Dessidessan

Livet med hjärntumör

confused!

Kategori: Allmänt


Yeah, jag skulle upp tidigt för att jag skulle ut o springa, yeah right.. Det ösregnade ju och de har jag inte kläder för så de blev ett par timmar med böckerna istället..... Känner mig ännu lika lost. Sätter min tillit till att någon, typ Tömas eller ngn annan snäll själ, kan förbarma sig över mig och förklara....

Sedan blev de ju då lektion med Mys-Markus som Anton kallar honom.. Ja vet väl inte om han e så mysig, han pratar väldigt tyst :P

Efter de handlade jag och Mikael och hämtade ut min kamera, nu ska den tydligen fungera, let's see about that :) I'm back iaf :) MOHAHAHA!

Har nu varit tre timmar på gymmet. Först haft gyminstruktion med tre andra för Sebastian i två timmar. Grymt skön kille och hoppas ja ser till honom mer på gymmet så man kan få lite mer hjälp :) Tränade sedan en timme till sen för o testa allt nytt han visade, känner att ryggen fick sig en del övningar, den som annars tyvärr blir lite bortglömd..
Det var kö precis hela kvällen till kassan, läskigt. Jag jobbar mitt första pass imorrn, ser inte fram emot o ha kö konstant hela kvällen då.......!

Snart blire sängen, lite macka först kanske i väntan på att darling ska höra av sig....!

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: