Dessidessan

Livet med hjärntumör

MFV

Kategori: Allmänt

- Mina Fina Vänner!



I onsdagskväll träffade jag Alex och pratade och mös som vi alltid gör :)
Lyckades även svänga förbi JA och ta en pratstund i bilen på parkeringen hos honom.
Sedan åkte jag hem till min man och mös med honom, hans bror och hans mamma.

Yesterday was a day in my taste. :) Tog det lugnt tillsammans med V, gick och handlade på Maxi - hand i hand- och kollade vart hans pappa bor - typ 500m från hans mamma - och bara pratade och hade kul.
Åkte hem till två-tiden när han skulle till tandläkaren och gjorde en rabarberpaj och en äppelpaj. Skulle träffat Mården men de gick ju o sket sig, blev aningen sur. Mina magsmärtor gjorde sig påminda igår igen som de gjort ett par dagar så ville inte fika med honom och han ville inte ha hem mig till hans för att han dels inte hade städat och dels för att JJ var där och han tyckte att de skulle bli "awkward" om vi var där samtidigt. Suck, de var ju så jag aldrig ville ha det, jag och JJ ska väl för fan kunna vara på samma ställe och bete oss som vuxna människor. Så fick inte träffa Mården, blir väl alltså inte förrän till nästa sommar.

Blev iaf en träff med MB. Diskuterade jobb, framtid, val med mera med honom och busade. Plågade hans träningsvärk. Min JA och min MB - de är mina underbara barndomsvänner och dem släpper jag aldrig. Älskar dem så fruktansvärt mycket!

Åkte sedan hem till min man igen. Såg på Wall-E med honom och hans bror och hans mamma letade efter kort för o se om mamma och hon låg på BB samtidigt eftersom han är född tre dagar efter mig... :)
Blev en mysig kväll med Erik sovandes på ena soffan och V sovandes på den andra i min famn :)

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: