Dessidessan

Livet med hjärntumör

Trivial Pursuit och Air Styrka

Kategori: Allmänt



faaaaaaan!
Försov mig idag, har sovit förbi båda väckarklockorna, har inget minne av att jag reagerat på dem och sovit förbi två sms... Sjukt!
Vad har jag dessutom drömt om? Min favoritpizza ifrån Byssan på Gotland.... :'/

Kände mig stressad inför dagen, men nu har ändå kvällens kalabalaj blivit inställt så då kan jag handla efter träningen och plugga nu.

Igår städade jag hela lägenheten, umgicks lite med Daniel, läste lite fonetik, såg lite alias.
Testade även ett nytt härligt styrke pass som heter Air Styrka. Konditionsdelen var så jobbig att jag kände att jag bara ville ge upp och sedan var det styrka med den egna kroppen och med ett gummiband. Det jobbiga var när man skulle sitta med benen rakt ut framför sig och ha gummibandet under fötterna och göra push-ups för biceps. Då gick det inte för mig. Jag kunde inte koncentrera mig på att ta i, försöka bredde benen för mer motstånd (hade tagit för lätt band) och hålla upp mina inåtfötter så tappade gummibandet och fick ett fett märke på halsen där det snärtade mig. Men trots den pinsamma incidenten så var det trots allt värt det.. :P och tänker definitivt gå dit igen!!

Var dessutom hemma hos Björn, som förresten fyller år idag - Stort Grattis - och spelade Tp. Det var lite segt, tog ett förbannat antal timmar och blev allmänt segt. Men jag och Mikael som typ egentligen är de två sämsta, vi spelade på lag och vann till slut. Visserligen gjorde vi om vinstutgången då alla bara stod och stampade för att vinna så alla fick varsitt kort där de skulle besvara alla frågorna och det lag som fick flest poäng vann.
Jobbigaste frågan var när vi stod i mitten och fick frågan "Hur många sitter i Svenska Akademien"? Mikael hade under hela kvällen alltid haft rätt när han och jag inte kunde ena oss så jag lät honom göra den. Jag hade sagt 18 och han 13 eller 7 och vad var svaret? ARTON!! Drygaste ever! Dessutom kommer jag aldrig någonsin glömma vilka länder som är med i G8.. :P

Nee nu får jag nog ta o börja plugga lite.....
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: