Dessidessan

Livet med hjärntumör

Interesse an etw. haben

Kategori: Allmänt

Gick på konserten igår med Becka, Niklas och Andy.. Bandet var ok. De spelade grymt bra men man hörde inte vad de sjöng. Dock fastnade en fras: Shake what your mama gave you.
Men sällskapet var ju trevligt iaf..
Såg på pistvakt med Tomas på kvällen också (vet väl inte om de e ngt jag skulle sett annars men de var lite kul att se på.. Skulle velat ha papper o penna bara för o skriva upp alla uttryck de använder. Som Fjöla av och pärskars (?1)) och en film, vad den nu hette, som var riktigt bra. Mysig kväll!!

Idag har jag och Mikael "pluggat" i bibblan. Vi har mest suttit och pratat bort tiden, två timmar bara borta.. :P Men det var skönt de också.. Får plugga senare, tror jag ska sova lite nu och äta, magen låter som ett åskväder....!

Pratat med Carro också lite. Hon skall åka hem ifrån stallet..... O nästa höst troligen plugga i
Lin(eller heter de Lid?)köping, de ska bli härligt... =) Saknar henne otroligt, min älskade vän...



Jag tror att mitt tålamod kommer att utsättas för en större prövning än det någonsin ställts inför. Eller snarare att jag måste lägga band på mig själv och tona ned mig lite och därmed inte vara så ivrig... Kommer bli sjukt svårt men jag vill verkligen se vad som händer med det här, så jag vill inte förstöra det som finns och har därmed inget direkt val. Jag vägrar ge upp nu, redan! Det är jag för intresserad för....! Svårt och tungt, men samtidigt så otroligt glad och uppåt för intresset är iaf besvarat..... Har svårt att få allt som hänt ur huvudet bara.. Drömmer mig bort en aning för mkt idag... =) Gillade de enormt och vill göra om de, men får jag nog inte på länge om det nu skall tas lugnt...... Men den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge....

Kommentarer


Kommentera inlägget här: