Dessidessan

Livet med hjärntumör

Riksdagsval

Kategori: Allmänt


På söndagen ringde Daniel och väckte mig kl 13 så de blev frukost och duschen så gick vi o röstade tillsammans. Sedan satt jag och frös i skolan för att jag skulle läsa bok och gick hem lagom tills V kom..
Lagade lövbiff med ost och palsternacka/potatis/morötter/paprika i ugnen med bea :) Mumma!

Så tittade Frida in på besök och pluggade en stund med mig, men de blev mest prat och valvaka för mig... V gjorde kladdkaka åt oss :)

Jösses, vilken rysare till val. Suck, blev blått en gång till och Sd kan nog röra om rejält i grytan. Komplicerat de där!
Men intressant som sjutton.
Räknade på de, de blir ca 333 500 personer som röstat på SD och jag kan väl tycka att okey om vi nu har så många som vill ha med dem i riksdagen då får vi ju ta tag i de utifrån det istället för o tönta sig som Lars Ohly genom att inte gå in i sminkrummet när Jimmie Åkesson var där. Hallå, svenska folket bestämmer, deal with it. Ska LO skita i o gå in i Riksdagshuset också eller? Kom igen för sjutton!



Måndag blev enorm sovmorgon och sedan lektion. Sedan pluggade jag medan V lagade mat och såg på film. Sedan tränade han med Lenhovda och jag tränade på gymmet samt pluggade igen efteråt. Blev inte mkt mer gjort än så under den dagen.


Idag klev jag upp tidigt medan V sov och pluggade. Sedan har vi varit på stan och letat träningskläder till mig. Hittade ett linne på rea för 99kr och så blev det ett set-pris på jacka och byxor. Byxorna älskade jag men jackan e jag lite sådär inför. Får väl känna efter hur de känns.
Vi har nu ätit renskav i pitabröd med gurka, tomat, sallad och thousandisland-dressing och vilar ned maten lite innan han ska spela med Rydaholm och jag ska på datautbildning och försöka springa efteråt. Hoppas på att de inte ska börja regna igen lagom tills dess...

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: