Dessidessan

Livet med hjärntumör

New Moon

Kategori: Allmänt

Vart och sett New Moon med Mikael, Fia och Elin... Böckerna är ju mina favoritböcker men nja jag vet inte om filmerna är så jävla bra... Men men den dög, grät inte under hela filmen var mest irriterade på alla jävla respektlösa idioter på bion...

Brevid mig satt ett hånglande par vars händer gick på upptäcksfärd på intimare ställen emellanåt. Okey, jag fattar, de e gulligt o va kär och till en början var jag väl jävligt avis, men hallå, betala 105 spänn för o gå på en bio och så hånglar de bara plus att de va lite för mkt folk där för o göra mer, tycker jag.
Plus att den killen satt och bufflade på min arm stup i kvarten, min arm som redan innan gjorde ont värker nu väldigt mkt så ska knapra i mig en ibumetin sen..
Dessutom spred han ut sig så jävla mkt att jag inte ens kunde sätta ned popcornsaken på golvet utan att behöva flytta på hans ben. Lovar att han inte har så mkt mellan benen att han inte kunnat maka på sig lite, fetto :P (oops, sry för orden :P)
Bakom satt ett gäng killar som självklart skulle hålla på och tönta sig och skrika ooooo och naaaww och förstöra allmänt, idioter!!
Framför satt de tyskar som inte lärt sig prata tyst i en biosalong..

Men filmen då, helt okey, sugigt slut måste jag dock säga..
Och hey, vem fan vill ha Robert Pattinson aka Edward Cullen när Taylor Lautner aka Jacob finns???? Mumma för ögonen! :P hahahaha

Nu ska jag ta ibumetin o gå o sussa för fan va de värker.. suck.. Trevlig dag iaf! =)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: