Dessidessan

Livet med hjärntumör

Älskling är sjuk!

Kategori: Allmänt


Wow jag har verkligen blivit kass på att skriva blogg.
Nu har jag ju ingen aning om vad som hänt den senaste veckan :P

Har iaf haft ett seminarie med Anton som vi klarade galant, tycker iaf jag :) Sen vettesjutton vad jag har gjort hela veckan. Har behövt plugga men de har inte gått så bra. Är så trött så trött nu för tiden och känns inte som om jag sover och är så fruktansvärt trött på att plugga så ja hänger liksom inte riktigt med i svängarna.

BLIND!
Naj inte riktigt men behöver iaf köpa nya glasögon. Synen har förändrats enormt och det kan ju förklara varför jag är så trött. Höger öga från -0,75 till -1,25 och vänster från -1,25 till -1,75. Inte roligt alls! Blir ingen rolig utgift. Men men sånt skit händer och jag behöver de ju säkert så.

Fest
I fredags festade vi här. Viktors hockeygrabbar och lite av mitt folk - Mikael, Nikki6, Björn, Tömas, Louise, Cicc med karl och Becca. Här var det mysigt. Vi spelade så det kan låta men ute mådde jag illa. Hade ont i bröstet, som om jag svalt en pizzabit som kommit på tvären, så mådde riktigt illa. Ville ju dansa dock så försökte dansa med Becca men när hon gick längre och längre in i smeten fick jag mer och mer panik och så har tyvärr kära Becca en tendens att backa när hon dansar så hon kom närmare och närmare högtalaren och dessutom när man är den som får följa efter är man den som får knuffar och tryck för att de tycker man tar för mkt plats och jag fick bara enorm panik så flydde och gick strax därpå hem för kände mig inte alls bekväm. Men blev ändå en mysig kväll.

Lördag var ingen bra dag. Låg inlindade i varsitt täcke hela dagen tills V skulle åka iväg för glögghockey och därefter gick de utför för mig. Jag hade feber och mådde illa och var yr när jag reste mig upp så låg mest stilla hela kvällen. Blev återigen inte mycket till plugg. Såg The Grinch som jag verkligen gillar men mer vad de typ inte. Gick och lade mig halv tio. Men tror att mitt var en sån där feber-en-vecka-innan-mens-dag.
För på söndagen mådde jag bra. Då mådde däremot inte V bra. Feber, frossa, halsont och huvudvärk. Min älskling var helt borta och gnällig, otagg och dryg, något han aldrig varit förut så när han äntligen tog tempen och den visade 39,7 andra gången insåg jag hur allvarligt det var och blev riktigt orolig.

I natt har vi inte sovit mycket alls. Han på grund av febern, jag på grund av min oro för honom och för att han inte sovit. Nu hoppas jag han ligger och sover iaf. Han har fått en tid till vårdcentralen kl 13 och jag hoppar lektionen för o plugga hemma men känner mig krasslig med ömmande öron, hals och fryser. suck, vi ska ju hem på onsdag, vill inte bli sjuk nu.

Aja nu ska jag äta frukost.
Krya på oss.

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: