Dessidessan

Livet med hjärntumör

Fläskfilé a la Dessan och Virre

Kategori: Allmänt


Kom upp sent i lördags, sängen var så otroligt skön juuu, jag ville inte alls kliva upp, så därmed blev det sent till gymmet. Sprang 5km på löpbandet och tränade lite på gymmet med darling.

Därefter blev de mys hemma i soffan.
Vi är riktigt riktigt riktigt bäst på o göra fläskfilé. Gjorde en fläskfilé i ugnen igen med hemgjord marinad och till det en såg darling gjorde - som var fruktansvärt god - och potatis/palsternacka/morötter i ugn - underbar måltid och jag åt säkert mycket mer än jag borde ha gjort... Blev en mysig lördag tillsammans med min stora kärlek! ♥

Idag ville jag inte heller kliva upp. Undrar vad det är med mig, troligen för sena kvällar men sängen är så skön på morgnarna.
Kom upp, åt frukost och såg ett avsnitt av Pillars of the Earth (rekommenderas starkt) och spelade sedan lite oxie.com innan vi experimenterade fram en skink/pepperoni-sås och pasta.
Sedan drog darling till matchen mot Wettern.
Själv fick jag strax besök av Becca, som kom på besök, hämtade böcker och pratade lite.
Efter hennes besök hann jag städa innan Anton kom och hälsade på. Han och jag pratade en stund och spelade sedan en massa mario-cart. Vi är mer jämnlika på det spelet än jag och Viktor så vi vann typ varannan gång, så skönt att slippa bli utklassad :P
Insåg plötsligt att klockan var mycket och hastade iväg till gymmet, sprang 5 km på löpbandet och förbättrade tiden med 1,5 min. Tränade överkropp och min ländrygg kommer värka imorrn!!!
Var helt ensam på gymmet först, fick till och med tända lamporna. Sen kom en kille och ställde sig på ett löpband bredvid mig och USCH så han stank. Det stack verkligen i näsan av gammal äcklig svett. BLÄK!! Det är fördelen med att springa utomhus, man slipper annat folk.

Nu ska jag nog snart kura ned mig i sängen.
Imorrn blir det jobb igen, skall bli kul. Jag och Johan som ska jobba :)
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: