Dessidessan

Livet med hjärntumör

Ullared m.m

Kategori: Allmänt


Tjosan!

Har inte skrivit på ett tag, men har inte hänt allför mycket men det har säkert hänt något jag kommer att glömma berätta om men här är iaf lite om vad som hänt:

* Jag och V har börjat tippa hockeymatcher för kul skull. :)
* Jag jobbade ett pass i receptionen på Olympen, det gick väldigt bra måste jag säga trots att det var länge sedan jag stod i receptionen. Hoppade på allt som rörde sig om att ta en bild samt kontrollerade grupper som gick in på gymmet.
* Sett Linné Hockey mot Lenhovda.
* Tentapluggat inför grammatiktentan den 18. Den gick sådär. Jag tror jag klarade den, men beror på hur det gick med alla trixiga översättningsövningar och hur snällt hon rättar analysen.
* inte tränat på grund av förkylning varannan dag.
* I fredags åt jag mat med Emelie (gruppträningsansvarig på Olympen), Marie (chefen på Olympen), Caroline (kassör) och Jenny (marknadsföringsansvarige). Var grymt mysigt, de är underbara hela högen och det kommer bli svårt att skiljas ifrån Olympen den dagen det måste ske.
* Mamma, mormor och syster kom hit samma fredag (18:e)! Jättemysigt. Min syster hade gjort jättegulliga kort till mig och Viktor med en hälsning på. På Viktors kort stod det att hon gillar honom för att han gör mig lycklig, hur sött var inte det?!
Vi åkte till Ullared på lördagen. Klev upp klockan sex, kom hem halv åtta. Gick åt en del pengar men kunde köpa en del juklappar, mycket bra att ha saker samt lite kläder till mig själv :)
På söndagen myste vi lite och sen åkte V iväg till Kalmar för att spela match, någon timme senare åkte även vi till Kalmar och såg när de spelade. Mamma, mummo och Emilia fick se en stund innan de skulle iväg till båten och jag stannade och åkte hem med laget i deras buss. :) Tyvärr förlorade de, men det var en riktigt jämn match.
* Såg två Star Wars filmer med mina grabbar igår. Mysigt som fan!!

I övrigt vet jag inte om jag gjort något vettigt. Tränat på tok för dåligt, skrivit på tok för lite på uppsatsen, pluggat på tok för lite översättning, umgåtts på tok för lite med vänner. Men ändå känns det som om tiden runnit genom mina fingrar.


yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: