Dessidessan

Livet med hjärntumör

Bastu och spelkväll

Kategori: Allmänt


Det blev ett par i bastun igår. Vet inte vad de andra tyckte men jag tyckte det var väldigt trevligt och avslappnande. Sara, Elin och Jag bestämde att vi ska ha tjejkväll ngn gång där i bastun. Min huvudvärk försvann till en början men sen kom den tillbaka...
Efter bastun drog jag och Sara hem och åt. Sara åt nudlar och jag gjorde nyponsoppa och åt macka. Till efterrätt gjorde vi en av mammas äppelpajer.. Mumma!
Därefter bar det av till Anton och spelkväll. Hela gänget från bastun var där. Blev Halo, Fifa och guitar hero innan det blev filmen Pick of Destiny.
Mysig kväll med gänget! Tack Elin, Sara, Anton, Adam, Jens, Jocke och Tomas för en trevlig kväll.. =)

Tjejsnack med Sara och sen somnade vi som stockar. Båda vaknade täppta i näsan, inte bli förkylda innan Berlin tänkte vi, satte igång tevattnet och drack te och åt upp äppelpajen till frukost..
Idag blir det iaf plugga och tvätta och en aning tv. Så får jag väl se om de händer ngt annat...........

Hänger inte riktigt med i svängarna känner jag.... Vet inte om jag skall sluta med allt jag gör eller om jag skall fortsätta.. Skall bli lite skönt att åka till Berlin och tänka på annat som inte har med känslor o göra, misstänker dock att jag kommer sakna honom.... =)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: