Dessidessan

Livet med hjärntumör

Vmpärken

Kategori: Allmänt


Uppstigning klockan 05:20, en ogudaktig tidpunkt på dygnet och jag kände mig som en zombie när jag gjorde frukost och försökte vakna till innan jag åkte hem till Pernilla eftersom vi skulle samåka till När.
Men jag och Pernilla höll igång i bilen, pratade på och skojade så att jag skulle slippa tänka på nervositeten. Inte haft någon träningsmatch och så spela Vm då, tala om att magen kändes som om den skulle vända sig ut och in.

Första matchen blev mot Rone som spelar i Mästarklassen. För er som inte förstår ett skit av pärk så finns det olika klasser och Mästarklassen är den högsta, där spelar de bästa. Rekryten spelar de sämsta i. TROR det är fyra klasser för damerna och vi spelar i trean, alltså nästlägst... Hur som så är det ju typ förutbestämt att vi ska förlora en sådan match. Jaja vi hade en hel del tuffa situationer iaf men deras pärkkarl (personen som slår ut bollen efter att en spelare slagit ett inhugg i pärkrutan dvs servat) kan ju placera bollarna exakt så hon lade dem där vi var svaga...

Därefter blev det match mot MGB där Maria och Natta som gick i min gymnasieklass var med. Första pärken (typ som ett set) blev det 40-10 andra 30-40 för dem och sedan 40-20. Det var en rysarmatch och många luriga bollar. En boll missade först Pernilla, sedan jag och så kom Helena bakom mig och när jag då vänder mig om för o kolla vart bollen tagit vägen får jag den rakt upp under näsan. AJ kan jag säga. Har nu en jätteöm näsa och svullen är den också. Men det rann iaf inte ut näsblod, smakade bara i munnen..
Jag räknade alla mina inhugg idag, gjorde 15st och träffade 10 av dem, det kändes riktigt nice :)

Eftersom vi bara var tre i varje grupp så gick Rone vidare och vi for hem....
Jag lade mig och stekte i solen ett par timmar, mumma med fint väder för töisi, iaf en av mina tre lediga dagar. Torsdag och fredag kan de få va fint väder igen tack :P

Pratade med mamma nyss... Mamma sträckte lårmuskeln idag och det rejält och kunde knappt gå.. Vi är så som det ser ut nu sex stycken till Stånga, man ska vara sju, och om vi har otur så är mamma inte bra tills dess och då kan vi typ inte spela och måste lämna WO och då hamnar vi i REKRYTEN i nästa år, det skulle SUGA!!

Sliten, jobb i tre dagar nu...
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: