Dessidessan

Livet med hjärntumör

4 månaders lycka

Kategori: Allmänt


Första tiden tillbaka i Växjö har inte bestått av mycket mer än plugg.
Pluggade hela onsdagskvällen, handlade och torsdagen bestod även den av massa plugg plus tvättning - vilket vi var i stort behov av efter två veckor hemma på ön.

På fredan hade jag lektion. Klev upp kl 7.30 och pluggade innan lektionen. Tog det lugnt med min darling en stund på em men mellan 15.15 -20.45 pluggade jag konstant... Fick mycket gjort.

Den dag som e värd att skriva om e gårdagen. Igår hade jag och V varit tillsammans i fyra underbara månader...! Han gjorde scones till oss på morgonen, åkte sedan iväg med Erik på stan en stund så att jag kunde få plugga och sedan gosade vi hela em/kvällen. Bara han och jag. Bara massa gos, god mat och pussar i tusental. Han har ju fått en matberedare också så gissa vem som fick skala alla potatisar, morötter och palsternackor till maten -jag - medan han stoppade i dem i maskinen och så var de strimlade på två sek. :P hahaha!!
Den här grabben får mig verkligen lycklig och jag hoppas att det blir en sjujäkla massa fler månader tillsammans :)

Idag är älskling iväg hela dagen. De skall spela match mot Linköping i Linköping så han kommer väl hem någon gång efter 12-slaget i natt. Det är första gången jag är ensam hemma en hel dag på flera månader. Längsta jag brukar vara själv är mellan kanske 13.30-21 eller så :P Men nu blir det verkligen hela dagen. Känns dubbelt - konstigt och lite skönt. :) Men tyvärr får jag inte utnyttja tiden till att bara glo utan idag skall det pluggas till tusen. De sista tre kapitlen skall sammanfattas och anteckningar skall läsas igenom inför tentan på onsdag.

Har fått reda på att vi inte alls behöver läsa första kursen i Statsvetenskapen om vi skall vara med på projektet. Så det skall bli skönt att hoppa in med lite tyska ett tag och få upp motivationen för statsvetenskapen efteråt :) Men jag känner lite så att jag gärna hade velat gå på lektionerna och lyssna och lära mig något då kursen Demokratins utmaningar kan vara ganska intressant. Men vi får se om det lyckas :)

Nu blire plugg för hela slanten.
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: