Dessidessan

Livet med hjärntumör

Intressant skoldag

Kategori: Allmänt

Konjunktiv, vad är de för uppfinning egentligen? När man behärskar det är det riktigt roligt att kunna det, men att lära sig det är inte det lättaste och Yvonnes sammanfattade förklaring idag på lektionen hjälpte inte mycket men antar att det bara är att öva på tills det sitter!
Hade sista Eu-profilslektionen idag som är just EU. Nästa gång skall vi ju bara diskutera en bok.. Hade en riktigt intressant lektion idag måste jag säga! Sista timmen satt vi bara och diskuterade och jag tyckte att det gick väldigt bra, måste erkänna att jag hoppas på ett högre betyg i den här kursen (!!).

Idag på lunchen unnade jag mig dessutom att äta med de andra på Tufvan. Blev obeskrivligt proppmätt utav den pastasalladen med kyckling och mango/currydressing. Man får ju dessutom te till så för 45kr måste jag säga att det var underbart!!!
Ännu mätt för sjutton så tror inte de blir pannkakor ikväll, räcker nog med mackor.. :)

Har fått reda på att vi inte börjar vårterminen förrän den 18:e januari.. Fatta vad underbart, om jag då slipper att skriva ngn omtenta innan dess, att bara njuta av jullov till dess? Då hinner jag verkligen med att umgås med alla hemma och träffa alla jag vill träffa. Antar att jag lär bli lite rastlös också men de får ordna sig :)

Sen jag kom hem har jag bara suttit och pluggat. Imorrn skall vi vara effektiva också, jag, Daniel och Mikael skall ses vid tio och plugga. Bra då utnyttjar man tiden!! Bara jag inte sitter där i helgen igen och inte har något att plugga.. :P
Men tänkte iaf julhandla lite i veckan. Se om jag kan hitta något...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: