Dessidessan

Livet med hjärntumör

Personalfest

Kategori: Allmänt

Var en riktig countdown-vecka efter lördagens invigning.
Somnade som en stock på söndagen och hade dessutom blivit vrålförkyld så var helt borta i huvudet. Försökte ändå visa att jag bryr mig om C och tänker på henne men de gick åt skogen, mitt sms missuppfattades helt och håller och vaknade av ett tråkigt svar.
Måndagen blev inte mycket gjort, minns knappt vad jag gjorde...

Tisdagen däremot blev det jobb på dagen -sista dagen med Hanna, vilket var lite sorgligt  och så hade vi personalfest på kvällen som blev en riktigt bra kväll. :) Blev en hel del skriverier på bordduken och massa prat, tipspromenad och mys.  Angående tipspromenaden så skrev vi i köket ihop ett par frågor bland annat de roliga frågorna: Vilken är det vanligaste frågan vi får varje dag? = Vart är mjölken? Vad har kunderna störst problem att stänga? = Ketchupflaskorna!
Jag som inte alls hade sett fram emot personalfesten hade riktigt roligt :) Skulle agera chaufför på kvällen men Kickan ville inte åka hem när jag åkte hem och Viktor orkade jag inte köra ända till stan så han sov över hos mig. Moffa var lite elak på morgonen och skickade med honom skor att spika om :P hahaha





Da people!

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: