Dessidessan

Livet med hjärntumör

Min världsbild har gått under -

Kategori: Allmänt


Killar tänker inte med saken mellan benen!

*se nedan*

Jösses!

Kvällen igår började med ölspelet med grabbarna så när tjejerna kom en timme senare var vi redan kalas och då fortsatte ju ölspelet. Halv nio tror jag det var, då ville jag gå, då var jag redo för då var jag lagom onykter. Men det var ju en aning för tidigt så blev ytterligare mer att dricka, inte bra...!

Jag ville ut till Sivans. Eftersom både Stallet och Sivans var gratis så ville jag hellre till Sivans för att få lite omväxling - vi går ju alltid till stallarna...
Men när vi kom dit vid tio över tio då var kön redan så lång som den bara kunde bli så vi gick till Stallet istället, efter massor av svordomar ifrån mig...

Ät först Nachos med tjejerna, gratis joe.
Svor enormt sen dock. Onyktra Desireé ville ju få till det men det var ju mest utbytesstudenter där och de dög inte för kräsna mig. Hade tre stycken wingman som försökte leta ragg åt mig. Så hittade jag ju självklart en snygg kille och då tar A* saken i sina egna händer och går o pratar med honom o säger att han har en tjejkompis som vill ha ett ragg o lite annat också. Så där sket de sig, fick inte ögonkontakt med honom något mer.
Sen var det lite dött, men jag hade iaf kul en stund på dansgolvet med Mikael, Andreas och Björn.

Senare på kvällen runt halv två var jag dock på väg o ryka in i en cat-fight så då bröt vi upp. Tjejen hade gått förbi väldigt väldigt surt en gång innan och armbågat till mig aggresivt som sjutton två ggr. Så kom hon tillbaka o bara knuffade till allt och alla för o komma ut, riktigt aggressiv, så då blev jag det med och knuffade tillbaka. Men de roliga är att hon inte vet vem som knuffade henne så Björn fick ta hennes tillbakaknuff. Haha. Så skulle jag ju dessutom demonstrera hur hon gjort och råkade armbåga till en kille i magen som jag på en gång började be om förlåtelse till, som tur var skrattade han bara... :P haha

Så efter den lilla incidenten så bröt vi upp och gick hem. Björn hade tappat sin klädeslapp så han fick linda in sig i min halsduk. Tant Björn kallades han för då.
På väg hem träffade vi två killar varav den ena var riktigt intressant. Men jag gillade inte hans kompis som jag började kalla Nasse (*opps*) så de gick inte alls.
Mikael och Björn åt mat hos mig och sen såg jag på Step Up och sov sedan riktigt länge idag.

Att det var en onykter kväll kan jag ju berätta med tanke på att inkorgen är full och blinkar (visserligen tar den här gamla mobilen bara ca 60meddelanden men jag hade raderat innan kvällen började). Hum, skickat lite sms som minnet e sådär med, gillar inte sånt. Ska börja försöka lägga bort mobilen och inte ta med den ut, eller? :O Vissa sms var ju lite roliga..

Sms:at med Carro nu på morgonen. Klagade över mina framsteg med att få napp igår, sa att hela min världsbild går under om inte killar tänker med saken mellan benen och hennes kloka svar blev: "haha, dom börjar väl bli äldre, och mer mogna dom också, Äntligen!!"
Hur många år gick man ju inte runt och tyckte att killar skulle tänka mindre på sånt och nu då.. Ja.. doh, helt enkelt..

Nu blir det plugg, ska göra litteratur-historian och försöka börja med IAL-redovisningen men gissar att det blir litt-historia och sen film resten av dagen....

Yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: