Dessidessan

23-årig töis med gotländsk härstamning som jobbar på migrationsverket. Svag för te och efterrätt. Gillar träning, pärk, språk och sällskapsspel. För övrigt även väldigt kär....!

Karatefylla

Kategori: Allmänt


Ojsan herregud.. Blev en kväll som jag då inte kommer minnas, gör jag ju redan inte så...
Aldrig mera jäger... Borde lärt mig efter fotbollskvällen att jag inte mår bra efter en kväll med jäger och att jäger gör att jag fort blir onykter.... Tydligen lyckades jag dricka upp alla mina öl som jag haft med också, hur nu de gått till. Hos Mikael var de knökfullt! Massa med folk, man fick kliva över ben och kroppar för att hitta en halv kvadratmeter o sitta på.. :O
På något sätt tog jag mig till Stallarna men där stannade jag inte länge.. Gick hem för att jag inte hade kontroll över mig själv. Min tredje sån fylla och jag gillar de inte... Hade världens humörsvängningar också.. Superglad, ledsen o satt o grät och så superglad igen.. Usch...
Glad att jag gick hem. Även om de e lite pinsamt att jag gick hem halv tolv ungefär.. Efterlyst blev jag resten av natten också tills mobilen dog. Ganska härligt att veta att de märker att man är borta och bryr sig. =)
Blev ett antal kondomer rikare iaf, RFSU gjorde bra ifrån sig igår på Stallarna.. =)

Idag har jag alltså försökt sova länge.. Inte mått jättebra om man säger så.. Men ändå riktigt bra för att ha vart så onykter.. Men får skylla mig själv. Har sett massa avsnitt.. Vart på promenad med Mikael, tvättat, tinat skinksås och kokat pasta och tinat en av mammas äppelpajer som jag typ nästan ätit upp och de helt själv..:P

Partey

Kategori: Allmänt

Sitter hos Totte och väntar på att han ska bli klar.... Har övertalat honom att följa med. Innan var jag först och åt hos Mikael, riktigt gott, sen fortsatte de hos Anton där även Jens, Jocke och Martina var. Så nu ser jag till o få med Totte ut.. Kommer bli en kul kväll, redan lite halvonykter...

PARTEY!!!

Situps

Kategori: Allmänt


Ingen aning var inspirationen kom ifrån. Gott humör, bra musik och en slapp mage kanske? Men nu jäklar ska jag komma igång med situpsen igen... =)

Go vän

Kategori: Allmänt

Mikael är bäst, han bjuder mig på mat. Klockan fyra är det bestämt och köttfärspaj blir de, Fi fan va härligt. Slipper jag handla idag med och kan koncentrera mig på plugget fram tills dess. Härliga Mikael, han e go han!!

Lugnare än på länge

Kategori: Allmänt


Känner inga som helst behov av att jaga honom längre. Nu vet jag hur de ligger till och jag är verkligen så mkt lugnare. Känner mer tillit till honom nu. Vi kom ju fram till ett gemensamt beslut riktigt fort, är fortfarande chockad över hur bra de gick, och jag tror verkligen på att han kommer att höra av sig tids nog så nu tänker jag inte jaga längre. Visst har han inte hört av sig inom en vecka då e jag väl sur men hallå de e nog lite extremt, eller? Blir de något så blir de något annars var de väl inte så bara.. så härligt med en lugn insikt i kroppen!

Brände mina två sista mackor i brödrosten. Men som sagt, de var de sista så de var bara o äta upp de förkolnade resterna de.. Jag måste handla men orkar verkligen inte...
Ska plugga nu iaf, har en heeeel del o göra... Översättning till tisdag, prov på böckerna på måndag, samt test på starka verb och adjektivböjningar.
Jo, nu förresten så har jag ju bara en tvådagars skolvecka.. Lite drygt, önskar jag haft en kurs till iaf!! Svårt o hålla igång motivationen och disciplinen för två skoldagar och sen vara ledig fem dagar. Jag kommer ju få sinne... Kanske ska åka hem innan jul iaf?

Längtar hem.. MB skrev sms förut imorse och kollade läget. Påminde mig så otroligt snällt om att de e GGN hemma och att jag borde vart hemma den här helgen. Snorunge! Men lika roligt när han skickar sina oväntade sms.. Skrev ju verkligen: surprise, surprise också... :P
Saknar massa folk, men ändå inte många som är hemma. Men enormt sugen på o åka hem för o träffa älskade Carro. Känner stark längtan efter min bästa vän... Suck...
Undrar när kusinerna kommer upp o spelar fotboll.. Saknar dem med.

Relieved

Kategori: Allmänt


Blev inge plugg idag utan en massa städning för o slippa tänka på annat... Så nu har jag diskat, badrummet är sent och så har jag tappat ut tvättmedel på golvet så nu luktar strumporna gott och så ligger de en nål på golvet någonstans som jag inte kan hitta för mitt liv, men har förhoppningsvis sopat upp den..

Han var här idag och efter mkt prat om allt möjligt roligt kom vi äntligen till skott och redde ut allt, hur vi vill ha de. Kan inte ens förklara hur lättad jag är...! Hatade att gå runt så lång tid utan att veta något alls. Var inte redo att ge upp de här än heller och de blir alltså inge av med den saken. Trodde aldrig att de skulle gå så bra som de gjorde. Men vi var överraskande överens. Vi kom fram till att vi ska fortsätta och se vart de leder för ingen av oss e ju säker på vad vi vill framöver. Just nu kan ingen av oss säga att vi vill ha ett förhållande för så långt har våra känslor inte nått.. Men vi vill båda se vart de leder.. Känns enormt bra måste jag säga...! Gick mycket bättre än jag trodde... Mycket som jag kanske ännu skulle vilja säga men som sagt, de finns ännu tid för de.. Nu tänker jag bara njuta av att umgås med honom, trivs ju verkligen i hans sällskap, och så får vi som sagt se vart de leder.. Vem vet vad framtiden har i säcken åt oss eller vad som väntar runt hörnet?

Sen han gick har jag tagit de lugnt. Pratat med Emelie som dragit kosan till Göteborg och jobbar på Pressbyrån, snacka om omställning mot stallet hon var på innan. Ätit pyttipanna, ännu inte handlat så utbudet är inte så stort, och nyponsoppa med glass i, samt te, fryser ju som en dåre om fossingarna....
Har dessutom sett en massa på tvn/datorn. Lånat en Vga-kabel av Anton som fungerar utan att bilden blir blå som de blir med hdmi-kabeln...(Mummo, de e en kabel som gör att man kan se på tvn de som är på datan, alltså kan jag ha en film på datan som spelas upp på tvn) Så har sett Ghost of Girlfriends past, ok, och grinat till Private Practice. De e tur ingen ser mig när jag sitter här och lipar till en tv-serie. Sjukt jo! :P:P men men inte riktigt en grej jag kan göra något åt har jag märkt, tårarna bara rinner utan kontroll...
Upptäckte en fin låt på PP också - Devil's Thunder med Rachael Cantu

Imorgon måste jag verkligen plugga igen, två dagar utan plugg, de får inte hända egentligen. Imorrn blire partey hos Mikael också, ser jag fram emot. Tråkigt nog e ju Becka i Zürich och han e hemma (påstod för ett tag sen att han hatar o dansa o inte kan men jag måste säga att jag tyckte han var riktigt bra den stunden jag fick på dansgolvet sist) så därmed försvann mina danspartners.. Men de ska nog ordna sig ändå.. =)

Nu blire lite mer PP eller GG! Eller GA kanske?? Suck blivit serienörd igen känner jag... Lika bra att jag gör klart vilka serier jag menar när jag förkortar då:
GG- Gossip Girl
PP - Private Practice
GA - Greys Anatomy
(PB - som jag vill börja se igen - Prison Break
UB- Ugly Betty, ligger efter en hel säsong så blir nog inte ngt av med det tyvärr)
Någon av alla er som läser som vill lägga till en serie som jag måste se i min lista nu när jag ändå kommer bli seriefreak igen?? =)

Ha de gött, hörs imorrn pussar och kramar


Hahahaha, nee nu går jag o lägger mig, nog lipat framför tvserier för en kväll! PINSAMT!

Update

Kategori: Allmänt

Mummo och Moffa kommer upp tillsammans med Kjell och Rosis i mitten av november. Mummo är så söt, hon undrade om jag hade önskemål på saker hon kan ordna åt mig. Bad mig skriva en lista, den listan lär bli lång isf.. Söt hon är! Hoppas moffa ska kunna hjälpa mig med hyllan också... Jag kommer bli tokig annars.....!

Pratade med killen som bott här innan. Den här lägenheten är tydligen väldigt kall på hösten. Men han sa att han iaf brukade ha 20-21 grader jag pendlar ju mellan 17,6 och 19.6.. De e lite skillnad.

Nervös...
Men ska plugga så jag koncentrerar mig på annat....

Hade behövt handla, har inget smör, de mögglade när jag var i Berlin, hur nu de gick till. Så äter margarin på mackan eller bara ädelost. Har på grund av de ätit knäckemackor med kaviar på men nu e knäckemackorna slut.. Jag måste handla, men vill inte.. suck... Alkohol lider jag iaf inte brist på, 90% av de som finns i kylskåpet är ju alkohol så...

Mitt öga är ännu rött så får använda glasögonen igen...

Öga

Kategori: Allmänt

Aj, min lins har skavit något otroligt i ögat.. Helt röd.. Hade fått en pytteliten ögonfrans under linsen.. Sjukt, har inte känt något alls, förrän nu.. Hoppas de ser bättre ut imorrn..

Ovisshet

Kategori: Allmänt

sex är underskattat o han e ju så jävla sexig......!!
Orolig som fan nu för allt nu men ska bli skönt o få komma ur ovissheten som jag ju inte alls mår bra av......

Första tentan avklarad!!

Kategori: Allmänt

Wiiie, så jävla lättad, första tentan är avklarad!!!!!
Får jag inte godkänt då vet jag inte hur han rättar eller så har jag aldrig vart med på lektionerna utan måste ha varit på några andra.. =)
Känns så jävla bra..
Becka, Daniel och Mikael är här och alla är lika lättade och glada! =)

Var ju faktiskt till och med roligt! Bara babbla på på tyska utan att de behöver vara grammatiskt rätt... Skit kul!!

Så uppåt och glad, wiie!! =) =)=)=)

Jag och Mikael gick för o plugga men vi kom aldrig igång. Vi är helt avdomnade och helt borta.. Men jag orkar faktiskt inte bry mig, jag har pluggat som en dåre nu i två dagar och jag har rätt till en vilodag nu,....Min första tenta imorrn!

Kategori: Allmänt

Min tentapanik som JJ alltid hjälpt mig med o få bort inför mina prov på gymnasiet kom smygandes ikväll.. Mådde illa och ville bara gråta.. Hatar den känslan. Men gick hem till Mikael och diskuterade med honom och Daniel och på vägen dit tiggde jag till mig en kram utav Tomas också.. Nu måste jag erkänna att allt känns mkt bättre, men de kan va för att jag är vrålhungrig och sönderpluggad, helt avdomnad känner jag mig...

Men inte avdomnad på en front. Jag vet inte vad jag ska ta mig till!! :'( Jag har fallit... fan..... och de går liksom inte vägen... Lättaste vore väl o lägga ned så båda två slipper problemet men jag kan inte riktigt... Personen i fråga är för fin... Måste prata med honom om de, jag håller på o bli tokig som de är nu.... Jag vet inte vad jag ska göra av mig själv och kan inte lägga av o höra av mig.... Resan hjälpte inte.. Jag saknade honom under resan... Misstänker att han inte saknade mig så... Fan.... Kan inte bara de vara lätt? Varför gör vi de så komplicerat?? Om vi nu tycker om varandra?? Vad e problemet?? Men de e ett problem och jag är allvarligt ganska depp för de....
Vad skulle jag göra utan mina rådgivare, som jag kallar dem, som orkar lyssna på mitt evinnerliga pladder.....?


Men fan, som sagt hungrig va de, te alltså! :P Önska mig lycka till imorrn

Tentanervositet

Kategori: Allmänt

Plugg, plugg och återigen plugg. Men har varit en riktigt effektiv dag ändå känner jag. Kan de mesta inför tentan imorrn, vissa saker bara vägrar o fastna men orkar nog faktiskt inte bry mig. Borde klara tentan med de jag redan kan nu.
Märkte dessutom idag att jag började fixa med annat. Precis som de sa på studietekniksföreläsningarna att de e lätt att man gör. Jag började städa och plocka iordning. Men när jag kom på mig själv med att jag gjorde de lade jag ned på en gång och sa till mig själv att jag faktiskt får ta o fixa de imorrn.....
Känns som om klockan typ e nio på kvällen men den e ju bara sex så jag har ju faktiskt ännu tid på mig att lära in det. Har dessutom skrivit en bokrecension till extra grammatiken. Var riktigt roligt att skriva lite, men märkte när jag fick Mikaels (vi rättar varandras o kollar efter slarvfel) att mitt språk inte alls är lika avancerat som hans.. Nåja, de får gå, jag hade mindre fel iaf =)

Jättenervös inför tentan, men nu vill jag allvarligt talat bara bli av med den!! Pratade med JJ, haha, vi kom fram till att sex säkert hade fått mig att slappna av inför tentan och bli lite lugnare. Haha, blev en riktigt rolig diskussion där ett tag om hur jag skulle ordna de... :P


tycker om, saknar.. Men!! Tankarna går......

I starkt behov av en kram!!!!  :'(

Tentaplugg

Kategori: Allmänt

Har mest pluggat och pluggat och pluggat hela dagen. Vissa saker sitter väldigt bra och behöver jag nog inte gå igenom mer inför provet medan andra saker e jag frågetecken inför... Min diskussion med Mikael löste dock ett par frågetecken...
Men det är svårt o plugga när man har annat i huvudet också, har ju mer saker o göra än o bara plugga till tentan. Drygt. Plus att jag inte riktigt kan sluta tänka på honom.... Ena delen vill bara höra av mig och få svar så jag slutar att tänka på honom o kan koncentrera mig på plugget, andra delen vill bara att han ska visa om han e intresserad o höra av sig och tvingar alltså mig själv o hålla mig ifrån att skriva ngt..... Lika bra att han får höra av sig iaf, jag kan inte jaga en människa som ändå inte vill ha mig..

Blä.

Nä men nu ska jag skriva färdigt alla svar på frågorna. Läsa igenom allt igen och se om jag hinner med den där bokrecensionen som jag måste lämna in imorgon.

Berlinresan

Kategori: Allmänt

Avfärd skulle ske klockan 04.30 vid Pressbyrån på Campus. Jag och Sara skulle gå o lägga oss tidigt men det blev inte riktigt så. Runt halv två kom vi i säng efter att ha spelat kort med Tomas och Anton hela kvällen =) Övervägde att vara vakna de sista två timmarna innan uppstigning men vi gick o lade oss och sov en stund iaf.


04.30 21/10-09 åkte bussen till Trelleborg där färjan tog oss över till Rostock och bilfärden i mysbussen och coola bussen fortsatte ned till målet - Berlin. På färjan sov jag och Becka en stund under en trappa, en hel del som skrattade åt oss... :P
När vi anlände till Berlin skrek jag: Vi är i Berlin, men ingen utom Mikael orkade svara :P hahaa
Väl på hotellet fick vi tjejer ett rum att dela på o killarna blev uppdelade i två rum. Vi var väl då lite smått sura för att duschen sög, det fanns två pyttespeglar och sängarna var stenhårda, men jag kan erkänna i efterhand att allt ordnade sig ändå.. =) Jobbigaste var nog Fransbarnen som skrek som stuckna grisar första kvällen... Jag och Sara var ju själva på hotellet av vår grupp då. Vissa var på kabarée och några andra hade gått ut och druckit öl. Men jag var helt slut med min förkylning så vi låg på hotellet och diskuterade killar :P
Vi åt på en grekisk restaurang under kvällen också, kanske borde nämnas...


22/10
Vi hade stadsvandring från 9.30-12 då vi kollade in massor av byggnader och minnessaker i Berlin. Det var iskallt och jag frös som en dåre. Under pausen åt jag Currywurst - korven var äcklig, men med curryketchupen på blev det ok,. Halv två skulle vi träffas och åka på nästa vandring med en ny guide. Mersad var sen dock så det blev lite griniga miner från guiden... Den vandringen varade mellan ca 13.45-16.30. Alltså var vi ute en hel dag och frös som jag vet inte vad och vi gick och gick och gick kändes det som. Bäst under hela dagen var East Side Gallery - den del där muren är målad. Men tyvärr fick vi inte gå längs med hela.
Stressade hem och vilade, duschade och sen åkte vi iväg på teater. Såg Linie 1, en teater/musikal som jag tror hela gänget älskade. Vi gick iaf runt och sjöng på deras låtar resten av vistelsen.. =)
Efter det gick vi till Donken och kollade in Gedächtniskirche.


23/10
Vi var i Abgeordnetes Haus. Alltså där de som representerar Berlin i Bundestagen(riksdagen) sitter. Vi pratade med en politiker. De måste iaf vart de tråkigaste under hela resan. Jag var tvungen o börja gnaga på min banan för att inte somna.....
Jag jagade ju en deodorant under hela resan. Även under denna rast men hittade ingen.. Drygt.
Dagen fortsatte i Bundestagshuset där vi fick en guidning genom delar av huset. Var faktiskt riktigt intressant. Och var häftigt att se ner över rummet där de har sina möten... Dessutom gick vi upp i kupolen längst upp. Höjdrädd som jag är gick det ändå väldigt bra =)
Sen åkte vi hem, sov, duschade och vi tjejer hade förfest framför varsin spegel i badrummet innan de bar iväg ut. Alla hängde tyvärr inte med in på discot som vi hittade. Men vi som var där hade väldigt roligt. Tyvärr valde de andra att dansa väääääldigt länge på det absolut varmaste dansgolvet så jag mådde inte så bra där ett tag med min förkylning så fick gå o sätta mig... Lyckades senare få med mig Petra och Mikael därifrån och råkade hamna på scenen på ett annat dansgolv. Som singeltjej fick jag dansa med tre killar med ögonbindel på och så skulle jag välja en som skulle få sekt. Jag valde helt fel kan jag säga. Men men så kan de gå. Efter det bar det av hem. Gick lite vilse men till slut kom vi hem och jag somnade som en stock.


24/10

Stasimuseum. Hon var skittråkig så som hon berättade och alla var trötta efter allt stående och gående så vi orkade inte riktigt stå o lyssna på henne i de olika rummen... Efter det var det fritid. Alla hängde ihop och gick på stan tsm. Vi stannade länge på New Yorker där nästan alla storshoppade. För mig blev det ett par nya jeans och en t-shirt.
På kvällen ville alla andra gå ut men jag var verkligen helt slut och hade feberkänningar och var yr så jag ville inte hänga med, jag kände att jag inte skulle klara o dansa och vara glad. Petra stannade också. Slöt med att vi gick och åt med Thomas, JJ, Kristina, Benjamin och Thomas fru och sen gick vi hem vid tolvtiden. Lagom när vi gjort oss iordning kom en onykter och trött Mikael hem och pratade med oss väldigt länge sen somnade vi innan de andra hann komma hem ifrån krogen.


25/10
En regnig dag! Vi kollade på ett slott till ngn gubben vars namn jag inte minns. Sen var vi i Cecilienhof. Förutom att hennes tyska lät som vår, med fel verbformer och fel artikel så var det väääldigt intressant. Det var ju där som Tyskland och Österrikes öde efter andra världskriget bestämdes.
Sen sov jag hela bilfärden till båten.... På båten blev det bara länderkunde plugg. Var ett gäng ifrån Chalmers också som gick runt i kallingar med stridsyxor emellanåt. -De lekte sanning och konka :P
Sista delen av hemfärden i bussen kunde jag inte somna så ringde mamma och Jonas och pratade med JJ och messade med Anton och Carro. Slutligen var vi hemma och då fick jag problem o bära hem mitt flak mariestad som jag köpt. Väl hemma packade jag upp och fixade bilder innan jag kröp ned i sängen.....


Sammanfattningsvis har det varit en väääääldigt intensiv resa men med världens underbaraste gäng!!
Hatar att jag vart förkyld, hade vart mkt roligare om jag inte vart så otroligt trött och matt men jag kan inte klaga, vi fick se mkt på kort tid och har dessutom verkligen kommit nära nu allihop. Oförglömlig resa!

Berlin, Berlin, Berlin

Kategori: Allmänt

Jaha då har man vart i Tysklands huvudstad då..... Riktigt härligt.. Men allvarligt, skriver om allt imorrn, nu måste jag sova så jag orkar tentaplugga imorrn... Pusssss

♥Berlin♥

Nu är det jul igen

Kategori: Allmänt

och nu är det jul igen.... Eller?
Nehej, de var visst bara oktober... Doh!
Men jag har iaf köpt juleskum på öb och druckit julemust samt ätit risgrynsgröt och tittat på julsaker så det känns lite juligt... :P Så e jag lycklig nu eller när de äntligen finns juleskum o köpa igen!! Me love!! Skulle haft dem igår när jag ville tröstäta...

Jag och Mikael skulle fixa min hylla. De gick åt helvete. Mollyskruv är en jävla uppfinning... :'( Har iaf gjort ngt fel så allt sitter fast o hotar o förstöra min vägg om vi gör ngt åt de.. Blä...
Har dessutom lånat hans dammsugare och dragit över hela golvet fram och tillbaka, nu känns de iaf lite renare... Nee jag får väl ta o skriva ihop mina länderkunder frågor och skriva ut de så jag kan ta med de på resan och sen packa färdigt...
Pratade med JJ nyss, berättade att de finns skumtomtar o köpa och att jag druckit julmust, han blev typ sur.. Haha men han om ngn vet hur mkt jag älskar skumtomtar... :P

Tycker så hemskt mkt om honom men nu är det upp till honom.... Jag kan inte servera lösningar på silverfat utan o få ngt tillbaka hur mkt jag än tycker om honom... Men jag tror nog jag kommer sakna honom rejält. Men ska inte tänka på de utan njuta av resan så får jag hoppas att han hör av sig när jag kommer hem...


I natt bär det av till Berlin, fan va kul vi ska ha!! Becka, Mikael, Sara, Andreas, Daniel, Emelie, Carro m.fl de ska bli så jävla kul!! De blir ju vad man gör de till.... =) =)

Berlin, snart bär det av

Kategori: Allmänt

I natt bär det av till Berlin så även om jag skulle velat sova länge idag tvingade jag upp mig själv nu vid nio för bör gå o lägga mig så fort Sara kommer hit ikväll vid nio. Kl 04.30 ska vi träffas vid Pressbyrån och utan frukost i magen blir jag skitgnällig alltså gäller de o kliva upp 03.30.... Ska bli så jävla kul, jag är riktigt riktigt taggad för det här.. Inte taggad för tentan som är när jag kommer hem men de får väl ordna sig på ngt vis..... Annars e de väl bara o tenta om.. blä..

Nu får jag väl stoppa i mig lite frukost och så ska jag åka och ta ut Euro till resan, köpa skruvar så jag kan få upp hyllan igen och så plugga. Skola mellan 13-14.30 sen packa och sånt skit.. =)

Jo men grattis, ett dygn fick jag gå med min förkylning utan näsblod.. Jag hatar näsblod....!

Växjöväder

Kategori: Allmänt

I look at you and I fantasize
You're mine tonight


Förjäkligt väder,.. Sånt där väder då man ska ligga i ngns armar under täcket och se på en film..
Tänt alla ljus igen för jag fryser...

Jag bara orkar inte just nu..... :'( Jag vet inte vad jag ska ta mig till, är så sjukt förvirrad och överanalyserar allt som vanligt så det blir ju bara värre.... Jag vill inte.... Jag vill..... Ikväll sviker jag mig själv, jag vill inte ge upp, inte ngn så fin, men just nu bara orkar jag inte..... Jag önskar att jag var som förr och blev sur eller arg. Men de blir jag ju typ aldrig längre. (Sen jag kom hit kan jag nämna tre ggr jag vart sur: 1. på torkskåpet igår 2. på Daniel den där gången då han verkligen gick in för o reta upp mig 3. den där helgen för två helgar sen tror jag de va, då jag var på så jävla kasst humör - säkert pms! :P) Jag blir ju bara ledsen och besviken och jag har verkligen ingen lust att åka till Berlin och va det, men tycks inte som om jag har ngt val, fick ju ingen annan lösning...

Gjorde kladdkaka och tröståt och Emelie kom ned och hämtade en bit eftersom de alltid blir på tok för mkt kladdkaka och jag aldrig kommer hinna äta upp allt innan Berlin. Nu har jag lite ont i magen, grattis... :O

Dagens i-landsproblem: Varför förstår inte killar att om de dissar ett alternativ som man ger dem att de ska föreslå ett annat som passar dem?

Haha snacka om att killar och tjejer är olika. Om jag skriver ett sms som e lite allvarligt och jag inte får svar får jag typ panik och skickar ett till och kollar att allt e ok. När en kille skriver ngt med lite allvarligt innehåll och tjejen inte svarar tänker han inte ens på det :P

Förkyld

Kategori: Allmänt

Så sjukt orättvist och typiskt min otur.. MORR!! Blivit förkyld och de ganska rejält. Lagom tills Berlinresan liksom.. HU! nee blir apoteket idag, nässpray och förkylningshämmande....!

Usch, sitter och nyser som en galning på lektionen och släpar med massvis med papper in så jag kan snyta mig... Sjukt förkyld har jag blivit... Sjuk förkyld - inte så bra uttryckt kanske men iaf.
Jag som dessutom alltid haft fobi för o snyta mig inför andra gör det nu konstant. Märks att man mognat till sig lite så. Snyter mig ju hellre än o sitta o snörvla så folk blir irriterade.. Haha intressant ämne jag skriver om i min blogg btw, haha..

Sista lektionerna med Corina idag på ett tag då.. Tråkigt men de var lika roliga som vanligt. Hoppas jag har henne i ngt i vår också för hon är en bra lärare. =)
Vart på Apoteket också, köpt förkylningshämmande, nässpray, c-vitamin och näsdukar...
Men var dum och stod ute och pratade med Becka och Mikael i säkert en timme så blev lite kall men var så jävla roligt så svårt att slita sig. Nu skall jag dricka te, sen plugga och packa och fördriva kvällen eftersom jag troligen inte får träffa honom idag heller...

Urbra helg

Kategori: Allmänt

Blev en bra avslutning på helgen nu också.... - Bra film med Anton och Totte...
Haft en riktigt, riktigt bra helg, bästa på länge måste jag nog påstå.. Lärt känna nya goa människor och vart med andra som jag redan vet är underbara.. Jag trivs enormt här, skulle bara inte haft lite killproblem så hade jag inte haft ngt alls att klaga på... :P Nee, tänker inte klaga på killproblem heller för de löser sig nog.. Får väl se om han saknar mig nu när vi åker iväg ett par dagar... Kanske för kort tid för de, men vem vet?
Nu blire iaf sängen, de är en riktigt trött Desireé efter en sån här bra helg... Imorgon e sista konversationslektionen och sista intensiv och extensiv text-lektionen, tråkigt och härligt. Tack allihop för den här helgen! Pussssss!

Tyst i andra änden

Kategori: Allmänt

Inte ett knyst......

Riktigt sur!!

Kategori: Allmänt

Torkskåpet fungerade inte i tvättstugan. Antagligen har väl en säkring gått men kommer man in i tvättskåpet? Svar nej! Och 90% av mina kläder får man inte tumla. Great success känner jag... Blä.. Galgarna räcker inte till så kläder hänger överallt... Sjukt störigt...!

Bastu och spelkväll

Kategori: Allmänt


Det blev ett par i bastun igår. Vet inte vad de andra tyckte men jag tyckte det var väldigt trevligt och avslappnande. Sara, Elin och Jag bestämde att vi ska ha tjejkväll ngn gång där i bastun. Min huvudvärk försvann till en början men sen kom den tillbaka...
Efter bastun drog jag och Sara hem och åt. Sara åt nudlar och jag gjorde nyponsoppa och åt macka. Till efterrätt gjorde vi en av mammas äppelpajer.. Mumma!
Därefter bar det av till Anton och spelkväll. Hela gänget från bastun var där. Blev Halo, Fifa och guitar hero innan det blev filmen Pick of Destiny.
Mysig kväll med gänget! Tack Elin, Sara, Anton, Adam, Jens, Jocke och Tomas för en trevlig kväll.. =)

Tjejsnack med Sara och sen somnade vi som stockar. Båda vaknade täppta i näsan, inte bli förkylda innan Berlin tänkte vi, satte igång tevattnet och drack te och åt upp äppelpajen till frukost..
Idag blir det iaf plugga och tvätta och en aning tv. Så får jag väl se om de händer ngt annat...........

Hänger inte riktigt med i svängarna känner jag.... Vet inte om jag skall sluta med allt jag gör eller om jag skall fortsätta.. Skall bli lite skönt att åka till Berlin och tänka på annat som inte har med känslor o göra, misstänker dock att jag kommer sakna honom.... =)

Vilken kväll!

Kategori: Allmänt

Jösses verkligen!!

Vilken ände skall jag ens börja i?
Chattade med JJ igår på kvällen innan Becka kom, jag har typ mer roligt med honom nu än när vi var tsm, hahaha.. Nee men det är skönt att ha hans vänskap, trots allt så känner han mig grymt bra... =)
Så kom Becka hit och första ölen slank ned innan vi gick bort till Totte som stod för förfesten. Där fanns även Anton, Tomas, Adam, Guss, Keso och Nimme... De andra tre som jag aldrig träffat var tre riktigt sköna killar =)

Blev en riktigt bra förfest där hos Totte.... Men rätt fort blev det väldigt onyktert.. Haha....
Det bar även av till Stallarna där vi alla dansade, pratade och träffade folk. Samt tog en hejdundrans massa bilder. (Över tvåhundra bilder togs sammanlagt under kvällen).
Hem och in på Kebabvagnen. Men Anton mådde inte så bra så vi orkade inte vänta ute utan han gick in och la sig på min soffa och somnade ganska fort....
Vi andra hade en riktig slapparefterfest.... Stackars Totte tyckte han var femte hjulet ett tag. Inte riktigt meningen att de skulle bli så som de blev. Men jag är trots allt glad att de blev så. Nu behöver jag väl inte direkt dölja att jag är intresserad, alla har nog fattat de nu.. Becka och Adam blev väldigt söta där också ^^
Nimme somnade på min kontorsstol... Medan de andra killarna (inte Tomas och Adam) gick och möblerade om stackars Antons lägenhet.. Så skulle de ju då slutligen gå hem. Anton lämnade de på min soffa. Jag ville bädda ut bäddsoffan åt honom men det fick jag inte, så han sov där på soffan med jackan på...:P
Hade en sjukt rolig kväll! Killarna var härliga, Becka är ju helt underbar och han, e ju han... =)

Idag har Anton ändå vart på g. Själv har jag haft ont i huvudet men efter en rejält lång dusch så är jag på g igen.. Ikväll blire bastu, men vad som skulle bli öl i bastun blir iaf för mig vatten i bastun. =)

Musik-humör

Kategori: Allmänt


Har ju mina stunder då låttexter sammanfattar bättre vad jag tänker och vad jag känner, bättre än jag själv gör.... Nu är jag på sånt humör igen så sitter och lyssnar på fina låtar...

"Why can't you see, what you are doing to me?" - Elvis
"Through the storm we reach the shore
You give it all but I want more
And Im waiting for you" - U2
"I thought love was more or less a given thing
The more I gave the less I got, Oh Yeah
What's the use of trying
All you get is pain
When I wanted sunshine I got rain" - Smash Mouth
"You better shape up
Cause I need a man
And my heart is set on you
You better shape up
You better understand
To my heart I must be true" Grease


IAL-dag idag... Hum vissa saker var intressanta, men kändes väldigt långdraget och blev mkt upprepningar...
Men maten var riktigt god och sällskapet e ju det bästa. Tomas, Anton, Mikael, Sara, Elin o Alina.. =)

Partaj ikväll då, försöker tagga till =)

Jo, btw, var minus 2 grader idag klockan kvart i nio när vi gick till skolan, hämtade ned vinterkläderna!!!!!

Pratade nyss med pappsi Jonas. Mys!

Tröttis

Kategori: Allmänt

Trött....... Sovit nu ganska länge... Vart o hämtat nyckeln till bastun också... Men jag e inte sugen på ikväll, vill bara ligga i sängen o se på tv och dagdrömma som jag ju gjort hela dagen. Låt mig va! MEN det blir fullt hus hos mig och sen stallarna..... Suck... Imorrn e de ju utgång, just nu känner jag inte för de heller.. Blä, blev på ensam humör, känner jag och de e ju inte så smart kanske. Alina ska ju sova över idag.... Måste rycka upp mig och allra helst ta ett städryck nu när de kommer så många... Palla! Fjöl av, jag vill va ifred :P ;)
MAAAAAAAAAAAAT, åskvädret gick inte över av sömnen så får väl äta nu då....
Ha de bra gott folk, pusssss er Desireé

Interesse an etw. haben

Kategori: Allmänt

Gick på konserten igår med Becka, Niklas och Andy.. Bandet var ok. De spelade grymt bra men man hörde inte vad de sjöng. Dock fastnade en fras: Shake what your mama gave you.
Men sällskapet var ju trevligt iaf..
Såg på pistvakt med Tomas på kvällen också (vet väl inte om de e ngt jag skulle sett annars men de var lite kul att se på.. Skulle velat ha papper o penna bara för o skriva upp alla uttryck de använder. Som Fjöla av och pärskars (?1)) och en film, vad den nu hette, som var riktigt bra. Mysig kväll!!

Idag har jag och Mikael "pluggat" i bibblan. Vi har mest suttit och pratat bort tiden, två timmar bara borta.. :P Men det var skönt de också.. Får plugga senare, tror jag ska sova lite nu och äta, magen låter som ett åskväder....!

Pratat med Carro också lite. Hon skall åka hem ifrån stallet..... O nästa höst troligen plugga i
Lin(eller heter de Lid?)köping, de ska bli härligt... =) Saknar henne otroligt, min älskade vän...Jag tror att mitt tålamod kommer att utsättas för en större prövning än det någonsin ställts inför. Eller snarare att jag måste lägga band på mig själv och tona ned mig lite och därmed inte vara så ivrig... Kommer bli sjukt svårt men jag vill verkligen se vad som händer med det här, så jag vill inte förstöra det som finns och har därmed inget direkt val. Jag vägrar ge upp nu, redan! Det är jag för intresserad för....! Svårt och tungt, men samtidigt så otroligt glad och uppåt för intresset är iaf besvarat..... Har svårt att få allt som hänt ur huvudet bara.. Drömmer mig bort en aning för mkt idag... =) Gillade de enormt och vill göra om de, men får jag nog inte på länge om det nu skall tas lugnt...... Men den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge....

Redovisning

Kategori: Allmänt

Haha jo den gick bra, jag hade inte behövt va så nervös som jag var under hela dagen. Var så glad att ha de överstökat =)
Men så kom de fram att vi ska hålla referat i profilkursen, så jag e ju inte direkt av med det.. suck.. Måste lära mig powerpoint......!


Skulle ju på spelkväll ikväll... Men hoppar den, vet ingen som ska dit. Blivit erbjuden o gå på konsert med Becka, Andy och Niklas istället... Men jag har ingen lust o ens ta mig till stan när de e såhär iskallt.. Har lust o bara ligga på soffan i ngn söt killes armar, så vart e alla killar? Vart e du*??
Allvarligt, jag tror fan jag ska gå upp på vinden o hämta vinterjackan.. Jag tog ju inte med mig min andra vinterjacka, de var dumt av mig, den e ju inte riktigt lika varm som min vinterjacka som jag köpte i Österrike. Men imorrn blir de iaf upp o hämta ned allt, vantar och mössa. Fyra grader är inte att leka med och jag tänkte försöka undvika att bli förkyld i år. Good Luck, blir jag ju alltid på hösten/vintern, förutom i Österrike...


Om en vecka bär det av till Berlin. Men kommer inte bli riktigt lika roligt nu för att den där jävla skitungen Jocke hoppar av.. Det tyckte jag verkligen var enormt tråkigt.... Men men, tänker inte låta de sänka mig, skall bli kul att åka iväg till Tyskland igen, om så bara för ett par dagar och för en massa tråkiga besök... =) Kvällarna kan ju bli riktigt roliga ^^ Positiva-Dessan... =)


Kom ju på att de e ju IALdagen på fredag så jag har ju ngt o göra hela fredagen också.. :P
Nu har jag gjort lite översättning. Skall väl laga mat och se hur ja känner för konsert efter det.. Imorrn blire plugga i bibblan med iaf Mikael, får se om ngn annan kommer.....

Power Point

Kategori: Allmänt

Usch jag är alldeles för oteknisk...! Började väl runt femtiden med att göra min presentation till imorrn i powerpoint. Blev klar nu vid tio. Det e riktigt kasst. Men nu är jag iaf nöjd.. :P
Skall bara lägga de på usbminne också.. haha..

De där med spelkvällen verkar som om de blir dissat imorrn, tråkigt....
Men bastukvällen tycks bli av OM jag hinner boka in en tid...
Helt slut nu, tror jag ska gå o sova. Mer trött idag när jag trots allt sov åtta timmar än i igår när jag sovit tre.. Stört..

Tiden flyger förbi....!

Kategori: Allmänt

Trööööött. Nu börjar de kännas att jag bara sov lite mer än tre timmar i natt (satt lite för länge med grammatiken... Eller lade undan den i tid men sen kunde jag inte somna för att jag ju inte gjort färdigt den, tvångstankar, haha så de var bara att göra klart de).

Har ingen aning om hur jag ska göra med o berätta om min resa. Vad skall man prioritera att berätta när så otroligt mkt roligt samt jobbigt hände??? Sjukt jobbigt.... Fan...

Veckoplanering:
Imorrn börjar jag egentligen kvart över 10 med sista uttalslektionen - tråkigt, annars en väldigt rolig lektion. Men innan dess skall jag träffa Mikael och gå igenom översättning och grammtik...
Så stannar jag kvar o äter i skolan har jag tänkt och sen e de ju översättningslektion.
Efter de får jag ta o ta tag i länderkunde och mitt berättande om min resa. Lär väl inte ta hela kvällen kanske, men större delen misstänker jag... Tänkte göra översättning också och försöka repetera grammatik.
Onsdag e de ju länderkunde och sen e de spelkväll med VIA - Växjös internationella administratörer - föreningen jag e med..
Torsdag blir plugg dag (men borde nästan vara färdig med plugget då förutom allt repeterande) och sen e de ju Stallarna kväll också.. Ska se på SOS gute med tyskarna jo,..
Fredag, ingen aning först på dagen om jag nu pluggat färdigt, men tror jag ska ut med Becka på kvällen iaf, shakea loss lite =)
Lördag - vill dra igång bastukväll men de går trögt och så e de inge roligt om alla åker hem. Både Tomas och Mikael tycks ha planer på att lämna oss andra här på Campus. Okey de e kanske inte alla men trots allt två stycken väldigt roliga personer...
Söndag är som alltid pluggdag och så gäller de o tvätta och kanske packa så att jag vet vad jag ska ha med mig till Berlin...
Så förhoppningsvis ska väl den här veckan gå fort....

Sen som sagt bär det av till Berlin.. (på onsdagen efter två dagar med lektioner, sista lektionen i konversation,och intensiv samt extensiv text) Nice.. Kommer hem och så blir de två intensivdagar med bara plugga inför min första tenta och så tenta på onsdagen. Hjälp, enormt nervös för den!!!!
Shit, jag har räknat upp de de närmast kommande fjorton dagarna bara sådär, sjukt! Sen e de ju liksom November också.. Vart tar tiden vägen?

Har bokat in provet i konversation/uttal och text med Mikael till den 2:a november.. Men för de är jag inte orolig för, prata de e väl de enda jag inte har problem med? Vart med om en Desireé med tunghäfta???? Njae, tänkte väl de.. Och inte skrivkramp heller märker jag.. haha pusss haj

Vad jag är duktig

Kategori: Allmänt

Nej hu men sen jag kom hem har jag suttit och kollat igenom alla mina bilder ifrån Tyskland och Österrike för jag ska ju prata om min resa på lektionen på onsdag. Jag har ju liksom tagit 2300 bilder så det blev ett jäkla jobb bara o hitta bilder och lyckades ändå inte förminska ned de mer än till 100st. 100st lär ju ta evigheter att visa... Typiskt..

Och så lagade jag mat nyss också skulle ha till tre portioner hade jag tänkt. Alltså till o äta nu, en matlåda till imorrn och en till o frysa in. Det e för sjutton en och en halv portion kvar nu ju.. Stört.. Jag kommer alltså få slänga mat för jag är proppmätt och har inga fler backar att frysa in i.. Har försökt bjuda ut maten men ingen som vill ha... Undrar om folk e rädda för min mat.. :P Nee men Mikael vet jag inte vart han e, Jocke kan man ju glömma o få tag på nu när tjejen e här och Tomas, Anton och Emelie hade redan ätit...

Skolan gick ju väldigt bra idag, trots att jag var så dåligt förberedd. Jag pratade inte mindre för de :P HAha Men det oförberedda testet på grammatiken gick verkligen inte bra..

Jaha, eftersom jag inte tror att någon kommer träffa mig ikväll heller så får jag väl ta och plugga då.... =)

MB, filosofi, lycka

Kategori: Allmänt

Min taktik att leva som MB, utan känslor, gick åt skogen ganska fort. Fanns ngn för intressant. Men dags att börja om försöket? MB is the shiet!

Not everybody can like you, you just have to suck it up and embrace it...

Suck, jag vet att jag förstört det.. Som vanligt! Jag är alldeles för skrämmande och otålmodig och tolkar allt precis som jag vill tolka allt. Som ett monster typ. :P Men de e ju lättare o förstöra allt själv och dissa än att just bli dissad,... Men de hindrar ändå inte jag ännu hoppas. Hoppet är ju de sista som lämnar en. Man vet ju aldrig, för en gångs skulle kanske mitt hopp har rätt och han hör av sig o säger att jag inte är dum i huvet. Utan ännu lika söt. Men men risken e inte så trolig. Tur att det troligen finns fler chanser som jag kanske inte förstör lika fort. Nu har jag skjutit upp mitt pluggande en hel dag, får ta tag i det nu,....


Fi farao vad kass jag är. Har verkligen inte gjort något värt att nämna angående pluggandet.. Skäms på mig. De känns som att de inte riktigt kommer gå vägen för mig imorrn på lektionen. Suck, men de får gå, jag pluggar väldigt hårt ändå och behöver inte direkt slita ut mig redan så jag unnar mig att ta de lite lugnt... Det handlar ju inte om att jag inte kommer klara kursen, den risken finns ju inte när de gäller de ämnena. Konversation, hur skall pratglada jag kunde kugga i konversation, finns de någon som kan föreställa sig de? Bara att jag kanske inte får högsta betyg och who gives a damn? Betyg har jag varit tillräckligt fixerad av i mitt liv.. =)

Får ju ta tag i det imorgon istället... =) Listan med saker o göra är iaf förberedd.. Dags att diska igen, kanske ska skriva upp de på listan också? :P

Glad för Jockes skull att han ska försöka med sitt ex, jag vill att han ska vara lycklig och jag hoppas att det fungerar... Lite rädd att jag inte riktigt kommer ha hans vänskap längre. Men jag vill bara att alla runt omkring mig ska vara lyckliga, vilket får mig att undra, när är det min tur? :P Nee men allvarligt, efter ännu en tankedag så är jag väldigt lycklig egentligen. Jag har en jättefin och stöttande familj och jag har underbara vänner, både här i Växjö och hemma på ön och haha lite överallt i världen nu faktiskt... Jag har kanske ingen kille men de finns väl tid för de med? Jag är på grymt bra humör i skrivande stund faktiskt :P
Verkar dessutom som om jag iaf träffat en riktigt underbar kille som förlåter mina brister och inte är sur på mig för att jag gjorde bort mig lite mot honom nu i helgen. Men jag blev inte heller kallad för söt. Så jag vet inte, kanske inte är mer på den fronten men men han e en väldigt fin vän om inte annat.
Så har jag insett att Grammatik är något enormt befriande, att plugga regler, hur skönt är inte de inte när man tänker på att livet inte direkt har några regler det följer utan tar outgrundliga vägar, än hit, än dit.. :P

Neee nog på filosofin såhär dags.. Sova? Njae, lite mer grammatik :P Ha de.. Pusssss

Fotbollskväll med underbara människor

Kategori: Allmänt

Haha blev en riktigt nice kväll igår... =)
Jag och Sara fnissade loss som bara två tjejer kan göra.. Och ölen samt jägern gjorde de inte bättre för mina fnissningar.. :P
Fotbollen var ju ganska spännande, kan ju inte säga att den sög, men vill ju gärna, vi förlorade ju.... Men det var en trevlig kväll med Tomas, Anton, Sara och Jens.. De är så goa hela högen och jag är så glad att jag blivit vän med dem.. De blev lite film efteråt och prat också. Sen blev de gamla hederliga Kebabvagnen och så lite hockey hemma hos Anton innan lilla jag blev på depphumör och gick hem, var lite yr i bollen också så de var nog lika bra..
Men lätt att jag vill göra om de! Tack allihop!

Svidkärring

Kategori: Allmänt


Torsdagskvällen på Stallarna blev riktigt trevlig. Tyskarna Andy, Niklas och Mario är så otroligt trevliga. Att bara få umgås utan o tänka på grammatik och plugg och prata på det språk jag älskar är helt underbart... =)
Gick dit med Alina, Elin, Becka, Björn och Mikael också...

Igår var jag på svinigt dåligt humör pågrund av att jag hade ont i magen hela dagen....
På kvällen blev jag dessutom en jävla svidkärring. Skäms över mig nu i efterhand men just igår hade jag inget mer tålamod. Ville gå o lägga mig tidigt, typ halv tolv låg jag nog i sängen. Men det gick inte att sova.. Varför? Jo, en hund skällde konstant någonstans i huset. Kvart över ett tröttnade jag och letade reda på vart ljudet kom ifrån. En lägenhet på andra våningen MED fönstrena öppna var källan till oljudet. Kollade upp nr på dörren och gick sedan ned och kollade på listan vem som bodde där.. Sedan letade jag upp henne på Eniro och skickade ett sms där jag bad om ursäkt för att jag förstör hennes kväll men att hon faktiskt fick gå hem och få tyst på hunden nu... 20 min senare blev det faktiskt tyst och då somnade jag som en stock. Annars hade jag väl fått vänta till halv tre eller så när hon kommit hem från krogen där jag misstänker att hon var....
Men shit vilken tjurkärring jag känner mig som idag... Skäms, men allvarligt, då var det riiktigt riktigt jobbigt.... Hade så ont i magen och ville bara få sova... Jaja, ingen skada skedd hoppas jag,.. Mitt nr finns ju inte att söka på heller... *rodnar*

Idag har Mikael vart här och så har vi diskuterat Curry-boken... Har vart med Anton på systemet och på Maxi också och så ska jag väl göra mig iordning snart. Ikväll blire fotbollskväll hemma hos Jens med gänget. Med öl, jäger och lite allt möjligt. Framförallt trevligt sällskap =)

Ni får ha de så bra Pussss =)

Måste sluta skrämma bort folk...

Kategori: Allmänt

I miss u!

Diska i underkläder

Kategori: Allmänt

Nu jävlar, persiennerna har jag stängt och vridit upp basen samt volymen och satt på mina rockfavvos. Dansar runt i underkläder och skall diska vilket jag behövt nu hela veckan....
Förlåt grannarna men ibland bara måste jag få digga loss! Bara ingen kommer nu för då kan jag inte öppna dörren och jag kan ju inte direkt förneka att jag är här så som jag diggar, haha.. Jaja...

Läst ut boken, därav detta goda humör. Nu skall bara frågorna besvarar men innan dess tänker jag äta (frukost) och sticka ned till guldfynd o handla något fint till mig själv för presentchecken jag fick av laget.. =)

Diska va de ja, see u! ;)

Die (Verdammte) Entdeckung der Currywurst

Kategori: Allmänt

Skapat en mysig studiemiljö till mig själv.. Tänt 14 av mina 15 ljushållare och har lagt mig på soffan med boken Die Entdeckung der Currywurst.. Shit, jobbigaste boken hittills helt klart.. Så otroligt många frågor den här gången så hela tiden avbryter man läsandet för att markera textställen och såvidare. Efter femte lappen på tre sidor så insåg jag att de inte skulle gå med så mkt lappar så skriver nu sidor i kanten för varje fråga... Den här kommer ta enormt mkt tid, tur att jag e pluggis o ligger före med typ allt annat.... =)

Perfekta hade vart o ligga i läsa i ngns armar nu också men hur mkt hade man då fått gjort egentligen? Hahaha

Naja, får gå tillbaka till boken igen, läsa fram tills Greys Anatomy, borde kanske laga mat också men åt stadig fika efter skolan så kanske klarar hela kvällen o kan göra macka till tvn sen...

See u later Alligators...

Min statistik har väl tredubblats över läsare senaste tiden, kul att ni finns där ute och läser, vilka ni nu är.. =)


Haha från 19,3 till 22.5 grader, vad skall jag med element till? Jag e bra på de här med ljus :D

Österrikisk dialekt

Kategori: Allmänt

Vi hade nyss utbytesstudenter på vår lektion idag. Två ifrån Tyskand och två ifrån Österrike som berättade om skolsystemen i respektive land.. Satt och njöt som bara den utan av den österrikiska dialekten på en av killarna. Han pratade sådär härligt snabbt och med en österrikisk dialekt... Inte alls lika snabbt och med lika mkt dialekt som de i Vorarlberg där jag jobbade men var ändå underbart och bara satt där med ett stort leende...
Jag är fan kär i österrikisk dialekt :P Hahaha Pinsamt! Men allvarligt nu längtar jag tillbaka till Österrike trots att jag inte trivdes så särskilt på just de stället. Men man kan ju åka tillbaka dit igen efter skolan och så arbeta en säsong och då har man ju fått ihop till att betala av säkert mer än 50% av studieskulderna =)
Får se om man kan få med sig någon härifrån kanske så att man har sällskap... =)

Nee, tillbaka till skolan..

Hyllans konsekvenser

Kategori: AllmäntGick till skolan igår, måndags, morse och hoppades att de skulle gå men jag blev tvungen att gå hem för att jag mådde så dåligt. Skulle säga till läraren att jag fått en hylla i huvudet och därför skulle gå hem. Fick frågan av henne: "Sa du att du fick ett träd i huvudet?" Haha så jävla kul!
Blev en förmiddag med massa playstation och mamma ringde o kollade mig stup i ett, söta mamma.

Så kom Jocke och kollade till mig sen även Mikael och Daniel.. Jocke stannade och åt mat med mig och så hade vi ett långt och givande samtal :D När han gått hem blev jag snabbt uttråkad och skulle gå o låna film hos Tomas, har ju bara tagit med mig mina Harry Potter filmer upp så kände mig lite filmlös, men slöt med att ja stannade där o glodde på tv iställe. haha så inte var jag ensam mkt under dagen..
Tror jag ska se till att fler hyllor ramlar i mitt huvud.
Men nästa gång skall datan inte vara i närheten isf :P haha

The Ugly Truth

Kategori: Allmänt

Var nyss på bio med Jens, Mikael och Ebba och såg The Ugly Truth. Haha jag skrattade som en tok, nästan så jag skäms att jag skrattade så mkt. Stackars Jens var jätteuttråkad och försökte nog låta bli att somna,...

Men nu vet jag iaf ett par grundregler för ett kommande förhållande:
1. Alltid skratta åt det han säger
2. Aldrig kritisera honom
3. Aldrig prata om mina problem
4. Alltid komma, dvs om jag inte kommer så ska jag fejka.. :P
5. Inte va kontrollfreak

Så va de några till men jag minns dem inte. Skall lägga 30sek regeln på minnet också bara (om man kan be en kille att vänta ett tag och han väntar mer än trettio sekunder så är han intresserad :P) :D tihi

neee hu, ringde till JJ o berättade om filmen, vet ju att han kommer hata den så jag besparade honom att se den och berättade om allt roligt istället. Vi kom ju fram till att jag e precis sån som man inte ska va så jag får väl va singel resten av livet. Men hon i filmen fick ju iaf kille på slutet.. :P haha

Idag har jag i övrigt sovit länge, jag e den mest odisciplinerade människan på jorden när det gäller att kliva upp. Halv nio ringde klockan, när klev jag upp? TIO I ELVA!
Så har jag haft första översättningslektionen och de var bara positivt =)
Efter det satt jag ute i solen igen med Mikael och Emelie...
Sen har jag lagat tortellini med quattrosås och läst länderkunde (kors i taket de har jag ju inte gjort sen första veckan) och så har jag pratat med Sebastian ifrån Österrike på Skype. (Mummo, skype är typ som msn där man "ringer" till varandra och pratar med mic samtidigt som man ser varandra) Haha så underbart o höra en österrikisk dialekt igen och de var så gulligt, han var ju en av de få jag tyckte om där så härligt att höra av honom... =)

NU ni, nu ska jag gå o kolla varför de kliar så fasligt på min hals.. Läskigt.. :P

Helgen i Växjö

Kategori: Allmänt

I fredags var de ju partaj hos både Mikael och Tomas.

Innan på dagen hade jag och Mikael pluggat ett antal timmar och sedan var vi och handlade samt var på systemet....
Blev bara hem och byta om lite fort och sminka mig sen ringde Jens som missat alla bussar så jag åkte och hämtade honom.
Sen som sagt blev de fest hos både Tomas och Mikael som sagt. De bor ju i samma korridor och det blev en riktigt rolig fest. jag träffade på tyskar i korridoren där det var en tredje fest och de drog jag med in till oss tyskstuderande i Mikaels lägenhet. Så missade nog tyvärr de mesta hos Tomas...
Sedan blev det Stallarna för hela högen!!! Dans, nachos, dans, prat och roligt...

Många som fick för mkt under kvällen bara och jag var helt slut senare på efterfesten så gick hem ganska snart och somnade som en stock...

Har mest pluggat, spelat tvspel och tagit det lugnt i helgen. Tvättat också. Men idag har jag och Mikael pluggat ett antal timmar till... Inte riktigt klar egentligen men jag orkar inte, för första gången kommer jag inte skrivit ihop något innan boklektionen imorgon för jag kan inte besvara frågorna.. Men men så kan de gå och så får de lov o bli ngn gång. Jag behöver inte alltid ha ngt o säga....

Nu tänker jag gå tillbaka till soffan och kura in mig i min filt och bara snyfta lite till för de dunkar verkligen i huvudet.....................

Hyllan ramlade ned i mitt huvud

Kategori: Allmänt

Det är nu när jag sitter här hemma med bultande huvudvärk som jag skulle vilja ha någon som älskar mig och håller om mig...... Någon vars famn jag hade kunnat krypa in i efter att jag fick min hylla i huvudet...
Jo ni hörde rätt. Min hylla har jag väl antagligen staplat för full så den ramlade ned rakt i huvudet på mig och över datan, glasögonen och kameran. Allt höll dock utom två knappar på datan. knappen:x och F9 är trasiga.... Fatta vilken extrem tur jag måste haft att jag inte fick någon bokände i skallen som hade gjorde rejält skada eller att skärmen på datan inte förstördes eller så... Ofattbart.. Lite huvudvärk och två knasiga knappar kan jag nog leva med ändå....


Mikael och Daniel kom hit efter att jag ringt Mikael för att bli lugnad... Darrar ännu men jag lever :P haha

Ny vecka i Växjö

Kategori: Allmänt

Skolan i måndags gick riktigt bra. Både allt prat om boken och mitt tal =)
Pluggade en del på kvällen och sen kom Tomas hit. Tillsammans pratade vi bort två filmer. Elizabeth och Rödluvan hade inte mkt att säga till om när vi kommer igång. :P

Klev upp en stund innan lektionen i uttal på tisdagen och pluggade en stund. Trött som tusan var jag men det gick bra ändå. Lektionen var lika rolig som vanligt, gillar de verkligen. Slapparlektioner som är roliga men ändå lär man sig saker :P Men sjunga som Corina ville att vi skulle göra e jag då inte så pigg på..
Jag, Carro och Mikael stod utanför skolan och pratade en riktigt lång stund innan Carro var tvungen o gå till pojken sin. Jag och Mikael gick hem och satte oss mot väggen utanför min port och njöt av solen. Man vet ju aldrig när de kommer bli så varmt som de var då. Folk dumförklarade oss nog när vi satt där på asfalten och pratade. Men det var enormt skönt och vi blev sittandes i två timmar. Vi satt och väntade på att Kebabvagnen skulle öppna men den gjorde ju aldrig det så till slut gjorde hungern så att vi fick ge upp och gå hem till oss o laga mat.
Jag satte mig framför tvn och glömde bort tiden med tvspel. Började läsa men somnade. Så tänkte att jag bara skulle sova en timme. Tomas väckte mig med ett sms kvart i åtta och då kände jag bara att jag ville fortsätta sova. Så jag gick upp, gjorde mig iordning för sängen, drack en kopp te och sov sedan gott till nästa morgon klockan åtta. Då klev jag upp och pluggade innan Länderkunde lektionen på onsdagen.
Haha, vi har ändå ganska kul på Thomas lektioner, det är enormt vad han pratar, och pratar och pratar. Men men vi skrattar iaf också iställe för att sova eller vara uttråkade. Jag satt kvar i skolan och åt med några andra och efter andra delen såg jag, Becka och Mikael på die fetten Jahre sind vorbei. Jättesöt kille i den filmen. Daniel Brühl.
Var hemma en liten stund men gick sen till Tomas. Han skrev lite på sitt engelskaarbete och jag läste min bok sen åt vi pizza ihop och såg på tv. Haha vi pratade om allt från vart man ska bo i framtiden till böcker vi läst till roliga låtar och föräldrar. Haha... Mysig kille den där Tomas!!!

Idag låg jag kvar i sängen fram till halv två. Då hade jag äntligen läst ut den där förbannade tyskaboken. Den här e inte rolig. Man måste verkligen analysera och läsa mellan raderna för att kunna förstå vad vi skall svara på frågorna och jag har aldrig någonsin vart bra på sånt och inte hellet tycker jag att det är roligt.... Usch! Så nu e jag sur och tänker ta tag i den imorrn. Har duschat, tvättat bh-ar, städat och nu väntar jag på sällskap..

Imorrn blire party... =)
Love u!

Gotland

Kategori: Allmänt


Klev upp ganska tidigt där på lördagen och åkte ut till Sanda och plockade upp mamma och Casper. Då var jag så sur så tvingade mamma att köra. Jag vägrade köra till Klinte efter o ha kört efter en idiot som kört MITT I VÄGEN i FEMTIO på SJUTTIOVÄG!!!! :P
Casper fick en endaste lott av mamma till ett chokladstånd. Och har han inte världens största tur då? Han vinner ju självklart storvinsten och får 2kg Marabou Mjölkchoklad!! Morr!!
Träffade min älskade Karin också, åt bakad potatis med henne och hennes mamma =)
Sen gick jag på tivolit med Casper. Hade jätteroligt åt honom men svor lite när jag efter ett tag insåg att jag bara hälsade på en massa föräldrar jag kände och alltså ingen i min egen ålder UTAN barn. kände mig lite gammal!
Köpte en lång kofta till mina andra outfitter från föregående dag.

Hem och duschade, sedan stack jag hem till söta Ellinor som var urgullig och klippte mitt hår.. Hon måste öva lite på att få de lika jämt på båda sidorna men jag e nöjd ändå. Blev snedlugg... =)

Så stack jag iväg med mammsen till idrottsfesten i sanda. Blev öl och pizza ifrån stenugnen, de var jättegoda!! Sen kom söta Tobias, härligt o träffa honom...
Så skulle onyktra mamma och jag slutligen hem då gick cykeln sönder som jag lånat så fick hoppa upp på pakethållaren bakom mamma. Länge sen jag skrattat så mkt som när jag satt och drog henne i jackan på högersida och skrek "Mamma mer åt höger, du e för långt åt vänster" mamma: "Nej jag ser de nymålade linjerna, jag är ju i mitten" så började jag sjunga på låten i Djungel George "akta trädet där". Hade extremt ont i magen av allt skratt. Älskar dig mamma!
Somnade som en stock men var ändå trött när jag åkte till mummo och sade hej då till henne och fick lite mer mat med mig. Mamma gav mig äppelmarmelad och äppelpajer och mummo lasagne, fisk och potatis, samt pasta, te, mattor och böcker som jag lånade.

Pluggade en stund på båten upp innan jag somnade som en stock. På kvällen blev de inte mkt gjort och sov sedan gott efter en jättefin helg hemma på ön!

Val av ny inriktning

Kategori: Allmänt

Jag kan inte vara mer glad för att jag lärt känna Mikael här uppe. Kan verkligen prata med honom om allt :P Från vår diskussion nyss: 

Mikael säger:

 

Byta inriktning till biokemi och ägnar våra liv till att skapa en man till Desiree!


Vore ju helt underbart!! Så de skall bli vår nya sysselsättning, haha!