Dessidessan

23-årig töis med gotländsk härstamning som jobbar på migrationsverket. Svag för te och efterrätt. Gillar träning, pärk, språk och sällskapsspel. För övrigt även väldigt kär....!

Liten uppdatering

Kategori: Allmänt

Suck, jag måste verkligen bli bättre på att uppdatera.
Jaha, vad har hänt sen sist då?


Vill byta jobb!
Trivs inte alls med min chef som tycker jag är jobbig och omständig, kul o höra - NOT! Mår inte alls bra utav det där.
Fått väldigt lite timmar den här veckan, det måste bli bättre annars får jag väl verkligen börja leta efter annat för att kunna ha råd att åka till tyskland.
Alex, Jenny och Mimmie är iaf underbara flickor så de gör det hela uthärdligt plus vissa stammisar som säger att de gillar en. =)

Lagt ut annonser på blocket om moppen och mcn, inga svar på moppen men ett par intresserade av mcn, det är skönt så kanske jag blir av med den och får in ännu lite mer pengar till tysklandsresan.

Umgåtts med Markus, mysigt. Så härligt att ha honom i mitt liv, min barndomsvän. Lite roligt är det att han har tre bilder uppsatta i sitt rum varav jag finns med på en klassbild ifrån, troligen, tvåan på gråbo =)
Tony skickade mess igårkväll också så kanske kan få träffa honom på söndag, hade varit underbart, vi har väl inte umgåtts på säkert ett år.

Vart fan är solen?! Nu är jag trött på det här grådasket, jag behöver ljus!

Besiktigat bilen.
Gick igenom helt och hållet förutom en liten parkeringslampa som inte fungerade.

Sett massa "A shot at love 2 with Tila Tequila". Knasbollar, hela högen. =)

Träffat Birgitta, min gamla lärare från Klinte i spanska. Hon skröt för någon annan att jag var så envis med o lära mig språk och blabla. Och så kom hon tillbaka en annan dag och gav mig ett brev på tyska och tyckte vi skulle brevväxla så att jag kunde öva min tyska. Haha, hon e rolig den där tanten med sina färgglada kjolar :P hahaha

Nej nu vill jag gå och sussa, är allmänt grinig känner jag.
Jenny var sjuk så vi skickade hem henne ifrån jobbet så tog jag hennes pass och då fick jag ju tre timmar längre. Skit bra tänkte jag, jag som behöver fler timmar. Men sen fanns de inte en brödbit och vi får betala mkt för de färdiga mackorna så det blev en yoghurt till kvällsmat (bara ätit frukost innan).
De blir ju inte bättre av att gubben min lyssnar på samma låtar OM OCH OM IGEN. Har ingen emot bandet men det blir för mkt! (Ja, jag är grinig)

Ha det bra. Puss och kram
Midsommar

Kategori: AllmäntJesper svarade till slut! Så fick träffa sötnosen. Det är sååå underbart o prata med honom, gå vår vanliga promenad och skratta. Vill alltid ha honom i mitt liv!!!!!! Vi har känt varandra sedan vi var 6 år och visst har det gått upp och ned men han kommer alltid betyda mycket för mig.... <3

Midsommar blir lugn men Jimmie kom inte på vart han skulle ta vägen så jag har i alla fall sällskap. Tack för att du finns gubben!
Vi fick åka runt hela stan för att hitta vart vi skulle äta, fick bli max i slutänden och då orkade jag knappt äta upp all min mat. Knasfia!

Glad midsommar igen!

Midsommar!

Kategori: Allmänt


Tjoooo!

Midsommar i år igen då! Jag börjar klockan nio imorgon, lördag, och skall jobba både på Brödshopen och i Åminne restaurang så ikväll blir det bara och ta det lugnt och mysa med mig själv, troligen.

Trivs inte så jättebra på Brödshopen, saknar Åminne så in i helvete och alla som är där.
Allra helst min gamla chef som är tio ggr bättre än den jag har nu. Min chef ringer ungefär 4ggr per dag och kollar att allt går rätt till. Blir ju tokig. Man kan ju aldrig bli självständig eller bra på det man gör om han inte ger en en chans. Dessutom är han grinig och allt skall vara på hans sätt, spelar ingen roll om man har värsta bra tanken bakom det man gör för han lyssnar inte iaf. Det är tråkigt!

Med sommaren kommer minnen!

Minnen som plågar mig och som gläder mig.
Sommaren med Markus när vi var små och badade i poolen i Åminne.....
Sommaren med Jesper då vi badade massor på Terra-badet och lekte kräftan.....
Sommaren 2004, konfirmationslägret och alla underbara människorna!
Sommaren 2005, läsa mera lägret och en rolig sommar med Joel.
Sommaren 2006, då jag träffade Jimmie, lärde känna Rickard, Mården och gänget!
Fan vad jag saknar många såhär års och saknar händelser! Det maler i mig och gör mig nedstämd.
Jesper, vart är du? Har inte hört av dig sen studenten, saknar dig ju! Alltid du och jag var det ju?!
Jonas, vet inte ens vad som händer i ditt liv längre...
Anna, så glad att du ringde!
Emelie, gumman, skaffa en ny mobil så jag kan skicka mess till dig!

Ska nog fan ha en avskedsfest sen innan jag drar till Tyskland, bjuda in alla mina vänner så får man väl se vilka som verkligen är intresserade av en!

Tankar: Satan, glömt o ange konto för skatten så får den inte förrän vecka 33. Satan! VA FAN SKALL ALLA MINA VÄNNER TILL FÅRÖ FÖR????? Mamma blev fin i håret. Skall jag orka gå och köpa lite senapssill så jag får någon midsommarmat? Kan solen komma fram någon jävla gång? Kul att se dig. Saknar Jeppa, varför svarar han inte? Måste beställa ny katalog ifrån Uppsala. Diska kanske?


Nej, nu får jag tänka för mycket för att komma på vad jag skall skriva så till nästa gång - Ha det så bra!
xoxo

Kväll med Takida och Gute

Kategori: Allmänt

Jobbig dag igår på jobbet, vet inte riktigt vad jag skall tycka om min chef. Han tyckte att jag var jobbig och besvärlig för att jag ville att vi skulle gå igenom rörorna och ingredienserna till mackorna. Förlåt då om jag vill kunna det jag gör, suck.

Det blev
Takida igår med Karin, Robin och Johan.
Jag kommer alltid att älska Takida och när de äntligen kom upp på scenen efter 40 minuters försening så var det så jävla kul. Gitarristen är ju bara för jävla bra och jag älskar sångarens röst!!!

Synd bara att de finns såna idiot människor som det finns. Folk som är huvudet längre än andra och ställer sig mitt framför en utan att bry sig. Eller är det bara jag som bryr mig??
Folk som slängde flaskor med innehåll på golvet så att det blev halt, klabbigt och mina skor blev genomdränkta av öl.

Jaja, helt klart kul att se ett av mina favoritband live. Saknade att ha Jimmie med dock.

Sen blev det Gute.
När jag och Karin kom dit så var det tomt, fem minuter senare var det överbefolkat. Jag fick en drink av en helt okey kille som stod och pratade lite med oss en stund och en kille kom fram till mig och sa "Du ska bara veta att du är så jävla söt och jag hoppas att du hittar någon som förtjänar dig".
Sånt kan jag tåla, komplimanger och en drink. Det är okey, det blir man iaf glad för.
Men droppen går när en kille smäller till en på rumpan eller drar handen längs med rumpan på en när man går förbi. Det tål jag inte, verkligen inte!!!
Så gick Karin iväg med Jenny "Kommer snart" och lämnade mig på dansgolvet. Det tycker jag inte om, att bli lämnad på krogen med så mycket folk och ingen man känner. Så när jag gick runt och letade efter henne då tog en kille ett fast grepp om min höft mitt i den värsta trängseln, smekte en hand över min rumpa och in under min klänning och drog handen mellan mina ben. Allt gick väldigt fort och som sagt så var det i den värsta trängseln så har ingen aning om vem det var för lika snabbt som allt hände var allt normalt och ingen såg skyldig ut. Men där gick iaf droppen, vara lämnad och bli taffsad på så jag gick och hämtade mina saker och cyklade hem i regnet!
Kom hem, djupfrusen och fick ställa mig i duschen för att värmas upp. Sov en orolig sömn.....

Jag är fast i seriernas värld

Kategori: AllmäntI måndags satt jag och såg på två avsnitt av Gossip Girl. Jag grät och jag skrattade.
Idag, har jag sett tre avsnitt av Greys Anatomy och sista avsnittet (nr 16) som finns för säsong 4 grät jag till i en timme i sträck. Jag är otroligt känslomässig nu och gråter ofta, ofta, för att jag varit otroligt nere. Men det är allvarligt skönt att gråta utan att tänka på att jag gråter, på grund av att man är så inne i avsnittet. Suck, som sagt är inne i seriernas värld. Men hur konstigt det än låter så är det ett skönt avbrott från min deppiga värld...
Vet inte hur jag skulle klara mig utan Jimmie just nu. Han håller om mig när jag bryter ihop och får mig att le när gråtanfallet gått över. Han får ta otroligt mycket skit just nu och jag vet inte hur jag någonsin skall kunna återgälda honom. Älskar honom bara så satans mycket! Tack, gubben!

(Jag och älsklingen har börjat följa två program som går på söndagar: Moonlight och New Amsterdam, vi följde Prison Break förut men efter uppehållet så har vi inte kollat hur det gått. Förutom Greys anatomy och Gossip Girl så tycker jag även om Kyle XY och Ugly Betty.
Under mitt liv har jag mest tyckt om Dark Angel, Alias och Felicity. Suck, märks det att jag är en sucker för serier eller?????????? Skäms ju över mig själv ;) )


Börjar jobba imorrn, fått 11-16 imorrn och sen får vi väl se när chefen gör upp ett schema......!

Vart med Ellinor en stund idag. Hon är lite förkyld så vi såg Narnia tillsammans. Även tillbringat dagen med min mamma, som bland annat hjälpte mig att hitta en bikini.

Takida imorgon och jag har inte råd, fan, men det kommer väl fler tillfällen.

Räknat mer och mer på min resa till Tyskland. Bestämt mig för vilket datum jag vill börja kursen (22:a september) så skall bara se till att komma fram till bland annat vart pengarna skall komma ifrån, hur jag tar mig dit och hur länge jag skall va hos Karola innan....

Nej, sova!!
xoxo

Jösses amalia nu blir det till att uppdatera

Kategori: Allmänt


Tjoho!

Sedan den 30: e maj, när jag senast skrev, har det hänt otroligt mycket.... Men för att inlägget inte skall bli alltför långt skall jag försöka vara kortfattad..

Balen 1/6
Frissan fixade mitt hår, mamma min sminkning och så på med klänningen som mummo sytt. Kände mig väldigt vacker och hade otroligt roligt med min balpartner Alex.
Kortegen blev dock otroligt långdragen, minglet otroligt kort i almedalen, väntan på maten väldigt lång och för lite balroomdance, men förutom det var det en kväll av mysiga möten och underbar atmosfär, en kväll jag aldrig kommer att glömma!

Tisdagen 3/6
Hade min sista tyskalektion, lite sorgligt, har trivts otroligt bra i den klassen och med Marika.
Klädde vagnen ute i Fole hos Maggan. Inga större gräl eller diskussioner men det tog otrolig tid och vi blev inte färdiga.
Klassmiddag på Hwitstjärnan klockan 18. Jag höll ett tal direkt ifrån mitt hjärta till Marika och så fick alla äntligen se vår film vi gjorde i Italien. Riktigt trevlig kväll och blev otroligt sentimental också när Diego höll tal för oss.

Onsdag 4/6
Klippte mig.
Tog ut pengar med Sara.
Avslutning i skolan. Blev många kramar och så fick man stipendie. Är helt nöjd med att få 3000 kr för de betygen jag fick.
Mera klädning av vagnen. Hade dock blivit otroligt "osnäll" om inte Maggans bror och Carro lekte pajasar för att få mig glad.

Torsdag 5/6 THE BIG DAY - STUDENTEN
Upp tio i sju och så var det göra sig iordning och sen frukost hemma hos Filiz pappa för att sedan bege oss till Wisby Strand. Mingel med jättegod fördrink, träffade bland annat Dahlba, Simon och Jeppa där.
In i "aulan" på Wisby Strand, konsert och stipendieutdelning.
Lite äcklig mat i matsalen som jag pinade i mig. När klockan slog tolv gick första klassen ut på balkongen, femton klasser senare var det vår tur och fi fan vilken adrenalinkick man fick att springa ut där. Hjärtat bankade i bröstet och handsvetten kom fram i handflatorna. Greppet om relingen hårdnade och när vi äntligen sprang nedför trappan kändes benen som gelé.
Blev mottagen av Mummo och moffa, Elin och Nora, Åsa, Kjell och Rosis, mamma, Emilia och Casper, Jimmie, Anna, Tony, Rikard, Henkan, Viktor, Eva och Per-Ove och Farmor. =)
Vagnen blev riktigt jävla bra i slutänden och jag ångrar inget alls med min kväll på vagnen - så förbannat jävla rolig kväll!!
Matstopp hos Filiz farmor, efterätts stopp hos Peter och frukstopp hos Josef E. Underbart partaj och underbart lugnt slut på krogen med Markus, Karin, Robin, Ellinor, Erika, Jenny m.fl.
Tack alla för en underbar dag/kväll och fan vi kommer aldrig glömma den, eller hur?
FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN - FY FAN VAD VI ÄR BRA!

Fredag 6/6
Packade ihop alla mina saker och flyttade ifrån mummo till Jimmie, stort steg.

Lördag 7/6
Hade min studentmottagning ute i Sanda. Fick lite fina halsband, en klocka, massor med blommor och lite sånt.
Mysigt o ha alla runt omkring mig. Mummo ooch moffa höll tal och jag och Jimmie hade en mysstund. Såg en rolig barnfilm med Jimmie på kvällen "The Reef".

Söndag 8/6
Jag och Jimmie var ute på en liten roadtrip.
Badade i träkumla, åkte och tittade vart hans familjs stuga låg och hade picknick i en motorcykelgrop. Haha, riktigt mysigt med smälta ballerina, smultroncider, banan, bretonkex och bonjour. <3

Måndag 9/6
Var på stan. Köpte en grön klänning, ett par kill-trekvarts-byxor :P, en tjocktröja och prövade 9 bikiniöverdelar utan att kunna bestämma mig för någon...
Såg på Gossip Girl på kvällen, tycker väldigt bra om den serien ska ni veta!

Idag 10/6
Har jag sovit väldigt länge, är både fysiskt och psykiskt trött och har brutit ihop ett antal kvällar och störtbölat utan att veta varför. Krävs bara ytterst lite för att jag skall bryta ihop. Väldigt störigt och otroligt pinsamt samt jobbigt.
Har även letat massor i universitets- och högskolekataloger. Försöker komma på vad man vill studera, svårt så in i sjumilaskogen. :P

Men nej nu tänker jag gå och gosa lite med min sork, ha det så bra.
xoxo Desireé