Dessidessan

Livet med hjärntumör

Sommarens festigaste helg

Kategori: Allmänt

Ojsan hoppsan!

 

Nu har det hänt en del igen.

Om vi börjar bakifrån så har jag idag (lördag 6/8) varit ute i Sanda med Viktor och skärt (skurit) äpplen till äppelmarmelad. Tror mamma sa att det var 14kg färdigskurna äpplebitar så det tog väl närmare två timmar.
Anna och Tony kom förbi och hälsade på en stund också, vilket jag fann väldigt mysigt.
Sitter nu på jobbet där det är väldigt lugnt.

Igår (fredag 5/8) var vi ute på KUBBVM i Ronehamn en stund. Jag och Viktor skulle åka ut och titta lite men han blev inkallad i ett lag så jag satt mest och pratade med MB och hans kompisar och hälsade på lite annat gott folk JJobbade på kvällen med Robban som e en trevlig filur.

Torsdag 4/8 var jag ute och sprang en rund på förmiddagen. Det kändes helt okej i benen trots ett längre uppehåll ifrån löpandet. Men blev tyvärr snart tvungen att vända tillbaka när min mage började krångla, dumma mage.
Stack sedan iväg till Kalkbrottet en snabbis med MB. Första gången vi vart och badat i år. Me liked J
Åkte sedan hem till TT en sväng och pratade lite skit, sista gången denna sommar eftersom han åkte tillbaka upp idag. Därefter var det dags för mat och sedan lite mys med Viktor som kom hem efter golftävling. Han och Alex kom på fjärdeplats och vann boende samt greenfee på någon bana i Skåneland. Dessutom var älskling med i en tävling där man skulle komma närmast hål och vann då en kaffemaskin. HAHA ingen av oss dricker ju kaffe. :P Lite roligt tycker jag.
Jobbade på kvällen och helt plötsligt blev jag väldigt glad eftersom Rickard dök upp. Härligt att träffa honom och få höra att han och Martina ska gifta sig nästa sommar, vad glad jag blev för hans skull då :)

Onsdag 3/8
Var ledig. Packade saker för att flytta in till stan ett par nätter. Umgicks med min syster som låg o läste på sängen medan jag packade och målade även hennes naglar. J
Åkte sedan in till stan o letade lite badrumsskåp, säng samt soffa med darling. På kvällen tror jag inte vi gjorde mer än pannkakor o satt lite vid datorerna för att sedan mysa massa massa <3

Tisdag 2/8
Åkte in tidigt till stan för att skaffa P-piller, lade mig sedan vid kalkbrottet, tränade och åkte sedan tillbaka till Åminne för o grilla med min mummo och moffa, syrran och viktor och sedan mysa med min darling.

Måndag 1/8
Gjorde nog inte så mycket mer än att jobba och gymma för jag minns då inte vad som hände...

Söndag 31/7
Var väldigt bakis. Senaste fyllan var ju i september förra året :P Viktor skjutsade bort mig till MB och där på hans soffa tillbringade jag ett par timmar i handikappat tillstånd tills hungern gjorde sig påmind igen. Då gick vi o handlade och lagade mat – kroketter, lövbiff med ost och bea.. MUMS! Fruktansvärt mys o bara ligga o dra på soffan med honom, väldigt bekvämt och trevligt J Följde med honom till O’learys en stund också med Carro och träffade folket från kvällen innan.

Lördag 30/7
Solade på dagen och tog det allmänt lugnt, var lite tröttis och hade enorm träningsvärk. Mötte sedan upp Carro och åkte in till stan och ställde bilarna vid Cecilia och åt sedan pasta på restaurang och cyklade bort till MB för go förfest. Hade grymt roligt med massa nya människor. Skulle sedan cykla till krogen i regnet och först hade någon tömt ut luften ur mitt däck så fick låna pump och sedan när vi skulle cykla iväg så hoppade kedjan av så jag ramlade av och detta hände ytterligare två ggr på väg ned till stan så var alldeles dyngsur och mina lår samt insidan under knät vittnar om att jag tydligen varit för onykter för o känna hur ont det gjorde när jag ramlade av cykeln så enormt stora blåmärken som jag har. :P

Väl ute iaf, slickade katter, var vi nästan konstant på dansgolvet förutom när någon bjöd på öl eller shot (någon shot som smakade fisherman typ som var väldigt lättdrucken). Var en grymt rolig kväll med underbara människor med MB och Carro i spetsen för den ligan.

Blev en kort efterfest hos Totte med MB, JoJ och Niclas innan jag tog min punkterade cykel ( jo för den var punka på när jag kom ut ifrån krogen) och ragglade hem.. :P

Fredag 29/7
Jobbade och stack iväg och tränade efter jobbet för att sedan äta lite snabbt och göra mig iordning innan jag drog iväg på fest (nykter) med Karin och hennes kille Johan. Var på trevlig förfest när det spöregnade utanför och åskade. Mötte upp TT, MB, Totte och "Fårö" på Munken och dansade loss. Var helt genomsvettig efter två hela timmar på dansgolvet i den kvava luft som vädret gav upphov till. Åt en stund på Max där jag även träffade på André. Grym kväll!!
På vägen hem stannade jag för 2 igelkottar och 4 rabbisar samt 1 rådjur. :)

Torsdag 28/7
Jobbade på dagen och tränade direkt efter jobbet. Mötte sedan upp André och åt lite på Max, tog en promenad ner till hamnen där vi åt glass och pratade skit om allt och inget mellan himmel o jord. Ses inte så ofta men alltid lika lätt att prata med honom.


P.s ber om ursäkt för föregående inlägg utan enterslag - min mummo o moffas dator går det tydligen inte att skriva in enterslag i blogginläggen och jag har inte haft ork att sitta och ändra i html-koden för att få in enterslag överallt.


yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: