Dessidessan

Livet med hjärntumör

Jetzt bin ich im Deutschland!!

Kategori: Allmänt


Tjoho!!

I lördags gick da baten... Blev ett par tarar när jag sade hej da till mummo och Jimmie pa morgonen men kopplade sedan bort det for att inte ma daligt. Mamma och jag ägnade resan at att spela kort och sa hade jag köpt en bok pa fredagen som jag läste.
Den maste jag tipsa om!! En sorts kärlek av Ray Kuun tror jag han hette, bästa boken jag läst!!

Buss till Stockholm. Hamnade i mitten pa en san där tvadelad buss. Det gnisslade, knarrade, hoppade och skakade. Typ karusell istället för buss...

Väl i Stockholm var mitt mal att köpa mig ett par skor och köpa ett linne. Linnet hittade jag i tredje H&M affären vi besökte. Men skor.. Fan i helvete! Var inne pa 3st Stadium, inga i min storlek och samma pa Intersport. Sa det slöt med att jag var sur och mamma och jag gav upp.
Begav oss med pendeln och buss till Lidingöloppet som Jonas skulle springa. Stod där och frös. Jonas sprang de 30kmna pa tiden 3.36 och hans kompis Anders pa 3.25. Helt okey tycker jag! =)
Pratade med Jimmie i telefon när vi väntade pa att gubbarna skulle duscha och sa. Suck!! Det gjorde sa satans ont. Stod och grät mitt pa parkeringen där och det bara värkte i hela kroppen. Saknade honom sa!!

Pa tal om Jimmie sa är vi inte tillsammans längre. Hum, Jimmie tycker inte om att jag skriver det här men jag vill fa det sagt. Jag ville ha en paus och i en paus ingar ju att man inte blir tillsammans med nagon annan. Men det sa han att han inte kunde lova för man vet ju aldrig vad som händer när jag är borta sa länge, kärleken kan ju sla till fort och utan att man har en tanke pa den. Som den gjorde med oss! Jag förstar han i det, för hans liv fortsätter ju här, medan mitt liv pa ett sätt stannar upp. Och pa grund av att han inte kunde lova det sa var det enda alternativet att göra slut.... Hur lite jag än ville det för jag ser det som att da är det slut, da kommer man aldrig hitta tillbaka. Medan en paus da ska man känna efter när jag kommer hem om det ska bli mer. Men som sagt, förstar honom och även om det inte alls blev som jag ville ha det sa inser jag val sa smaningom att det kanske var det bästa att göra. Men det känns skitförjävligt. 2 ar at skogen bara sadär!! Han kommer iaf alltid finnas i mitt hjärta! <3

Vi akte vidare hem till Mattias, Jonas kompis, där vi skulle spendera natten. Jag at nog den godaste pizzan jag nagonsin ätit. Med banan, ananas och mozzarellaost. Nams!
Sov... Haha, och sen akte vi igen dagen därpa klockan kvart över 8. Körde och körde och körde, akte tva färjor och körde ännu mer. Klockan 8 var vi framme i Burge auf Fehmarhn. At lite mat och sov pa ett hotell där som var riktigt mys!
Klockan 9 dagen darpa akte vi igen.
Anlände till Soest klockan 14 och äntligen fick jag träffa familjen Bause!
At mat med dem och sen stadsvandrade vi lite. Försökte hitta ett billigt simkort, men fan vad krangligt det verkar vara det där med att ringa till utlandet härifran. Det kostar skjortan även med ett annat kort. BLÄ!

Drack massa öl igarkväll med familjen. Pratade och hade trevligt. Idag pa morgonen runt 10 akte mamma och Jonas igen. =/ Men har haft sa otroligt mysigt med dem! Sjukt bra resa, trots 17h i en bil...

Nu har jag väl skrivit tillräckligt, jag och Karola ska försöka fa tag i lite folk, funderade pa att aka till badet ikväll och simma. Hoppas pa att fa träffa nagra av tyskarna! =)

Ha det sa bra tills jag skriver nästa gang!
Saknar er!

Idag är sista dagen på Gotland...

Kategori: Allmänt

 Jahapp, sista dagen på Gotland idag då...
Imorrn åker ju båten vid 7. Ska spendera dagen i sthlm med mamma och sen sussa i Märsta för att börja avfärden på söndagmorgon. Så nästa gång jag skriver är jag nog i Tyskland.
Så ni får ha det så bra så länge ;)
Puss!

Myskväll

Kategori: Allmänt


Tjoho, hallå!

Fick lammfrikassé igår hos mummo. Mumma!
Träffade kusinerna och en av deras kompisar och körde alla tre ned till friidrotten på gutavallen.
Åkte till lägenheten och duschade samt tittade lite på tvn.
Sen begav jag mig till fots bort till Markus. Pratade lite med hans föräldrar en stund, haha det tyckte han nog inte riktigt om :P Sen såg vi lite tv tills tröttisen höll på att somna så då gick vi ut och promenerade i nästan en timme. Pratade lite och jag fick även åka linbana på Gråboskolan. Jobbigt att säga hejdå, kommer sakna honom.. Men msn finns ju alltid.. =)

Blev mycket prat igårkväll med Jimmie..... Han var väldigt pratglad men vi pratade även om saker som fick ögonen att tåras. (Kan vi ta senare)

Idag har vi bara myst, tvättat, promenerat, ätit god mat och myst lite till. Snart ska vi nog äta glass med banan och maränger och se på film.. Sista kvällen ensamma..... ♥
Kommer sakna min loverboy.... Han har skämt bort mig ikväll.


Wednesday

Kategori: Allmänt


TJoooo!

Igår kväll tittade John införbi en stund så att jag fick ett par underbara kramar, prata lite och stilla min John-abstinens så nu är man med i ett inlägg på hans sida. Johnnorrby.se
Men jag ska be att få tala om att jag inte alls flyr ifrån honom, så det så! =)

Idag har jag inhandlat lite Ahlgrensbilar godis som Karola och hennes bror ska få. Hennes pappa får en kopp och hennes mamma får en sjal.
Klippt luggen, gratis!
Träffat Carro också. Sötnosen!
Mummo är så otroligt snäll också. Jag skulle ställa mig och tvätta alla mina bh-ar nu när jag kom hem men då hade hon gjort det. Hon är en ängel!

Kanonväder idag med, tyvärr är jag nog lite på förkylningsvägen så har tryckt i mig Euchinaforce (om de nu stavas så), panodil brus och c-vitamin :P

Nej nu får jag väl ta och göra något vettigt igen. Ha det super!
Puss!

Såååå söööööt

Kategori: Allmänt

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=5486371

Rättså färdigpackad

Kategori: Allmänt


Har verkligen packat och packat och haft ångest över vilka plagg som skall stanna hemma och så...
Men känner mig ganska klar faktiskt. Stora väskan skall ännu ned jeans och lite toalettartiklar i men annars är den klar vad jag vet och den väger bara 14,6 hittills, det tycker jag är väldigt bra :P
Lilla väskan tas till 90% upp av datorn. Sen finns det böcker och sånt skit i den så den väger 9,6.. :P
Har försökt att packa smart och så men det är verkligen drygt att packa.
Lämnar vinterstövlarna hemma för de kommer inte hålla för snö om jag får jobb i alperna. Träningsdojjorna får stanna hemma, de får helt enkelt inte plats.. :/ Får träna med mina vanliga gympadojjs, vad har jag för val? Fått ta med mig tunna dåliga handdukar för de tjocka tar för mkt plats. Suck, jag orkar inte längre.

Imorrn skall allt det sista inhandlas. Present till Karola, hennes bror och hennes pappa och lite annat smått som skall med. Träffa Carro en snabbis så hon kan få en födelsedagspresent. Hoppas på att få träffa Markus men han har fullt upp med sitt städande så får inget svar om han har tid för mig imorgon eller ej.. Vill verkligen träffa honom!

På torsdag skall det sista tvättas och så blir det väl en mysdag med Jimmie.
Fredag skall det sista packas för väskorna skall med Jonas upp på fredagen. Fira Jimmies mormor som fyller 70 år och så säga hejdå till familjen här hemma...

Snar åker jag!! Börjar först nu kännas lite trist och lite deprimerande. Men det här är fan min dröm, jag vill det här något enormt!

Suck, behöver sova, sov ju dåligt i nättras.... Blev ett par inlägg idag iaf, haha!
Ha det! Puss



Han är hemma nu... Saknar honom ännu något otroligt men det gör inte lika ont längre....

Jag vill inte

Kategori: Allmänt

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte packa!

Jag kan inte bestämma mig vilka plagg jag ska lägga bort och jag vill inte bestämma mig vilka plagg jag ska lägga bort. Men sanningen är: Det får inte plats! Satan!!!!!

Jösses

Kategori: Allmänt

Har aldrig tyckt att jag har mycket kläder. Snarare lite och alltid tyckt att jag kan köpa något plagg till utan att jag kommer kunna få mer än vad jag behöver.
Men nu när jag håller på och packar ut allt ifrån Jimmies lägenhet och allra helst kläderna. Då inser man hur jävla mycket kläder man har. Jag lider då fan inte brist på kläder. Möjligen trosor eller tjocka tjocktröjor. Men fan t-shirtar och linnen.. SHIT! Och ändå går det ju faktiskt åt. Oroar mig för hur jag ska få plats med allt i bilen till mummo och hur i helvete jag ska få plats med allt i resväskan.. Satan...
Aj jag får fortsätta.....

Göra nytta

Kategori: Allmänt


Sovit piss i natt och så skall man göra massvis med bra saker idag.. Usch!

Min lista för dagen ser ut såhär:
1. Tvätta
2. Plocka upp päronen i trädgården
3. Städa badrummet
4. Diska
5. Packa - alla kläder
                - alla småprylar
                - alla badrumsartiklar
                - ALLT annat

Jag hoppas på att jag känner mig lite piggare senare. För det är supernice väder och det skulle man utnyttjat till en springtur. Men som min kropp känner sig nu, med för lite sömn och ännu utmattad ifrån gårdagens träning, så vill jag bara gå och lägga mig och sova.....

Nu är det dags och gå och hänga upp de första maskinerna, sen måste jag få något i magen....
Hörs senare..!

Jävla frågor

Kategori: Allmänt


Nu i när resan börjar närma sig då blir man utfrågad hela tiden... Och det finns två frågor som jag bara är så less på.

1. Hur länge blir du borta då?
- Ja inte vet jag!
Det är ju nämligen så att jag är med i ett så kallat "arbetsprogram". Vad jag förstått så innebär det att jag kommer få hjälp av universitetet att skriva cv och söka jobb och utnyttja deras kontakter. Då beror ju hur länge jag stannar där helt på:
1.1. Hur länge jag får anställning - Organisationen har skrivit "Säsongsanställning 3-6 månader.
1.2. Vad jag får i lön. - Det är ju inte som om jag vill ha minimilön hur länge som helst.
1.3. Hur jag trivs.
1.4. Vad som händer här hemma..

Tåls att lägga till att jo det är trevligt att ni bryr er om när jag kommer hem om ni känner att ni kommer sakna mig. Men frågan är verkligen uttjatad och blir som ni kan se ovan ganska jobbig då det inte finns ett klokt svar på det. Utan jag måste göra värsta utlägget för att ni ska förstå att jag inte vet när jag kommer hem igen.
För hade jag sagt "jag vet inte" då hade bara följdfrågorna hagglat ännu mer... :P

Andra frågan jag är less på är:
2. Vad säger Jimmie då?
2.1 Ja, vad ska han säga?
2.2 Han har vetat att jag vill åka sedan vi blev tillsammans och han stöttar mig till 200%
2.3 Va fan frågar du det för??
2.4 Varför frågar ni inte honom?

SUCK!
Men nu är det inte långt kvar. Åker till Sthlm på lördag och sen på söndag startar bilen tidigt på morgonen. Härligt!!!

Bodyyyy Combaaaat

Kategori: Allmänt

Herregud alltså.. Är helt darrig i benen och heeelt utmattad, jag tog verkligen i på kvällens träning. Det är synd att det var sista gången på ett tag... :/ Saknade Carro också....

Body Combat i all ära, älskar det!

Wanted

Kategori: Allmänt


"What the fuck have you done lately?!"


Vart på bio med Jimmie ikväll. Vi såg wanted. Satt på rad 13 i stol 215 och 216 (var ett satans gnäll om att de var för långt bak innan filmen, men lovar att vi hade bäst ljud plus att där är det ju tvåsitsar och flaskhållare). Tyckte filmen faktiskt var bra,.. Bra ljud på bion också och det påverkar ju en hel del.

Det var 9st där på bion förutom jag och Jimmie. :P :P
Framför oss satt tre killar. Ett tag så satt två av dem och bet på varsin tumme och hade sina ben i kors. Tvillingar?

I alla fall så var den helt klart värd att se sen får man väl tycka vad man vill utöver det...
Trevlig kväll!

En vecka på ön

Kategori: Allmänt


Söndag 14/9

Jag satt hemma på dagen och spelade massvis med Gjengkriger. Ett "spel" på Facebook som Jimmie lurat in mig på. Jag gick även på bio med mummo. Vi såg Mamma Mia. Medelåldern på bion var säkert +50 och med andra ord skulle de flesta av dem ha kunnat låtarna mycket bättre än mig, ändå lovar jag att jag var den som satt och skrålade mest i hela biosalongen. Helt klart bra film, allra helst i min smak, jag som gillar musik och dansfilmer.

Måndag 15/9
Jag och Jimmie satt hemma i lägenheten. Myste och spelade poker. Jag slängde ihop en riktigt god sallad och så hade vi det riktigt skönt. Åkte till träningscentret till 18 och jag gav järnet på träningen. Har nog aldrig gett så mkt, det har ju alltid vart något som gjort att jag inte kunnat. Knävärk, mat i halsen eller stel. Men var helt felfri och mådde så bra efter träningen! <3

Tisdag 16/9
Packade en hel del. Åkte sedan och mötte Anna och Elin på stan. <3
Jag var testperson på skatteverket för deras nya hemsida. Det var faktiskt riktigt roligt att kunna säga vad jag tycke om upplägget och sådär. Fick ett biokort som tack :D
Umgicks massor med mummo på kvällen och läste en hel del bok. Boken tog slut och nu vet jag inte alls vad jag skall läsa längre. Stort problem! ;)

Onsdag 17/9
Körde mummo bort till Jimmie så att hon fick hämta cykeln och cykla till doktorn. Jag krattade upp päron, pussade på Jimmie och packade lite för att sedan åka tillbaka till mummo och träffa Carro där. Vad jag skulle göra utan henne i mitt liv det vettefan. Hon är så jävla underbar och så otroligt skön att prata med och jag litar på henne till 200%. Tack för att du lyssnar gumman!
Kusinerna kom en stund så att man fick prata med dem. Pratade lite tyska med Elin och åkte sedan och badade med mummo i Roma. Riktigt härligt att simma i en 31 grader varm bassäng.

Torsdag 18/9
Först åkte jag iväg med mamma. Gick på Jysk, Rusta och Maxi. Fick BabyBell av mamma och en kram av Wille samt Carro. Sedan var mamma tvungen att åka hem för att hämta barnen på dagis/skolan. Så då gick jag in på Team Sportia och tittade efter skor en stund. Karin kom dit och sen åkte vi ned på stan. Hon handlade lite kläder medan jag letade för fullt utan framgång. Vi drack till slut en kopp te hemma hos mummo och snackade skit om allt möjligt. Mysiga Karin!!!
Klockan 7 kom pappa och hämtade mig så åkte vi till Farmor och Sören. Åt någon makaronilåda och äppelkaka med vaniljsås. Blev riktigt mätt i magen men jösses vad pappa babblade. Om någon någonsin påstår att jag pratar mycket skall jag presentera den/dem för min pappa :P
Blev en stund framför datorn också. Pratade med Beppe, det var länge sen. Så nu är jag lite uppdaterad på vad som hänt i falköping med familjen Solnén.

Fredag 19/9
Moffa hade bakdag. Så vaknade ganska så tidigt när det slamrade ute i köket. Han gjorde biskvier och så bakade han rågbullar så jag fick slicka massvis med smet och hjälpa till att rulla bollar. Jag och mummo gick en promenix till Elgiganten så jag fick köpa min nya telefon. Gick ju tydligen inte att ringa till den gamla nu på slutet. Jag har verkligen gillat den telefonen men tror jag kommer tycka om den här med så jag antar att jag får vara glad för min nya telefon trots att jag är mycket fattigare :P
På kvällen så myste jag och Jimmie framför Americanizing Shelley och The fast and the furious. Vi tog en lång omväg till Gråboaffären där vi köpte glass, banan, choklad och maränger. Marängsvisch(ingen aning om stavning) i all ära alltså!!! Så otroligt lätt och sååå gott! Markus ringde dock och bad om skjuts så körde bort honom till Norrgat. Åkte hem, såg färdigt filmen och somnade som ett barn.

Lördag 20/9

Åkte ut till Sanda. Fick pasta och tonfisksås först. Mumma, hade önskat mig tonfisksåsen! Begav mig sedan till gullungen Ellinor och pratade med henne ett tag. Snodde musik från hennes mobil till min nya och busade lite. Åkte hem, sjöng massa på Björn Rosenström med mamma och hjälpte till att fixa lite med mat. Blev massvis med kräftor och räkor med massor av olika såser att doppa i och så vitt vin och vitlöksbröd. Smaskens!
Fick borsta tänderna på brorsan, inte det lättaste när hans sida består av 3 minitänder så man drar bara den där borsten en minibit för att sedan dra åt andra hållet. Så står han ju självklart inte still och dregglar lödder hela tiden, så niiice. Läste bok för syskonen också och sen såg jag lite på tv med mamma och jonas. Skrev lite med Markus och sen somnade jag som en stock.

Söndag 21/9, idag...
Idag har jag vaknat upp i Sanda av att min kaxiga lillsyrra säger "Vad är det, vad ser du på?" för att hon råkade vara det första jag såg när jag slog upp ögonen. Pratade med Ann, pappas ex, i telefonen när jag åkte in till stan. Där åkte jag sedan med mamma, Jonas och Casper till Bäl. Min moster Åsa fyller nämligen år imorgon. Fick träffa kusinerna och Dumle och lite annat folk. Jag, Nora och Elin hade lite myspys i vardagsrummet medan de "vuxna" satt ute och försökte utnyttja solen.
Hälsade på Prins också. Hästen som jag för 7-8 år sedan red på Rävhagen. Han är en islandshäst och året efter jag slöt på Rävhagen (flyttade till Sanda) så gick han i pension och flyttade hem till min moster och mina kusiner. Han var redan då gammal men ändå pigg. Nu är han 30 år, tror jag, ännu pigg men börjar smalna lite. När jag träffar honom blir jag alltid glad. Han finns ännu och jag har upplevt så mycket på hans rygg. Vid 25 års ålder så var han ännu så pigg att han lyckades kasta av mig så att jag hade det största blåmärke jag någonsin haft på min skinka. :P

Det var alltså den näst sista veckan på ön för en lång framtid..... =) + )=

Jimmie

Kategori: Allmänt

Jag och Jimmie hade ingen bra vecka förra veckan... Vi grälade och sa saker som sårade. På senaste, det vill säga mer än den senaste veckan, har vi varit väldigt dåliga på att visa varann hur mycket vi tycker om varandra! Vi har inte gjort mycket för varandra och vi har väl allmänt betett oss dåligt för att vara ett par. Dessutom gjorde jag något väldigt dumt på fredagen. Jag har ingen ursäkt för det, jag kan bara säga att jag kände mig sårad. Så lördagen innebar hemskt mkt ångest och rädsla. Vi visste ju inte alls vad vi skulle göra. I en och en halvtimme satt vi och grät tillsammans. Det gjorde så ont att se honom ledsen den känslan är obeskrivlig...! Som en kniv i hjärtat!

Vi har varit tillsammans i två år, han känner mig som ingen annan. Han vet massor med saker som ingen annan vet och han har varit min stöttepelare. Han har lyssnat och funnits där när ingen annan funnits. Han är den mest omtänksamma kille jag känner och så otroligt snäll mot allt och alla. Hans ögon är så otroligt vackra och säkert de finaste jag någonsin kommer att se in i....!
Men på de här två åren har vi förändrats mycket. Både kommit närmare varandra och glidit isär. Och just nu är vi på lite olika nivåer i våra liv och vad vi vill ha ut av ett förhållande.
Dessutom tror jag att Jimmie har börjat skjuta mig ifrån sig för att det ska bli lättare att säga hejdå nu när jag åker. Därför har han inte velat träffas lika mkt och inte velat vara lika kärvänlig som vi annars är. Medan jag är precis tvärtom, jag vill utnyttja minsta lilla minut till max. I och med att vi är så olika på den fronten har jag varit väldigt osäker och känt mig både undanskuffad, ensam och övergiven vilket inte alls är vad han velat.
Vi båda har alltså varit otroligt ledsna och besvikna på varandra.

Men två år av ovillkorlig kärlek är inget man bara släpper och går iväg ifrån. Jag har trots ändå sett en framtid med honom och velat leva hela mitt liv med honom. Men just nu finns osäkerheten mellan oss och den förstör. Vi vet inte hur mycket vi känner för varandra och vart vi har varandra. Vi kanske har tagit varandra för givet och inte livnärt vår kärlek, låtit allt blivit vardagsmat och då börjar tyvärr kärleken svalna......
Jag ångrar inte att vi blev tillsammans och kommer aldrig ångra de här två åren med den underbara människan. Vi bestämde i lördags att vi ska hålla ihop tills jag åker för vi vill ju trots allt vara tillsammans. Sen har det ju alltid varit bestämt att vi skall ha en paus och så får vi väl se vad som händer sen. Är det menat att det skall vara vi så kommer vi att hitta tillbaka till varandra när jag kommer hem eller kanske senare i våra liv. Annars har jag haft en underbar tid med honom och han kommer alltid att finnas i mitt hjärta....! Alltid! Och min högsta önskan är att han alltid skall finnas vid min sida vare sig det är som pojkvän eller vän för den underbara människan vill man inte mista!

Sist men inte minst vill jag säga att Jag Älskar Jimmie Jakobsson!
Jag har kanske fått det att låta som om allt är dött men jag kommer ALLTID att älska Jimmie, oavsett vad som händer. Ingen har betytt så mycket som han har gjort och hur skall jag någonsin kunna glömma det?! Min kärlek kanske svalnar men den kommer alltid att finnas kvar....!
För alltid du, Jimmie, på ett eller annat vis!!!

Drop-in fika och förfest!

Kategori: Allmänt


(Fredagen 12/9-08)

Klockan halv tre ringde det på dörren. Mina första gäster kom och det lagom tills kaffet hade runnit igenom och kladdkakan och äppelpajen svalnat lite. Wire och Ludde, två slitna killar gjorde entré och höll mig sällskap en god stund. Samtalen flöt på och till slut ringde det på dörren igen, då kom Anna, Tony och Elin. Strax efteråt drog sig killarna hemåt men vi andra fortsatte prata på. Jag fick en liten nalle och ett kort ifrån de där tre och blev riktigt rörd. Karin drällde in en god stund efter tiden hon hade sagt men lagom till att fortsätta snacka med oss. Slutligen kom även Rickard och Elin.
Jag tyckte alla tog för sig bra av kladdkakan och äppelpajen men ändå var det ungefär halva kvar av dem båda. Det var riktigt trevligt med de människorna som dök upp och kul att träffa dem innan jag ska åka.

När de lämnat lägenheten var det dags att diska lite och hitta en outfit för kvällen, skulle ju bjuda på förfest också.
Micke var den första att komma lagom till att jag äntligen bestämt mig för vad jag skulle ha på mig. Kort därefter kom den söta Nadja. Är jättetacksam för att hon dök upp trots att hon kommit hem ifrån Norge samma dag.
Pratade en stund med dem och så anlände Rasse med stereo. Så när vi höll på med det kom Elias, Wilson och Tilde.  Jag efterlyste Boman som slutligen kom efter att jag fått gå och hämta honom längst bort i kvarteret :P
Även min lilla Ellinor dök upp en stund.
Jag hade en riktigt trevlig förfest men haha, trots att vi hade hela stora lägenheten tryckte vi ihop oss i köket där Nadja och Tilde drack snabbkaffe och vi andra pimplade på.
Runt tolv åkte vi alla ned till Hamnplan. Det blev en massa dans och umgänge och jag är så otroligt tacksam att jag fick träffa dem alla!

Tragiskt!

Kategori: Allmänt


Igår umgicks jag med Jimmie.. Vi tvättade, såg på film och åt tacos..! Mys!

Idag har jag ju då dropin fika mellan 2-6. Men det tycks som om hälften inte fått sin inbjudan eftersom hälften inte svarat :S

Får väl se om någon dyker upp, har iaf bakat kladdkaka och äppelpaj så det finns för en hel del folk.
Annars får vi väl äta upp de ikväll på förfesten. Fast inte många som kommer till den heller, suck! Verkar inte ha lika många vänner som jag trodde, tragiskt! Men så har ju en del åkt också och en del ska åka nu snart så att de inte hinner och vissa bara helt enkelt har inte tid.. Morr! ;)


Jag är rädd..... Tänk om det är så som jag befarar. Jag vill inte!

Nej nu tänker jag sätta mig vid tvn och fördriva tiden, några kommer ju iaf!
Ha det!
xoxo

My big hairmakeover

Kategori: Allmänt


Tjooho!

Igår var det ju då dags, Det jag varit nervös för i nästan en månad, att vara hårmodell. Klockan sex kom jag dit, då gick vi först ut för att ta förebilder. Kamerakvinnan, en äldre dam och en kille i tjugoårsåldern någonstans och så jag.
Mig satte de igång med sist så jag fick dessvärre vänta till klockan sju och våndas lite till. De började med att dela upp mitt hår. Underhåret fick en mörkare ton i brunt som jag tror hette 4,01. Mittenhåret behöll de i min egen färg och överhåret fick jag en annan aningens ljusare brun som hette 4,65. Så fick jag sitta med det och folie i en ganska lång stund.
Så tvättades allt ur och jag njöt av härlig huvudmassage.
Därefter klipptes håret upp ganska rejält. Det som är långt är ju samma längd som innan men det är väldigt uppklippt så att jag får ett rundare fall än det plattare jag hade förut. Jag älskade dessutom färgen på mitt hår så får jag fick se hur det såg ut. Mina ögon tog en blå ton mot det mörka håret och jag kände mig jättefin en stund.
TILLS de klippte en rak lugg då blev jag lite skeptisk. Men jag tror jag kommer vänja mig vid den också och tycka att jag är okey i den.
För att dessutom stajla till det lite så våfflade de hela mitt hår så att jag typ fick affro, haha. Och än idag, när jag sovit på det och borstat ett antal ggr så är alla våffellockarna kvar.
Klockan halv tio blev de klara med mitt hår!

Som sagt, det blev lite ovant att ha rak lugg men älskar färgen och på det hela är jag väl nöjd för att inte ha haft något att säga till om.
Killen och den äldre damen blev även de jättesnygga. Och bilderna kommer tydligen i en tidning som heter Höst Mode Gotland. Men hur den kommer ut har jag dessvärre ingen som helst aning...


Idag har jag umgåtts med mummo. Ätit god mat, vart ute och gått med kusinernas hund Dumle och börjat packa, valt väskor och lite sånt där småfix.

Lång dag, sov dåligt i natt så gäspar som jag vet inte vad...

Nu har jag iaf skrivit lite om håret men kanske ska lägga in en bild också?! Om jag vågar. Kan ta en bild ifrån när håret var stort och våfflat så får jag sätta in en bild på när det är rakt och normalt sen också.
Ha det bra och enjoy the hair! ;)

Hårmodell

Kategori: Allmänt

Idag ska jag vara hårmodell för Frisörcompaniet. Är jättenervös!!!!!!!! Får väl se om det blir bra eller förskräckligt..
Skall dessutom träffa Emelie idag. Kanske sista gången eftersom hon åker till England på söndag. :'(
Sen är det hem och va med mummo och moffa!


Say Good Bye to my long hair!

Jag förstår inte.... Varför ska det vara så jävla svårt att bara höra av sig? Vill du inte ha mig i ditt liv (???) för snart ger jag upp på riktigt..

Du jobbar och sen får jag den lilla tid som blir över på kvällarna, jag vill ha mer än så. Jag åker snart, du har all tid att umgås med dina vänner då,....

Om 2 veckor och 5 dagar är jag på resande fot och vet inte när jag kommer tillbaka. Skönt och läskigt!


Avskedsfika med Brödshopen-tjejerna!

Kategori: Allmänt


TjOhO!

Igår städades det otroligt mycket och så handlades det och lagades mat till Jimmie. Vad duktig jag var! *Beröm mig*

Så idag såg jag en av världens bästa, just nu, existerande filmer P.S I love you! Jag grät säkert femton gånger och sagan var så underbar och så den irländska dialekten, mumma för mig! Typisk tjejfilm, svar ja, men samtidigt tror jag att killar kan lära sig en hel del om tjejer genom att se den.

Så kom Sofia! Vi gjorde kladdkaka, klabbade ned oss totalt, jag kastade skum i köket och hon tappade ut hela rullen med folie så det blev en del skratt. Så kom de andra ifrån Brödshopen nämligen Jenny, Johanna och Mimmie. Det blev väl lite av ett avskedsfika idag. Goa tjejerna var lika pratglada som vanligt och så tog vi ett par bilder också.
Här är en:

♥Tack för att ni finns, tjejer!♥

Ikväll var det ny koreografi på Body Combaten också. Helt okey. Jag gillade förra koreografin starkt men den här var också helt okey, inte lika bra musik dock och jobbigare kombinationer. Men det ordnar sig nog. Och överlycklig blev jag också. Vi hade fått hört att det inte skulle vara situps alls i styrkedelen utan bara armhävningar och det var jag väl inte så sugen på men det var både och -perfekt ju! Hinner bara med två gånger till dock, kommer sakna det nu när jag kommit in i det. Dessutom finns det nog inte så många bra tränare som Hedvig!

Imorgon skall jag ju då vara hårmodell. När de ringde idag och sa tiden så visste de ännu inte vad de skall göra, läääääskigt. Men det ordnar sig nog, hoppas jag blir lika fin i håret som Emelie. =)

Sov gott folket.
And remember: (P.s) I love you!!! ;)
xoxo

Ingen träningsvärk

Kategori: Allmänt

Jippiii, jag har ingen träningsvärk ännu som jag känt av. Får väl ställa mig mitt på golvet och hoppa runt lite och känna efter klokt innan jag är helt säker men det känns riktigt bra.

Jävla skitväder, jag blir bara deppig av det här vädret.... Funderar på ut o springa.. Orkar jag?


Spelade massvis med poker igårkväll, vann två, kom tvåa en och kom fyra två (på otur). Det tycker jag var lite roligt!
Eftersom min älskling inte ville gå och lägga sig igår utan han ville spela poker, så spelade jag också poker. Och Rasse och Boman roade mig på sms. Utan dem hade jag somnat på två röda för fi farao vad jag var trött igår.

Idag måste jag städa och packa!
Imorgon kommer tjejerna från Brödshopen hit och fikar med mig så att jag får säga hej då till dem. Sedan blir det träning.
På tisdag skall jag vara hårmodell och fi fan vad jag är orolig för hur de kommer klippa mig- HJÄLP!

Nej, städa som sagt, ha det!

Chad Kroeger

Kategori: Allmänt



Fan, jag är seg!!
Jag älskar Takida och många fler band, bara de låter ungefär sådär, med den där härliga killrösten och någon bra gitarrist. Men fan jag avgudar Nickelback! Men på senaste har dock Into the Night varit min favorit och nu när jag satt och sökte på Youtube då gick det upp för mig att sångaren i Into the Night, Chad Kroeger är ledsångaren i inte vilket band som helst, utan i just Nickelback!! Yeah, då fattar jag varför jag gillar den låten så mycket!!
Och fan Santana, han är så otroligt grym med sin gitarr! Han ser fan inte bra ut, inte Chad heller för den delen(!!), men fy fan vad han äger med gitarren!!

Så nu vet ni vad jag sitter och tråkar med! Haha!

Hinder (särskilt Lips of an angel♥)
3 Doors Down
Goo Goo Dolls
Takida
Chris Daughtry
Nickelback
Lifehouse
- Band med killröster som är otroliga!

Öppet hus på Träningscentret

Kategori: Allmänt

TjOhO!

Serveringen gick jättebra igår!!! Klarade av att ta fyra tallrikar när vi serverade förrätten. Plockade av många fler tallrikar i taget än vad jag trodde att jag skulle klara av. Tappade inga bestick och ingen mat. Spillde inget och jag hade roligt!
Emma, Tobbe, Emmelie och Jag var skitsnygga i vita skjortor och svarta byxor och vi hade bra teamwork!
Det var jättehärligt att träffa Ems igen också!

När jag kom hem fixade jag till mig en aning. Var sååå sugen på att gå ut och dansa. Åkte på förfest hos Rickard och Martina, de hade inflyttningsfest. Men de skulle inte ut till något ställe som jag skulle till (dvs jag var fast besluten att gå till hamnplan för det råkar vara så att jag gillar hamnplan) så eftersom jag var nykter åkte jag hem igen.. Efter att ha tagit en runda på hamnen och kollat efter någon man kunde gått ut med.

Stupade i säng och somnade trots att Jimmie satt vid datorn. Vaknade mitt i natten för att jag inte kunde vända på mig. Anledningen var att älskling låg med en arm om mig. Det har han aldrig lyckats med förut, att sova och hålla om mig. Vände mig om och gav honom en puss då vaknade han förstås, så blev det gnäll för det idag. Haha, sötnos!



Idag pallrade vi oss upp, åt frukost och stack iväg till Träningscentret. De hade öppet hus så att man kunde pröva på gymmet och dessutom massvis med olika pass. Jag och Jimmie tillbringade först dryga 50min på gymmet, kände att jag faktiskt saknat det!!
Sedan testade vi på Bodycombat, jag gav allt men var konstig nog redan jättetrött från den lilla gymträning jag utövat. Knas. Jimmie fick beröm av Hedvig för att han lär sig snabbt det tyckte jag om så att han kanske hänger med och tränar.
Sedan blev det säckträning. Det var jätteskönt att slå på den där säcken, hade ju en egen i taket hemma i sanda. Men tränaren verkade bara så loj och off och jag hade svårt att hålla takten med kombinationerna.
Så till slut blev det spinning. Men aj för de där sadlarna, det värkte i hela rumpan och inte var det roligt, det var helt enkelt inget för mig!
Jag gjorde dessutom en fettmätning. Lite spännande tänkte jag. Fick bara veta att jag är fullt normal och inte behöver ändra något. Suck.. Men iofs glad för enligt den vågen så väger jag nästan två kilo mindre än vad jag gör här hemma och den vikten här hemma är jag inte nöjd med alls och har alltid sagt att jag kan gå ned 2 kg. Så nu är jag glad!!
Blev lite till träning inne på gymmet, sedan lååång stretching och så in på Signalen för att handla frukt.
Tre timmar var vi på träningscentret och jag mår kalas, lite trött på grund av vädret bara men stolt över mig själv!

Nope, göra något roligt kanske.. ÖH?
xoxo

P.s Delta Goodrem har en väldigt fin röst!

Maggans avskedsfika

Kategori: Allmänt

TJoHo!

Dagen igår var väldigt upp och ned.

Var väl inte så jätteglad under dagen när min älskade pojkvän inte ville spendera tid med något annat än datorn. Dessutom hade jag problem med mitt eget internet som bara inte vill vara med längre. Så det blev en promenad för min del. Bara tio minuter in på promenaden ringde Anna och de resterande 50 minuterna av promenaden så pratade vi om allt mellan svart och vitt.

Sedan blev det lite poker. Vann faktiskt en sit and go, blev riktigt happy!!
Fick hämta Emelie på stan och hämta hem en Crunchy Nacho Burger till Jimmie. Laga ris och fiskbullar till mig själv och sedan vänta på att Rasse skulle komma och hämta oss med sin gigantiska King Cab.
Tillsammans åkte vi ut till Maggan i Fole för att närvara på hennes avskedsfika. Blev en hel del diskussioner om vad alla ska göra och vad alla har för planer och det var riktigt intressant och härligt att dessutom få en uppdatering.
Säga hej då till Maggan som skall tillbringa ett år i USA som aupair. Hoppas allt kommer gå bra för henne och jag kommer definitivt följa hennes framgång i hennes resedagbok.

Efteråt hängde Rasse med hem hit ett tag och satt och pratade med mig och Jimmie. Kommer verkligen sakna hans optimism och skämt. Men undrar vad han lurar i min pojkvän med att säga "A man got to do what a man got to do". Fy!


Idag har jag sovit läääänge och duschat samt myst med Jimmie och dessutom fått reda på att jag måste ha en vit skjorta när jag serverar ikväll, satan! Äger ingen som jag kan knäppa till, med andra ord för liten. Så måste ned på stan och köpa en, satan! Är redan nervös för kvällen, har inte serverat på ett år och är jätteotränad i handleder och händer så det kommer nog gå åt pipan.
Tur att det bara är folk som jobbar som jag känner iaf. Men vad hjälper det, när man tänker efter, när det är nya ettor på högskolan som man skall servera för. Med andra ord 100%s risk att man känner någon som är där..

Nej nu får jag väl göra mig iordning, Börjar 15 och slutar väl inte förrän 22 eller så. Så ha en bra dag i det fina vädret medan jag går och svettas bärandes på en massa tallrikar. (Om det nu stavas med ett eller två l)
xoxo

Dagens Desireéproblem- BH:ar!

Kategori: Allmänt

Tjoho!

Var en stund med Jimmie på stan igår. Köpte linserna, det blev inte så jättedyrt som jag hade trott men fortfarande så att det sved... Men det var ju ett måste om jag inte vill gå med glasögon 24/7 i Tyskland. Vi åt dessutom den där Bacon McFeast Deluxe på MceDonken men nja någon hit var den inte naj och de är jävligt dåliga på att lägga pålägget/ingredienserna över burgaren och på burgarens istället för snett utanför.......

Kollade massor på mobiler också men kom fram till att jag tjänar jättemycket på att köpa via internet. Kan dock inte bestämma mig mellan 6500 eller 3500. Jo, jag vet finns bättre och nyare och coolare mobiler. Men jag har bara 1400spänn och vill dessutom ha en obunden nokia telefon.. Med andra ord är utbudet starkt minskat... Så får väl se vilken det blir.

Åkte hem till mummo och moffa på kvällen. Fick världsgod mat och mådde bra. Visade mummo hur msn fungerar och hur man camar så att vi kan hålla kontakten när jag är i tyskland. Visade även henne min blogg och min bilddagbok så hon kan ha koll på mig. :P

Och så var jag och mummo på stan idag med. Har prövat ett tjugotal bh-ar och kommit fram till att jag får gå upp en storlek i bh. Suck! Varför suckar hon om hon har större bröst än hon trodde, kanske ni undrar? Men jo det ska jag be att få tala om. C80 som jag hade innan fanns i HMs snygga men billiga bh:ar (98:-) men jag ska be att få tala om att D75 knappt finns alls. Hittade en sort som den fanns i, nog för att jag gillade just den bhn på HM, men EN bh.. Dåligt måste jag säga.
Utbudet var däremot ganska stort på Kappahl, i den storleken, och där var det också fina bh:ar, dock en prisklass högre. Men men för att slippa problemet med att brösten faller ur bhn när man böjer sig framåt så får jag väl kosta på mig bättre bh:ar.
Så idag blev det en svart med lite mönster på ifrån Kappahl, 169:- och en vit med spets ifrån HM., 149:-
P.s Lindex utbud var till och med värre än HM:s. Inte en endaste D75 i hela butiken....

Kollade efter skor idag också. Men det var inte heller så stort utbud på det. Hittade ett par som jag gillade på Team Sportia, fanns inte i min storlek. Hittade två par på Intersport, ett par fanns inte i min storlek och ett par var på tok för dyra för att min ekonomi skall fungera fram tills jag åker.
Hittade dessutom svarta pumps som jag vill ha på DinSko. Har ett par vita och ett par turkosa i samma modell och stortrivs med dem. Men vet ni vad? Vilken var den enda storleken som modellen inte fanns i??? MIN!! Satans, jävla skit-elände.

Börjat med packlista idag också... Säger då bara det, tur att jag inte skall flyga för hur sjutton packar man ned allt man behöver för 6 månader i en väska för 15 kg.... Svaret är att om man heter Desireé och skall packa så finns det ingen möjlighet att det skall gå ihop i, varken i det här århundradet eller nästa! Så det så!

Tänker ännu jättemycket på honom....... Han har åkt och jag känner mig mest bara tom just nu.... Det kanske är meningen att vi skall gå åt varsitt håll nu men oh så jag önskar att det inte hade blivit såhär... *Tår*

Neee nu jävlar ska jag gå och göra något roligt. Ha det så bra.
xoxo

Göra stan osäker

Kategori: Allmänt

Ska på stan och köpa linser och förhoppningsvis en ny mobil och kanske en ny bh också... Vi får väl se.
Hörs senare!

OOOONT i hjärtat mitt!

Kategori: Allmänt

Har han åkt nu? Och jag fick inte säga hej då? Jag fick inte träffa honom en sista gång och jag fick inga svar. Fick inte se honom och hans trygga, bruna ögon en sista gång innan jag åker till Tyskland och vi inte ses på evigheter. Det gör ont, så satans jävla ont att min vän inte finns för mig längre. Undrar om blockningen, som jag inte vet varför jag har, någonsin kommer tas bort ifrån msn eller om detta helt innebär slutet på all kontakt mellan oss. Jag vill ju ha honom vid min sida, killen som alltid funnits där. Som jag känner så bra och som känner mig så bra. Det gör ont.. Men tårarna är slut... Har redan gråtit så mycket under den här tiden sedan vi träffades sist. Begravt mitt ansikte i kudden och legat under täcket och skakat av gråt. Jag orkar inte mer. Vill glömma honom så att jag inte ska sakna honom men hur fan ska det gå till. Det går inte och därför gör det bara ONT!!!!




Jimmie drömde i natt att han var vid Åminneaffären och att han då började sakna mig. Han sa att han fick värsta saknadskänslan som var riktigt jobbig och så låg han bredvid mig och var deppig en stund. Jag visste inte vad jag skulle säga för att trösta honom, försökte bara hålla om honom. För inget han sa tröstade mig när jag insåg hur rädd jag är för ett tag sedan. Min älskade älskling, jag som gråtit så många ggr för att vi skall skiljas, för att vi inte vet hur det kommer att gå och för att jag helt enkelt älskar dig, du får inte göra det du med. Du är den starka av oss och vi måste klara det här gubben, det gör jävligt ont för oss båda och det kommer bli jättejobbigt men vi är starka och vi kommer ju fortsätta hålla kontakten. För vad som än händer kommer du alltid finnas i mitt hjärta som den underbara, omtänksamma, roliga, älskvärda, sexiga kille du är!
Jag älskar dig!

Anti-rökning-Dessan

Kategori: Allmänt

Vet inte om jag är sjuk. Vill inte känna efter! Men kallsvettas och är samtidigt jättevarm. Suttit under filten halva dagen utan att få upp värmen i mina iskalla fossingar. Jag har inte lust att bli sjuk nu. Kan inte bestämma mig om jag skall träna eller ej ikväll. Är ju sista gången på den koreografin som jag faktiskt tyckt vart rolig. Suck...

Första september idag, bara 27 dagar kvar till avfärd...

*JA, kan inte sluta tänka på dig......

Jag vill bara säga en sak. Jag hatar rökning! Min mamma har rökt under hela mitt liv, och sitt eget också för den delen, och hon har fått cancer på livmodertappen på grund av det. Nu är livmodern borta, vart kommer cancern nästa gång? Jag tror att ciggaretterna kommer att döda henne och jag vill inte att någon annan i min närhet håller på med rökning. Vissa har jag lärt mig att klara av att se på när de röker utan att vilja skälla ut dem och jag vet att det inte hjälper att jag säger något om det. Men när någon annan gör det, som aldrig gör det annars, bakom min rygg, på en fest och tror att jag inte ska få reda på det då blir jag bara ledsen. Förstår inte ens meningen med att röka på en fest när man aldrig annars gör det. Jag kan inte förstå det, så kalla mig insnöad eller oförstående men jag vägrar att ens försöka förstå.....!
Jag ber om ursäkt för att jag står fast vid vad jag känner och tycker om den saken och därför blev sur på dig men jag kommer inte heller att ändra mig på den fronten, så bara ledsen att du är med mig.....

Ha det så bra allihop!
xoxo