Dessidessan

23-årig töis med gotländsk härstamning som jobbar på migrationsverket. Svag för te och efterrätt. Gillar träning, pärk, språk och sällskapsspel. För övrigt även väldigt kär....!

Desireés Nyheter

Kategori: Allmänt


Tjoooo!

Onsdagen innebar mycket solande, dammsugande, diskande och seeeeeen gjorde jag mig iordning inför MÖSSPÅTAGNINGEN!!

I mitt lila linne, svarta leggings och stövlar firade jag mösspåtagningen först i Almedalen (totalt överskattad del) där vi fick ta på våra vita studentmössor.
Drog sedan vidare till förfest hos Jenny och finally till Gute där man träffade mycket roligt folk!
Bland annat träffade man Henke, Simon, Tilde, Maria, Alex, Jens och många många fler.
Men de som gjorde så att kvällen blev så jävla rolig var de jag dansade loss med så att svetten rann om pannan (inte så smickrande kanske men så otroligt roligt) nämligen Emelie, Carro, Maggan, Maria och Markus!


Torsdagen innebar "tyskalektion" klockan åtta.... Behövde tydligen inte vara där så fick gå till bibblan där jag letade efter en bok att läsa. Latinlektion med utvärdering och Diego gjorde profetior om vad vi skulle komma att bli i framtiden. Han hade stora problem med mig men slutligen sa han att han ser mig framför sig i södra Tyskland och dessutom att personerna jag möter/känner kommer avgöra min framtid.
Lite roligt att han sa södra Tyskland. Vill ju till Tyskland i september. Väljer mellan att åka till Soest där Karola bor, som ligger i norra Tyskland, eller till Lindau, som ligger otroligt långt ned i söder. =)
(P.s hade inte sagt något om vart i Tyskland jag vill åka bara att jag ville till Tyskland..., så får väl se om han får rätt)

Somnade i solen igår så har iaf fått lite färg nu - på framsidan :P hahahaMöte idag med klassen. Gick ju helt okey, vi har ju kommit fram till allt iaf så då ska man ju inte klaga.... Lämnade in USBminnet med klassbilderna till Micke idag också..

Idag har jag även varit på stan med älsklingen. Han köpte ett par nya jeanskortbyxor, två par kallingar och en skjorta. Iklädd skjortan och kortbyxorna var han så jävla snygg så jag lekte fotograf en stund!! Han är verkligen den snyggaste killen jag känner!!!! <3


Nu skall jag bort till tvättstugan igen så ni får ha det så bra!
Balen på söndag!

P.s Bilder på Jimmie och bilder ifrån mösspåtagningen ligger på min bilddagbok:
1. Bilddagboken.se
2. Sök efter Dessidessan
3. Gästlösenordet är kamera för tillfället..

LÅnGt InLäGg KoMmEr hÄR!

Kategori: Allmänt

Tjenixixen!!

Förord:
Jag varnar redan i rubriken men här skriver jag det igen. Detta inlägg kommer att bli långt så har du inte tid så får du väl läsa det senare för jag behöver skriva av mig allt. Mycket nöje iaf och big credit till dem som orkar läsa allt! ;)
Torsdags 22/5

När jag kom hem från skolan la jag mig ned i mummos knä en stund och hon fick agera lite psykolog och berätta varför jag hela dagen varit nära gråten. Hon trodde att jag var utarbetad och stressad med allt som skall fixas, vilket nog faktiskt kunde stämma.

Men men jag lät inte min deppighet ta över mig helt utan såg till att vi blev ett gäng på tio personer hemma hos mig. Jag, Gustav och Rikard var svenskar och resten tyskar. =) Vi hade singstar och hade riktigt roligt faktiskt!! Så istället för att gå och lägga mig tidigt blev det sent. Men vad gör det då?!


Fredag 23/5

Hade först svenska på morgonen och sen tog jag med mig Laura och Christoph i min lilla Loppa (min bil) till mummo. Där plockade vi upp Karola och drog sedan ned på stan. Killarna stack iväg och gjorde något medan vi tjejer gick på stan. Det blev ett linne ifrån Vila till mösspåtagningen och så åt vi på Donken.
Tyskarna äter väldigt länge och sen satt vi där och pratade i en och en halvtimme. Jag var inte riktigt så delaktig i den konversationen eftersom de pratar så satans snabbt med varandra men det var ändå roligt att höra på dem!

Lite mer shopping och sedan plockade jag och Karola upp pizzor, från Byssan, och Jimmie för att sedan fortsätta vår åktur till mummo och moffa där vi åt upp pizzorna.
Blev lite chicago där på kvällskvisten innan vi cyklade bort någonstans borta vid Atterdags och träffade i princip alla andra svenskarna och tyskarna. Tyvärr blev det två gäng, ett fotbollsgäng och ett kubbgäng, så det blev ju inte så mycket alla tillsammans men det var ändå trevligt att träffas på sista kvällen.
Om jag var på väg att bli sjuk på torsdagen så spädde iaf fotbollen, utomhus i helt fel kläder sent på kvällen, på det.


Lördag 24/5

Blev ett par timmars sömn på natten och sen var det tyvärr dags att köra Karola till båten. Hon var mer ledsen än vad jag var men det var ändå väldigt sorgligt. Har ju verkligen tyckt om en hel del av de där tyskarna. Ett helt gäng kom att bli folk jag aldrig vill tappa kontakten med! Så det var väldigt tråkigt att man kanske inte kommer träffa alla igen (men åker ju med stor sannolikhet ned till dem i höst) men på ett sätt var det också skönt.
Positiva saker med tyskarna:
Nya vänner.
Nytt roligt språk.
Underbara.
Ny kultur.
Negativt med tyskarna:
Gått åt en hel tank bensin för att jag fått vara chaufför otroligt många ggr. (En tank bensin går i vanliga fall åt på en månad för min del).
Har aldrig skickat så mycket sms som den veckan, med alla svenskarna för att ta reda på vad man skulle hitta på.
Blir väldigt jobbigt att tänka på ett nytt språk och vara glad och trevlig och hitta på något varje dag när man själv har skola och andra saker att göra.

Nu låter det som om jag vore jättenegativ till dem men det är verkligen helt fel. Jag är så glad att jag fått träffa så fina människor och jag kan leva med bensinkostnaden och smskostnaden för att få ha dem i mitt liv!

Mera om lördagen då:
Spelade singstar under dagen med Jimmie. Blev en hel del. Inte så smart kanske när jag i skrivande tidpunkt knappt kan tala.
Sång Eurovision Song Contest. Jag orkar inte kommentera eller va sur längre eller något det enda jag säger är: Suck och tack Björn Gustavsson för att du iaf bryter normen!


Söndag 25/5

Herregud vilken morgon! Kan leva på den studen en hel vecka, sååå underbart!! <3

Såg på Surfs up, tror jag den hette, allmänt seg så den rekomenderar jag verkligen inte! Men Horton var helt i min barnsliga filmsmak! =)

Solade en hel del och fortsatte läsa min porrbok (det är ingen porrbok men på omslaget är en naken kvinna).

Jag skulle fixa tyskan och fixa med klassbilderna men eftersom jag inte kunde få ned något photshopprogram till min dator och det var två säsongsstartet för bra serier på tvn så blev det att jag inte gjort något alls förutom o ligga i min älsklings armar!


Måndag 25/5

Skittråkig teckenspråkslektion, men det var väl ingen skräll?! Får iaf mvg där...
Nkn då.. Hmm, gick dit och så var det bara jag och Carro som snackade betyg sen gick vi. :P

Men jag gick inte hem för det, nej. Jag satt i från klockan tio i tolv till klockan tre och redigerade samt klistrade in bilder i worddokument så att Micke kan få det på torsdag och göra bilder till vår vagn.
TRE jävla timmar! HELT jävla SJÄLV! Ett tack har jag fått och det är ifrån Maggan... Jag skall inte klaga egentligen, vill ju att alla ska ha kul och att det skall bli bra men va fan jag har ju hand om klasskontot också och så tog jag bilderna med, jag frågar bara mig själv: Varför i helvete är jag så jävla snäll och gör så mycket?????

Intressant möte i aulan med helsköna poliser. Kan inte riktigt fatta att balen och allt är så jävla nära....

Spelade chicago mot Jimmie på eftermiddagen. Jag är skitdålig förlorare och det blir verkligen inte bättre av att min älskade gubbe spär på min ilska genom att reta mig!
Så det blev lite osämja här i vår lägenhet men men vi älskar ju varandra så vi kommer över det tillsammans, eller hur gubben min? <3

Medan Jimmie såg på fotboll sen på kvällen satt jag med tyskan och ringde dessutom ComHem för att fråga varför vårt internet dör från och till. Sen bidde de dags och sova och när man sovit då så blir det en ny dag com alltså är:


IDAG 27/5

IDAG sätts betygen, jag har fått reda på alla mina betyg och jag måste säga att jag är riktigt jävla nöjd med mig själv! Visst finns det besvikelse för vissa betyg men va fan det är ändå bra betyg jag har! Tänker inte skriva ut alla mina betyg här, även om jag har alla på ett A4, men vill någon veta något så berättar jag gärna. =)

Redovisningen på tyskan och på svenskan gick faktiskt helt okey trots min sexiga mansröst (är hes). Synd på en så fin dag att de blev lite gräl i klassen efter svenskan. Det är så tråkigt, jag vill verkligen att alla ska försöka ha kul nu sista veckan! Emelie sa det att att jag som annars brukar ilskna till vid diskussioner var idag den som försökte vara fredsmäklare och jag kan ärligt talat säga att ja, jag försökte nog det. Tycker det är så tråkigt att vi inte kan komma överrens. Kan inte bara alla vara glada den sista veckan?? - Det är iaf min dröm!

Åkte inte med på paellakalaset som pågår hos min spanskalärare just nu. Kände att mösspåtagningen imorgon är lite viktigare så att jag hellre försöker vila upp mig inför den.


Nej men vet ni vad, nu är det här inlägget MER ÄN NOG långt så nu skall jag ta min porrbok och gå ut och sätta mig och sola lite.
Ha det bra puss och kram från en idag ganska glad tjej

DN (= Dagens Nyheter, Desireé Nilsson eller varför inte Desireés nyheter)

Kategori: Allmänt


Hejsan hejsan!

Sov dåligt i natt så är allmänt trött idag och hängig. Vill mest bara gå hem och ligga och glo på tv eller läsa men det går ju inte nu när Karola är här och man bör hitta på något med henne.
Får se vad som händer ikväll då, jag vill inte gå på sävefesten men de e ett par som ska dit så kanske skickar med Karola med någon, om hon ångrar sig och vill med. Annars kanske det blir singstar hos Rikard!

Hade sista engelskalektionen idag. Vi hade utvecklingssamtal. Jag ville verkligen inte prata med Marika om mitt betyg, jag vet ju att det suger. Men jag blev inte ens utropad till henne så jag slapp oroa mig. Så därför ägnades lektionen till att sitta och klottra i mitt block.

Valt ut ämnen till tyskan men kommer typ ingenstans... :/

Bestäm massor till svenskaredovisningen på tisdag, känns helt okey i magen inför den faktiskt. =)

Nee, men jag får väl ta o leta reda på Ninni. Ska ha betygssamtal... suck... Pusss

En bra dag!

Kategori: Allmänt

Tjollahoppsansa kan jag säga väldigt glatt ida'!

Nej, men allvarligt, har haft en bra dag, verkligen!

 • Fick 29/30 rätt på idrottsprovet så får mvg i slutbetyg på idrotten, vilket gör mig väldigt lättad.
 • Fick iaf lite tack utav klassen för att jag fixat så mycket med bilderna - skönt!
 • Halft tvingade ur Göran ett svar om vad vi får på projektet och det lät väldigt bra ;)
 • Har spelat bowling och laserdome med tyskarna och svenskarna. Riktigt roligt. Första gången jag spelade laserdome var jag bäst av alla med 5038 poäng och jag har alltså aldrig spelat det. Men andra gången kom jag bara femma... Men det var svinigt jävla roligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Ätit glass, lasagne och druckit te, namnam!
 • Spelat minigolf med Karola, Jimmie och Mummo. Jimmie vann ju självklart och jag träffade verkligen inte de stenar man ska träffa men däremot alla man inte skulle träffa :P


Nej men nu är det Greys anatomy! Ses senare! Tschüss! ;)

Det händer en när Karola är här...

Kategori: Allmänt

Igår var hon ju då med i skolan. På teckenspråket, som sög som vanligt, och på naturkunskapen. Hon förstår ju inte så mkt men hon verkar finna sig i allt ändå.

Sedan hade de(tyskarna) stadsvandring. Så jag gick lite på stan på Alex och hann hem en stund för att fixa lite innan jag plockade upp Karola vid Österport och hon och jag tillsammans med Gustav, Henning, Paul och Martin begav oss till ÖB och Atterdags för att hitta näsdukar till Karolas förkylda näsa.

Därefter blev det till en fotbollsplan och spela fotboll med Ricard och hans kompis. Otroligt länge sen jag spelade fotboll utanför skolans murar. Men det var befriande på något vis. Kunde man busa med tyskarna utan att behöva tänka på att prata.

Mat, typiskt svenskt- Köttbullar!
Som Karola tyckte om väldigt mycket. Därefter tog jag en powernap medan hon läsa lite i sin "svenkabok". Hon kan säga:
Jag heter Karola, jag kommer från Tyskland, jag är sjutton år och så alla veckodagarna.
Men jag måste erkänna att det hela läter väldigt roligt!

Plockade upp Gustav vid bingan vid sju och så stack vi ned och åt lite glass på hamnen för att sedan åka bort till fotbollsplanen vid brandstationen där vi såg på Korpenfotboll!

Hem igen. Såg på Kickin' it old school. En helt okey film måste jag säga, iaf för mig som älskar dansfilmer. =)
Och så äntligen SOVA!


Jag tror förresten att jag har pratat i sömnen i natt. Jag drömde att jag pratade med någon och sen tyckte jag att jag vaknade av min egen röst och så hörde jag Karola fråga: Vad säger du?
Men jag låtsades sova och somnade väl om på tio sekunder. Lite pinsamt!


*J* You´re my heart, you´re my soul, I keep it shining everywhere I go!

Händelserik helg

Kategori: Allmänt

Hejsan!

I lördags kom Karola hit till gotland och alla andra trevliga tyskar!

Vi åkte till min morfar som hade 70 års kalas. Där ville typ alla peta på min tatuering så den gjorde lite ont på söndagen. :P
Alla ville dessutom prata med Karola, hon som typ fattade nada. Men min bror älskade henne ändå! De sprang runt och lekte tillsammans. Karola fick se lite varpa och pärk och prata med en full gubbe som kunde tyska.

Sedan åkte vi vidare till en 20 års fest. Jo... Hmm, när vi kom dit var alla gaaaanska onyktra och en kastade ur sig frågan "Vad tycker du om Hitler?" till Karola, så den fester var väl inte superkul så vi åkte hem ganska så fort.

På söndagen sov vi länge, läste varsin bok i varsin säng och sen hämtade vi Nathalie vid busstationen. Tillsammans lyckades vi få ihop riktigt god mat innan mummo och moffas vardagsrum invaderades av 19 pers sammanlagt (8 tyskar och 9 svenskar).
Vi såg en Vampyrs bekännelse, lagom långtråkig måste jag säga, men kul att det kom så många, var lite mysigt!

Nej men om jag skall gå och ta hand om min kära tyska igen?! :P
Alla verkar tycka så synd om henne när vi pratar svenska bredvid henne.....

Ha det bra Puss o Kram

Rolig film

Kategori: Allmänt

http://www.youtube.com/watch?v=RxT5NwQUtVM

Lite allt möjligt

Kategori: Allmänt


Tatueringen spänner lite idag, men de är så kul att tänka på att jag har en på min skuldra!

Lite citat från dagen:
"Ska vi duscha"
"Tänd lampan så man ser vad du säger"
"Hellre en kraftig gren än en smal pinne"
"Hellre en rund hund eller en platt katt än en rak kurva"
"Jag kommer längre då"

Suck, vg i matte, som jag trodde men ändå tråkigt...! Mycket sämre på nationella än jag väntat mig så de var skit.

Hade en underbar morgon iaf, fick en gosig arm om mig på morgonen, händer ju aldrig. Så för att jag inte ville kliva upp när klockan ringde så försov jag mig, men det var det lätt värt!!!

Nadja presenterar:

Kategori: Allmänt


hur man får en större text (:

Tatuering

Kategori: Allmänt


Jajemensan, nu har jag en tatuering på skuldran!

Skulle ju bli en blomma och så texten "Da mi basia mille" Tyvärr så fick vi inte ihop blomman och texten på något bra vis så vi skippade texten, finns ju fler tillfällen. Men en blomma blev det!

Tatuerade mig hos Singa i Roma. Kostade mig 500 kr (hade jag fått i presentkort av mamma i julas).
Var väldigt nervös innan men när han satte instrumentet mot min hud tyckte jag inte alls att det var så farligt som jag inbillat mig. Visst, jag skall inte ljuga, det fanns passager som gjorde så svinigt ont att jag grimaserade och kramade Karins hand mycket hårt (Jimmie var också med, men hängde mest över Singa för o se på när han tatuerade) men det var ändå uthärdligt.
Den tog väl ungefär 45 minuter att göra men resultatet har jag inte sett klokt ännu, det är svullet!

Jag rekommenderar varmt Singa. Han är rolig att ha att göra med och duktig på det han gör.

Och äntligen har jag min tatuering!! En, ja.. Kommer nog fler! ;)


Det mesta är gjort i skolan nu.
Hade en sugig redovisning på spanskan men skitsAmma, kunde faktiskt inte bry mig mindre (jag menar jag är ju jag och jag bryr mig ju alltid, men just för att vara jag brydde jag mig väldigt lite). :P
Det som jag vet att jag har kvar nu det är svenskagrupparbetet och tyska grupparbetet. Sen kanske de kommer någon läxa eller någe men de vet jag inget om så just nu känns det som att skolan äntligen snart är över.

Får reda på mitt mattebetyg imorrn, vet ju egentligen, men som jag tidigare sagt hoppas jag ännu.

I övermorgon fyller moffa 70 år och Karola kommer :)

Men nu ska jag gå och ta av bandaget från tatueringen. Have a nice evening!

Everything changes

Kategori: Allmänt


Lika plötsligt och snabbt som lycklighetskänslor kan komma över en
 med effekterna att man får ett tryck över bröstet och magen, inte kan sluta le och ögonen tindrar,
lika snabbt kan också olyckligheten göra kroppen tung och ögonen vattenfyllda.Suck återigen får jag nya piller...

Drömmar

Kategori: AllmäntHu, oj och hjälp vilken dröm jag hade i natt.....
Komplicerad, minns hela utan och innan och den kändes så verklighetstrogen men så fel. Det var bara för slutet när allt ordnat till sig till det rätta som jag kände att drömmen är värd att minnas.

Två timmars möte idag med klassen, vi kom i alla fall fram till en hel del! =)

Gjort kladdkaka ikväll, den blev mycket bättre än vanligt!!

Virrpannan nr.1

Kategori: Allmänt


Det är Malle det, virrpannan nr. 1.
Och ibland blir jag bara så trött! Ca 4 veckor nu har vi fått höra att vi skulle få sluta efter att alla gjort sina redovisningar men nu ska vi va där på varenda lektion ända fram till slutet, suck. 
Dessutom - va fan e de med dem som inte kommer på lektionerna och gör redovisnignarna så att vi andra får sitta där och lida och få skäll? Mötte iaf en av dem i bibblan och frågade varför personen i fråga inte var på lektionen men något vettigt svar, till varför vi andra får sitta o vänta på honom, fick jag definitivt inte. :/

Blev inge springande idag, för kasst väder, eller skyller på det iaf, men de går o skaffa sig motion på annat håll! ;)

Vart hos mummo sen i eftermiddags, har dammsugit, skurat, torkat av sängen, bäddat och rensat min byrå samt garderob så nu är rummet klart så vi kan sova i det när Karola kommer. Ser fram emot hennes ankomst nu!

Börjar dra ihop sig till tatueringen..... =)

Fick mvg på latinprovet och får det i slutbetyg, väntat men blev ändå glad!!!
Orolig inför mattens slutbesked, vet ju egentligen men hoppas in i det sista!
Har ännu inte börjat med att skriva om Pizarro till på torsdag. Ooops!

Aj men nu blir det lite betapet.se Men ha det så bra. Puss

Duktiga Dessan!

Kategori: Allmänt


Tjooo!

Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv! Har sprungit nu tre dagar i rad och tycker faktiskt att det är väldigt duktigt. =)

Igår såg jag och Jimmie på Cloverfield, en film jag velat se väldigt länge.
Men jag är ju en stor sucker för att man skall få veta allt man grubblat på, under en film, i slutet och Cloverfield är då helt fel film för mig men den var väldigt bra ändå!

Idag har vi 20 månader, han och jag......
Han är just nu iväg i almedalen med sina vänner. Visst hade jag otroligt gärna velat följa med men då hade jag ägnat kvällen åt att plugga och inte haft tid för honom sen. För under tiden han är där har jag läst in mig på all fakta om kära Pizarro som jag skall ha redovisning om på spanskan på torsdag. Så jag kände inte direkt att jag hade tid att följa med.
Kalla mig pluggis, jag bryr mig inte, det är sluttampen nu och har redan fått två stycken vg som jag hade räknat med skulle vara mvg så nu måste jag satsa mer i de andra om jag skall nå mitt eget uppsatta mål...

Dessutom har jag nu under tiden lagat mat. Potatis på mormors sätt i ugnen och så fläskfilé. Namnam...!
Hoppas Herrn tycker det är gott också, gör det ju för hans skull för jag har fan hållit på med maten sen klockan tio i fem...

Nej, men får väl gå och kolla hur det går för köttet, har ju sagt att maten skall va klar till halv sju, nu fick ni en liten uppdate iaf.. Ha det. Puss

Fina ord!

Kategori: Allmänt


"Jag ville bara säga att jag tycker du är helt underbar och umgås gärna med dig igen!"
- Tack gumman, och jag säger detsamma fast 1000 ggr till för du är en sån otroligt härlig tjej! =)


Shit! Han kan göra pizza!! Trevlig kväll...!
Men hårigare katter får man leta efter ;)Jimmie, även om vi grälar så är du ändå alltid den jag hör ihop med, glöm aldrig det!
Jag Älskar Dig!

Kors i taket - Desireé har varit ute och sprungit

Kategori: AllmäntJag var på så otroligt dåligt humör efter att ha presterat så dåligt på matten och kände för att plåga mig själv lite så att jag skulle få annat att tänka på och inte orka bry mig om matten lika mycket.
För mig är då en springtur den perfekta lösningen!

Det var väl ett år sedan sist och efter fem minuter så kändes det som om jag skulle flåsa sönder mig själv, superdålig kondition med andra ord. Men kämpade på ändå och när rundan var slut hade jag sprungit 25 minuter i både uppförsbacke, nedförsbacke, med- och motvind.
Så nu känner jag mig otroligt duktig här där jag sitter och pustar ut.

Har stretchat också så hoppas på att få slippa träningsvärk och har som mål att försöka hålla igång lite nu, nu när jag ju påminnt mig själv om hur skönt det är.

FUcK

Kategori: Allmänt

Jävla, satans, pisskit, helvetes fucking, kukarsle........
Så dåligt gick det på nationella. Jag klarade knappt vg-uppgifterna och definitivt inte mvg-uppgifterna som var de som jag var tvungen att klara för att få mitt mvg.

Är på svindåligt humör och så jävla lessen trots att jag ju fattade igår att det inte skulle gå....
Satan..

Tack för sällskapet igår med pluggandet, Nadja! Me liked!

..........

Kategori: Allmänt

Lite uppdatering då...

 • Valborg blev väl sådär, beslutsångest ända in i sista minuten men så gick vi till slut till killarna på Mästergatan, men jag satt mest på ett och samma ställe - hade så otroligt ont i magen så kunde typ inte röra mig.
Men kul att va med Jimmie och Karin i alla fall! <3

 • Börjat spela alfapet på betapet.se, jag har ett kasst ordförråd har jag insett!! Men det är ganska kul och jag märker verkligen vilken dålig förlorare jag är.... :P
 • Hade projektredovisningar igår, otroligt oorganiserat måste jag säga. Att en hel klass skall behöva jaga lärare för att få reda på vad de ska göra, helt otroligt.
 • Hade två prov idag, latin och idrott. Båda två kändes som om de gick bra så får väl hoppas, vilket jag måste. Har inte mer latinlektioner då, eftersom jag gjort provet.
 • Jobbade på mitt nya jobb i lördags och i söndags, gick helt okey, men kommer verkligen sakna Åminne!
 • Tvättat med Jimmie idag, det behövdes.


Morgondagen dedikeras åt att plugga matte, nationella på fredag och det är otroligt viktigt..!!!!
Helgen dedikeras åt Jimmie och plugg.
Nästa lördag (fyller moffa 70 år) kommer Karola så vill vara med honom så mycket som möjligt innan dess för då kommer jag jo bo hos mummo en hel vecka utan honom. Men jag ser fram emot att Karola ska komma hit, saknar henne och alla andra tyskarna!Jag försöker vara glad och trevlig och anstränger mig verkligen, men hjälper det något??Visst finns det saker man missar när man har ett förhållande i min ålder.
Men när jag tänker efter hur jobbigt det var när man försökte hitta någon och kanske föll för någon och blev sårad, gång på gång, på gång, så känner jag hur bröstet sväller för att jag inser hur lyckligt lottad jag är som har hittat en man jag älskar och vill vara med.


P.s 18 skoldagar kvar nu!!