egentligen skulle va ledig så jobbade jag fem och en halvtimme för Jimmie sedan åkte jag ut och spelade pärk i sanda.
torsdagen var jag ledig och låg vid kalkbrottet och solade. Sen åkte jag hem och där hämtade André mig så åkte vi och köpte pizza och satte oss på strandpromenaden och åt. Såg sedan Bedtime stories och sedan somnade jag gott.

Fredagen bestod av jobb och sedan kom Carro hit och så gick vi ut och dansade på Gute... Blev en jättemysig kväll och så sov M över också...
Skulle upp astidigt på lördagen och spela pärk vid vattentornet men det spöregnade så efter en tids diskussion så blev det inställt och jag fick åka hem igen och sussa vidare. Åkte sen till jobbet och kvällen blev en lugn hemmakväll för min del,...

söndagen åkte jag med Emil och Carro och låg och njöt av solen på tofta strand. Myspys! Sedan jobbade jag mitt första 20-06 pass. Det gick jättebra och jag tyckte att det var riktigt roligt.

Måndag, sova... Sedan minns jag allvarligt inte vad jag gjorde, vad gjorde jag? Jo, jag var och handlade och fixade. Handlade extern för jag ville ha över allt ifrån datorn så att jag skulle kunna formatera om den sen. Men det gick inte, det går inte o föra över något för så fort jag börjar dör datorn... Den blir typ för varm... Suger...

tisdagen vet jag inte heller riktigt vad jag gjorde. André kom och hämtade datorn där mot kvällen iaf. För nu fungerar den inte alls längre. Den har ju inte varit klok på ett tag nu men sen gick de över och nu går det inte alls längre. Så jag sitter nu vid min gamla dator som tar en halvtimme att starta och som man inte får skriva för snabbt på för då hakar den sig. Får typ skicka in min dator till Hp eftersom de e garanti på den men allvarligt, de kommer ta en evighet tills jag får tillbaka den eller en ny och jag vet inte vad jag ska ta mig till tills dess... Skit!!!!
Jobbade på kvällen med Jimmie. Trivs jättebra att jobba med honom. Vi spanar på killar åt mig, :P diskuterar allt mellan himmel och jord och bråkar och busar som as. Disktrasan flyger ett par ggr per kväll och salt i vattnet är inte alltför ovanligt :P

Igår, onsdag, så sov jag länge och sen kom Jonas hit och pratade en stund. Grattis på födelsedagen var det och han fick en skjorta av mig, med korta ärmar :D:D Så jobbade jag sen och det var inte mkt folk alls tills Jimmie gick hem. DÅ hade jag folk nästan hela natten. Sen när jag skulle åka hem i ovädret så startade inte bilen... Fan, inget fungerar just nu, fan fan fan... Som tur var fick jag skjuts av en snäll taxichaffis hem så att jag slapp bli alltför dyngsur...

Idag, torsdag, har jag sovit väääldigt länge, André var här och gav mig the sad news angående min dator så har vi ringt lite till hp för o få reda på vad vi ska göra nu... Han har iaf räddat allt jag hade på datorn så det känns iaf skönt... Slapp jag bli av med det... Nu ska jag städa och packa så mycket som möjligt eftersom pappa kommer hit imorrn.
Imorrn blir det jobba och sen åka till sanda miss i nassen och sedan spela pärk på lördag och söndag...
Ska hitta någonstans att sova på söndag, hoppas kunna få sova hos Markus, då är jag iaf i stan och har verkligen nära hem..... =)

Shorty

Kategori: Allmänt

Jag glömde ju att skriva om en sak i förra inlägget.
Som till exempel att jag ju letat efter Robin Karlsson på facebook under en längre tid men utan framgång, finns liksom över 200 Robin Karlsson i Sverige. Men han hade hittat Jeppa förra onsdagen och så började jag också prata med honom. Lycka att ha honom tillbaka i mitt liv igen. När vi var små så umgicks han, jag och Jeppa väldigt mycket men han flyttade tyvärr i tvåan, men jag har aldrig glömt honom.. Nu pratar vi igen och det ser ut som om han ska ned till Gotland i sommar och att vi då skall ses, vore så otroligt underbart!

I Måndags var jag på Tofta Strand med Louise.. Låg där och stekte och träffade även Sanny.... Sedan jobbade jag natt med Nicklas, gick väldigt bra. Men har inte riktigt kommit in i tiderna, är supertrött runt halv tolv och svimfärdig för att jag är så trött men vid halv två när jag ska gå hem om en halvtimme är jag piggare än någon gång under dagen, sjukt irriterande.

Tisdagen låg jag vid kalkbrottet. Hittade ett ganska skymt ställe och eftersom det såg ut som om jag inte kände någon på hela stället så solade jag i string.. Myspys... Nattjobb igen och så såg jag att de skulle va dåligt väder på onsdagen skämtade med Jimmie om att jag kunde ta hans pass på onsdagen och han gick med på det... :P
Så nu på min lediga Onsdag skall jag till jobbet och så blir det pärk igen sen kommer jag däcka i sängen. Som tur är är jag ju ledig imorgon med....