Dessidessan

Livet med hjärntumör

Förlåt Mr Kropp!

Kategori: Allmänt



Ber härmed om ursäkt till min kropp för det den kommer att få utstå under dessa tider som kallas tenta-tider då man inte gör annat än pluggar och ÄTER.

Har idag suttit med Sandra och pluggat och pluggat och pluggat. Från 10-16.15 med ett avbrott för o hämta gästkort, lämna PM och äta mat. Utöver det har jag tuggat i mig balleringakex som ju är 70kalorier i varje kaka och nu när jag kommer hem är helt helt slut så tror allvarligt jag skulle springa vilse om jag gick ut och sprang nu så de får bli mat så att jag piggnar till och sedan mer plugg..

Alltså ber jag min kropp om ursäkt för de närmaste dagarnas försummelse av träning och för att skräpmatsätandet inte upphör...
Tur är väl att jag inte orkar handla så när maten tar slut då är maten slut Vilket för yoghurten gäller imorrn, philadelphian dagen därpå, mjölken nu och salladen nu. Sedan blir de o koka blåbärssoppa till frukost eller gröt och så blir de massa fryst mat fram tills jag kan handla på lördag.

PLUGG och MAT alltså...!



Yesterday all my trouble seemed so far away naj inte riktigt men sjutton va kul de var på jobbet! Dels var de rulljans på folk så hade hela tiden något att göra och så hade vi medlemskväll så köpte min efterlängtade Heat Lotion och Lypsyl - Aloe Vera produkter is the shiet!.
Dessutom pratade jag med en fotexpert som var där som kollade via någon stor kub hur man fördelade vikten på foten och genom benet osv. Jag har hm ett litet inåtlut som om jag får problem i framtiden kan rätta till med en sula som höjer mig i bakre änden av hålfoten.. Men han berömde mitt val av skor och sade att de är perfekta för mig och förklarade min benhinnevärk som att jag inte är van än och att mina ben utsätts för större påfrestning eftersom jag är inåtfotad och därför måste ha tålamod för de kommer ta längre tid för mina ben o vänja sig..
Men kul att jag har bra skor, behöver man inte tänka på de när man springer :)

Blev gymmet efter, gick hyffsat bra trots ett ömmande armveck och ömmande bicep... :)

Innan jobbet hade jag föreläsning och massa plugg o göra. Hade problem med PM:et som jag kortat ned och kortat ned och kortat ned och som slutligen när jag insåg att jag hade fel typsnitt blev för kort o förlängningen sen blev kassa så har alltså lämnat in ett kasst PM men usch, jag orkar inte. Vill bara bli av med den här delkursen...! NU!

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: