Dessidessan

Livet med hjärntumör

Besök i Älmhult

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag då till Älmhult för att besöka Gus, Keso, Anton, Totte, Nimme och Jojje på deras hemmaplan...  Var riktigt nervös och gpsen ville inte hitta och kartan jag skrivit ut ifrån google stämde inte sådär jättebra så Mikael fick hjälpa mig med karta via telefon :P

Hur som kom jag iaf till slut fram och umgicks lite med Nimmes mamma innan han kom hem (de hade varit i tyskland på "shopping-resa")... Fick mat och sen bar det av hem till Keso som hade sin inflyttningsfest. Massor med nytt och trevligt folk...
Blev massor med snaps där eftersom de bjöd runt hela tiden så nykterheten var otroligt låg. Men på grund av det blev det många skratt och mkt bus. :)

Sedan bar det av till Speak, Älmhults uteställe, vad jag förstått. Var ett helt okey ställe och jag dansade loss med killarna.. Kameran blixtrade och jag minns att min rumpa mötte golvet ett antal ggr men vad gör de då så länge man har kul?
Hade inte bara kul, utan även fruktansvärt mysigt... Vet inte riktigt vad man vågar skriva i bloggen med tanke på att jag inte exakt vet vem som läser de. Men en av killarna föll mig verkligen i smaken redan ifrån början. Grymt söt, trevlig, rolig och ja.. De andra avlägsnade sig de sista tio minuterna när de spelade lugna låtar så jag fick dansa i hans famn och bara mysa och så blev det ett par kyssar också och hu*rodnar* men var nog bland de bästa kyssar jag någonsin fått... Som sagt, vet inte vad man vågar skriva här men fin var han iaf. Han pluggar dock långt bort så ingen aning om i fall jag får träffa honom igen men hoppas kan man ju alltid göra...

Efter Speak så var vi hungriga så gick för att köpa mat men vi orkade till slut inte vänta längre så vi struntade i det. Hade Jojje i ena handen och Nimme i den andra och så bar det av hemåt.
Väl hemma åt jag och Nimme lite och sen somnade jag som en stock.

Vaknade med enorm huvudvärk och har en jätteöm axel som jag inte vet vad jag gjort med.
Blev en lugn dag i fosterställning hemma hos Nimme innan jag till slut begav mig hem till Växjö igen.

Nu sitter jag här och har haft tid att tänka på hur mkt de där killarna kommit att betyda för mig och hoppas verkligen på att jag kan åka dit snart igen. Den gången ska de verkligen bli ett par hembesök som jag inte orkade med idag..

Dags att plugga igen, ska skriva en redovisning till imorrn. Men å andra sidan så vet jag iaf vad jag ska skriva och berätta om så det borde vara lugnt... :)
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: