Dessidessan

Livet med hjärntumör

Opponering

Kategori: Allmänt



Jag är väldigt besviken över min opponering och resultatet av denna kurs. Men har dock försökt se allt så positivt som möjligt idag.
Men det känns ändå väldigt drygt. Jag skulle ha valt en annan handledare. Hade jag kommit igång fortare och inte en vecka efter utsatt starttid så hade jag kunnat sätta mig in i ett materal med en metod som passar min studie och därför eventuellt kunna få ett bättre betyg. Jag tappade bra betyg nu på grund av det och på grund av att min handledare inte hade de ämneskunskaper som jag hade behövt för att få en bra handledning. Det kändes nämligen fruktansvärt drygt när den andra handledare under opponeringen idag satt och sa "såhär kunde du ha gjort...", vilket var exakt så jag hade velat från början men inte fått av min handledare. Opponeringen på mig tycker jag var dålig. Kritiken var bara ren kritik, inte konstruktiv. Jag var den enda som valde att gå in med öppet sinne i materialet, det hade inte de andra gjort och därför hade de svårt att förstå min studie. Blev dock där försvarad av båda handledarna att min studie inte är något fel i att göra men att jag hade behövt som sagt bättre metodmaterial.
I övrigt tycker jag min opponering gick jättebra. Jag gjorde mitt bästa att hela tiden ha ett leende på läpparna så att jag skulle låta snäll och vänlig och konstruktiv för att undvika missförstånd vilket jag tycker att jag lyckades med bra. De var just de ställen där jag var hård som jag fick beröm av den andra handledaren för att jag verkligen opponerade, så hade nog kunnat vara hårdare.

Nåja, jag slipper komplettering, är starkt godkänd och har sommarlov!

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: