Dessidessan

Livet med hjärntumör

Studentisch liv

Kategori: Allmänt

Skulle upp o på gymmet imorse, men usch vad de var jobbigt att kliva upp så jag låg kvar helt enkelt :P
Skola mellan 10-12 och 13-15 och pluggade även på lunchen en liten stund. Det är så avslappnande att se lite tv på lunchen men det finns faktiskt inte ett skit att se på tv. Jag och Viktor är nu väldigt insatta i projekt runway på trean eftersom det är det enda som går att se. "As you know in fashion, one day you're in and the next day you're out" - hata den repliken :P
När jag kom hem satte jag mig med nästa veckas översättning på en gång, jobbade sedan lite och påbörjade till slut även nästa veckas grammatik. Men nu är mitt huvud för kockagojjigt för att tänka mer på kongruens och språkhistoria så lämnar det till imorrn. Gör ett nytt försök att komma upp i tid imorgon så jag kan göra färdigt grammatiken innan lektionen vid 10-12. Har min sista obligatoriska bok imorgon så sen har jag bara lektion på onsdagar om jag vill.
Skulle ha sett lite film med boysen ikväll men de fick andra planer. Gör mig faktiskt för en gångs skull inte något att vara hemma en kväll helt ensam när Viktor är iväg. Är grymt trött så går nog o lägger mig tidigt och så finns de ju två goa program o se på tvn. Först Bonde söker fru med gotlänningen och sen äntligen är det säsongsstart för Greys Anatomy - åttonde säsongen, helt sjukt att man sett så många avsnitt.
Så nu slänger jag mig på soffan och vilar mitt trötta huvud.
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: