Dessidessan

Livet med hjärntumör

Det är över nu!

Kategori: Allmänt



Jaha då var VM över för den här gången då, finalmatchen sög. Alldeles för mkt gula kort, fult spel, tjaffs och för många missar. Gårdagens match mellan Tyskland och Uruguay som ju slutade 3-2 hade varit en mycket intressantare finalmatch... Tyskland kom iaf trea, wiiie!!

Såg ju Eclipse med kusinerna igår. Älskade älskade kusinerna, de är ju så underbara!! Filmen var underbar också, bästa hittills och som den där Jakob är snygg.. HOT, HOT, HOT, HOT *DREGGEL*!!
Honom skulle jag göra mycket för att få dela en kyss med, frågan är om jag då inte skulle äta upp honom så het som han är... :)

http://openbooksociety.com/wp-content/uploads/2010/03/Bella_Jacob_Eclipse.jpg


http://www.eclipsewallpapers.com/images/wmwallpapers/Twilight-Eclipse-Jacob-1.jpeg

http://2.bp.blogspot.com/_gCCVRzAptFA/Snin7OHj0MI/AAAAAAAABlc/0LjDuOWmDUs/s400/NM%2BCal%2B2010%2BBella%2B%26%2BJacob.jpg

Bästa citatet!



Idag har jag jobbat, vi har haft 33,7 inne i restaurangen så svetten har lackat. Vi var bara två stycken och inge folk så de var tråk som vanligt...
Har även tränat ikväll. En timmes gång/jogging. Sprang strandremsan och gud vilken mjölksyra jag var nära att få, TUNGT att springa i sanden.. Men bra för benmusklerna :)

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: