Dessidessan

Livet med hjärntumör

Julfest @ Olympen

Kategori: Allmänt


Utanför faller snöflingorna rakt ned för en gångs skull.. Under denna vecka har jag sett flingorna snöa från ena sidan till den andra, stå still i luften, snöa nästintill uppåt och så rakt ned då.. Jag älskar snön! Den får gärna ligga kvar nu fram till mars för min del :)

Här inne står jag och steker fiberpannkakor och tentapluggar. Har tenta på tisdag så har en del att plugga idag och imorgon.

Denna vecka har jag inte gjort ett skit i princip förutom att plugga.
Lite annat än plugg har visserligen hänt. Framförallt i fredags då jag handlade, pluggade med Mikael och på kvällen gick på personalfest på Olympen.
Personalfest:
Började inne i gymmet på Olympen med massor med tända ljus. Vi var 30st, värdar instruktörer, styrelsemedlemmar och innebandyfolk :)
Blev en frågesportstävling och en musiktävling och julmat eftersom det var en julfest :)
Efter det bjöd jag på förfest och vi blev här 16stycken tror jag :P
Men bara jag, Josefin, Sandra och Sandra samt Mikael och Martin pallrade oss ut för att dansa på smockfulla Stallarna. Kanske att man fått någon ny vän, hoppas iaf på det för killarna var grymt schyssta och riktigt härliga att snacka med :) Blev iaf en riktigt mysig kväll :)


Denna veckas lördag blev inget annat än mys - vi låg länge i sängen och mös och sedan promenerade vi bort till affären och handlade lite. På hemvägen lekte vi lite herre på täppan -jag vann (eller?). Därefter blev det filmerna The Pink Panther, The Last Song och Just like Heaven.
Men bäst var att det blev hemgjord pizza. Vår hemgjorda pizza äger något enormt!!!!!!

nu ska jag fortsätta steka.
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: