Dessidessan

Livet med hjärntumör

Mr Fieber

Kategori: Allmänt


Har inte hänt så mycket och därför inte skrivit.

Provade ut kläder till Bik Bok i fredags men vissa kläder passade inte enligt höstmode enligt Frisören så måste gå dit och ändra lite. Drygt... Tog två timmar men hade askul med Sandra, Sandra och Cicci.
Jag och Viktor tog en sväng till Daniel på kvällen och hälsade på folket som skulle ut. Inte varit ute på så sjukt länge, men är just nu pank så får lugna mig. Satsar på Halloween, vill klä ut mig BIG TIME! :)

I helgen har de inte hänt så mkt, har pluggat, pluggat och åter pluggat och myst med älskling. Så härligt o ha honom här o bara krypa in i hans famn när jag vill :)
Spelade lite TP i lördags, vann varsin omgång och motvilligt kan ja erkänna att jag har hjälp av dessa två kurser i statsvetenskap och allra helst drygboken som jag läser nu när det gäller många frågor om länder... Men sjukt vilka gissningar vi drog till med ibland och satte dem :P Clockers :P

Blev plugg på söndagen och kollade ishockey. Säsongspremiär Rydaholm mot Ljungby och jag svär att Rydaholm hade övertaget hela första perioden sen gick det utför. Vikor blev lite för het på gröten och åkte ut. Fick 5+20 för ett slag mot huvudet på en annan liten fjant i Ljunby. En karl, liten i rocken som få, som inte borde få spela hockey så som han höll på hela tiden...
Så såg sista perioden med Viktor. Hade under matchen pratat med en farbror som helt plötsligt började diskutera med mig så han hälsade Viktor välkommen till laget :)
Sedan blev det Harry Potter med vännerna! MYYYYS!

Igår hände inte heller mycket. Pluggade, pluggade och pluggade och pluggade och ja. Det var väl vad jag gjorde!
Idag har jag varit riktigt hängig. Försov mig och kom upp 07.40 istället för 07.00. Pluggade fram till 09.15 och gick sedan o lade mig i sängen vid älskling, kände mig inte på topp. Lyckades inte sova. Gick upp igen, pluggade. Gick till skolan och hämtade ut tentan och PM:et som gjorde mig riktigt lycklig och drog upp mig ur min Cases-In-Comparative-Politics-depression (min bok heter så) för en liten stund. Fick nämligen 4/4 på PM:et. Hur underbart var inte det att se då :P Fick lite sämre på tentan hade ju förlorat jättemånga poäng på en fråga som jag ju visserligen inte hade en aning om när jag svarade på den heller så freestylade lite och hittade på och skrapade iaf ihop 1,5p av 5. Bättre än inget.. :)
Fortsatte plugga i skolan. Hem, åt, pluggade. Stack till jobbet där det kändes lite kaosartat. Hade tänkt träna efter jobbet som jag alltid gör men kände mig matt. Ont i halsen, ögonen, axlarna, knäna och ryggen och bara jättehängig så hoppade träningen och tog tempen nu när jag kom hem - 38.2. Jippi... Feber alltså. Suck, misstänker att stressen är skulden.

Tänker läsa färdigt de sidorna jag har kvar i ett kapitel o sen sova.
imorrn blire plugg hela dagen, kanske filmkväll med vännerna om jag är frisk. Plugg på torsdag och då ska jag även till frissan o fixa håret inför modellkvällen.

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: