Dessidessan

Livet med hjärntumör

Relieved

Kategori: Allmänt


Blev inge plugg idag utan en massa städning för o slippa tänka på annat... Så nu har jag diskat, badrummet är sent och så har jag tappat ut tvättmedel på golvet så nu luktar strumporna gott och så ligger de en nål på golvet någonstans som jag inte kan hitta för mitt liv, men har förhoppningsvis sopat upp den..

Han var här idag och efter mkt prat om allt möjligt roligt kom vi äntligen till skott och redde ut allt, hur vi vill ha de. Kan inte ens förklara hur lättad jag är...! Hatade att gå runt så lång tid utan att veta något alls. Var inte redo att ge upp de här än heller och de blir alltså inge av med den saken. Trodde aldrig att de skulle gå så bra som de gjorde. Men vi var överraskande överens. Vi kom fram till att vi ska fortsätta och se vart de leder för ingen av oss e ju säker på vad vi vill framöver. Just nu kan ingen av oss säga att vi vill ha ett förhållande för så långt har våra känslor inte nått.. Men vi vill båda se vart de leder.. Känns enormt bra måste jag säga...! Gick mycket bättre än jag trodde... Mycket som jag kanske ännu skulle vilja säga men som sagt, de finns ännu tid för de.. Nu tänker jag bara njuta av att umgås med honom, trivs ju verkligen i hans sällskap, och så får vi som sagt se vart de leder.. Vem vet vad framtiden har i säcken åt oss eller vad som väntar runt hörnet?

Sen han gick har jag tagit de lugnt. Pratat med Emelie som dragit kosan till Göteborg och jobbar på Pressbyrån, snacka om omställning mot stallet hon var på innan. Ätit pyttipanna, ännu inte handlat så utbudet är inte så stort, och nyponsoppa med glass i, samt te, fryser ju som en dåre om fossingarna....
Har dessutom sett en massa på tvn/datorn. Lånat en Vga-kabel av Anton som fungerar utan att bilden blir blå som de blir med hdmi-kabeln...(Mummo, de e en kabel som gör att man kan se på tvn de som är på datan, alltså kan jag ha en film på datan som spelas upp på tvn) Så har sett Ghost of Girlfriends past, ok, och grinat till Private Practice. De e tur ingen ser mig när jag sitter här och lipar till en tv-serie. Sjukt jo! :P:P men men inte riktigt en grej jag kan göra något åt har jag märkt, tårarna bara rinner utan kontroll...
Upptäckte en fin låt på PP också - Devil's Thunder med Rachael Cantu

Imorgon måste jag verkligen plugga igen, två dagar utan plugg, de får inte hända egentligen. Imorrn blire partey hos Mikael också, ser jag fram emot. Tråkigt nog e ju Becka i Zürich och han e hemma (påstod för ett tag sen att han hatar o dansa o inte kan men jag måste säga att jag tyckte han var riktigt bra den stunden jag fick på dansgolvet sist) så därmed försvann mina danspartners.. Men de ska nog ordna sig ändå.. =)

Nu blire lite mer PP eller GG! Eller GA kanske?? Suck blivit serienörd igen känner jag... Lika bra att jag gör klart vilka serier jag menar när jag förkortar då:
GG- Gossip Girl
PP - Private Practice
GA - Greys Anatomy
(PB - som jag vill börja se igen - Prison Break
UB- Ugly Betty, ligger efter en hel säsong så blir nog inte ngt av med det tyvärr)
Någon av alla er som läser som vill lägga till en serie som jag måste se i min lista nu när jag ändå kommer bli seriefreak igen?? =)

Ha de gött, hörs imorrn pussar och kramar


Hahahaha, nee nu går jag o lägger mig, nog lipat framför tvserier för en kväll! PINSAMT!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: