Dessidessan

Livet med hjärntumör

Förkyld

Kategori: Allmänt

Så sjukt orättvist och typiskt min otur.. MORR!! Blivit förkyld och de ganska rejält. Lagom tills Berlinresan liksom.. HU! nee blir apoteket idag, nässpray och förkylningshämmande....!

Usch, sitter och nyser som en galning på lektionen och släpar med massvis med papper in så jag kan snyta mig... Sjukt förkyld har jag blivit... Sjuk förkyld - inte så bra uttryckt kanske men iaf.
Jag som dessutom alltid haft fobi för o snyta mig inför andra gör det nu konstant. Märks att man mognat till sig lite så. Snyter mig ju hellre än o sitta o snörvla så folk blir irriterade.. Haha intressant ämne jag skriver om i min blogg btw, haha..

Sista lektionerna med Corina idag på ett tag då.. Tråkigt men de var lika roliga som vanligt. Hoppas jag har henne i ngt i vår också för hon är en bra lärare. =)
Vart på Apoteket också, köpt förkylningshämmande, nässpray, c-vitamin och näsdukar...
Men var dum och stod ute och pratade med Becka och Mikael i säkert en timme så blev lite kall men var så jävla roligt så svårt att slita sig. Nu skall jag dricka te, sen plugga och packa och fördriva kvällen eftersom jag troligen inte får träffa honom idag heller...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: