Dessidessan

Livet med hjärntumör

Nycklar

Kategori: Allmänt


Elände, elände!!

Upptäckte under måndagsförmiddagen när allt var packat och skulle bäras ut i bilen att min bilnyckel var borta. Rotade bland alla saker, vände ut och in på allt, letade på golv, i väskor och bland saker. Vs mamma och bror åkte till WOK-stugan för att leta i spåret om jag kunde tappat den där när vi åkt skidor men utan framgång. Vi ringde låssmeder, bilfirmor och allt men någon nyckel kunde vi inte få fram på något vis utan nyckelnummer.

Blev till att boka av båten och inse att vi var tvungna att tänka över hur sjutton vi skulle ta oss upp med alla saker.
Åkte iaf hem till mummo o moffa och åt mat och spelade bonk där på måndagskvällen och moffa gick med på att köra upp oss till Växjö.

Såg ishockeymatchen på kvällen i JVM men den slöt ju också kasst så det var en riktigt dålig dag.

På tisdagen kom en av Vs kompis pappa till oss och lirkade upp bilen med ståltråd så att vi kunde få lassa ur saker. Tillsammans med moffa och V började jag sedan skruva isär skuff och bildörrar samt tändningslås för att se om vi kunde hitta några låssiffror någonstans och skapa en ny nyckel iom det. Men icke, inga siffror av alla vi hittade passade.
Så jag började förlika mig med tanken att vara billös. Men så kom Jonas, räddaren i nöden och ordnade så att vi nu kan tillfälligt köra bilen samt tillfälligt låsa bilen. :) :)
Så moffa fick avboka sin biljett och vi körde upp själva efter att ha fått en enorm mängd kött av kära mummo o moffa.

Lyckades handla innan de stängde i Växjö också och så packade vi upp alla saker, tog en macka och dog i sängen.
Idag ordnar jag med en massa ärenden som skall fixas och trixas med. Var enormt skönt att komma tillbaka och duscha i en skön dusch med klokt tryck för de har inte Vs mammas dusch.. :P
Men jag har varit på dåligt humör en stund nu och V ser lite deppig ut. Hans bror skrev något fruktansvärt onödigt och riktigt elakt på fb om oss. suck...

aja, nu ska jag göra lite mer saker innan vi ska handla och sen ska jag plugga hela långa kvällen!!

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: