Dessidessan

Livet med hjärntumör

Glad påsk

Kategori: Allmänt


Onsdagen innebar att jag fick en elmätare installerad och hade strömavbrott halva förmiddagen.
Hade seminarie 2/5 i samtida politisk teori och sen tog jag det lugnt samt städade dvs. dammsugade, dammade, skurade och diskade innan grabbarna - Mikael, Anton, Tömas och Björn kom hit och spelade Dota. Blev en mysig kväll! :)

Vaknade seeent på torsdagen. Kl 11 kom jag upp, men inte sovit så länge utan o vakna på evigheter så det var riktigt skönt. Kom upp, gick till bibblan o skrev ut massa texter och satte mig sedan i solen med Anton, Björn och Tömas. Megamys! ♥
Däckade sedan på soffan och såg avsnitt resten av kvällen tills min finaste mummo kom vid 22-tiden.
Hon kom med påskägg och öronhängen och armband och dessutom hade hon grävt upp blåsippor och satt i en burk så att jag skulle få se blåsippor!! Sötaste mummo!


Blåsipporna!

fredagen promenerade jag och mummo in till stan bara för att mötas av ett dött centrum. Så vi promenerade hem igen och låg och njöt i solen i ett par timmar - mummo låg och snarkade och jag låg och drömde. Så blev lagom röd i ansiktet. :P
Åt kycklig i ugnen med ris och gjorde rabarberpaj och såg på Harry Potter på kvällen. Mysmummo!


Idag har vi lördagen den 23/4 och jag har idag sprungit 1mil på 58 min efter att mummo kurerat mitt stora skavsår från inlinesfärden. Så fort har jag aldrig sprungit milen och jag tvivlar på att jag klarar det igen.. Men det var härligt.
Sedan har jag och mummo cyklat till Samarkand. Stannade på Skokanonen först och köpte ballerinor till mig och så åt vi buffé på Samarkand. Måste varit godaste pizzan jag någonsin ätit ska jag säga. Mumma!!!
Blev ett par rosa solbrillz, strumpbyxor och hipsters. Tittade på en hel del mer, men hann inte, de stängde ju kl 15. Grymt härligt att New Yorker öppnat på Samarkand. När Carlings öppnar där också så finns verkligen allt man kan vilja ha där borta.


Rosa brillzen och
röd i ansiktet!


Nya dojjzen!


Sköna hipsters, 3-pack
79,50 från H&M!


Cyklat hem och sedan legat i ett myrbo och solat.
Nu e man lagom slö.. Får se vad vi hittar på för bus imorrn, ikväll blir det film - Footlose - rabarberpaj, gröt och mys.

yours truly
Dessidessan och mummo ;)

P.s GLAD PÅSK!
P.s.s Grattis Björn!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: