Dessidessan

Livet med hjärntumör

Växjö nollningshelgen

Kategori: Allmänt

Under fredagen var det först introduktionsmöte och vi fick träffa Thomas vår handledare. Han e för go!
I klassen för IAL blir vi nu:
Daniel
Andreas
Sara
Mercad
Elin
Somajje (stavning?)

Sedan blev det massor av lekar på Slottsängen samt brännboll. Känner att jag blev lite för tävlingssugen där.. Fjäskade för domarna och hejade på mitt lag och även motståndarna men vi förlorade ändå, men kul hade jag!
Jag och ett gäng med folk åt pizza på Josephs, ingen höjdarpizza kanske men iaf. Sen bar det av till Beachtemafesten i Lyan 61 hos Desirée, Vias ordförande. Blev en riktigt nice kväll med massor av prat och skratt samt "Jag har aldrig". Kom fram en hel del roliga hemligheter ;)
Så skulle vi alla ut. Stod i kö till Sivans, en av de berömda studentpubarna så visar det sig när jag äntligen kommer fram efter mer än en halvtimmes köande att jag fått med mig fel sida av antagningsbeskedet så kom inte in. Tvingade in de andra utan mig. Gick till Stallarna för Daniel tyckte jag skulle försöka där men nee då behövde man biljett. Så kom min riddare i skinande rustning nämligen Jocke, hämtade mig och så istället för att ge upp som vi båda tänkt göra gick vi till Stenladan, träffade en hel del annat VIA-folk och hade en underbar kväll!!
Nöjd cyklade jag hem genom natten och insåg att jag skulle få en hejdundrande träningsvärk kommande dag.

LÖRDAG:
Städade rummet jag hyrt och pratade med Magnus och Lena som var hur trevliga som helst. Fick deras nr så att jag har någon jag kan höra av mig till om det krånglar....
Så bar det av mot Stallvägen 30 och lägenhet 1023. Dags för inflyttning med mamma. Massor av bärande och ommöblerande blev det. Sara kom och hjälpte till en stund innan vi gjorde oss i ordning för finsittningen med VIA på stenladan.
Mysigt blev det även där och kvällen fortsatte hemma hos Martin på Studentstigen. Sedan blev det Sivans där Jocke utmanade mig i Singstar och spöjjade mig med 300 poäng när vi sjönt Europe - Final Countdown. Extremt roligt hade vi iaf!
Senare sjöng även jag och Daniel Eye of the Tiger men då blev vinsten min, tydligen med 2000 poäng. :P
Daniel den rackarn kan dessutom bugga tycks de som, måste testa hans kunskaper någon annanstans än på ett fullpackat dansgolv någon gång!
Någon idiot stampade mig på foten två ggr också så jag var nära tårarna, aldrig fått så ont av en stämpling. Hela foten är ännu öm i skrivande stund (tisdag).
Blev även en koff kaffe hos Martin. Han somnade på sin egen soffa och då kastade vi ut oss själva.
Så slutligen blev det en kebab i min trappuppgång med Daniel och sedan sängen. Nöjd med ännu en underbar kväll med de bästa människorna!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: