Dessidessan

Livet med hjärntumör

I wanna go home!

Kategori: Allmänt


Ikväll är hem Gotland. Jag vill hem. Jag har enorm hemlängtan, så enorm att ögonen tåras.

Men egentligen vet jag ju att det inte riktigt har med hemlängtan o göra. Det har snarare troligen o göra med att jag känner mig ensam. Känner mig ensam för att Viktor har så mkt att göra och jag själv kanske inte lika mkt. Visst har jag mkt plugg men sitter ju hemma o pluggar hela tiden. Jag träffar ingen.
Inte för att jag vet om det hade varit bättre hemma men då hade jag haft min familj och mina kusiner som jag faktiskt saknar väldigt mycket. De går ju på gymnasiet nu och vi har knappt pratar om hur det går för dem med allt. De som från början inte ens kom in på sina program i somras men nu har kommit in på precis det de ville.

MB var med i en dröm i natt och jag saknar honom så fruktansvärt. Fått en uppdatering på hans liv ikväll iaf.
Mikael pratar jag väldigt ofta på Skype med och det känns som om att även om han är långt borta så finns han där hela tiden och det gör det lite uthärdligare att vara ifrån honom. Önskar dock att han var här så att jag kunde få lite mer umgänge.

MEN ska väl inte få mig själv att framstå som en stackare. Jag kunde ju faktiskt ta o gå ut o festa med de andra o vidga min vänskapskrets. (Hör hur detta känns som taget ur någon annans mun) Känns dock lite påtvingat att göra det och allra helst när jag inte alls vill dricka på grund av träning, mage och icke-existerande lust. Är en fest på fredag dock, tror jag ska ge den en chans.....

*ryck*
rycker tag i mig själv och pluggar istället för o låta mig själv deppa ihop totalt - choklad är lösningen på allt! :P



yours truly
Dessidessan

Kommentarer

  • M säger:

    Gotland saknar dej också, du får komma hem o hälsa på snart :)

    Kram! (Och du, choklad ÄR verkligen lösningen på allt!)



    2011-10-11 | 23:36:19

Kommentera inlägget här: