Dessidessan

Livet med hjärntumör

No panic

Kategori: Allmänt


Har förenats med tanken att tentan är imorgon och att jag skulle börjat plugga tidigare och därmed inte kommer få in allt det viktiga i huvudet och har på grund av detta ingen panik utan är bara jättetrött på att plugga....!
Vill bara få det överstökat och tagga om inför en eventuell omtenta eller hoppas på att jag klarar tentan med de kunskaper jag har nu.. :)

Skall bättra mig till nästa delkurs. Då går vi 8-10 (eller 9-12) i princip varje dag från måndag nu v.40-v.43 och då kan man ju stanna kvar o plugga de där två timmarna till lunch i skolan varje dag och sedan har vi dessutom bättre tid på oss o plugga till tentan för efter sista föreläsningen har vi en vecka på oss innan tentan. Nu hade vi sista föreläsningen i tisdags, ett pm som skulle in på onsdagen och tenta på lördagen. Hade jag haft de där extra dagarna som mån o tisdag hade inneburit hade jag nog varit ko-lugn nu.. SÅ nästa delkurs satsar jag på o sköta mig bättre inför.
Sedan är ju delkursen därefter jättekort. Vet inte hur mkt vi har o läsa eller så men vi har då 9 lektionstillfällen men även lediga vecka 46 och 48. Knas...

Yes, ska väl arbeta mig igenom powerpointarna på Blackboard och sedan läsa igenom anteckningarna så långt jag hinner. Ska träffa mina Loverboys klockan halv åtta o diskutera lite så får vi väl se hur de går imorrn...

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: