Dessidessan

Livet med hjärntumör

Halloween

Kategori: Allmänt


Onsdagen minns jag ärligt talat inte vad som hände på. Men blev väl plugg och massa sånt skit.

På torsdagen blev det skolan, tvätta, städa och sedan göra stan med Mikael och älskling. Köpte lite nya kläder och en outfit till Halloween. Blev asgodsoppa ala Mamma/Blå band och vitlöksbröd till det vars kalorier vi båda två brände bort på muskel-passet som vi gick på på Olympen och sedan blev det massa underbart, härligt, långt och mysigt gos och woops så flög tiden iväg och så var Viktors papi här och lämnade hans bror Erik.

Kom till skolan klockan tio i åtta på fredagsmorgonen. I vanliga fall kliver jag upp klockan sju, tar de lugnt i badrummet, sätter mig o äter frukost samtidigt som jag läser lite i ngn bok som vi har i plugget och sedan gör jag mig iordning resten, läser lite till o sen e de dags o gå. Men när Erik bodde i vardagsrummet så fick jag vara tyst som en mus och vågade inte tända taklampan o kunde alltså inte plugga och nja de blev inge bra så var tredje person in i klassrummet på morgonen dvs 25min innan vi ens började, haha.
Kom sedan hem och pluggade lite medan Erik o Viktor bytte däck och fiskade lite och så och sedan åt vi lite mat och gjorde därefter Grand Samarkand. Blev en topp för 50kr till mig och en vinterjacka för Erik och blev även lite saker på ÖoB. Dags för träning för dem och jag landade på soffan med min enorma träningsvärk och snarkade i kapp med Gossip Girl. Hann även med en liten stund hos Niklas där de var pre-party innan jag gick hem och lagade mat till killarna. Hade enorma humörsvängningar, ville gråta av lycka och av sorg på en o samma gång vilket jag också gjorde och hade låten I love the way you lie på repeat...!
Vi försökte se en film men datorn dog så då gick vi o lade oss :P

Lördagen blev sovmorgon och sedan storinhandling -willys o Öob och sedan träning på gymmet, göra hemgjord pizza och jag fick försöka göra mig iordning inför kvällen.
Drog till Frida och sedan kom mina älskade älmhultare - Keso, Gus, Nimme, Totte, Jojje, Anton och även Matte till slut. Där fanns även Mikael, Niklas, Daniel, Frida, Sara, Sophia m.fl.
Blev en mysig förfest med massa bilder och sedan en lång utekväll. Vi gick ut tidigt så de kändes som om vi var på dansgolvet i en evighet o till slut dog mina fötter, rent ut sagt. Dansade o dansade o dansade. Men kul hade jag och mysigt och de blev en hel del bilder. :)
Daniel kom ju fram till mig, kröp in i min famn, gav mig en kram o sa en jävligt go sak också: "så gott lugn o trygg du är alltid, underbart". Sen försvann han lika snabbt som kan kom... :P
Mikael o Niklas var riktigt goa också med o visa att de tycker om mig, de va härligt.

Idag insåg man ju att man kunde sovit en timme till utan o stressa. Blivit lite mys med Erik och Viktor och de har skrattat åt mig när jag spelat golf på wii fit plus och sedan när de åkte - Erik åkte hem och Viktor till match i Kalmar - har ja "tränat" på wii och rockat massa rockring och nu väntar jag på Keso som inte hittar hit :P hahaha

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: