Dessidessan

Livet med hjärntumör

Jag älskar Trolle

Kategori: Allmänt

Lyssna på denna!

Russinlåten

Jag fullkomligt älskar Trolle och Trolles Trafikskola, lyssnade på det jämt när jag var låten, hade fyra band tror jag, alla i olika färger och jag fullkomligt älskade det!! ♥♥♥

Trolles Trafikskola

Se vart du går



yours truly
Dessidessan

Tvn e trasii

Kategori: Allmänt



Morr!!
Då när sängen gick sönder och illarna lyfte upp sängen så ryckte de ju i antennsladden i tvn och själva fästningen till antennsladden gick då av och igår föll den av helt... FAN!
Har iaf tagit kontakt med försäkringsbolaget, det går på försäkringen så ska bara lyckas forsla tvn till Sibas butik så ska det nog ordna sig, enormt drygt dock.

Men det går ju att se på dvd och se från datorn till tvn iaf så jag fick se min film igår. Snacka om mys han e den där Jakob i den filmen, mumma för töisen!! Sån kille skulle man ha haft :P hahaha

Var ute och promenixade med Elin imorse vid åtta, hurtigbullen Elin... :P Som gick så pass fort att jag var helt genomsvettig när jag kom hem :P

Har tvätt-tid idag så tvättar för fullt, annars är planen att jag ska gå igenom grammatik och översättning med Elin, träna, plugga och umgås med gänget ikväll. Fullspäckad dag alltså :) Det är så jag vill ha det. ;)

Har även pratat i telefon nu på morgonen med mummo (känns som om det där var tysk ordföljd) och det var också mys, börjar längta hem då och då..
Hahahahahaha på tal om hemma, hade en dröm om ett gaaaaaammalt ragg inatt.. Den killen har jag inte pratat med sedan 2006, sjukt att man drömmer om honom då :P Men drömmen var kul så jag skrattar mest åt det.

yours truly
Dessidessan

Drömprinsen, Filmen om Em

Kategori: Allmänt


Igår kunde jag vara nöjd med mig själv.. Skrev två uppsatser, läste om temat till den sista uppsatsen så att jag kan börja spåna på den och gjorde översättningen.
Sedan tränade jag, kollade på en lägenhet som jag tyckte var riktigt mysig. Saken e den att jag vill verkligen känna att jag kan trivas i lägenheten, å andra sidan tog det ju ett tag innan jag trivdes här med. Men bara längtar så efter en ny lägenhet....
Så umgicks jag en stund med Anton också, var väl tre månader sedan sist men lika mys som vanligt.. :)

Idag har vi varit helt förtvivlade på grammatiklektionen, kändes som om hela klassen hade haft svårigheter med det grammatikpappret som vi gick igenom...
Mikael började förtvivlat bläddra bland alla papper när jag frågade honom vad han letade efter blev hans svar:
"Jag letar efter meningen med livet, den borde finnas här" haha, då fick jag mig iaf ett gott skratt.


Fonetiken var lika tråkig som alltid, det där med o skriva fonetisk skrift går inte så bra för mig, jag får öva på som sjutton. Har ju gått upp för mig idag att tentan är om två veckor och självklart fick jag panik och blev stressad. doh!
Så från och med imorgon blir det råplugg av grammatik och fonetik inför alla tentorna...

Handlade med Mikael efter skolan, de e fan inte roligt o promenera ifrån affären till den andra änden av Campus med två kassar.. usch! Man får ju förlängda gummiarmar, eller de känns så iaf.
Sedan dess har jag ätit lammfrikassé, sista omgången, tanken e ju att jag ska försöka äta ur frysen innan jag åker hem för sommaren... Jag har dessutom läst igenom mina uppsatser igen och skickat iväg dem och nyligen gjort grammatiken.
Strax är det dags för träning - ikväll blir det Air som jag inte varit på förut - och när jag kommer hem ska jag sjunka ned i soffan och se en film som jag längtat efter. Bad Ellinor ta med den till mig när vi skulle se film i januari men hon kunde inte hitta den och den fanns inte någonstans att se på internet så igår blev jag sur och köpte den och fick den redan idag - Drömprinsen, filmen om Em. E ju så fruktansvärt snygg kille i den filmen! Han vill jag ha för mig själv. Men filmen gjordes ju 95 så han e väl gammal nu kan jag tänka mig (född 1977).. :O (Babben Larsson e med i den filmen också :P)

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/04/17/42/53/4/f662b2aa-ce6d-4550-87a1-33901a2ca20f.jpg

yours truly
Dessidessan

P.s blir inte denna lägenhet heller och Eskelunds ringde o erbjöd mig jobb idag som jag inte kommer att ta.. :/

Du är späck!

Kategori: Allmänt

Jösses amalia

Jag läste lite fonetik igår men ögonen slogs snabbt ihop så klockan nio släckte jag lampan och sov hela natten fram till klockan sex och idag mår jag prima.. :)

Lektionerna var väl lika sega som vanligt. Min sysselsättning under lektionerna är att kittla Mikael och skriva lappar... Visst, det kan tyckas att man borde växt ifrån sånt nu när man går på universitetet men känner att det ändå är artigare att jag genom detta beteende håller mig vaken än att jag somnar på hans lektion.. suck...

Har varit på apoteket också, köpt lite kurer men de hade inte Aloe Vera-juice så får väl pallra mig in till stan för o köpa skiten.

Nu blire mat och sedan uppsats, fonetik och översättning. Sedan träning och kolla på lägenhet och så bums i säng. Späckat schema alltså.

yours truly
Dessidessan

kass

Kategori: Allmänt


Det började väl redan igår.. Hade halsbränna hela kvällen och kände mig trött och hängig och bara allmänt slapp... Men tänkte inte mer på det.

Idag däremot har jag haft konstant halsbränna, är helt utmattad och har feber, visserligen inte hög feber men tillräckligt för att få mig ur balans och svettas ena sekunden och vara varm nästa...

Min pluggdag gick alltså åt skogen. Läste lite runt ett-tiden men somnade och så vaknade jag läste igen och somnade igen. Gick då och lade mig och sov en timme och klev upp men mådde ännu piss så det blev en film och nu när jag sett den vill jag faktiskt inte göra något annat än att gå o lägga mig, vilket jag alltså tänker göra.. Ska nog läsa lite fonetik tills ögonen ramlar ihop igen.. Kanske man lär sig något.
Får hoppas att jag mår bättre imorrn så att jag kan plugga då, skriva uppsats, plugga fonetik och göra nya översättning som vi får imorgon och allra helst träna, inget får komma emellan mig och min träning nu. Överväger till och med att inte dricka på valborg..

Såg förresten färdigt Alias igår. Nu har jag sett alla fem säsongerna och när det var slut kände jag mig helt tom. Allt gick så fort i sista avsnittet och det blev inte ens spännande för att varenda händelse avlöste den andra så fort... Men nu är det iaf över. Har sett alla fem säsongerna sedan vecka 9. Ganska bra gjort :)
Får återgå till mina andra serier nu som jag ligger efter i - Greys Anatomy, Gossip Girl, Vampire Diaries och Private Practice. Har alltså att göra ;)

sleep tight
yours truly
Dessidessan



Bananpaj, går det?

Kategori: Allmänt



Det var länge sedan det var så tungt att kliva upp....
Jag ville bara inte...!!!

Men jag pallrade mig upp och efter mycket om och men så tog jag mig till träningen också - Step Core. Step-delen var väldigt mycket för mycket snurrar för min dåliga koordination men core delen var extremt jobbig men snacka om att man är stolt över sig själv när man kommer iväg en lördagförmiddag för att träna.

Tagit mina mått igen också, minus (inte lika mycket som förra veckan då jag ju inte mätt på två veckor men iaf) på allt utom bröst och plus på biceps.. :P

Har även varit och handlat lite på Öb och Lidhl. Snacka om o få flashback när jag klev in på Lidhl, kändes precis och såg precis ut som Lidhl i Lindau som jag ju ofta handlade på... :P Förutom att det här och där fanns svenska varor fanns även mycket som jag brukade handla i tyskland och hittade en paellaröra som jag brukade laga ofta så den har jag ätit ikväll och blandade i banan i det så blev ännu mumsigare. Dessutom fanns ju tyskar i affären så det kändes precis som att vara i Lindau. Ska fan gå tillbaka dit bara för känslans skull!!!!!!! <3

Har experimenterat lite den här veckan. Har gjort pannkakor med havregryn i som blev fruktansvärt goda och ikväll testar jag att göra bananpaj.. haha vi får väl se om den blir ätlig, den står i alla fall och svalnar på spisen nu.. Behöver bli av med min glass och så var jag sjukt sugen på banan så det fick bli en bananpaj, vi får väl se :P

Var egentligen utgång ikväll men jag är sjukt otaggad. Jättetrött, träningsvärk och inte visste jag vilka som skulle ut och mina två loverboys har ju haft en heldag för sig själva så de kunde jag inte räkna med heller så bestämde mig för att det var soffliggarkväll som gällde, med massor av Alias förstås. Har nu bara fem avsnitt kvar så har jag sett igenom alla fem säsonger, sorgligt...

Nope, dags att avnjuta min skapelse..
yours truly
Dessidessan

Jag har karaktär i armen

Kategori: Allmänt



hahaha jag fick precis höra att jag har karaktär i armen.. Jag klagade inför Niklas och Mikael, som var här och åt upp apelsinmoussen som jag gjort men som jag inte gillade, över min värk i min högra biceps och visade min svullna arm och då fick jag höra att jag har karaktär i armen men att jag inte ska skaffa mer muskler :P hahaha

Nåja killar, fortsätter jag med muskel-passet lär nog musklerna bli lite större men jag hoppas inte heller på alltför stora, det är inte snyggt.. Men liiiite ;)
Å andra sidan har jag upptäckt att det inte finns några som helst träningsställen i Slite så jag kommer ju inte kunna träna något i sommar och alltså bli lika fet o otränad iaf..

yours truly
Dessidessan
aka kvinnan med karaktär i armen :)

Muskel/Kondition

Kategori: Allmänt


Blev lite plugg men mest massa mys med mamma i telefon och på msn med vänner. Innan det var dags att ge sig iväg till träningen.

Testade ett nytt pass idag som heter Muskel/Kondition och jööösses amalia. Om man säger såhär, jag var tvungen att sätta mig på bänken nere i hallen innan jag klarade av att gå upp för trappan för att ta mig ut ur lokalen och cykla hem :P
Passet bestod av en uppvärmningsdel och sedan kom styrkedelen där vi gick igenom massor med muskelgrupper med och utan bodybars för att sedan köra en konditionsdel. Konditionsdelen bestod av cirka tio 45sekunders maximal konditionsprövning och sedan 15 sekunder vila mellan varje övning..
Jag kan säga att nu när jag sitter o skriver har jag konstant ont(egentligen inte ont, bara spänd) i högra biceps och den ser enormt ut :P hahahaha Men kul var det och det känns ju verkligen att det gav för alla muskler klagar när jag rör på mig :P

Har skämt bort mig själv med wokgrönsaker, kyckling och ris med rhode island-dressing ikväll, riktigt gott :)

Nu är bara frågan om jag skall orka umgås med killarna och se film med dem eller breda ut mig på soffan här hemma framför en film....

Planerna för morgondagen är att skriva färdigt uppsatsen, handla, träna och EVENTUELLT gå ut med folket. Jag vill inte till sivans riktigt så får väl se...

yours truly
Dessidessan
aka träningsvärken i egen hög person :P


Jo, förresten, prövade min serveringsskjorta igår, den går inte att få till över bröstet så särskilt proffsig kände jag mig inte men när jag piffade upp den djupt urringade skjortan med väst och hög kjol kände jag mig riktigt naughty :P hahahaha

Trivial Pursuit och Air Styrka

Kategori: Allmänt



faaaaaaan!
Försov mig idag, har sovit förbi båda väckarklockorna, har inget minne av att jag reagerat på dem och sovit förbi två sms... Sjukt!
Vad har jag dessutom drömt om? Min favoritpizza ifrån Byssan på Gotland.... :'/

Kände mig stressad inför dagen, men nu har ändå kvällens kalabalaj blivit inställt så då kan jag handla efter träningen och plugga nu.

Igår städade jag hela lägenheten, umgicks lite med Daniel, läste lite fonetik, såg lite alias.
Testade även ett nytt härligt styrke pass som heter Air Styrka. Konditionsdelen var så jobbig att jag kände att jag bara ville ge upp och sedan var det styrka med den egna kroppen och med ett gummiband. Det jobbiga var när man skulle sitta med benen rakt ut framför sig och ha gummibandet under fötterna och göra push-ups för biceps. Då gick det inte för mig. Jag kunde inte koncentrera mig på att ta i, försöka bredde benen för mer motstånd (hade tagit för lätt band) och hålla upp mina inåtfötter så tappade gummibandet och fick ett fett märke på halsen där det snärtade mig. Men trots den pinsamma incidenten så var det trots allt värt det.. :P och tänker definitivt gå dit igen!!

Var dessutom hemma hos Björn, som förresten fyller år idag - Stort Grattis - och spelade Tp. Det var lite segt, tog ett förbannat antal timmar och blev allmänt segt. Men jag och Mikael som typ egentligen är de två sämsta, vi spelade på lag och vann till slut. Visserligen gjorde vi om vinstutgången då alla bara stod och stampade för att vinna så alla fick varsitt kort där de skulle besvara alla frågorna och det lag som fick flest poäng vann.
Jobbigaste frågan var när vi stod i mitten och fick frågan "Hur många sitter i Svenska Akademien"? Mikael hade under hela kvällen alltid haft rätt när han och jag inte kunde ena oss så jag lät honom göra den. Jag hade sagt 18 och han 13 eller 7 och vad var svaret? ARTON!! Drygaste ever! Dessutom kommer jag aldrig någonsin glömma vilka länder som är med i G8.. :P

Nee nu får jag nog ta o börja plugga lite.....
yours truly
Dessidessan

MagspännarN

Kategori: Allmänt


Har idag tagit en jätteskön sovmorgon... Ville ju inte kliva upp då rädslan att snön skulle ligga kvar var enorm.. ;)

Pratat med JA på msn, mys, saknar honom o längtar hem till min älskade gamla barndomsväns famn!

Jag och Elin hade ett par livliga diskussioner angående tyskan idag. Vi gick igenom nästa veckas grammatikuppgift och jag ville ha förklaringar på varför vissa saker var fel men se de e inte så lätt och förklara sitt modersmål och dess regler så jag fick helt enkelt komma på mina egna regler till felen, faktiskt givande :P
Har riktigt roligt med henne och är glad att jag fått kontakt med henne och att hon bor på Campus!

Annars har jag inte gjort mkt vettigt innan jag var och fläskade av mig på Step-passet. Fläska av mig är mitt nya ord för att träna och jag fullkomligt älskar det.
Step-passet var riktigt jobbigt (jo, jag cyklade ju dit i typ snöstorm också. Ska det vara så? I April?!) När man powerwalkar ska man ju spänna magen så att man håller hållningen och arbetar rätt med mellangärdet och stärker ryggen och nu har jag börjat lyckas spänna magen under träningspassen också och då blir passet enormt mkt jobbigare.. (Har tyvärr börjat spänna magen även när jag går vanligt, blivit en reflex, så mina magmuskler är väääldigt trötta i skrivande stund).

Har grattat farmor i telefon också men det blev ett relativt kort samtal eftersom hon hade gäster.

Så har vi haft fikakväll med gänget - Niklas, Frida, Louise, Sophia, Mikael och jag.. Scones, te och Sherlock Holmes och en dokumentär om fåglar - fula som söta.. Kommer sakna gänget enormt när jag åker hem över sommaren.. Vill inte ens tänka på att jag ska vara hemma nästan tre månader och att det bara är en månad kvar tills dess....

Nu blire iaf sängen.
yours truly
Dessidessan
aka magspännareN

Snö i April

Kategori: Allmänt



Det är vitt utanför fönstret....

Det är den 20:e April och det SNÖAR!!

och nej det är inte aska ifrån vulkanutbrottet på Island,
det är verkligen snö...

Stortrivs eller stormtrivs?

Kategori: Allmänt

- vilket säger man?

Har inte haft så mycket att skriva så har därför inte gjort det...

Har dock en del att berätta ifrån idag.

Pratat med Kristina som ju går andra året i mitt program och hon gjorde mig väldigt intresserad inför nästa år, så nu är de sista tvivlen om att gå kvar borta!! :)

Har även pratat med Basti ikväll på skype. Sebastian ifrån Lorünser i Österrike.. Han är en av de fyra jag har kontakt med och det är honom jag pratar mest med. Nu var det ett tag sedan men det var lika härligt som vanligt. Han pratar ju om att komma och hälsa på och det vore riktigt roligt samtidigt som det vore läskigt. Vad ska jag hitta på med honom i flera dagar? Men vi får väl se om det blir av. Men det är skönt att prata med honom iaf, nu har vi känt varandra i ett och ett halvt år och det var ett år sedan vi sågs sist.

Kollat på två nya lägenheter. En var på femte våningen, paaaalla, och den andra ligger så till att den ALDRIG har sol.. Jag kommer ju frysa ihjäl :P Så tackat nej till båda, bara hoppas att de kommer fler snart allra helst en med inflyttningsdatum den 1:a september, vore nice :)

Ikväll har jag och mummo tragglat med att rätta en uppsats. Det är nämligen så att vi skall byta två uppsatser med tyskar i Kiel. De skriver på svenska och vi på tyska och så rättar vi varandras. Men min svenska, hur bra är den egentligen?? Kass! Så ringde mummo för hjälp. Tog oss en timme att reda ut allt och då hade jag ändå suttit med det minst en halvtimme innan. Måste byta en till och ser inte fram emot det..
Detta har iaf avskräckt mig ifrån att vilja bli språklärare :O

Annars är väl allt lika lugnt som vanligt och jag tränar på för fullt. Igår var jag på step, i förrgår powerwalkade jag och idag likaså. Imorgon är det step igen och på torsdag aerobics. Så blir det nog lite powerwalk på fredag och lördag med.
Behöver städa.. Diska.. Plugga. Orkar jag? Nej! Varför?? Hallå, klockan är halv tolv!! ;)

God natt
yours truly
Dessidessan

The Ultimate Gift

Kategori: Allmänt


Har ikväll haft en mysig hemmakväll och ensamkväll.... Välbehövligt kände jag..

Har alltså sett film och bara myst med kudden på soffan. Första filmen var så otroligt rolig så att jag skrattade högt rakt ut i rummet och skrattade så jag grät - MR Deeds! Lätt en av de roligaste filmerna jag sett och Adam Sandler är riktigt bra.

Men den filmen jag precis avslutade som gör att jag sitter här helt rödögd, söndergråten och rödstrimmig i hela ansiktet var The Ultimate Gift...
Tror aldrig jag gråtit så mycket till en film och bättre film har jag nog inte sett. De bästa skådespelarna och underbar handling...!
Ett måste för alla som vill se en film som ingen lämnas oberörd av...!

Dessutom är ju Drew Fuller enormt snygg och Abigail Breslin, kommer nå sjukt långt med sina skådespelarkunskaper.

http://www.flixray.com/dvd_covers/200708/44903.jpg

 

yours truly
Dessidessan

 

 

Jo, tilläggas ska nog att jag troligen hittat en ny favorit-låt...
Bother med Stone Sour så här är texten:

 

Wish I was too dead to cry
My self-affliction fades
Stones to throw at my creator
Masochists to which I cater
You don't need to bother;
I don't need to be
I'll keep slipping farther
But once I hold on,
I won't let go 'til it bleeds

Wish I was too dead to care
If indeed I cared at all
Never had a voice to protest
So you fed me shit to digest
I wish I had a reason;
my flaws are open season
For this, I gave up trying
One good turn deserves my dying

You don't need to bother;
I don't need to be
I'll keep slipping farther
But once I hold on,
I won't let go 'til it bleeds

[Solo: Corey]

Wish I'd died instead of lived
A zombie hides my face
Shell forgotten
with its memories
Diaries left
with cryptic entries

And you don't need to bother;
I don't need to be
I'll keep slipping farther
But once I hold on,
I won't let go 'til it bleeds

You don't need to bother;
I don't need to be
I'll keep slipping farther
But once I hold on:
I'll never live down my deceit

Lägenhetsjakten fortsätter

Kategori: Allmänt

Tackade nej till två lägenheter jag inte ens tittat på i veckan. Anledningen var att i de ena huset ville jag inte bo och den andra lägenheten ligger i samma hus som Daniels och de kanske blir lite nära o bo så på varandra. Men den andra lägenheten var ju tydligen jättefräsch och Niklas har tackat ja till den, får väl se om han får den...

jaja, har två nya erbjudanden så får väl gå o titta nu då.. de jobbiga är att medeltidsveckan är ju vecka 32 hemma och den slutar den 15:e och det är inflyttningsdatum den 16:e på dessa lägenheter.....
Men kolla kan jag ju alltid göra för jag kommer ju för alltid ångra att jag inte tog den där fina lägenheten som inte passade med inflyttningsdatumen....

Det finns liksom ingen anledning o bo kvar här med jättehög hyra för miniliten lägenhet när inte ens vännerna bor kvar.. Stubor is da ghettot.. Stubor är motsvarigheten för Gotlands Gråbo..... :P hahahah

yours truly
Dessidessan

Mina träningsresultat

Kategori: Allmänt


Mätte mina mått igen efter två veckors träning..

Midjan har minskat med fyra centimeter (wiiiiiiiiiiiiie) och höften med två (underbart!!) men de övriga måtten är desamma. Jättebra att brösten inte minskar, men hallå, lååååren -usch...!
Men, det är härligt att se att träningen iaf ger ngt, har inte stått på vågen sen jag var hemma på gotland för min våg här är inte det minsta tillförlitlig för den måste man stå exakt på samma sätt på för annars stämmer den inte....

yours truly
Dessidessan

Love?!

Kategori: Allmänt



- What is love??

Mikael sa till mig i veckan att jag är så förbannat kräsen och jo, jag är nog det har jag kommit fram till efter en lång tankegång idag.. :P

Men efter JJ vet jag vad jag vill ha och vad jag inte vill ha.. Mitt och JJs förhållande gav mig jättemycket så och nu vet jag ju vad jag fungerar med och inte och är väl kanske lite kräsen utseendemässigt också. Men inte för att jag har en idealbild av hur en kille ska se ut, utan för att det är helheten som skall falla mig i smaken.. :P

Har ju tittat massor i veckan och kommit fram till att varenda kille jag tittat på har haft en ekonom-väska.. suck.. Får typ be Totte ta med mig på en ehvs-fest så att jag får träffa lite snygga ekonomare :P hahahhahaha

Nej men allvarligt...
och nu när jag själv inte har mkt när det gäller kärlek så är jag sjukt intresserad av andras liv och deras ragg, tror de börjar gå folk på nerverna :P hahahah

jaja, det var lite korta tankar..
Nu ska jag ut o motionera och ekonom-ragga ;)

yours truly
Dessidessan

Grilla with da People och SOMMARJOBB

Kategori: Allmänt


Igår var det tvätt-tid igen, sov självklart mellan gångerna jag var tvungen o gå dit.. ;)

Skrev sedan uppsats och fixade lite smått innan jag gick och handlade saker till grillningen med grabbarna.

Jag, Björn, Mikael, Daniel, Anton, Niklas och Frida grillade och Sophia och Louise kom senare och gjorde oss sällskap. Ett tag var vi uppdelade, tjejerna borta under filten mot en vägg i solen och killarna runt grillen med varsin öl i handen. Då hade vi tjejer ganska roligt, stod och analyserade kroppsspråk och dissekerade killarna med blicken.. Haha länge sedan jag haft ett så härligt tjejsnack.. saknar sånt....

Blev sällskapligt hemma hos Louise en stund också innan de flesta av dem gick ut. Jag hängde inte med.. Hallåååå! Så mkt självförtroende har jag inte att jag kan/vill gå ut helt osminkad, ouppklädd och toppen på isberget - nykter... Neeej hu.. Så jag gick hem och hade roligt med o söka efter gamla klassiker-låtar och snacka med TT.



Sov länge idag, ont i magen. Min mage har krånglat enormt de senaste två veckorna.. jättedrygt..

Björn ifrån Slite ringde och berättade att: JAG FÅTT SOMMARJOBB!
Härligt, skönt o slippa leta mer. Men drygt att jag ännu inte vet vad jag får i lön och dubbla känslor för jag vet verkligen inte om jag vill åka hem till Gotland i sommar eller inte.
Men pratade med mummo och hörde moffa i bakgrunden också och insåg att jag iaf saknar familjen enormt mkt så det skall bli skönt att bo hos mummo och moffa en hel sommar igen....!! ♥

Nu får jag väl ta och gå ut och träna lite.. Blivit dåligt den här veckan, inte riktigt hunnit med.. Blev inget igår och inte i onsdags, men jaja sånt händer ibland antar jag.. Man kan inte alltid hinna med... Ändå stolt över mig själv. Skall imorgon mäta mina mått och se om det är någon skillnad mot för två veckor sedan...

yours truly
Dessidessan

En helt vanlig torsdag av en students liv

Kategori: Allmänt

Torsdagen 15:e april

Ringde faktiskt ett par samtal under torsdagen..
Lummelunda: behöver bara mellan vecka 28-32 om de ens behöver någon...
Kilåker - måste man söka genom komunens hemsida..

Men ringde inte badcafét eller eskelunds, tänkte försöka göra det idag...

Däremot sökte jag ett drömjobb i växjö igår som kom ut på platsbanken i förrgår. Som receptionist/kioskarbetare där tyska-kunskaper krävdes.. Underbart joe!! Men de vill att man ska jobba hela sommaren så vettefarao hur det blir med o åka hem, men hoppas att jag kanske kan få ett par dagar ledigt vid stångaspelen. OM jag nu ens får det jobbet...

Därefter sket jag i resten av o vara nyttig och gick ut o satte mig i solen tillsammans med guysen! Så underbart mysigt, spelade lite pärk o bara njöt av härligt folk och härligt väder..




Var helt slut efter en hel dag utomhus så jag tog en powernap innan jag stack iväg och tränade aerobics. Därefter blev det Trivial Pursuit med Daniel och Mikael. Daniel äger något enormt. Jag har alltid varit impad av JJ och hur duktig han är, men Daniel är nog fan snäppet värre. Skulle till o med betala för o se dem spela mot varandra!!! Hade varit intressant. Jag, kass som jag är, var fruktansvärt stolt att jag lyckades (till slut, efter att Daniel varvat mig) få ihop alla tårtbitar :P

Somnade en stund där hemma hos Daniel efter hårt spelande också och bara lät mig vaggas till sömns av mina två underbara vänners röster. Mikael och Daniel, finns inga ord för hur mkt jag älskar de båda grabbarna. Nog fan kan de gå mig på nerverna båda två, nog fan kan de reta upp mig, nog kan de såra mig MEN de kan fan göra mina dagar till de allra bästa också och dessutom finns de där för mig och det tvivlar jag inte ens en endaste millisekund på.....! ♥


yours truly
Dessidessan

It's hard for me to breath

Kategori: Allmänt



Tisdag: Var en dag med skola och därefter plugg tillsammans med först Elisabeth och sedan Mikael och Daniel. Därefter blev det massa fördrivningstid hemma innan Daniel räddade min kväll med sitt sällskap.. Rättade hans uppsats och han har blivit så enormt duktig på senaste. Han är typ på nivån som jag och Mikael var när vi började och han stiger ännu medan jag och Mikael står och trampar, orättvist... :P Men han ska ha riktigt mkt beröm alltså!!

Onsdag: Satt ute en stund med boysen innan vi pluggade en stund. Därefter blev det mat och handla för min del. Skulle ha knytkalas/grillning med Elisabeth, Ewa och Malin på kvällen så jag gjorde mammas goda chutney-sås och melon-sallad. Båda två blev riktigt bra och de blev riktigt populära i grillandet. Det blev en mysig kväll i kvinnligt sällskap.
Men det var inte bara vi som grillade, nu sitter alla ute på Tufvanängen och grillar, de sitter packade som sillar och myser... Jösses!! :) Men mys!
Hann införbi Daniel och spela lite tv-spel med honom, Chloe och Adam där på kvällen också...


Idag ska jag försöka ringa massor med jobb.
Har fyra ställen jag tänker ringa till - Eskelunds, Kilåker, Lummelunda och Badcafét i Slite...

Jag har nämligen lite smått panik... Mummo och Moffa är ju på stället vid Slite GK om jobb till mig. Men de lär vilja att jag åker hem för att träffa dem och jag tror inte jag kan eller vill åka hem.

Kollat kalendern och det är bara nästa vecka jag kan åka hem och då vet jag ju inte ens om de vill ha mig så känns ju sådär...
Men mest måste jag säga att mina senaste dagars/veckas tankar om att jag inte har något att åka hem till, gör att jag mår piss vid tanken på att åka hem.. Jag vet verkligen inte vad jag har att åka hem till och jag mår inte bra av de... Jag har ju hittat ett jobb i Österrike på en hästgård som låter intressant och jag är fan sugen för det gör ont i mig vid tanken på att åka hem. Jag vet inte vilka som är mina vänner längre och familjen finns ju ändå alltid kvar... Dessutom iom att jag bara kan åka hem nästa vecka så kommer de kännas kast o åka hem med tanke på att knappt ngn e hemma, alla e ju ännu i skolorna och Carro är ju utomlands så de kommer ju bara spä på min deppighet...
suck... drygt just nu...


yours truly
Dessidessan

Jag är inte så smart som jag tror

Kategori: Allmänt



Första uppsatslektionen med Yvonne imorse. Härligt o ha henne igen, kan nog bli riktigt intressant :)
Sedan översättning, lika segt som vanligt, men måste ändå erkänna att jag lär mig något :)

Jag, Elizabeth, Mikael och Daniel satt ute och pluggade tillsammans idag och jag var ju så stolt för att jag smort in mig på morgonen med solskyddsfaktor. Men jag är den största jubelidioten!! För vart hade jag smört in mig då? I ansiktet och på bröstet och vart har jag då självklart bränt mig när jag satt i linne? - Axlarna!
Idiot!! De e illröda, men samtidigt får jag säl se de från den positiva sidan, tänk hur rött mitt ansikte varit om jag inte hade smort in mig där...

När det blev för många moln gick jag hem och skrev uppsats och har även hunnit med att träna. Effektiv dag alltså!


Det har alltså varit så varmt idag att när jag cyklade hem ifrån träningen vid halv åtta gick folk ännu runt i kortbyxor, t-shirt och klänning....
Nu är våren verkligen här, härligt!
Men nu skall man få dåligt självförtroende och komplex igen... :/ Doh!

yours truly
Dessidessan aka jubelidioten

Kvällen då min säng gick sönder

Kategori: Allmänt



Den roliga kvällen då min säng gick sönder och kallades för dålig jysk-säng. Kvällen då Keso betalade allas dricka med hjälp av sina vinster i Black Jack och kvällen då hela gänget var sura på aegzorn ifrån Rinkeby som hade läst Juridik och inte ville annat än att ha stryk...
Det var en bra kväll! :)



Kom upp i klok tid igår och såg till att pallra mig iväg till Step Bas där det bara var tre personer till förutom instruktören. Men det var skönt o träna lite. Sen blev det dammsugning och lite mys innan Sara kom hit. Tillsammans stekte vi pannkakor och gjorde oss iordning innan folket kom strax efter 18.
Folket var: Totte, Keso, Jojje, Ville, Gus, Anton, Nimme, Mikael, Björn, Niklas, Daniel, Sara, Stefan, Sara, Louise, Frida, Frida och Charlotte.. Hoppas jag inte glömt någon nu... Pinsamt vore de..
Nåja, förfesten blev ett riktigt kalas och min säng gick sönder :O Jag gick ut o satte mig i korridoren ett tag för o smälta att den gått sönder och träffade en granne som jag aldrig sett förut, han var riktigt trevlig.. :)

Därefter blev det Sivans för hela slanten där Keso bjöd laget runt ggr2 när han vann på Black Jack, vi dansade som sjutton, Daniel försvann och hela gänget lackade sönder på en idiot som envisades med att tränga sig in mitt i vår danscirkel o stå i mitten och peka finger till oss allihop.. Efter otaliga (hårdhänta) försök att trycka bort idioten hämtade Niklas vakten och så slapp vi han iaf resten av kvällen.

Trodde vi ja!
Vi mötte honom vid Kebabmannen igen och han var riktigt ful i mun och jag blev fruktansvärt förbannad. Det bara kokade i mig, hur någon kunde få vara så dum. Jag försökte få honom att fatta att han gjorde bäst i att gå sin väg eftersom killarna inte var så glada. Men han fattade inte vinken så han fick två smällar av mig, patetiska smällar för jag försökte bara få honom att fatta vilket han ju inte gjorde. men innan han hann få en riktigt smäll kom alla killarna och tog över snacket med idioten.... Han var ju ifrån Rinkeby och läste juridik och gick på om att man får provocera men inte slå någon och så var Keso en ljungbybo med dålig andedräkt och gud vet vad den människan sa..
Tror aldrig att jag sett mina killar vara så arga allra helst inte Niklas...

Nåja, slutligen blev de mat inne hos mig där stålramen till min säng användes som klädhängare innan alla utom Ville slutligen gick hem. Stackars ville sov ju med en arm rakt ut som jag sov på en hel natt i min trasiga säng innan solen bländade mig och fick mig o kliva upp.

Idag har jag tillbringat en hel mysig dag med boysen i Tottes lägenhet. Men mysigast var nog när jag, Jojje och Nimme låg ute på en filt i solen.. Men roligast var dock Gus berättelse om halvmoral och alla stackars påhopp han och hans rygg fick stå ut med och då menar jag bokstavligen, med tanke på hans röd-streckade rygg :P
Helt ofattbart vad jag trivs med hela högen här och igår hade jag ett sånt där moment då jag bara njöt av att vara med så underbara människor.. :)

Månne om man skud plugge?

yours truly
En nöjd Dessidessan


Hemgjord pizza med gänget

Kategori: Allmänt

Jag e faktiskt stolt över mig själv!

Idag pallrade jag mig upp, ringde Eskelunds men de hade ännu inte koll på hur de blir inför sommaren o om man kan få jobb hos dem och platsbanken e ju avstängd för tillfället så de var ju lite drygt.
Funderar på Kilåker där Matilda ska jobba i sommar men jag e osäker ändå alltså. suck...

Åt frukost till ett avsnitt av Alias och tog sedan stegräknaren, boken jag läst ut och gick in till stan och biblioteket för o lämna tillbaka den. Kollade även på priser på en sån där balansboll. Vill ha en!
Gick sedan runt resten av Växjösjön innan jag gick hem så kom upp i 6.120km :)

När jag kom hem blev det mat och dusch och stretch men var sjukt trött så blev även en liten tupplur.

Nu har jag precis kommit hem ifrån Frida. Vi gjorde hemgjord pizza hemma hos henne. Snacka om att de mättade. Vi var: Mikael, Niklas, Frida, Björn, Daniel och så jag då.
Sen började de spela Mario som jag aldrig spelat och därför inte hade så jättestor lust o fråga hur man gör och jag kände hur mina ögonlock mest ville ramla ihop så gick hem.

Vill upp o gå på träningspass som börjar 11 imorrn och så måste jag dammsuga o plocka iordning lite för förfesten imorrn blir hos mig... Scary.. Men de ska bli så kul o festa med underbart folk så de får de vara värt :) Ska bara tvinga dem o bära ut alla flaskor innan vi går till sivans :P hahah

yours truly
Dessidessan

Tralala

Kategori: Allmänt



Igårkväll var jag heeeelt slut. Borstade tänderna klockan åtta och lade mig i sängen. När jag släckte lampan vid tio gick ögonen i kors och jag somnade som en stock men måste erkänna att det var riktigt härligt ändå!

Uppstigning, frukost och sedan var jag lite rastlös så gav mig ut på en promenix. Skulle kolla med hjälp av stegräknaren hur lång sträckan är som jag hittat och försöker orka springa. 2,5km.. Pinsamt att jag inte ens klarar det när det inte alls är särskilt långt. Men nu har jag iaf ett mål. Orka springa den sträckan och sedan kan jag länga sträckan på alla möjliga sätt :) Körde styrketräningsprogrammet också, ifrån boken..

Översatte en grej åt mamma och Jonas idag. Knepigt med en massa byggord men det var inte alltför mkt som Elin klagade på sen så var riktigt glad.
Var vid doktorn idag. Ville ta bort min leverfläck för att den ju blir irriterad. Den sitter på insidan av låret precis där alla sömmar går på byxor så när det är varmt och fuktigt ute såhär som på våren då skaver det något så in i bängen och så blir de sår av den. De sa att det inte är något fel på den och de kunde inte ens bestämma sig för om det är en leverfläck eller ett födelsemärke och de hade inte tid att ta bort den på en gång så i så fall skulle jag fått tid den 29:e april. Aningen för långt bort, dessutom måste man ju sy och då ska man helst inte träna så jag skjuter nog upp de till i höst iaf iom att jag inte har någon lust att ge upp träningen nu när jag äntligen börjar komma igång och kanske kan få en kropp jag kan tänkas vara nöjd med inför sommarsäsongen 2010.

Läste en stund när jag kom hem. Men bestämde mig för att sticka iväg på aerobics bas. Var riktigt roligt och bra mkt lättare än vanlig aerobics och så började ju ett nytt program just idag så vi var alla nybörjare.
När jag kom hem och hade duschat fick jag världens humörkick. Var så glad att jag hade kunnat skrika och hoppade runt och dansade och sjöng till musiken samtidigt som jag lagade min havregrynsgröt.
Men nu när jag ätit sjönk energin igen så blir nog en tidig kväll med bokläsande såvida inte killarna hör av sig för o hitta på något.

yours truly
Dessidessan

Jag är knaprig

Kategori: Allmänt



Gjorde ett test med Ritter Sport - choklad på facebook och resultatet blev ju lite små roligt...
Man skulle få reda på vilken chokladsort man var och jag fick
Ergebnis: Knusperkeks
du bist echt lecker und so schön knusprig :-P :D Du siehst manchmal harmlos aus , damit die Überraschung umso größer wird , du bist nett und selbstbewusst .

ÖVERSÄTTNING:
du är riktigt läcker och så härligt knaprig. Du ser ibland harmlös ut, därmed blir överraskningen större. Du är snäll och självsäker...



HAHAHAHA

yours truly
Dessidessan

Världens finaste Mummo

Kategori: Allmänt



Mummo fyller år idag


STORT GRATTIS!!

Fiina fiisken ii de fiina vädret!

Kategori: Allmänt


Vaknade av att de var förbannat ljust och det tog mig väl en halvtimme innan jag fattade - SOLEN SKINER!
Så tvingade Daniel o sitta ute med mig o plugga men de blåste en massa så de sket vi i efter ett tag och gick hem.

Ringde Elin och lockade med henne på en promenix in till stan då jag fått leverans på min bok som jag beställt :) Så det blev en promenix till stan - tog på stegräknaren o vet nu att det är 2km till Stortorget och sen e det ju ytterligare en bit till bibblan.
Jo så fastnade vi lite (jag) på Gina Tricot, tror jag har en parteyoutfit till på lördag! Me like!

Sen gick vi hem igen och gick in på Willys och handlade lite. Handlade massa frukt som nu finns i en skål på bordet, ska man va nyttig så ska man ;) Men aldrig att jag ger upp mina rostmackor med ost på, på morgonen, basta på den!

Stegräknaren säger nu sammanlagt 6.5km och 15028steg så är nöjd.. Dock säger träningsvärken ifrån gårdagens "styrketräning" och fötterna att de inte blir någon träning ikväll. Men har inget dåligt samvete för de inte :)

Nu blire pannkakor!


Växjösjön - isen smälter!

yours truly
Dessidessan

Bra ord av Oogway i Kung Fu Panda

Kategori: Allmänt


"YESTERDAY IS HISTORY,

TOMORROW IS A MYSTERY,

BUT TODAY IS A GIFT,

THAT IS WHY IT IS CALLED THE PRESENT!"



http://4.bp.blogspot.com/_ofPo1rNWk34/SfRxgB3J63I/AAAAAAAAEEI/zCB8w_u6pOQ/s400/oogway.jpg
Oogway

I Träningsboken

Kategori: Allmänt


Happsidappsi....

Ingen fonetik idag inte, då Evald är sjuk och därmed har vi ingen översättning imorgon heller. Blir alltså en lugn o go vecka. Daniel och jag var ändå duktiga och satt kvar efter grammatiken och gjorde nästa veckas grammatik-uppgifter.. :)

Har ordnat gästkort inför lördag också tillsammans med Anton. Nu hittar vi till EHVS kansli och till Nationskansliet.. :) Duktigt av oss! Men ännu massa krångel med att ordna de där dumma gästkorten. Vi saknar folk för o få hit alla och de har varit allmänt krångel men de borde de nog ändå vara värt, längtar till lördag:)
Kan bli en aning komiskt på lördag bara, men nej, jag ska se till att de inte blir komiskt.. :)

Träningssnack:

Tränade när jag kom hem. Läser ju i min bok en massa nu joe. Har en träningsbok för att träna hemma och i den finns ett träningschema för sex veckor med tre övningar att göra varje vecka. En för mage, en för överkropp och en för ben som man då ska göra 15-20 repetitioner av 3ggr.. Måste erkänna att det var lite jobbigt!! Värma upp - stretcha - göra övningar - stretcha igen.. Blev ju till o med svettig...!! De där övningarna kan alltså tänkas ge ngt :) Så ska man ju enligt boken powerwalka varannan dag och varannan dag göra styrkeövningarna. De där med powerwalka kommer de nog bli sisådär med... E ju sugen på o springa nu när jag kommit igång med det och jag går ju ändå på träningspass på VUGI så de lär väl ersätta powerwalkandet hoppas jag... Har egentligen lust o gå o träna på VUGI ikväll också, step aerobic.. Men sov fruktansvärt dåligt i natt och så ska man ju varva kondition med styrka...


Sömnproblem - två kvällar i rad har jag tänkt en jävla massa.... Förbannade känslor.. Kan man ju inte somna...! Skit på er känslor o stick o brinn, jag vill sova!! Självklart tänker jag ju också när jag ska sova och inte annars under dagen.. morr! I träningsboken (hahahah) står de att man ska dricka ett glas varm mjöl med honung i, kanske ska prova ikväll...

I träningsboken (jäkla tjat om boken) står de även att man ska dricka 8-9 glas vatten normalt och två glas till för varje halvtimme man tränar. Usch, jag som är glad om jag får i mig min 700cls flaska med vatten på en dag.. :P Men jobbar på de, men får springa på toan konstant nu om jag ska dricka så mkt.. Men testa skadar väl inte antar jag. Vattnet ska ju rensa ut slamprodukter ur kroppen som gör att man lättare förbränner fett när man tränar :O
Påläst - jajjemen!!





yours truly
Dessidessan

Seriefreaket nr 1.

Kategori: Allmänt

Sista lediga dagen.. Suck, det som varit såååå skönt. Men ska ändå bli skönt o komma in i rutinerna igen...

Igår gjorde jag inte ett dugg, därav inget inlägg. Pluggade lite men såg Alias och Gossip Girl typ hela dagen, var helt slut i kroppen igår och jättesnorig så tog det verkligen bara lugnt på soffan :) Men någon gång ska man göra det också :)
Mikael fyllde år igår också så ringde och pratade med honom en god stund.. Stackarn måste blivit tondöv när jag sjöng ja må han leva för honom :P

Idag har jag pluggat, tragglat med grammatiken, sprungit (fast besluten o få tillbaka min kropp som jag var nöjd med en gång i tiden), städat, skrivit upp recept i en bok, skrivit in fina sms i en annan bok och nu har jag ätit ost och broccolisoppa med korv i och ser på Alias, såklart.. :)

Hoppas ni haft en bra påsk!

yours truly
Dessidessan

Älmhultsbus

Kategori: Allmänt


Vem kom iväg sent igår för att åka till Älmult? Jag! Vem hamnade då självklart i poliskontroll? Jag! Jaja, var bara blåsa och visa körkortet, men tog en stund ändå..


Jag, Jojje och Nimme skulle ju laga mat tsm men vi kunde inte komma på vad vi skulle laga för något så det fick bli pizza som vi intog i sällskap med Jojjes lillebror Pontus och alla tre mobbade mig för min dialekt :P Haha men var riktigt roligt.... Allra helst när Jojje inte hörde vad jag sa en gång och viskade "vad sa hon? " till Nimme :P

Därefter drog vi hem till Gus där förfesten var i full gång med Beerpong (om de nu hette så).. Dansade loss, pratade och bara mös av att vara i trevligt sällskap. Keso, Gus, Jojje, Nimme, Anton, Totte, Frida, Malin, Veronika och några till som jag inte sade ett ord till, tyvärr...

Nästa anhalt var Speak Easy. Nåja, musiken var väl helt okey till en början, men sen var det eeeeeenbart techno och inga techno-låtar man kände igen utan bara dunk-dunk.

Men gissa vem jag träffade där om inte Pontus Broberg :) Gammal killkompis hemifrån Gotland. Kan inte nog säga hur kul det var att träffa honom. Inte träffat honom sedan midsommar förra året. Två gotlänningar på samma ställe i hålan Älmhult, sicket sammanträffande.. Killen är densamma och de var riktigt gott och få en uppdatering på hans liv.


Mr T var också där... Först tyckte jag att det var asjobbigt och jag ville mest bara gå därifrån. Har ju bara träffat honom en gång sedan dess att han tyckte att vi bara skulle vara vänner. Har ju dessutom knappt hört av honom så kändes väl som om jag inte riktigt hade mkt till övers för honom just då. Men till min förvåning så hälsade han efter ett tag och vi pratade en liten stund och det kändes helt okey. Han log ju sitt fina leende och sa förlåt, som han väldigt ofta gör, och då smälte jag ju självklart. Hur sjutton ska man kunna vara arg på någon med ett sånt leende och sådana vackra hundögon?! Även om jag har hört det där med förlåt ett antal ggr så är det något visst med hans förlåt och sättet han säger det på. 
När jag såg att han var på väg att gå tog jag chansen o säga hej då också och frågade om han kan höra av sig ngn gång. Jag saknar ju trots allt honom. Okey, jag kan inte få honom som något mer än vän, då får jag väl acceptera det. Men jag trivs ju så bra med att prata med honom, så hade varit kul om vi faktiskt kunde ses lite... Så då sa han att han kunde det och jag ifrågasatte om kan betyder att han gör det. Då svarade han att han skulle göra det, gav mig en klapp på kinden (som jag för övrigt inte får ur huvudet. Bara en klapp men iaf. Kände mig sådär söt och liten och fin som han alltid fått mig att känna mig) och så gick han..
Upp till bevis nu då om han hör av sig eller inte...

Sov över hos Jojje.. Sov som en stock kan jag säga och idag har vi kollat på talang och bara tagit det lugnt. Men till slut kände jag att det var dags att åka så nu är jag hemma i Växjö igen och tänker slänga mig på soffan och se Alias. Är en tröttis idag och imorgon måste jag plugga igen. Jag har inte pluggat sedan i måndags, inte bra av mig. Men jag behövde den ledigheten. Så imorgon måste jag igång igen..!

Yours truly
Dessidessan aka svarta faraN och syftar på Loppan som står ute i solen och blänker!

JoggarN

Kategori: Allmänt



Igårkväll redde planeringen med Älmhult ut sig, ska dit till fem och laga mat med Nimme och Jojje och sedan e det förfest hos Gus och så blire Speak. Kan bli nice detta :) Ska alltså festa med grabbarna nu två helger i rad, fan va kul de ska bli!!!

Blev en sen kväll igår, Alias e ju underbart. Snacka om Alias-beroende jag är.. :) Är på tredje säsongen nu, finns till och med fem.. Hoppas på att kunna hinna klart trean iaf innan påsken är slut...!

Har idag pratat med mamma lite och med JJ, kommer nog inte lyckas övertala honom att åka hit så då var hoppet ute med att någon kompis hemifrån kommer o hälsar på mig...

Nyss varit ute och gått/joggat... Tog en ny väg idag och har insett att det finns fyra vägar till som jag måste utforska så nog finns det ett par olika vägar sedan när jag väl utforskat alla, att springa.. :) Jag är förvånad hur bra skorna som jag har går att springa i och hur pass roligt det är.. Undrar hur länge det håller i sig men just nu mår jag i alla fall bra, då jag ju faktiskt rör på mig...

Nope, nu blire duschen och sedan måste jag packa och bege mig...
GLAD PÅSK till alla mina läsare

yours truly
påskkärringen Desireé

Pappsen på besök

Kategori: Allmänt


Idag har Daniel varit här och jag gjorde scones till oss.. :) Mumma, var länge sedan. Sedan gick han hem och jag såg lite Alias, plockade undan lite i lägenheten OCH åt GODIS!! Mitt godisförbud är ju slut nu, klarat mig sedan fyra dagar innan nyår (undantaget var popcorn) helt utan choklad och godis. Himmelskt med choklad men kändes väl sådär med smågodis..

Jag fick dock dåligt samvete för mitt slappande så gav mig iväg ut på en joggingrunda i skogen.. Hittade en jättemysig slinga och jag är förvånad att jag klarade av o springa så mkt som jag ändå gjorde.. Det var grymt mysiga omgivningar och skorna gick riktigt bra o springa i så nu tänker jag verkligen försöka hålla igång mig själv och fortsätta med joggandet.. :)

Duschade, åkte bort till Daniel och hjälpte honom starta hans bil.. Tråkigt att alla åker hem men det ska ändå bli skönt o få lite tid över för mig själv..

Stack till Bibblan i stan också. Ville låna en bok som inte fanns. Men fick iaf reservera den. Nu har jag tre bibliotekskort för de går ju inte o sätta ihop bibliotekskorten - idioter - morr!! Har alltså ett för Gotland, ett för Växjö och ett för Universitetet.... Mongo!

Pappa och Marie har varit här också. Vi hjälptes åt att byta däcken, har dessutom fått bilen tvättad, fyllt på spolarvätska och dessutom kollat lufttrycket så nu e nog Loppan go o glá :)
Pappa bjöd på mat på Max och så fick jag en jättefin väska och ett påskägg :) Trevligt att få lite besök av familj!!

Nu e jag alltså hemma igen, vet inte alls hur det blir med Älmhult imorgon, har inte fått ngt klokt svar. Men ska väl försöka nå dem. Elin flyttar in på Campus på lördag och Elizabeth e kvar så har iaf någon jag kan träffa!!

yours truly
Alias-beroende godiskäkande Dessidessan

Utgång på en onsdag

Kategori: Allmänt

- det är inget ovanligt som student..!

Dock inte gjort det sedan Anton fyllde år i höstas.. :P

Blev väckt av mina två loverboys igår när de kom instormandes efter sin tenta.. Mös och pratade lite innan vi drog med Björn upp till ICA och käkade pizza tillsammans. Sedan spelade Björn, Mikael och jag lite pärk.. :)
Därefter gick jag hem, kröp ned under täcket och såg på Alias innan det var dags o gå o plocka upp Daniel och gå hem till Louise för att förfesta lite med henne, Niklas, Björn, Jens, Frida och Sophia. Blev även utgång på Sivans och en hel del dans.. :)

trevlig kväll, halva terminen är avklarad.. YEAH!

yours truly
Dessidessan