Dessidessan

Livet med hjärntumör

Hemgjord pizza med gänget

Kategori: Allmänt

Jag e faktiskt stolt över mig själv!

Idag pallrade jag mig upp, ringde Eskelunds men de hade ännu inte koll på hur de blir inför sommaren o om man kan få jobb hos dem och platsbanken e ju avstängd för tillfället så de var ju lite drygt.
Funderar på Kilåker där Matilda ska jobba i sommar men jag e osäker ändå alltså. suck...

Åt frukost till ett avsnitt av Alias och tog sedan stegräknaren, boken jag läst ut och gick in till stan och biblioteket för o lämna tillbaka den. Kollade även på priser på en sån där balansboll. Vill ha en!
Gick sedan runt resten av Växjösjön innan jag gick hem så kom upp i 6.120km :)

När jag kom hem blev det mat och dusch och stretch men var sjukt trött så blev även en liten tupplur.

Nu har jag precis kommit hem ifrån Frida. Vi gjorde hemgjord pizza hemma hos henne. Snacka om att de mättade. Vi var: Mikael, Niklas, Frida, Björn, Daniel och så jag då.
Sen började de spela Mario som jag aldrig spelat och därför inte hade så jättestor lust o fråga hur man gör och jag kände hur mina ögonlock mest ville ramla ihop så gick hem.

Vill upp o gå på träningspass som börjar 11 imorrn och så måste jag dammsuga o plocka iordning lite för förfesten imorrn blir hos mig... Scary.. Men de ska bli så kul o festa med underbart folk så de får de vara värt :) Ska bara tvinga dem o bära ut alla flaskor innan vi går till sivans :P hahah

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: