Dessidessan

Livet med hjärntumör

Julafton, Munken och Magsjuka

Kategori: Allmänt

Lilljulafton med alla var riktigt mysig. Fick en del smått och gott och sällskapet var ju underbart :)

Åkte med mamma hem och sov i sanda men kunde inte sova, första natten utan min kära V på flera månader så hade sjukt svårt o somna. 

Hjälpte mamma på julaftonsförmiddagen och åt sedan bla lutfisk där och jordgubbssylt med grädde. Vi såg Kalle Anka och bytte julklappar. 

Åkte sedan med mummo o moffa i bilen hem till stan och tyvärr blev där lite gräl och jag hatar gräl på julafton. Det blir det alltid. Det är alltid gräl med någon och det e fan sjukt att alla inte kan hålla sams en endaste dag per år. Suck... Så blev en del tårar och älskling fick komma o hämta mig. Hans famn lugnade mig dock snabbt och det var lite mys att vinna över V, v:s pappa och bror i Buzz typ 4ggr i rad :P 

Juldagen bestod av mys på förmiddagen och sedan kolla in rean på elgiganten och spela mer buzz med tidigare nämnda personer. Slutligen gjorde vi oss iordning för en utekväll.
Jag, Karin, André och Viktor spelade Disney-tp och fick straffklunkar för felaktigt svar och fick dela ut klunkar vid rätt svar. 
Därefter hann vi spela en omgång så det kan låta killarna mot tjejerna innan Carro och Emma kom och joinade oss i en omgång till. C och E drog på Strand medan vi andra gick in på munken och där hade jag riktigt kul. Stod och dansade med MB, Karin, André, Jocke, TT, Stanley m.fl på schlagergolvet. 
Träffade även Kiff, Erik, Sanny, Adrian, Matilda, DB m.fl.
-Fruktansvärt gott att träffa massor med vänner, värmde hjärtat mitt! Så som jag saknat vissa det är helt otroligt och så skönt det var att träffa dem går inte att beskriva.
Åkte förbi Max på vägen hem och jag fick trots magvärk i mig en lyxshake och gick och lade mig i hopp om att värken och illamåendet skulle försvinna. Vaknade 04.40 och fick springa till toan. Kräktes ytterligare två ggr till samt mådde bokstavligen skit i magen så blev ingen sömn och därmed orkade jag inte kliva upp i tid för mellandagsrean. Sov sedan någon timme men var helt matt så älskling fick åka iväg själv en stund medan jag låg och skakade på sängen och mest ville försvinna.
Har sedan idag myst vid tvn med älskling. Illamåendet är kvar men inte kräkts eller något, men har istället fått en så in i norden enorm mensvärk så känns som om magen skall sprängas av värk eller något. Inte fått i mig mer än vatten och en banan. Hoppas dock kunna äta V och Cecilias paj.

Planen är att se Arn ikväll och sedan stupa i säng. Detta är min jul.
GOD JUL.
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: