Dessidessan

Livet med hjärntumör

Måndag, V.8

Kategori: Allmänt


Tjoho!!

Förra veckan i skolan avslutade vi B2-boken så är nu C1-are :P Mohahahaha! Nee hu allvarligt, läskigt ju.
Vi har hållit på med olika uttryck idag under hela dagen... Lite småroligt... Vissa finns på svenska andra har jag aldrig hört...

Tittat efter vinterjacka med Sofie idag. Tror det blir den jag kollade på i fredags, här i Soest har jag iaf inga andra alternativ för att hitta en jacka..... Skorna blir det dock inte för de var inte tillräckligt bra, slog Sofie fast.
Har sedan dess legat och tittat på Gossip Girl och sett filmen Taken. Den var grymt bra!! Tagit det lugnt, är ju sjuk så får fan försöka bli frisk snart..
Kanske ska spela kort nu, Yann är iaf här, men vet inte om vi har tillräckligt med folk för att spela Chibr. Är egentligen redo för sängen redan men får ta och rycka upp mig lite, bara ett par dagar kvar nu ju.

Hu.. Helgen var hemsk, saknadsmässigt.... Saknar Boman varje gång jag är ute och dansar för har än så länge inte hittat någon som dansar så bra som honom.... Saknat Carro en hel massa då vi mailar ganska ofta. Men framförallt har jag saknat Jimmie den här helgen. Vet inte varför men det har varit riktigt jobbigt, vart på väg att börja gråta ett par ggr. Men vägrar göra det så har fått stå ut med saknaden... Saknat så många fler den här helgen, det har verkligen vart en helg för att tänka på folk......... Tänker på er!!!!

Får se när jag skriver nästa gång, förhoppningsvis har jag fullt upp den här veckan....

Imorgon är det lektioner, både förmiddag och eftermiddag och så skolbio på kvällen.
Onsdag, för och eftermiddagslektion och så är det internationell kväll så varje land skall bjuda på något. Jag och Staffan skall stå för att fixa potatismos och köttbullar.... Får väl se hur det går, jag som är sämst på att göra köttbullar...
Torsdag: Lektion och skolsport och kanske fest för mig
Fredag: njuta sista kväll med folk, Fransesco kommer på besök också dock sent..
Lördag: avfärd till Soest
Puss och Kram

Vecka 7

Kategori: Allmänt



Torsdag:
Skola, intressant och framför allt trevligt! Trivs i skolan!
Handlade lite mat på plus, träffade Staffan där. Vi gick en bit tsm och pratade om allt möjligt. Sedan kom Yann och Romain. Tillsammans med Céline spelade vi Chibr och då pratade vi tyska. Men när hon gick och vi började spela poker istället så pratade Romain inte längre tyska. Sa att i mitt rum (alla är i mitt rum för det är störst och jag bor ensam) pratar vi tyska så att jag kan förstå något. Men han fortsatte prata franska. Yann svarade på tyska och sa även han till honom att prata på tyska. När jag till slut sa ifrån sa han att han inte hade lust att prata tyska, "Det är bara för lektionerna". Handen där på gick jag all in och vann alltihop. Men förbannad var jag! Hur kan man ha så lite förståelse/respekt för en annan människa??? Gris!
Skolsport sen iaf, fotboll som vanligt!
Tillbaka, duscha fort som sjutton och sedan gå till restaurangen Alte Schule. Där vi hade avskedskväll för Andrea. KVällen fortsatte även på Coco Loco och vi kom hem runt tolvsnåret. En trevlig kväll!!!

Fredag:
Skolan var lite småjobbig. Var ju tvungen att säga hej då till Andrea. Grät i skolan, var inte alls meningen men de bara rann tårar, utan att jag kunde hjälpa det. Fick många kramar som tröst, till och med av Martin och en liten puss på kinden.. Haha!

Gick på stan en stund med Staffan, letade mössa, och så satt vi och pratade på McDonalds i över en timme, om livet och allra helst om kärlek.... Intressant! Gick sedan lite mer på stan, hittade en vinterjacka och ett par vinterskor som jag är intresserad av. Otur hade jag iaf, det spöregnade när jag skulle cykla hem. Gatorna flöt efter bara ett litet tag och jag blev totalt dyngsur! Mina jeans var inte längre ljusa, de var mörka... :P
Några ville att jag skulle spela poker med dem, men hade ingen lust.... Satt dock och tittade på ett tag. Roade mig sedan med datorn.

Hade dessutom pannkaksparty med Itxaso, Yoshi, Anna, Tåve och Sophie! Pannkakor med sylt, grädde, nutella, banan, honung och socker... NAMNAM!

Därefter var det dags för fest. Jag, Romina, Joelle, Aline, Wideline, Christelle och Lilia åkte till Bregenz där vi gick till det stora, stora discot Nachtischt. Lika stort som hela nuvarande Åhlens (på gotland),plus undervåningen som Åhlens hade förut..... Lilia sjönt karaeoke för oss, hon har en underbar sångröst. Men hade inte roligt förutom när vi dansade, och det var inte heller så roligt på grund av all trängsel, då alla de andra pratar franska och gjorde det under hela kvällen. Förstod alltså noll och ingenting...........
Åt pasta i köket i Max när vi kom tillbaka och kom i säng runt halv fyra... God natt!

Lördag:

Sov ganska länge! Åt frukost med Gaylord (han åt mat) och så gick vi sedan genom snöstormen till Lindau Park där han inhandlade öl och jag yoghurt och bröd. Städade mitt rum när vi kom tillbaka, letade efter saker och hittade saker..
Yann och Romain kom hit och så spelade vi tre och Gaylord Chibr i två timmar. Det gick verkligen inte bra för mig och Yann, vi hade otrolig otur, eller nej egentligen hade Romain bara otrolig tur... Störigt!
Lagade mat!

Pratade med mamma i telefon (fi fan vad dålig koll jag har på nyheterna, visste inte alls att det fanns en ekonomiskkris och att så många blir uppsagda som mamma berättade om. Måste börja läsa nyheterna på nätet!!)
Hade bestämt mig för att stanna kvar hemma och inte följa med på discot i Friedrichhafen. Anledningen var att jag inte ville åka dit och inte förstå något av vad de andra säger, som det var under fredagen. Sa även det till alla när de frågade men de insisterade på att jag skulle komma med (var ju min sista lördag) och lovade att prata tyska så jag följde till slut med iaf. Sagt och gjort, de pratade tyska hela kvällen när jag fanns i närheten! Till och med i bilen fram och tillbaka....

Väl där pratade jag mkt med Gaylord och Aline. Vi kollade på folk och fick oss en hel del skratt.. Ont om snyggingar dock. Tills jag träffade, hör och häpna över namnet, Ralf :P En snygg tysk som ville gifta sig med mig. Haha! Jag skämtar dessutom inte, han bad mig stanna i Tyskland för att han aldrig träffat en så snygg tjej och aldrig fått ett såhär bra första intryck av någon. Nåja, allt det där tror jag väl inte på. Men han berömde hela tiden min tyska, något som gjorde mig otroligt glad!!! Vi pratade en hel del, han spelar tydligen fotboll och får betalt för det och hans kropp var väldigt tränad. Hihi! Nåja, folk säger mkt, får väl se vad han säger senare. Har lovat o skriva ett mail, och varför inte?! Då övar jag ju min tyska!
Vi kom hem runt halv fem, var då otroligt hungrig så gjorde mackor och te. Kilian kom och pratade med mig också, haha, det var lite roligt. Vi filosoferade lite.. Slöt med att jag kom i säng klockan sex......... :P

Söndag:
Idag har jag sovit länge!! Sov till halv två, men det kan ju bero på att det blev så sent "kvällen", eller ska jag säga morgonen, innan.
Idag har jag inte heller gjort så mkt. Är vrålförkyld och trött så har gjort mina läxor men sedan har jag mest suttit och knapprat på datorn.. Pratat med Emelie en hel del, kul att höra av henne!


Men ska se ett Gossip Girl avsnitt nu och sen sova, det kan jag behöva.
Ha det bra! Pusss

P.s Jimmie har varit så snäll och påpekat att min svenska blivit väldigt dålig... Så härmed ber jag om ursäkt för alla stavfel jag gör och alla meningskonstruktioner som är helt åt skogen... Förlåt!

Onsdag v.7

Kategori: Allmänt


Tjoho!

Här har ni en gravid Desireé. Nee inte direkt, eller verkligen inte. Men min mage ser ut som om jag skulle kunna vara gravid. Är så otroligt mätt och magen är så otroligt svullen.
Det är nämligen så att vi har ätit på Restaurang ikväll. "All u can eat". Man fick beställa en rätt först och så när man ätit upp den kunde man få beställa en ny och så fortsätter det tills man inte orkar mer. Det fanns dessutom säkert 50 rätter att välja mellan fördelat i pastarätter, pizza, mexikanska rätter och asiatiska rätter. Först tog jag en pasta, sedan blev det en mexikansk rätt och sist blev det en pizza. Rätterna var inte så stora men riktigt mättande. Smackade även två av Alines tre rätter och en av Martin och en av Yann. Alltså åt jag ikväll sammanlagt 7 olika rätter. Dessutom kostade hela köret bara 7,77€ plus dryck då men iaf!
Hade jättetrevligt med Staffan, Bella, Sofie, Sophie, Lisa, Anna, Aline, Martin och Yann!
Dessutom spelade vi ju Chibr både på tågresan dit och tillbaka.. Blev dessutom ytterligare lite mer Chibr här i mitt rum när vi kom tillbaka. Men då spelade Céline med oss istället för Aline. Jag hade otroligt mkt tur. Man spelar till 1000 poäng och det slöt med att jag och Yann vann med över 1000 p mot 600.. :P Martin var inte glad!

Har ju dessutom vart i skolan idag... Försökt mig på passiv idag igen men, icke sa nicke, det går inte att förstå!
Eftermiddagslektionen innehöll brevskrivning och läsförståelse/grammatikkontroll. Den sistnämnda övningen fick jag en likadan av andra veckan jag var här(fast med andra svar såklart). Det gick skit! Den här gången gick det dubbelt så bra! Fortfarande inte bra, men kändes ändå helt okey att det den här gången gick så mkt bättre.
Hade dessutom mitt längsta samtal med Romain sedan han dissade mig för två, eller om det var tre, veckor sedan... Tycker jag är lite komiskt. Men men så kan det vara ibland! Man kan inte vara kompis med allt och alla, tyvärr...

Fick ett kort idag också ifrån mummo. Hon hade skickat ett vykort som är en adventskalender, riktigt söt, och så ett tidningsurklipp av Emilia. "Vi i ettan"-bild. Saknar de där hemma, fick lite hemlängtan!
Dessutom fått ett mail av Carro som även det gjorde så att jag fick hemlängtan.. Suck....
Har iaf hört av Micke Nickandet, han har det bra i Japan!


Neee hu, vad sent det blev helt plötsligt, får nog ta och lägga mig.. Sov så gott hörreni! Puss och Kram

En kär vän! <3

Kategori: Allmänt

Alex sent 2008-11-18 20:33:
Tänker på dig nu! Vet du vad jag saknar? Jag saknar när du kommer och kramar om mig bakifrån helt spontant så att man först blir livrädd men sen när man fattar att det är du så blir man glad och varm inombords resten av hela dagen. Lång mening... Puss och kram vännen!

Fre v.6-tisdag v.7

Kategori: Allmänt


Fredag:
Oj herregud! Fredagen är en kväll som inte lär glömmas i första taget :P
18 pers var vi som tillsammans i en stor taxibuss åkte till diskot i Friedrichhafen. Det enda jag betalade där var inträdet, trots det så drack jag tre öl, en tequilashot och ett glas champagne.
Kände mig inte alls onykter och sen var jag stupfull :P Haha. Men jag var inte den enda, alla ifrån hela Max (alla ifrån residenset utom en person, tror jag, var med) var vääääldigt onyktra. Jag och Aline hade väldigt roligt tillsammans kan jag säga :)
Åkte hem med första taxin men det var nog lika bra det för jag hade fått i mig tillräckligt. Somnade som en stock, hörde inte ett sms som jag fick 3 minuter efter att jag skickat mitt :P Haha och klockan var bara 3, några kom hem vid halv 6.

Lördag:

Bakfulla e vi allihopa, allihopa, allihopa, bakfulla e vi allihopa!
Japp det var vi verkligen! Huvudvärk och magont det var en åkomma som förekom hos 90% av residensets invånare :P
Hade en riktigt lugn dag,.. Låg och iaktog taket och såg film, drack flera liter med vatten och hum var allmänt väck. Jag och ett par stycken andra skulle egentligen gått till en hårdrocks-konsert men det sade våra huvuden nej till....
När jag tänkte gå och lägga mig runt 9-tiden så kom Yann och knackade på. Det blev alltså lite Chibr på kvällen. Jag, Aline, Gaylord och Yann. Jag och Yann vann två ggr i rad sedan gick de andra och lade sig och Yann cyklade hem.

Söndag:
Sov till tolvtiden någon gång och gjorde sedan massvis med läxor. Försökte lära mig verb med prepositioner, dock är jag rädd att inte ett enda verb fastnade...... :/
Martin kom runt kvar över tre så umgicks han och jag till fyra... Medan vi väntade på att de andra skulle bli redo så spelade han, jag och Yann lite Chibr... Alltid Chibr, de e skit kul!!
Slutligen gick vi iaf äntligen till bion här i Lindau. Vi, dvs jag, Aline, Martin, Yann, Gaylord och Céline (Alines nya rumskamrat) såg den nya James Bond filmen och jag kan ju säga att utav det jag förstod så var den helt okey. Förstod dock verkligen långt ifrån allt!!
Även efteråt blev det lite Chibr. Aline gick dock och lade sig...... Det blev riktigt sent...! Vi pratade länge, om vart vi varit (vilka länder) om framtiden och sånt där tjaffs. Även i köket med Ixtaso, pratade vi...
Martin stannade längst med mig och det blev som vanligt lite youtube för oss... :P

Måndag:
Herregud vad trött jag var. Men men man får väl skylla sig själv när man är uppe sent och pillar på datorn...
Vi har fått en ny tjej i vår klass. Romina, 18 år ifrån Schweiz. Tycker det är lite roligt att det går att bilda Romains namn med hennes bokstäver :P Nåja, hon verkar helt okey...!
Marius är tillbaka efter sin vecka i Egypten också så nu är det alltså jag, Romain, Thais, Mami, Marius och Romina.
Handlade lite mat.....
Såg Hellboy 2 och tyvärr, eftersom jag var tvungen att ta hand om köket- min dag, så höll jag mig vaken med Betapet. Höll på att somna när Yann knackade på. Tydligen poker på g nere i vardagsrummet. Fixade köket först för tänkte att, kanske vaknar jag till, men icke sa nicke. Tittade när de andra spelade en stund men ögonen gick inte att hålla öppna så det var bara att gå och lägga sig det. Somnade som en stock!

Tisdag:
Förmiddagslektionen var svår!! Vi höll på med Passiv och fi sjutton vad det är svårt att förstå sig på. Nåja, det var ju bara första dagen jag försökt med det men iaf.
Hem, gjorde pannkakor. Men tror de var något fel på smeten, för små ägg kanske, så de fastnade bara hela tiden. Tog mig över en timme att steka alla så att jag kunde få i mig lite mat och ha matlåda till imorgon. Pratade med Aline först under hela timmen då jag stekte pannkakorna och en stund till när jag åt. Sedan kom Tåve och så pratade jag med henne en stund. Längsta konversationen jag haft på svenska sedan förra veckan när hon och jag pratade i köket.
- Tisdagar är bra pratdagar i köket!
Eftermiddagslektion! Övade futurum, hade läsförståelse x3.
Hem, försökte göra läxan. Martin försökte hjälpa mig över msn. Det slöt med att han fick fråga sin tysktalande schweiziska flickvän så att vi kunde få någon klarhet för vi hade ingen aning. Till slut gav jag ändå upp!
Åt lite mackor och begav mig sedan till skolbion. Såg I am legend. Tycker ännu bra om den, sist jag såg den var ju hemma i sängen hos Jimmie..............


Och nu sitter jag här.... Trött som vanligt och tror faktiskt att jag ska ta och gå och lägga mig.
Ni får ha det så bra där hemma, hör gärna av er! Puss och Kram


Vecka 6 må-fre

Kategori: Allmänt


Tjoho!!
Allt bra med er där hemma?? Jag mår bra, trött bara....

Måndags:
I måndagen gick väldigt fort. Var ute och gick runt ön, en sträcka som tar en timme i riktigt raskt tempo och sån utsikt och fin solnedgång!!! Var och kollade efter arbetskläder/skor i Lindau Park men utan större framgång.
Vi spelade poker på kvällen: Jag, Andrea, Martin, Yann, Aline och Wideline. Jag kom trea, tjänade in ungefähr 25 kr, haha :P
Det var en mysig kväll!

Tisdag:
Mellan förmiddagslektionen och eftermiddagslektionen pratade jag en hel del med både Tåve och Aline i köket. Så härligt att bara kunna sitta och föra ett normalt samtal på tyska i köket och därefter ha en samtal på svenska, härligt med språk!
Det är ännu väldigt svårt med grammatiken i skolan och så men den gör inte längre så att jag blir gråtfärdigt snarare förbannad för att det inte går som jag vill:P
Hade väldigt mkt hemlängtan på kvällen, allra helst eftersom mummo ringde och Jimmie skrev att han saknade mig.. Det var lite jobbigt.... Men men någon gång skulle ju hemlängtan komma också...
Slappade i mitt rum på kvällen, såg Gossip girl, gjorde läxor och chattade med folk. Ibland behöver man lugn och ro helt enkelt...!
Jo, klockan halv två på natten fick jag ett mail ifrån Sporthotell Lorünser (www.loruenser.at) och jag har fått jobb där! Det är ett stort hotell med 75 medarbetare, ligger i Zürs och ja.. Hm, mer kan jag berätta när jag börjat där. Men skönt att slippa tänka mer på jobb...

Onsdag:
Eftermiddagslektionen var riktigt riktigt bra, vi fick önska vad vi ville hålla på med så äntligen fick jag öva mina preteritum och plusquamperfekt-"kunskaper" och dessutom adjektivens komparation. Hann inte med futurum dock men det ska jag nog kunna hinna med innan jag slutar här....!
Det skulle vara skridsko-åkning med skolan på kvällen men vädret (regn) var jättetråkigt. Jag hade tvingat Yann att han skulle följa med så när jag kom hem från skolan satt han i Max och väntade på mig för att fråga om vi verkligen skulle gå. Vi pratade med Martin om det på msn och slutligen efter att ha pratat med massvis med andra så bestämde vi oss för att skita i det. Istället bestämde vi att vi skulle hitta på något senare på kvällen.
Yann och Martin kom alltså senare på kvällen och de två, jag, Aline och Wideline spelade ett kortspel ifrån Schweiz. "Chibre" heter det och är allmänt komplicerat eftersom jag inte riktigt förstår hur man ska tänka. Men man spelar i lag om två och två. Elller ja det går ju att spela två stycken mot varandra eller tre stycken, men med två lag är det tio ggr roligare.
Vi hade jätteroligt och även om jag inte förstår allt då de ofta pratar på franska så tycker jag det är jättemysigt att vara med dem och bara sitta och höra hur franska låter. Tycker det låter så fint, men kan då aldrig lära mig det. (Har dock lärt mig ett par grejer med hjälp av alla här, men inte mkt).
Martin stannade kvar efter att de andra gått och så blev det youtube igen, och SENT! :)

Torsdag:

Skolan först var ganska så komisk. Lira hade sin sista dag men gjorde prov så hon var inte med på vår lektion. Marius är borta den här veckan. Alltså var det jag, Thais och Romain. Haha vilken brokig samling och vad ägnade vi lektionen åt då? Jo, prata om sjukdomar och stress och sånt. Allt mynnade slutligen ut i att vi pratade om mens, haha!
Nej men allvarligt det var riktigt roligt och hela dagen gick åt till att prata, vi gjorde knappt några övningar. Men det kan vara skönt ibland också.
Jag gick sedan till Lindau Park igen. Måste ju hitta ett par svarta byxor som jag kan jobba i och ett par skor. Ett par snygga "kavaj-byxor" för 25€ och ett par låga skor för 24,90€ var vad jag slutligen gick hem med. Förutom ett paket mjölk, gröt och bröd förstås :P
Såg ett Gossip avsnitt, begav mig sedan till skolsporten där vi spelade fotboll, som vanligt! Jag har då aldrig fått så många bollar på mig som jag fick då och så röd som jag var överallt kan bara betyda att killarna inte gör skillnad på om jag är tjej eller kille, både positivt och negativt ;)
Hem, duscha och äta. Yann och Martin kom vid halv nio så spelade vi och Gaylord Chibr igen. Martin och jag vann en gång och Yann och Gaylord en gång....
Hade glömt läxorna så det blev att göra dem efter att de gått, alltså blev det återigen sent.....

Fredag:
Imorse var det riktigt segt att komma upp, hade en jättebra dröm men självklart försvann den ju 07.42 när väckarklockan ringde. Yoghurt och te, mumma för tösen. Skolan gick sådär. Blev lite förbannad på grammatiken. Vad som är logiskt på svenska är totalologiskt på tyska och det är väldigt svårt att sätta sig in i så blev lite irriterande när jag hade fel hela tiden på en övning imorse. Men det kändes bättre efter provet som vi gjorde (har inte gjort prov nu på väldigt länge, vi ska ju egentligen göra det varja fredag) eftersom jag fick 26/30p. =)
Vart och handlat med Gaylord och Aline. Ikväll blir det disco, vi är 16pers som åker, kan nog bli riktigt roligt. Men nu är jag vråltrött så om jag ska orka kvällen får jag nog ta och gå och lägga mig och sova.

Men ni får väl ha det så bra där hemma!! Saknar er! Pussar och Kramar ifrån eran Desireé

Vecka 5

Kategori: Allmänt

Oj, men herregud, redan en vecka sedan jag skrev sist, tiden går alldeles för fort här. Jag vill lära mig tyska här längre och är så ledsen för att jag inte tog 13veckor för herregud vad bra skolan är och vad jag har kul med folk.....!

Kommer inte ihåg allt jag gjorde på alla dagar men ska försöka berätta så gott jag kan iaf.

Söndag: Var hemma och tog de lugnt, pratade med massvis med folk på msn =)

Måndag:

Skolan och storhandlade. Hade inte handlat sedan tisdagen veckan innan så hade ingen mat alls. Men det var väl inte så konstigt heller att jag inte handlat något, hade ju arbetsintervjuer och allt möjligt förra veckan och så var lördagen röd dag så allt var stängt. Så ja det blev stor-stor-handel!
Men sen då? Minns ej....
Vi fick två nya i vår klass. Thais från Venezuela och Marius från Rumänien.

Tisdag:
Skolan kändes otroligt lång, var hemma och åt och fixade lite mellan förmiddag och eftermiddagslektionerna. Men den dagen kommer jag mest ihåg för att jag blev dissad, totaldissad av fransmannen. Så var lite ledsen då i fredags. Stannade på mitt rum och såg Mulan 2.. :P

Onsdag:
Förmiddag och eftermiddaglektion. Hem, fort byta om och sen gick vi till skolan och mötte upp massvis med människor. Vi skulle nämligen ha Kartoffelparty- Potatisfest. Vi gick ned till stranden, gjorde en eld, grillade potatis, värmde "glögg" och åt kastanjer. Den kvällen fick jag väldigt bra kontakt med Martin, en 19årig schweizare. Han är riktigt härlig och han har hela sitt liv planerat fram till om två år. Haha så roligt att prata med honom!
Myskvällen varade hela kvällen, blev lagom onykter av glöggen så världen var bra :)

Torsdag

Förmiddagslektioner och sedan åka iväg till Zürs och Lech där jag hade arbetsintervjuer. En gick bra och en gick inte bra. Har inte bestämt mig vilket jobb jag vill ha, ska prata med mamma och jonas ikväll så får vi se vad vi kommer fram till, därför skriver jag inget om jobben nu.
Kom hem sent och hittade alla i vardagsrummet där de antingen spelade poker eller hade chokladfondue, alltså smält choklad och så massvis med frukt som man doppar i chokladen, smaskens!
Njöt av att ha Vanessa här en sist dag......

Fredag
Först skola, Nadjas sista dag... Tråk. Dessutom åkte ju Vanessa direkt efter skolan. Min rumskamrat alltså.. Grät ett par tårar......
Hanlade ett linne till kvällen och lite mat inför helgen i Lindau park. Åkte sedan iväg på ytterligare en arbetsintervju i Dornbirn. Fick vänta i 45min innan mannen, som jag skulle träffa, hämtade mig... Han var trevlig..
Kom hem lite senare än jag hade räknat med på grund av förseningen med mötet. Fick äta, duscha och fixa mig iordning i all hast för sedan åkte jag, Wideline, Christelle, Bellan, Laura och Aurelie till ett disco i Friedrichhafen. Shit, vad kul det var!! Bra musik, lagom nivå, kul att kolla på folk, billiga drinkar och bra sällskap. Klockan halv fem var vi åter tillbaka i Max, trötta men glada. Oförglömlig kväll och vi åker nog dit nästa vecka också :)

Lördag
Vaknade av ett sms klockan halv tio. Martin som svarade på vad jag skrivit föregående kväll. Kunde inte somna om så det var bara att stiga upp. Skulle äta god frukost med Bella men brödrosten hade fått ben och sprungit iväg så det blev torra mackor och lite ägg.
Tillsammans med Max och Andrea gick vi bort till tågstationen där vi mötte upp med Yann, Martin och Staffan. Vi sju åkte till Oberstaufen och badade i ett badhus med jättemånga olika bassänger. Eftersom vi inte var så många hängde vi ihop allihop och jag hade jätteroligt. Mysigt, alla pratade med alla och ja, även det en oförglömlig dag.

Kom hem runt halv sex, satte mig vid datorn en stund innan jag en timme senare gick med Max, Andrea, Ellie och Lisa till en restaurang. Yann, Staffan och Martin var också där. Allihop gick vi sedan och kollade in tivolit som är här nu ett par dagar på grund utav att det är marknad här i Lindau. Men tivolit var en besvikelse... Åkte dock en karusell med Martin, jag som inte åkt någon annan karusell än bergochdalbana sedan jag vet inte när, blev väldigt yr i bollen men det var kul..!
Vidare till Coco Loco, satt där och pratade ett tag om allt möjligt men mest om sex, haha ett väldigt roligt samtalsämne med de 4 grabbar jag var där med. Haha, skrattade så jag grät!
Gick hem med Martin som hade sin cykel vid Max. Han stannade en stund och vi såg bland annat på the dead terrorist på youtube. Han kan den utantill! Vi försökte dessutom hitta någon snygg fransk sångare men insåg till slut att de inte fanns någon som skulle falla mig i smaken.. Pratade och skrattade, det gjorde vi iaf och vi har nog lite hemlisar nu... Haha!

Jo både Aurelie och Céline har åkt nu också och vad jag vet har det inte kommit någon ny hit till Max så det försvinner mer och mer folk hela tiden.. :/

Söndag
Idag är det fardag, känns lite konstigt att inte vara hemma hos mummo och moffa idag och inte träffa pappa. Men sånt är livet.. Pappa har tydligen träffat någon också, är jättenyfiken....
Har sovit länge idag, och så har jag gått runt lite på marknaden här i Lindau. Gått en promenix i löven och bara tagit det lugnt...

Nu har jag uppdaterat och jag ska försöka göra det oftare så att inte inläggen blir så långa och så oorganiserade men det är svårt för det finns så mkt jag vill göra här och så många jag vill umgås med..

Ha de bra där hemma! pUss

Summering vecka 4

Kategori: Allmänt

Halloj!

Den här veckan har varit helt knas-total verrückt!

Tisdagen

Jävla skit nominalieseringskit på eftermiddagslektionen, som jag fått läxa i och som är för svårt att förstå.... Sen minns jag inte riktigt vad jag gjorde fram tills skolbion. Vi såg iaf Dirty Dancing där, kändes väl sådär att se en av mina favoritfilmer, dubbad. Blev dessutom väldigt danssugen och här finns ju ingen jag kan leva ut det med så Markus Boman, ta o pallra dig hit! ;)

Onsdag
Skola först som vanligt. Efter skolan var jag supertrött och ville mest bara sova men Vanessa tvingade med mig och ett gäng till skridskobanan och jag ångrar det inte alls. Det var jättemysigt o va där med de andra och kul att göra något som man inte normalt gör. Men är verkligen kass på skridskor! :P
Hem, gjorde oss iordning inför Raclette. Var väldigt förväntansfull. Skolan skulle stå för matkostnaden och så skulle vi bara betala 5€ för dryck. Lät ju okey tyckte jag. Snacka om att bli besviken, maten räckte inte och inte heller vinet. Men men så kan det gå, allt kan inte lyckas!
Blev Coco Loco en stund också men eftersom de var så smockat gick jag hem ganska så snart, tillsamans med Stephane som inte heller hade lust att stå där och trängas.

Torsdag:

Skoldagen gick fort. Åkte till Lech på arbetsintervju, ett jobb som jag tänker ta mot att jag nu får det, har inte hört av dem. Berättar mer om de, en annan gång när jag vet om jag får det eller ej. Får jag det så åker jag nog till Soest en vecka först innan jag börjar arbeta... Är välkommen iaf!
Kom hem sent eftersom tåget fick problem och stod still mitt ute i intet. Åt mat lite fort och sedan var det fest. Det var nämligen Simones sista kväll. Så det blev lite köksfest och många blev väldigt onyktra. Simone hade ju köpt öl till alla, det finns ännu, i skrivande stund, kvar öl ifrån torsdagen. Jag var dock tråkig och gick och lade mig halv ett men har hört att det festades ända fram till klockan fyra för en del. =)

Fredag
Skoldagen gick väldigt fort igen. Det var bara jag, Mami och Lira i klassen. Romain var nog lite bakis så han kom inte, Simone var hemma och packade och Nadja var helt enkelt inte där. Så vi hade en lugn dag med Albert, grät lite tillsammans och så :P Haha neej men Lira och jag diskuterade och då blev Mami som är japan ledsen. Hon tog det som att vi bråkade och japaner försöker alltid att kompromissa. Så blev vi alla ledsna och satt där och bölade, haha!
Åkte sedan tåg till Pettneu där jag hade en arbetsintervju för ett jobb jag inte alls ville ha. Det var bara deltid mellan 18-24 och de har jag ingen lust med och då tyckte de att jag kunde ta ett till jobb men jag skulle med två jobb ändå tjäna 300€ i månaden mindre än i Lech så de tackade jag nej till.
På tåget var jag dessutom tvungen att säga hej då till Simone som åkte tillbaka till Italien. Han har verkligen vart en jättebra kompis här och jag tycker det är skittråkigt att han åker, men tyvärr går det inte att göra något åt. Hoppas bara att jag någon gång i framtiden får träffa honom igen!
På kvällen var vi ett gäng som åt tacos tillsammans. Jag pratade dessutom med familjen, hemma. Skönt att prata av mig lite. Syrran berättade att hon dessutom fått en häst, ett russ, Ronja på foder för ett år. Är jätteglad för hennes skull, men insåg även att jag saknar hästar som as.
Hade dessutom köket så jag diskade, sopade, skurade med en handduk på golvet eftersom de inte finns en mopp och torkade.
Jo! Fick paket ifrån Sverige också! Ädelost, te, fromage, äppelmarmelad, sylt, choklad, hamburgerdressing, fiskbullar, kryddor, story novell, teckningar från syskonen och så tidningen där jag är hårmodell. Har visat fotona från när jag var hårmodell för några och de kände inte igen mig på före-bilden, tycker jag är ganska så komiskt :P


Lördag
Sov länge idag, behövde det efter den här veckan!
Hade äntligen tänkt gå och handla vilket jag behövt sedan i tisdags men inte hunnit/haft lust för. Men jo, visst, då är det ju självklart röd dag, vilket jag totalt glömt bort, så fick handla det allra nödvändigaste på en bensinmack där allt kostade skjortan.
Chattat med Emelie och Carro, riktigt mysigt, saknar de sötnosarna!
Laddat upp massvis med bilder och försöker ännu att ladda upp bilder.
Jo, värmen har varit trasig ända sedan igårkväll så elementen har varit iskalla och vattnet likaså. Klockan halv nio fick mannen som fixat med det sedan klockan fyra igång allt så att jag äntligen fick ta en dusch och göra mig iordning. Fransescos sista kväll så då måste man ju festa lite. Vi gick till Marmorsal, myste där en stund och sedan var vi i Coco Loco. Jag drack La bomba, som vanligt, sedan jag fick den för första gången och nu sitter jag här. Är riktigt trött men samtidigt inte alls trött, var ju iaf tvungen att skriva av mig om allt.

Hoppas allt är bra med er där hemma!

Ha det bra allihop och sov gott! Xoxo

P.s Jimmie, grattis till fjärdeplatsen i Dm.