Dessidessan

Livet med hjärntumör

Söndag i all ära

Kategori: Allmänt

Idag har mummo och moffa vart med mig hela dagen. Vi fikade här tillsammans med Mikael och sedan har vi sett massor på skidor, hästhoppning och Vem vet mest.. Vilket då inte var jag!! Kunde väl kanske fem frågor eller något?!
Vi har även vart och handlat och lagat god mat som jag nu säkert har nästan två matlådor kvar utav :)

Sen har Mikael vart här och vi har gått igenom grammatik och översättning. Översättningen gick inte alls bra... suck... Jaja sen har vi suttit och sett Transformers 2:an och Bridget Jones. Upptäckte att det finns en sekvens i Bridget Jones där de är i Zürs, såg hotellet där jag jobbade, skitkul!! =) Blev helt till mig och saknade snön något enormt..


Nu ska jag sova så jag orkar med hela långa skoldagarna imorrn och på tisdag.. Känner mig halvt bortdomnad, den här förkylningen tar verkligen på mig och mina stämband.
Egentligen är det ju vaccinering för oss den här veckan också men kanske inte så bra o vaccinera mig när jag är förkyld så får väl kolla upp hur jag ska göra då....
Nee sova va de ja. Pusss

Jo förresten så har jag ju lekt elektriker idag, en insats jag måste säga att jag är mindre stolt över. Klantarsle är jag iaf!! Skulle byta kontakten på en sladd.. De gick ju sådär, skruvade och skruvade och skruvade men sladden vägrade stanna i kontakten.. Svor lite till och sen gick de och nu fungerar lampan i fönstret prima och den passar perfekt :) Men jag skall då inte satsa på en karriär som elektriker för ngt som borde varit så enkelt tog på tok för lång tid..

Så har jag sagt efter en väldigt jobbig men upplysande dröm att man kanske ska lägga sånt där som kallas känslor på hyllan ett tag, hyllan som moffa äntligen skruvat upp, och lämna dem där på obestämd framtid. Då sa min nye vän Älmhultaren Robert aka Keso något väldigt klokt:
"tänk va mycket tid du kommer ha te annat nu ;)"

Så.. Nu då, sova! :p

Jo, måste berätta att jag haft två väldigt lättroade dagar, tror aldrig att jag skrattat så mkt (okey på väldigt länge då och Mikael har suttit och skrattat åt hur jag låter när jag skrattar med den här förkylningen) och har nog skrattat sönder min röst ännu mer.... Dolda Kameran igår och skrattade åt Bridget och Transformers idag, undrar hur mitt humör är imorrn... :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: